The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvileg tegnap jelent meg.
Rel. date: March 24, 2006 (www.adventuregamers.com)
Az új meg talán nem fagyna le mindig.
Más. A parancssoros uha az még csak béta, míg a winuha már rc verzió. Ez azt jelenti, hogy nem ugyanaz a kettõ? Mert a parancssorossal meg tudnám csinálni, hogy egy kis .bat file segítségével kijelölök több tömöríteni kívánt állományt, majd itt hagyom estére a gépet és reggelre kész van minden, míg a winuha-val nem tudok egyszerre több dolgot is kijelölni tömörítésre, hogy szépen egymás után tömörítse be mindet. Ha pedig a parancssoros uha még csak béta és emiatt esetleg kisebb tömörítési arányt lehet vele elérni, akkor azt mégsem alkalmaznám.
Namost itt jöhet a bibi, mivel a gépen levõ eredeti Arial az nem ttf hanem más betûkészlet és külön fontkészlet van minden tipushoz (normál, dõlt, félkövér, döltfélkövér). Míg az Arial .ttf az csak egyetlen betûkészlet és gondolom szoftveresen állítódik elõ belõle a dõlt és félkövér verzió. Na gondolom ez zavarta meg a gépet.
Egyszer ráklikkeltem a betûkészlet telepítõben az eredeti Normál Arial betûkészletre, majd elindítottam a böngészõt és minden visszaállt normál betûre. Szóval ott próbálkozzatok.
Szerintem az AE magyarításából simán ki kell törölni az Atlantis.ttf-et, tehát nem bemásolni a játék alkönyvtárába és akkor nem jelentkezik ez a probléma.
"Én felraktam az utóbbi 1-2 hétben : Silkroad Online, Psychonauts, Mystery of the Druids, CSI3, Keepsake, Scratches, Call of Cthulhu, Ankh, Atlantis Evolution , Dreams to Reality."
Amiket itt felsoroltál abból én csak az AE-t és a Call of Cthulhu-t raktam fel.
Én inkább valami kártevõre gyanakszom. Az összes munkahelyi gép tûzfal mögött van. Van a melóhelyen egy új internet kapcsolat, ami nincs tûzfallal védve. Gyorsan rákapcsolódtam, mivel torrent-et akartam használni, ami eddig a tûzfal miatt nem ment. Nos a gépemen nincs semmilyen tûzfal bekapcsolva (mivel tûzfalszervert használtam eddig) és el is felejtettem bekapcsolni még a winXP alap tûzfalát is. Ettöl függetlenül a többi védelem (Nod32, stb.) ment, de úgy látszik az kevés volt. Az alatt a két nap alatt lett dõltbetûs, amikor tûzfal nélkül használtam a netet.
Most már újra a tûzfalszerver mögött vagyok, de már késõ. Nekem akkor változott át dõltbetûsre, amikor az sg fõoldalára klikkeltem, majd ott rámentem az elsõ hírre. Az oldal már dõltbetûvel jelent meg.
Az tényleg roppant furcsa, hogy az egész világon csak mi hárman kaptuk volna meg ezt a nyavaját.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
upon to investigate the savage murder of the highly
reputed scientist, Professor Eulemberg. What
sensational secret has Eulemberg uncovered that have
made him the victim of such a heinous crime? Your
investigations into the murder will take you all over
the world as you are confronted with many dangerous
and exhilarating adventures. Only you will be able
to solve this horrific crime ? that is if you act
fast? and keep your wits about you
Érdekel ez valakit? (580 M😎
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Egy férfit megkéseltek, a riporter megkérdez egy szemtanút:
"Láttam kijönni a kezében egy véres késsel, azonban nem mertem odamenni hozzá. De hozzávágtam egy széket!"
<#nevetes1>#nevetes1>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én elõször az Ankh-ra gyanakodtam, de a törlése után is maradt minden.
Akkor számoljunk: Axon, Tomsess, takysoft,Kiru
Ez már NÉGY<#confused>#confused>
Egyébként nekem más programokban is dõlt betûs lett az írás. Például a SpywareBlasterben is.
Axon: neked pl az explorerben is dõlt?
nekem asszem csak a mozillában
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity