The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hallow of the Ori:)
[merlinw.org]
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
na...ON:
nem offolok
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Más
DosBox 0.65 megjelent!
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Commodore 16-on voltak szöveges kalandjátékok, semmi grafikával.
Egy napsütötte mezõn vagy. Északra egy vár látható, nyugatra egy sötét erdõ
é
A vár elõtt állsz és egy marcona õr van elõtted
beszél õr
Királyunk nagyon szomorú, mert halálos beteg a lánya.
Szóval ilyesmik voltak :-)
Ezek is ilyenek?
[merlinw.org]
HARD DRIVE:
9.9GB free disk space
10 giga???? hátezeknagyonhülyék... tömörítésrõl nem hallani?:D
Most csinálhatok helyet... váá
[merlinw.org]
A mind forever voyaging
arthur
the quest for excalibur
Ballyhoo
Beyond Zork
Border Zone
Bureaucracy
Cutthroats
Deadline
Enchanter
Hitchhikers Guide to the Galaxy
Hollywood Hijinx
Infidel
Journey
Leather Goddesses of Phobos
Lurking Horror
Moonmist
Nord and Bert couldn't make heads or tails of it
Planetfall
Plundered Hearts
Seastalker
Sherlock : the riddle of the crown jewels
Shogun, Sorcerer
Spellbreaker
Starcross
Stationfall
Suspect
Suspended
Trinity
Wishbringer : The magic stone of dreams
Witness
Zork 1 2 3
Zork Zero
Zork the Undiscovered Underground
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
[merlinw.org]
Lara Croft returns in another installment of the Tomb Raider series.
Tomb Raider: Legend breathes new life into the Lara Croft franchise. Lara comes alive with intricately animated expressions, moves and abilities. An arsenal of modern equipment, such as a magnetic grappling device, binoculars, frag grenades, personal lighting device and communications equipment, will allow gamers to explore wonderfully rendered levels as never before.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Hát hogy ezek mekkora parasztok.
Ez a videó nem is ebbõl a verzióból van, mert mint mondtam, ebben már a bal felsõ sarokban ott van egy kis ikon egy "M" betûvel, a videóban meg nincs, vagyis az elsõ Martin Mystere bõl csinálták.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak szerénységem tart vissza, hogy éteri magasságokba tömjénezzem, brilliáns programozói tudásomat :-)
A TR Legend-re én is jeletkezem. Bármelyik "sz-en" szívesen veszem.
Ja a tudat, meg, hogy nem starforce-os a szinte biztos game-ezést jelenti.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Ezt most írtam assemblyben:
programocska
Pontosabban nem most írtam, csak most jutott el oda, hogy lefordul hibamentesen és egyáltalán mûködik :-)
Axon: ott a CureROM progi, bármilyen Securomos cuccot elindít tökölés nélkül. Jobb mint a crack, fõleg ahogy Core Designt ismerjük jön majd pár patch Larára...:)
[merlinw.org]
Egyelõre még nincs hozzá törés, de ez már csak percek kérdése lehet, mivel nem Starforce védelem van rajta :-)
Taposni kellene neki egy kis helyet valamelyik szerveren.
Említettem már, hogy a 2. részt végigtoltam és még az ezzel kapcsolatos levelem is megjelent az akkori 576 KByte-ban?
Na ezt most nem dicsekvésként említettem, csak mégis :-)
amúgy miért ilyen kicsi a mérete? remélem azért nem C kategória lesz:)
bár úgyis mindegy, csak a tudat, a tudat...:)))
[merlinw.org]
Tudom, hogy van topicja de MerliW is játszik,és talán Õ tud segíteni.
Szóval a kérdésem, hogy mi a trükkje a lockPick-nek?
Csak az easy ajtókat tudom kinyitni, ahol már 2-3 vagy 4 pöcköt kell feltolni az már nemmegy, mert nem lehet az eszközt alrébb vinni, mielött a zár egyik pöcke le nem esik és akkor már késõ.
Szóval hogyan kell?
Daemonica takes you to medieval England, where you'll play as a private investigator who can talk to the dead. In an effort to solve the murder of a young girl, you must solve puzzles, fight off enemies, and make potions that enhance your unique abilities.
Érdekel valakit?
Nam fordításhoz kérdeztem, csak érdelt, hogy te miként fordítod.
Én hosszú ideig használtam a Norton Internet Security több generációját is (2004;2005;2006)
Ami jó volt: Egy telepítéssel kaptál egy komplett rendszert, Vírusírtó, Tûzfal, Tartalomszûtés, Spam szûrés stb. Folyamatosak a frissítések. Mivel magyar nyelven is létezik, könnyû volt beállítani.
Ami rossz volt: Rengeteg rendszer erõforrást használ, lassította gépet pl. a kikapcsolás hoszabb használat után kb. 5 percet is igénybe vett (legalább is nálam). Néha sikerült az E-Mailt úgy letiltania, hogy vissza sem tudtam állítani. Ha lejárt az egy éves (de néha azt sem várta meg) regisztráció és aktiválás, szinte lehetetlen volt újra aktiválni. Többször is megsérült, vagy valami vírus tiltotta le. Ilyenkor lehetetlen volt az uninstallal letörölni. Manuálisan meg vagy sikerült (30%) vagy nem (70%). Ilyenkor rendszer újratelepítés.<#levele>#levele>.
Melette azért futtattam a NOD-os is.
Aztán váltottam: Outpost Firewall (ez is magyar) + NOD + Kaspersky.
Az eddigi tapasztalat: A gép gyorsabb mind be- mind kikapcsoláskor.
Szerencsére ezek is elég sûrûn frissítik magukat, vírus és egyéb gondom azóta nem volt.
Plusz védelem: Ad-Aware és Spybot Search & Destroy
Próbáltam a képet megnyitni, de csak egy angol üzenet és egy béka fogadott.
Bejelölnéd, hogy melyik szerinted az Internet Security fájljai és mennyi CPU, memóriát használ?
Pedig már mondtam, hogy nem írok evvel kapcsolatban, de erre még kíváncsi vagyok.
Baldur's Gate, valóban Baldur kapuja. Ez van.
Ja, hogy ez így nem tökös hangzás?? Hát ha ettõl leszünk tökös gyerekek, akkor én maradnék töketlen <#vigyor3>#vigyor3>
Pl. annak idején a rádióban is, egy angol számnál el tudták mondani a címét magyarul, ma meg jó vagányan és idétlen angolsággal úgy mondják ki, hogy én már nem is tudom meddig a cím és honnan az elõadó neve. És közben egyedülállóak sincsenek csak szinglik, és vesztesek sincsenek csak looserek.
Egyszóval: a legtöbb esetben semmi bajom a címek fordításával
Imyke, szerintem nyugodtam próbáld meg tranzlátolni a titléket is!
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejébõl!
Ki állította, hogy ez így lesz?
Ki állította, hogy az, hogy én kérésre lefordítom egy játék címét, az így fog megjelenni egy késõbbi magyarítás keretében?! <#ejnye1>#ejnye1>