The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja ez egy Off volt , csak tetszett amit Axon írt.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Alan Wake
Geheimakte Tunguska
Paradise
Reprobates
Bocs, ha valakinek a lelkébe gázoltam.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Ippen most ment el elõttem. Jött még vagy 7-8 Titkosügynök, három odaállt közvetlenül elém, szinte sorfalat alkotott a sok talpnyaló.
Élõben mégnagyobb orra van mint a tévében. Mintha nyele lenne a fejének :-)
Most bevonult a terembe és elkezdett hazudozni. Na arra már nem vagyok kíváncsi.
A terem csordultig van vén rossz ósdi komcsi õskövületekkel. Némelyik már olyan öreg volt, hogy két másik múmia támasztotta meg oldalról, de jöttek, másztak megnézni az õ fletójukat.
Na mindegy, krupli tojás megmaradt. Majd hazaviszem a családnak.
u.i.: Megtudtam közben, mit csinál az én Titkosügynököm az ablak alatt a hülye kocsijával. Õ a menekülõ autó. Azaz az autó a menekülõ autó, õ meg a menekülõ soför. Ez azért van, mert ha fletót túl nagy hazugságon érik a múmiák és ezért õtet megakarják öngyilkolni, akkor legyen mivel elmenekülnie nekije.
Hát akkor:
on
Jön gyúrcsány :-)
Mindenhol rendõrök és tökig izgalom.
Tûzszerészek rohangálnak észnélkül, fontosságuk teljes tudatában.
Az ablakom elõtt egy Titkosügynök! :-)
Hát... életemben hihetetlen sok vígjátékot láttam már, ahol titkosügynököket figuráztak ki, de a valóságot egyik sem bírta ûberelni. Már szanaszét röhögtem magam rajta.
Elõször is hihetetlenül zord arc! Csak, hogy mindenkinek nyilvánvaló legyen, hogy õ bizony Titkosügynök. Természetesen tökig feketében, fülébe kígyózik a madzag és.... ÉS... ÉS!! újságot olvas!!! :-)))
Közben persze fölötte jár a szeme mint a Süsüben a kémnek :-)
Gyorsan meglestem, hogy nincs-e két lyuk vágva az újságra, amin kileskelõdhet.
Aztán... AZTÁN.... AZTÁN!!!... jött a Titkosügynöknõ!!!
Tökig... akarom mondani pin... izé... szóval talpig feketében és.... ÉS.... ÉS!!!! - most kapaszkodjatok meg!!! - halálkomoly, rémszigorú arcal beszélt a sáljába!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na ennél a résznél legalább tíz percig nem kaptam levegõt a röhögéstõl. Hisztérikus, fuldoklásszerû, fejhangú nyerítés, visítás hagyta el hangképzõ szerveimet és úgy éreztem, hogy ebbe bizony bele fogok most hallni, de megéri :-))
Aztán kis hab a tortán, hogy szegény kolleganõm jött vissza az ebédbõl, erre a Titkosügynök elõkapta az igazolványát, szemmagasságba emelte és elzavarta szegény halálra vállt kolleganõt. Csak a másik bejáraton jöhetett be.
Szóval szörnyen izgi a helyzet. Itt fog elmenni a nagyorrú az ablakom elõtt. Már ide is húztam az ablakhoz a krumpliszsákot, és felnyitottam az összes tojástartónak a fedelét. Magamra zártam az irodát. Beletörtem a kúlcsot és az összes szekrényt és bútort az ajtó elé toltam. Úgy számolom kerek öt percig is tudom bombázni a szihopatát, mire lefognak a Titkosügynökök ;-)
Milyen hatékony, ingyenes antivírus szoftvert ajánlotok? Tegnap feltettem az Avast!-ot, és tetszik, de ha tudtok jobbat, akkor ne titkoljátok. Thx.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Egy hozzáértõ ember segítsen már!
A Windows Update -ben ezt írja ki:
Windows Genuine Advantage eredetiség-ellenõrzõ eszköz (KB892130) Telepítés sikertelen
Így nem is frissít semmit. De hát eredeti a WinXP!<#boxer>#boxer>
eddig frissített is rendesen!
Mi a franc van most?
Én most ezt húzom...
Ice Age 2 The Meltdown (kaland) 2CD.
[merlinw.org]
Kalandfanoknak és nyomozópalántáknak erõsen ajánlott!
Remélem nem értük még el a 10 gigát.
Játékélmény? Te már játszottad?
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Köszi elõre is!
\"Have A Little Faith....\" by Ovis
Mivel otthonfelejtettem a dvd-t amin rajta van. Holnapra megpróbálom nem elfelejteni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Btw, valakinek megvan már a CSI 3D?
- Angol
FEATURES:
~~~~~~~~~
* Deep and involving storyline where suspense and mystery await at
every turn
* Explore stunning environments designed in intricate detail using dynamic
lighting and shadows
* Discover the elaborate grand hall, a labyrinth of rooms and corridors,
and the vast surroundings of the Academy
* Encounter many NPCs and interact with Zak who will help you solve enigmas
throughout your adventure
* Easy to use interface that evolves as new features become available