The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

serito
Azért a nagyorrú fltó kaphatott volna egy-pár krumplit, meg tolást ha már annyit hazudozik. Még az államfõ is nem tetszését mutatta az elmaradt kézfogással. Szóval Õ is utálja a komcsikat.
Ja ez egy Off volt , csak tetszett amit Axon írt.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Atomreaktor
akkor-akkor😊 tudok magyarul😊 akkor éljen a szóismétlés... öö izé, nem akkor hanem akkor...

Atomreaktor
Akkor ha vki beszerezte már az Ankh-ot akkor feltolja?

Atomreaktor
milyen amúgy ez a játék? neten nem sok jót olvastam róla😊

szotyimutyi
Nálam most jó.

Axon
Újra feltöltöttem a City of the Lost Children-t. Töltsétek és próbálgassátok. Remélem ez már hibátlan lesz.

szotyimutyi
Pathologic, Barrow hill, Destinies még.

kirol
Hát szerintem majd ezek lesznek igen - igen jók:
Alan Wake
Geheimakte Tunguska
Paradise
Reprobates

Mondjuk a Da Vinci remélem jó lesz<#vigyor2><#wow3><#merges2>

kirol
Ja, most sok minden jön ki, csak kár, hogy egyik se ér semmit. <#rinya>
Bocs, ha valakinek a lelkébe gázoltam.

via_mala
Kijött az Ankh! Nekem ugyan nem tetszik a screenshot-ok alapján, de hát nem az én ízlésem az etalon.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Lord Myn
Köszi! <#worship>

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

MerlinW
loldehülyevagyte😄

[merlinw.org]

Axon
Láttam, láttam... :-)
Ippen most ment el elõttem. Jött még vagy 7-8 Titkosügynök, három odaállt közvetlenül elém, szinte sorfalat alkotott a sok talpnyaló.
Élõben mégnagyobb orra van mint a tévében. Mintha nyele lenne a fejének :-)
Most bevonult a terembe és elkezdett hazudozni. Na arra már nem vagyok kíváncsi.
A terem csordultig van vén rossz ósdi komcsi õskövületekkel. Némelyik már olyan öreg volt, hogy két másik múmia támasztotta meg oldalról, de jöttek, másztak megnézni az õ fletójukat.
Na mindegy, krupli tojás megmaradt. Majd hazaviszem a családnak.

u.i.: Megtudtam közben, mit csinál az én Titkosügynököm az ablak alatt a hülye kocsijával. Õ a menekülõ autó. Azaz az autó a menekülõ autó, õ meg a menekülõ soför. Ez azért van, mert ha fletót túl nagy hazugságon érik a múmiák és ezért õtet megakarják öngyilkolni, akkor legyen mivel elmenekülnie nekije.
Hát akkor:
on

kirol
<#nevetes1>

Axon
off:

Jön gyúrcsány :-)
Mindenhol rendõrök és tökig izgalom.
Tûzszerészek rohangálnak észnélkül, fontosságuk teljes tudatában.
Az ablakom elõtt egy Titkosügynök! :-)
Hát... életemben hihetetlen sok vígjátékot láttam már, ahol titkosügynököket figuráztak ki, de a valóságot egyik sem bírta ûberelni. Már szanaszét röhögtem magam rajta.
Elõször is hihetetlenül zord arc! Csak, hogy mindenkinek nyilvánvaló legyen, hogy õ bizony Titkosügynök. Természetesen tökig feketében, fülébe kígyózik a madzag és.... ÉS... ÉS!! újságot olvas!!! :-)))
Közben persze fölötte jár a szeme mint a Süsüben a kémnek :-)
Gyorsan meglestem, hogy nincs-e két lyuk vágva az újságra, amin kileskelõdhet.
Aztán... AZTÁN.... AZTÁN!!!... jött a Titkosügynöknõ!!!
Tökig... akarom mondani pin... izé... szóval talpig feketében és.... ÉS.... ÉS!!!! - most kapaszkodjatok meg!!! - halálkomoly, rémszigorú arcal beszélt a sáljába!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na ennél a résznél legalább tíz percig nem kaptam levegõt a röhögéstõl. Hisztérikus, fuldoklásszerû, fejhangú nyerítés, visítás hagyta el hangképzõ szerveimet és úgy éreztem, hogy ebbe bizony bele fogok most hallni, de megéri :-))
Aztán kis hab a tortán, hogy szegény kolleganõm jött vissza az ebédbõl, erre a Titkosügynök elõkapta az igazolványát, szemmagasságba emelte és elzavarta szegény halálra vállt kolleganõt. Csak a másik bejáraton jöhetett be.

Szóval szörnyen izgi a helyzet. Itt fog elmenni a nagyorrú az ablakom elõtt. Már ide is húztam az ablakhoz a krumpliszsákot, és felnyitottam az összes tojástartónak a fedelét. Magamra zártam az irodát. Beletörtem a kúlcsot és az összes szekrényt és bútort az ajtó elé toltam. Úgy számolom kerek öt percig is tudom bombázni a szihopatát, mire lefognak a Titkosügynökök ;-)

via_mala
Ha már offtopic:
Milyen hatékony, ingyenes antivírus szoftvert ajánlotok? Tegnap feltettem az Avast!-ot, és tetszik, de ha tudtok jobbat, akkor ne titkoljátok. Thx.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

kirol
Off
Egy hozzáértõ ember segítsen már!
A Windows Update -ben ezt írja ki:
Windows Genuine Advantage eredetiség-ellenõrzõ eszköz (KB892130) Telepítés sikertelen

Így nem is frissít semmit. De hát eredeti a WinXP!<#boxer>
eddig frissített is rendesen!
Mi a franc van most?

Axon
Csorog felfele végre a City of... is

Sorry! Most nézem, hogy ez egy kicsit hülyeség!

Beindult a nagyüzem? 😊)
Én most ezt húzom...
Ice Age 2 The Meltdown (kaland) 2CD.

MerlinW
Probálkozz többször egymás után legrosszabb esetben harmadik, negyedik probálkozás után beenged. A többrétegü tüzfal miatt van ez.

[merlinw.org]

LezLee
Felért a CSI 3, lehet szedni akit érdekel. Belenéztem egy picit, sajnos a grafika mintha visszafejlõdött volna, az én gyomrom nem igen vette be, fõleg közelrõl randa. De ettõl még lehet jó persze.
Nem kapott olyan nagyon jó értékeléseket.Elég üres az egész...mesés történet amiben jóformán az egyetlen karakter akivel beszélsz a kutyád vagy farkasod vagy mi <#circling>

LezLee
Na cammog felfele az elsõ szerverre a CSI 3, még ma estig felkerül teljesen.
Kalandfanoknak és nyomozópalántáknak erõsen ajánlott!
Remélem nem értük még el a 10 gigát.
Piszok gyorsak vagytok <#worship><#worship><#worship><#finom><#vigyor2>
serito
Ha ez a game ilyen jó amilyen a képek,akkor már töltöm is le azonnal.
Játékélmény? Te már játszottad?

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Naná,hogy van <#alien2>

Köszönet mindenkinek a cuccokért <#hawaii>

LezLee
Amúgy 1 óra múlva lenn van a CSI 3, ha igény van rá, feltöltöm valamelyik szerverre, bár jelen állás szerint csak az elsõre tudom.
LezLee
Nekem nem sikerül csatlakozni a 2-es szerverhez, azt írja, hogy: connect failed. Ez egyedi hiba, vagy másnál is jelentkezett? Vagy rosszul tudom az adatokat?
kirol
Honnan lehet letölteni? <#hehe>

IMYke2.0.0.0
Kettõ is ... <#vigyor><#taps>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Andra
Köszi!

\"Have A Little Faith....\" by Ovis

MerlinW
cdcovers.cc

[merlinw.org]

Andra
Lehet, hogy nem itt kellene megkérdeznem, de tudnátok nekem olyan oldalakat mondani, ahonnan dvd/cd borítókat lehet nyomtatni?
Köszi elõre is!

\"Have A Little Faith....\" by Ovis

Axon
Kis csúszás a City of the...
Mivel otthonfelejtettem a dvd-t amin rajta van. Holnapra megpróbálom nem elfelejteni.

A magyarítása is megvan már? 😊)))

IMYke2.0.0.0
Nekem már megvan az is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

via_mala
Halleluja!

Keepsake <#worship><#worship> THX. Este leszedem
Lord Myn
Az nem lenne rossz... 😊

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Holnapra meglehet. 😊

Lord Myn
Axonnak meg nagy-nagy köszönet a Discworld-ökért!

Btw, valakinek megvan már a CSI 3D?

Lord Myn
Örök hála! <#worship> Ha hazaértem már töltöm is!

....ööö topicba. 😊

Azt bírom, mikor még aznap megkérdi valaki egy topicban, hogy "és magyarítást hol találok hozzá?". 😊

Akkor nem görcsölök torrentre, ha már...😊)

MerlinW
Keepsake a ketteskén,

[merlinw.org]

MerlinW
- Nekem is Reloaded.
- Angol

FEATURES:
~~~~~~~~~
* Deep and involving storyline where suspense and mystery await at
every turn
* Explore stunning environments designed in intricate detail using dynamic
lighting and shadows