33675

• Lord Myn
    BTW: Kijött a Tunguska angolul...
  • zsanet
    meglátjuk.majd jelentkezem
  • Lord Myn
    Igen, P2P-nél előfordulhat, hogy rosszul szedi le az image file-t. De egyébként nagykispeter-nek is igaza lehet, vannnak olyan régebbi játékok, amik érzékenyek arra, hogy melyik drive-ról indítod őket, sőt van olyan is ami csak és kizárólag az első optikai drive-ról hajalandó elindulni (pl. Final Fantasy VIII).
  • zsanet
    köszi kipróbálom
  • zsanet
    Valami AGCnet.tk-ról szedtem
  • Axon
    Törölve a probléma.
    Mondanom sem kell, hogy Internet Explorel-el indítva, tökéletesen jeleníti meg az ű ő betűket. Nem is kalaposan, hanem ahogy kell. A firefox ezután a többi weblapon található ő ű betűt sem jelenitette meg, amit eddig tökéletesen megtett.
    Ezután bezárva a firefox-ot, majd újraindítva, már ott is tökéletesen működik. Nemtommé'...
    Az a nagy kérdés, hogy ha valaki beleír a vendégkönyvbe és nála is hasonló kódlap problémák lesznek, akkor tele lesz a vendégkönyv hülye karakterekkel.

Érdekesség, hogy a #17864-es beírásomban, amikor a negyedik sorban bemásoltam azt a hülye 4 karakterből álló karaktersort, akkor az sg fórumának php scriptje, tökéletesen lefordította és egy ű betűt jelenített meg.
  • nagykispeter
    Ha több meghajtód van akkor az is gond lehet hogy nem abba a meghajtóba rakod amiből telepítetted.
    Én nemrég jártam így a Monkey Island 3-al.Mindig kérte a cd.-thiába raktam be,mire rájöttem hogy iba.
  • Axon
    Találtam egy remek php scriptet. Egy csomó nyelven tud, közte magyarul is.
    A gondom viszont a szokásos. ű ű Ő Ű betűk írása. A többi ékezetes betűt remekül kezeli, de ennek a négy betűnek a helyén ezn a karakter sor jelenik meg:
    &#369.
    Próbáltam olyat, hogy a dat fileban, ahol tárolja a script az üzeneteket, manuálisan átírom az ő ű betűket. Ha átírom őket, akkor a script a kalapos ő ű betűket jeleníti meg, ami bár szörnyen ronda és ellenkezik egy magyar oldal elveivel, attól még olvasható.
    Van vami ötleted?
  • Axon
    Keresnék néhány magyar lokalizációjú programot, hátha megvan valakinek.
    Először is:

Heroes 5 HUN (nemrég jelent meg a magyar verzió, talán megvan valakinek)
    7 sins (7 főbűn néven jelent meg magyar nyelven)
    Restricted Area (ennek is megjelent a magyar verziója)
    Egyipt 3: The Fate of Ramses (ebből is a magyar verzió érdekelne)
  • Axon
    Este felért a Forewer World. Fogyasszátok! :-)

Régi kérésnek eleget téve, elkezdtem feltolni a kettesre az Atlantis Evolutiont. Már eddig is el volt kezdve a feltöltés hónapok óta, de csak az 1. cd volt fent, az sem cd képben, hanem a cd tartalma közvetlenül volt felmásolva az ftp-re. Nos én ezt letöröltem és újra elkezdtem a feltöltést, de mostmár a cd képeket és mind a 4 megy felfele. Szerintem valamikor vasárnapra ér fel.
    A könyvtár neve azt sejteti, hogy ez a magyar verzió. Nos ez az angol verzió, de mellé lesz téve a hun pack is és így tekinthető magyar verziónak. Egyébként ez csak a feliratokat jelenti és nem a szinkront.
  • Axon
    Köszi!
    Csak a freshmeat-en néztem szét és ott nem volt semmi, ezért kiabáltam segítségért. Közben lehúztam a netről egy magyar nyelvű php könyvet, hogy egyáltalán, ha meglenne a php kódom, azt hogyan tudom összepofozni az apache szerveremmel. Nos a köny 1800 (!!!) oldal, úgyhogy van mit bogarászni :-)
  • MerlinW
    www.phpbb.com
    www.hotscript.com
    www.pixel2life.com
    google: free php guestbook
  • Lord Myn
    Akkor egyértelműen nem jó az image file. Valami P2P-ről töltötted le?
  • zsanet
    nem
  • Lord Myn
    Valószínűleg valami nem gömbölyű a 2-es CD-vel... Lehet, hogy a label nem jó vagy valamelyik file korrupt rajta. Ha csak simán bemountolod az image file-t, akkor működik?
  • zsanet
    Tudom hogy nem ide tartozik de nem tudtok vmi megoldást az Amerzone játékra konkrétan kéri a CD2-öt és hiába írom ki nem megy.Előre is köszi.
  • Axon
    Ha valaki "ketyeg" itt php-ban, az segíthetne, hogy honnan szedhetnék le valami ingyenes php vendégkönyv scriptet. Egy weboldalhoz kellene vendégkönyvet heggesztenem valahogy ezért kérdezem.
  • Axon
    11.55-kor már "lábadoztam" a véradás után. Egyébként a szokásos 4,5 decit adtam le.
  • Tomsess
    Nemes dolog vért adományozni. 5 perc alatt mennyi futott le?
  • Axon
    Most jöttem a véradásról. 11.55-kor még a véradó székben ültem, 12.00-kor pedig munkába álltam :-)

Más:
    Tegnap a nagy kapkodásban elfelejtettem elindítani a Forever World feltöltését. Cserében ma 18 órakor elindítom, de most max. sebességen, így kb. két óra alatt felér az egész.
  • MerlinW
    köszönjük szépen:)
  • beoceka
    Bocsi, nem TJL, hanem TLJ....Még korán van.
  • beoceka
    TJL magyarítás teszt ügyben:
    Egy újabb csomag kép a javítandó dolgokról:
    4.csomag
    Egyébként elcsúszás van a Könyvtár-helyszínnél is, ez a TLJ\3e\02\02.xarc fájlban van.
  • Tomsess
    Köszi szépen, nekem is lejött
  • kirol
    Akkor nem tudom honnan szedtem ezeket a hülyeségeket. Bocs.
  • Lord Myn
    Ilyenről nem hallottam, hogy középre teszi és körülötte feketeség. A mostani TFT moncsik már egész jó képet adnak nem-natív felbontásban is. Azért van különbség CRT-hez képest, de ezt gondolom akkor vennéd észre, ha mellette futna CRT-n 640x480-ban.
  • kirol
    És igen, végre megvan a TFT monitorom (Samsung 931BF).

Valahol mintha azt olvastam volna, hogy TFT-n, pl a TLJ, mievel ez 640*480-as felbontású szarul néz ki, mert középre teszi és körülötte feketeség van.

Vagy rosszul emlékszek?

Csak azért, mert nekem fullon adja a képet, ugyan úgy, mintha 1280*1024-ben futna és nem néz ki semennyivel sem gázabbul, mint a CRT-n a felbontást illetően.
  • RaveAir
    Akkor érdekelne.
  • Wanted
    A magyar kommentárok elég jól sikerültek.
    Ha érdekel valakit feltehetem.
  • Axon
    Gyerekkoromban az egyik haveromnak hoztak NSZK-ból egy tv-re köthető játékgépet. Ahhoz volt vagy 10 játék és köztük egy focis is. Na akkor játszottam utoljára focis programmal :-)
    Ennek már több mint 20 éve...
  • RaveAir
    Azt mondják, hogy jól sikerült...
  • Wanted
    Magyar Fifa07 valakinek?
  • MerlinW
    A héten több mint 40 különböző címről jött login a kettesre, így tiltottam pár hostot, ill készítettem pár új szűrési szabályt. Ha itt valakinek (akinek jár az acc) gondja adódna belőle, az szóljon.
  • trmn #17838
    Köszi
    Amenophis-t leszedtem, ha másnak nem kell akkor törölheted.
  • Axon
    Tegnap nem voltam, így csak ma szólok, hogy felért az Amenophis az egyesre.
    A mai napon elkezdem feltolni a Forever World-öt is.
  • Madmartigen
    megvan.. bocs :)
  • Madmartigen
    Sziasztok... van egy kis problémám...ha még valaki emlékszik egyáltalán a megoldásra, mert nem egy mai játék :) Idáig zökkenőmentesen ment a dolog, de most elakadtam. A háztól balra lévő szivattyúnál sikerült elérni hogy zölden virítson a lámpa, de a fogót még mindig nem tudom leoperálni, csak felengedni egy picit, és akkor a víz megindul
  • MerlinW
    Köszi, rakom a többi közé:)
  • Tomsess
    Lenne egy kérdésem: olvassa valaki a szerver txt-s infót? Mert szépen beírom mi ne törlődjön még, de nemtom van-e értelme ha vki úgy is letörli ami foglaltam
  • Tomsess
    Én éppen nyúzom a Myst 4-et, szóval türelem plíz