The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kirol: valamivel nagyon kevered, mert ez soha nem volt MMORPG-nek beállítva.
Viszont tegnap óta úgy pörög az SG-n a topicja, hogy képtelenség tartani vele a lépést. A nagy többség egyébként el van olvadva tõle, és ahogy nézem volt olyan is, akinek valamilyen 9600XT kártyával is tûrhetõ minõségben és sebességgel ment. Érdemes benézni oda is, elég meggyõzõek a screenshot-ok.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Blitzkrieg 2 (c) CDV/Nival Interactive RELOADED 47x50 MB
:)
OFF:Hogyan okozzunk botrányt temetésen:
Pofozd meg a halottat, aztán kiabálj, hogy õ ütött elõször.
Mondd azt az özvegynek, hogy te vagy az elhunyt férj meleg szeretõje.
Kérj meg valakit, hogy fényképezzen le, ahogy kezet rázol a halottal.
Játssz gyászindulót fésûre tett WC-papíron.
Sétálj a gyászolók között, és mondd meg mindenkinek, hogy nincsenek benne a végrendeletben.
Mondd azt a temetési vállalkozónak, hogy a kutyád kimúlt, nem tudná-e belecsempészni a koporsóba.
Csúsztass egy fingós párnát az özvegy alá.
Mondd az özvegynek, hogy el kell menned, nem lehetne-e a végrendeletet a temetés elõtt felolvasni.
Mondd azt minden gyászolónak, hogy az elhunyt ki nem állhatta õt.
Nedvesíts meg egy bélyeget a halott nyelvével.
Kérdezd meg az özvegyet, hogy megkaphatnád e a holttestet, hogy tetoválni tanulj rajta.
Amikor senki sem néz, csempéssz mûanyag vámpírfogakat a halott szájába.
Dobj egy marék fõtt rizst a holttestre, aztán kezdj el kiabálni: Férgek! Férgek! Majd ess össze, mint aki elájult.
Fogadj a gyászolókkal arra, hogy mennyi idõ alatt bomlik szét a holttest.
Kérj meg valakit, hogy hívjon fel a gyászszertartás közben a mobilodon, és játszd el, hogy az elhunyttal beszélsz.
Adj körbe egy petíciót, követelve, hogy a halottat temetés helyett tömjék ki.
Mondd azt a gyászolóknak, hogy az adóhivataltól jöttél, hogy elkobozd a koporsót az elhunyt adóhátraléka fejében.
Adj pénzt a papnak, hogy röhögve mondja el a gyászbeszédet.
ON:
A játék mindenben a duplája a The Elder's Scroll 3-nak:
- dupla gépigény
- dupla játéktér
- dupla mennyiségû szöveg, küldetés és játékidõ
- még több szabadság
- belsõ nézet
stb.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mert akkor hiába nem kell törés, ha nem lehet játszani.
Törés nem kell hozzá. Csak a kényelem kedvéért adták ki - hogy ne pörögjön a DVD-d.
Van hozzá törés is ha jól láttam. Ez felkerülhetne a szerverre. Ha valakinek megvan az feltölthetné.
Roppant kíváncsi vagyok mit is hoztak ki belõle, mivel az eddig felbukkant képek roppant ígéretesek voltak.
Csak, hogy egy újabb adalékot nyomjak a múltkori fleto látogatáshoz.
Reggel a munkába jövet láttam, hogy a közeli parkolóban ott áll egy hatalmas veress kamion, gigantikus mszp-s logóval az oldalán, meg néhány kisebb jármû szintén mszp-s logóval.
Benne villamosszékre hasonlító alkalmatosságok. Beleszíjjazzák a gyanutlan betévedõket, majd a fejükre rakják az elektródás sisakot. Aztán tisztára mossák az agyukat, úgy hogy csak egy fehér lap maradjon, majd arra nagy betûkkel ráégetik, hogy MSZP. Aztán jönnek ki a meredt szemû, nyálcsorgató emberek bizonytalan kacsázó léptekkel és gagyogják, hogy mszp...mszp...szeretünk mszp...szeretünk...mszp....szeretlek Nagytestvér...
/Orwell: 1984/
on
nekem furát okozott.
feltettem, magyarítottam, és a menüben, ha ráhúztam valamelyik elemre, akkor kifagyott.
leszedtem, újratelepítettem(felülírtam a magyar file-okat, így máshogy nem tudtam újra angolosítani)
angolul ment
ekkor magyarítottam, ekkor magyarul is ment..... most mûködik...
talán az lehetett a gond, hogy elsõre nem az alapvetõ program files-os helyre telepítettem, és nem tudta beregelni a TTF fontfile-t rendesen?(mert az most elsõ játék után letörölhetetlen. azt nem is tudtam felülírni a magar változtattal. bár szerintem meg is egyezik, így nem is kell.
volt már valakinek ilyen gondja?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Van egyébként több reges oldal is amik egész jók.<#alien2>#alien2>
Mert ugye ahova nem kell regelni, ott nem kell fel/le arány miatt aggódni, így simán zárják a klienst a népek amint lejött a hõn áhított anyag.
A fentiek igazak a külföldi oldalakra, viszont itthon csak egy olyan oldal van ami reg-es is és gyors is...
[merlinw.org]
Azt a bizonyos torrent-et, betettem egy letöltés vezérlõbe úgy 2 órája. Legalább százszor jött hibaüzenet, hogy nem tudja letölteni és már le is mondtam róla, csak nem volt idõm megszakítani a próbálkozást. Aztán egyszer csak felugrik egy kis ablak, hogy a letöltés sikeresen befejezõdik. A szám tátva marad és nézem, tényleg lejött a torrent. Aztán elindítom, de egyáltalán nem bíztam benne, hogy mûködik is. Néhány percig nem is történtsemmi, de most elkezdett lecsorogni.
Hihetetlenül kíváncsi vagyok, hogy tényleg az a program lesz-e amire gondolok, vagy esetleg egy fekete-fehér németnyelvû dokumentumfiln, nagyszakállú veteránok visszaemlékezéseivel :-)
... és erre már csak 52 órát kell várnom... :-)
A tegnap megadott torrent oldalak közül a http://torrentstart.com/ -on, ha beírjátok, hogy 1914 és kiválasztjátok a Bittorent.com -ot, akkor az elsõ sorban kidobja az 1914 the Great War találatot. Nos ez lehetséges, hogy az a program amit vagy 4 éve keresek. Az a bajom, hogy nem tudom letölteni a torrent filet.
Miért?
Egyébként sehol máshol nem láttam ezt a programot csak a Bittorent.com-on.
Amúgy sem tudtam volna segíteni, ha a koli szerverünkön mûlt volna... De a B..H...n-en fennvan, onnan le tudtam volna tölteni neked a cuccost.
Az tényleg jó lenne ha lehetne kezdeni valamit a Call of Chtulhu szövegállományával. Elég sok van benne és így jócskán megakasztja a játékélményt amíg silabizálja az ember az értelmet a mondatokból.
Lehet, hogy a két fejlesztõ csapatot felcseréltem, de a lényeg ugyan az.
Egy rövid kis gyorstalpaló keretében elmagyarázhatnád mik is ezek. Újszülött vagyok a torrent terén, így semmit nem tudok róla, csak amit a józan paraszt eszemmel kikövetkeztettem, az pedig most elég kevés.
Megnéztem még az Explorer Eszközök/Internetbeállítások/Betûkészletek beállítási lehetõséget is, de itt sem sikerült visszaállítani.
Viszont ugyan itt van egy Kisegítõ lehetõségek ... gomb mely alatt van egy olyan lehetõség, hogy "a Weblapok betûtipusainak figyelmen kívül hagyása"
Ezt beállítva visszaáll állóra, de elég apró betûvel.
Gondolkodtam azon is, mit töröltem és telepítettem. A jelenség elõtt az Ankh-ot tettem fel, az Atlantisz Evolutiont pedig töröltem.
Egyenlõre PASSZ!
Megtaláltam a szövegeket a Call of Cthulhu-ban!
Bizonyíték:
"16th February 1922 Now... at my end... I can fully see. My last case opened in me a new fear... a real fear... a fear of myself, of what I am... and of what I have always been. All that I was, is now lost. Hope? Purpose? Pleasure? All meaningless. I now walk in the shadows between worlds... and it is there I have finally glimpsed upon what lives in the dark corners of the earth..."
A helyzet az, hogy az Xbox állományokban tárolja a játék a szövegeket, amiket közvetlenül nem lehet megnyitni, csak HEX-ben lehet editálni: karakterlimit.
Asztal - Jobb klikk - Tulajdonságok - Megjelenés - Speciális.
Például ott is dõltre lehet állítani... Nézd meg, nem-e ott van a gubanc...!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
A víruskeresõk (NOD, Kaspersky) nem talál(t) semmit.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Árulja el valaki, mi a francért lett nekem ez supergamez.hu (és csak az) dõlt beûs?????
ON