The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

via_mala
Ha addig senki nem teszi fel, akkor holnap feltölthetem, de valamelyik szerveren szabadítsatok fel 4.18 GB-ot neki.
kirol: valamivel nagyon kevered, mert ez soha nem volt MMORPG-nek beállítva.
Viszont tegnap óta úgy pörög az SG-n a topicja, hogy képtelenség tartani vele a lépést. A nagy többség egyébként el van olvadva tõle, és ahogy nézem volt olyan is, akinek valamilyen 9600XT kártyával is tûrhetõ minõségben és sebességgel ment. Érdemes benézni oda is, elég meggyõzõek a screenshot-ok.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

LezLee
Ha olyan géped van, mint az aláírásodban, akkor símán érdemes kipróbálnod. Médiumon fog futni, én is mediumon nyomom, de úgyis gyönyörû, egyedül a procid tûnik kicsit gyengének hozzá, de símán fog futni.
Ez meg Axonnak külön:
Blitzkrieg 2 (c) CDV/Nival Interactive RELOADED 47x50 MB

:)

Szépjóreggelt mindenkinek!
OFF:Hogyan okozzunk botrányt temetésen:
Pofozd meg a halottat, aztán kiabálj, hogy õ ütött elõször.
Mondd azt az özvegynek, hogy te vagy az elhunyt férj meleg szeretõje.
Kérj meg valakit, hogy fényképezzen le, ahogy kezet rázol a halottal.
Játssz gyászindulót fésûre tett WC-papíron.
Sétálj a gyászolók között, és mondd meg mindenkinek, hogy nincsenek benne a végrendeletben.
Mondd azt a temetési vállalkozónak, hogy a kutyád kimúlt, nem tudná-e belecsempészni a koporsóba.
Csúsztass egy fingós párnát az özvegy alá.
Mondd az özvegynek, hogy el kell menned, nem lehetne-e a végrendeletet a temetés elõtt felolvasni.
Mondd azt minden gyászolónak, hogy az elhunyt ki nem állhatta õt.
Nedvesíts meg egy bélyeget a halott nyelvével.
Kérdezd meg az özvegyet, hogy megkaphatnád e a holttestet, hogy tetoválni tanulj rajta.
Amikor senki sem néz, csempéssz mûanyag vámpírfogakat a halott szájába.
Dobj egy marék fõtt rizst a holttestre, aztán kezdj el kiabálni: Férgek! Férgek! Majd ess össze, mint aki elájult.
Fogadj a gyászolókkal arra, hogy mennyi idõ alatt bomlik szét a holttest.
Kérj meg valakit, hogy hívjon fel a gyászszertartás közben a mobilodon, és játszd el, hogy az elhunyttal beszélsz.
Adj körbe egy petíciót, követelve, hogy a halottat temetés helyett tömjék ki.
Mondd azt a gyászolóknak, hogy az adóhivataltól jöttél, hogy elkobozd a koporsót az elhunyt adóhátraléka fejében.
Adj pénzt a papnak, hogy röhögve mondja el a gyászbeszédet.

ON:

kirol
Hát akkor ez én 3 éves gépem nem nagyon fogja bírni. <#szomoru2>

kirol
HM?<#guluszem1>
Én azt hittem, ez direkt online játék. MMORPG vagy mi.

IMYke2.0.0.0
Nincs semmiféle szerver. Nincs multi, nincs gond.
A játék mindenben a duplája a The Elder's Scroll 3-nak:
- dupla gépigény

- dupla játéktér
- dupla mennyiségû szöveg, küldetés és játékidõ
- még több szabadság
- belsõ nézet
stb.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Az Oblivion Single Player játék - nincs benne Multiplayer!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Axon
Leesett végre :-)
Nem tudtam, hogy nem volt rajta védelem.

Axon
Az elõzõ részt lehetett offline is játszani egyedül otthon. Úgy gondoltam, hogy ezt is lehet. Ha ennek csak multis része van, akkor nem igazán érdekel.

kirol
Nem ismerem ezeket az Online játékokat, de a szerver nem ellenõrzi, hogy eredeti e a játék?
Mert akkor hiába nem kell törés, ha nem lehet játszani.

IMYke2.0.0.0
Nekem amúgy megvan az Oblivion - feltölteni ugye csak 12 nap alatt tudnám az 500MB-os limitem miatt. Így marad más, akinek nem kell ilyennel küzdenie...

IMYke2.0.0.0
Mivel nincs védelem a játékon, ezért bármelyik verzió könnyedén elindul - mondom, a NoDVD csak kényelmi funkciót lát el.

Axon
Az a lényeg, hogy elinduljon. Mondjuk én a Gamecopy-n láttam törést hozzá. Gondolom azok kedvéért van, akik egybõl lehúzták az elsõként megjelenõ clonecd-s verziót.

IMYke2.0.0.0
5.7 GB.
Törés nem kell hozzá. Csak a kényelem kedvéért adták ki - hogy ne pörögjön a DVD-d.

Axon
Megjelent az The Elder Scrolls IV.: Oblivion!
Van hozzá törés is ha jól láttam. Ez felkerülhetne a szerverre. Ha valakinek megvan az feltölthetné.
Roppant kíváncsi vagyok mit is hoztak ki belõle, mivel az eddig felbukkant képek roppant ígéretesek voltak.

Axon
off
Csak, hogy egy újabb adalékot nyomjak a múltkori fleto látogatáshoz.
Reggel a munkába jövet láttam, hogy a közeli parkolóban ott áll egy hatalmas veress kamion, gigantikus mszp-s logóval az oldalán, meg néhány kisebb jármû szintén mszp-s logóval.
Benne villamosszékre hasonlító alkalmatosságok. Beleszíjjazzák a gyanutlan betévedõket, majd a fejükre rakják az elektródás sisakot. Aztán tisztára mossák az agyukat, úgy hogy csak egy fehér lap maradjon, majd arra nagy betûkkel ráégetik, hogy MSZP. Aztán jönnek ki a meredt szemû, nyálcsorgató emberek bizonytalan kacsázó léptekkel és gagyogják, hogy mszp...mszp...szeretünk mszp...szeretünk...mszp....szeretlek Nagytestvér...
/Orwell: 1984/

on

kirol
Akkor talán lesz fordítás is?<#vigyor5>

Egyébként ha már II.VH-s stratégiákról beszéltünk akkor meg kell,hogy említsem a Company of Heroes-t mert az állati jó játék lesz.

takysoft
volt már olyan, hogy valakinek nem indult el az Atlantis?
nekem furát okozott.
feltettem, magyarítottam, és a menüben, ha ráhúztam valamelyik elemre, akkor kifagyott.
leszedtem, újratelepítettem(felülírtam a magyar file-okat, így máshogy nem tudtam újra angolosítani)
angolul ment
ekkor magyarítottam, ekkor magyarul is ment..... most mûködik...

talán az lehetett a gond, hogy elsõre nem az alapvetõ program files-os helyre telepítettem, és nem tudta beregelni a TTF fontfile-t rendesen?(mert az most elsõ játék után letörölhetetlen. azt nem is tudtam felülírni a magar változtattal. bár szerintem meg is egyezik, így nem is kell.

volt már valakinek ilyen gondja?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Ja, az ANKH még mindíg fenn van.
Én az ANKH-ra gyanakszom. Az Atlantisz volt már korábban is fenn (most viszont végignyomtam)és nem okozott ilyen gondot.
Én is ezeket raktam fel...meg le.Bár elõtte feltettem vmi progit amivel át lehet változtatni a WinXP kinézetét,de nem csináltam benne semmit és töröltem is azonnal.Szal nemtom mi csinálhatja...

Csak oda bejutni lehetetlen<#zavart2>
Van egyébként több reges oldal is amik egész jók.<#alien2>
MerlinW
A reg-es oldalak gyorsak, a nemregesek lassuak.
Mert ugye ahova nem kell regelni, ott nem kell fel/le arány miatt aggódni, így simán zárják a klienst a népek amint lejött a hõn áhított anyag.

A fentiek igazak a külföldi oldalakra, viszont itthon csak egy olyan oldal van ami reg-es is és gyors is...

[merlinw.org]

Axon
Végül is megoldódott ez a probléma, de magam is nagyon meglepõdtem.
Azt a bizonyos torrent-et, betettem egy letöltés vezérlõbe úgy 2 órája. Legalább százszor jött hibaüzenet, hogy nem tudja letölteni és már le is mondtam róla, csak nem volt idõm megszakítani a próbálkozást. Aztán egyszer csak felugrik egy kis ablak, hogy a letöltés sikeresen befejezõdik. A szám tátva marad és nézem, tényleg lejött a torrent. Aztán elindítom, de egyáltalán nem bíztam benne, hogy mûködik is. Néhány percig nem is történtsemmi, de most elkezdett lecsorogni.
Hihetetlenül kíváncsi vagyok, hogy tényleg az a program lesz-e amire gondolok, vagy esetleg egy fekete-fehér németnyelvû dokumentumfiln, nagyszakállú veteránok visszaemlékezéseivel :-)

... és erre már csak 52 órát kell várnom... :-)

Axon
MMesteR-nek nem ez lenne az elsõ remekbeszabott editora. Mindenesetre az ujjaimat máris keresztbe tettem :-)

Axon
Egy kérés:
A tegnap megadott torrent oldalak közül a http://torrentstart.com/ -on, ha beírjátok, hogy 1914 és kiválasztjátok a Bittorent.com -ot, akkor az elsõ sorban kidobja az 1914 the Great War találatot. Nos ez lehetséges, hogy az a program amit vagy 4 éve keresek. Az a bajom, hogy nem tudom letölteni a torrent filet.
Miért?

Egyébként sehol máshol nem láttam ezt a programot csak a Bittorent.com-on.

IMYke2.0.0.0
"Játékmagyarításról tudtok-e?" topikban MMesteR éppp most írta, hogy dolgozik már az editoron! Szóval, nyugi, lesz hozzá program... :)))

Axon
Akkor marad a várakozás.

IMYke2.0.0.0
Sajnos, csak karakterlimitesen fordítható. Ez meg ugye a szép, magyaros fordítás halála... Így, várni kell egy editorra.

Axon
Köszi. Kiokosítottam magam :-)

IMYke2.0.0.0
Rendben.
Amúgy sem tudtam volna segíteni, ha a koli szerverünkön mûlt volna... De a B..H...n-en fennvan, onnan le tudtam volna tölteni neked a cuccost.

Axon
Tegnap este én is ezzel játszottam, de majdnem összefos..., szóval nagyon pereceltem. Aztán nem bírtam tovább és kiléptem, majd idegnyugtató gyanánt kipróbáltam a másik hazavitt játékot a Quake4-et. Ezt is csak most sikerült letöltenem, de nem is nagyon törtem kezem-lábam a beszerzésére. Idegnyugtatásból persze nem lett semmi, mivel ez is elég para játék lett. Szerencsére a legelején elakadtam, amikor behatolva az elsõ épületbe megtaláltam a parancsnokot meg a sérült medicet. Mondtak nekem valamit, de nem értettem, most meg ott ácsorgok és nem tudok tovább menni. Meguntam és kiléptem, majd elõvettem egy megkezdett Wass Albert könyvet és végre tényleg megnyugtattam az idegeimet :-)

Az tényleg jó lenne ha lehetne kezdeni valamit a Call of Chtulhu szövegállományával. Elég sok van benne és így jócskán megakasztja a játékélményt amíg silabizálja az ember az értelmet a mondatokból.

IMYke2.0.0.0

Axon
Egyébként az éjjel lemászot a Mockba to Berlin, így utólag is köszönet Imyke a segítõ szándékért, de nem lesz rá szükség.

Axon
Én úgy tudom a két játék különbözõ. Az egyiket (Mockba to Berlin) a magyar Stromlegion fejleszti (Afrika Korps vs. Desert Rats, D-Day) és nagyjából ugyanazt a motort is használja mint az elõzõk, a másikat pedig (Rush for Berlin) a Digital Reality (Panzers) fejleszti és egy az egyben a Panzers motorját használja. Szkeptikusoknak ez újabb rókabört jelent, míg a fanatikusoknak újabb játékidõt.

Lehet, hogy a két fejlesztõ csapatot felcseréltem, de a lényeg ugyan az.

Axon
"már most 120-as seed-elik, valószínûleg a 785 leecher miatt "

Egy rövid kis gyorstalpaló keretében elmagyarázhatnád mik is ezek. Újszülött vagyok a torrent terén, így semmit nem tudok róla, csak amit a józan paraszt eszemmel kikövetkeztettem, az pedig most elég kevés.

Bár este nem sok idõm volt, gyorsan végigfutottam az általad írt lehetõségeken. Sajna, semmi nem volt dõlt betûre állítva.
Megnéztem még az Explorer Eszközök/Internetbeállítások/Betûkészletek beállítási lehetõséget is, de itt sem sikerült visszaállítani.
Viszont ugyan itt van egy Kisegítõ lehetõségek ... gomb mely alatt van egy olyan lehetõség, hogy "a Weblapok betûtipusainak figyelmen kívül hagyása"
Ezt beállítva visszaáll állóra, de elég apró betûvel.

Gondolkodtam azon is, mit töröltem és telepítettem. A jelenség elõtt az Ankh-ot tettem fel, az Atlantisz Evolutiont pedig töröltem.
Egyenlõre PASSZ!
IMYke2.0.0.0
Jó hírem van - félig.
Megtaláltam a szövegeket a Call of Cthulhu-ban!

Bizonyíték:
"16th February 1922 Now... at my end... I can fully see. My last case opened in me a new fear... a real fear... a fear of myself, of what I am... and of what I have always been. All that I was, is now lost. Hope? Purpose? Pleasure? All meaningless. I now walk in the shadows between worlds... and it is there I have finally glimpsed upon what lives in the dark corners of the earth..."

A helyzet az, hogy az Xbox állományokban tárolja a játék a szövegeket, amiket közvetlenül nem lehet megnyitni, csak HEX-ben lehet editálni: karakterlimit.

IMYke2.0.0.0
Valószínûleg az alapértelmezett beállításokat módosította valami.
Asztal - Jobb klikk - Tulajdonságok - Megjelenés - Speciális.
Például ott is dõltre lehet állítani... Nézd meg, nem-e ott van a gubanc...!

Mi a franc lehet ez? Asszittem csak én csesztem el vmit...de akkor megnyugodtam mert másnak is van ilyen.Egyébként kezd idegesíteni,hogy minden dõltbetûs<#confused>

IMYke2.0.0.0
Basszus, a Call Of Cthulhu DCoTE ~ 11.000 fájlt tett fel a gépre! <#guluszem1>

nagykispeter
Ja azt birom hogy az amõbán olyan szépeket lehet neki írogatni

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Na, valami hasomló a jelenség nálam is.
A víruskeresõk (NOD, Kaspersky) nem talál(t) semmit.
Ezt nem értem pontosan? Egyébként ha már dõlt betûknél vagyunk,nemtom mi van,de minden szöveg a gépemben,neten dõltbetûs lett egyszerre.Pár napja jelent meg ez. Windows kikapcsolásnál is, pl az itt levõ írásaitok is mind dõltbetûsek egyszerre :-?

via_mala
Az µTorrent is tud magyarul és nekem 5088 KB-ot foglal a memóriából, processzoridõt meg fél óra alatt 1 másodpercet a Feladatkezelõ szerint egy HyperThread-es Northwood procin, ami 0,5 másodpercet jelent a valóságban logikai processzoronként. Legalábbis gondolom, mert "A Rendszer üresjárási folyamata" meg 1 órát jelez, de még csak fél órája van bekapcsolva a gép, amit ellenõriztem is az eseménynaplóban.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Ja: a Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth-ot KÖSZI!!
bocs: betûs
OFF
Árulja el valaki, mi a francért lett nekem ez supergamez.hu (és csak az) dõlt beûs?????
ON