The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Engem nagyon érdekelne ez a játék, de még csak német változatban láttam. Ezek szerint megjelent az angol is?
\"Have A Little Faith....\" by Ovis
Mondjuk a DarkFall 1-2 is ilyen.
Nem értem miért kell erõltetni ezt az FPS nézetet.
Nos, akkor holnap elkezdem feltolni újra.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
[merlinw.org]
Mi a bajod a Syberiaval?
Az iszonyat tökéletes volt! <#ejnye1>#ejnye1>
Talán a legjobb játék, amivel valaha játszottam.
Töltögessétek mindkettõt bátran.
Ma pedig elkezdem feltölteni a discworld 1-et és a 2-t is. A 2. rész az 2 db iso file, míg az elsõ rész is cd-s verzió, de annak mérete még kb. 150 mega volt (cd-s játékok hajnala).
Ezt jött le ma éjjel. 😊
http://www.mobygames.com/game/days-of-oblivion-ii-the-frozen-eternity
más! bár,, nem hinném, hogy választ kapok itt....de hátha.
adva van egy albatron kx600 pro alaplap...hozzá egy connect 3d radeon 9600..alaplalpi realtek ac97 hanggal ment a rendszer, viszont egy creative sb audigy-vel már a cd boot után kékhalált okoz. értelemszerûen nem tud reinstallt csinálni az xp. érdekesség,hogy egy abit kg-7 es lappal, sapphire radeon 9100-al ez az oprendszer zökkenõmentesen fut. irq ütközés lehet? vagy mi? hangkártya drivere totálisan letörölve (dc cleaner pro-val is). 5 pci bármelyikében ezt csinálja nagy valszeg.
de ha kell valakinek, (meg a Bud Tucker in Double Trouble is, ami ma jött le 4 hónap után), akkor ha van it pesti, aki tud feltölteni gyorsan, akkor odaadom neki személyesen.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
De szebbnek sokkal szebb lesz, ez nem kétség.
Az elmondottak alapján akár a táp hibájából egy tulfeszt kaphatott az alaplap.
De csak találgatok.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Megszakadt a letöltés 200 megánál, majd amikor folytatni akartam, akkor nem tudta és újra elkezdte tölteni.... vazzzzz
Egyébként nem tudom mi történt, mert hirtelen kikapcsolt a számítógépem és ugyan ez történt a szomszéd irodában levõ kolleganõ gépével is. Hirtelen azt hittem elment az áram, de látom, hogy minden más szépen mûködik. Az elosztón világít a lámpa, megy a monitor és megy egy linuxos gép is, ami ugyanabba az elosztóba volt bedugva. Ugyan ez a másik irodában is, ott is csak a gép kapcsolt ki. Mindketten indítanánk újra és nem indul. Majd lehúztam az elektromos kábelt a géprõl és kb. 10 másodperc után visszadugtam. indul a gép, de 3-4 másodperc után ismét kikapcsol. Kis idõ múlva kábel újra le, majd vissza és ismét indítom a gépet. Most beindult és a másik irodában is beindult a gép.
Fogalmam sincs mi történhetett.
Hekker támadás? Egyszerre két gépet egyidõben kikapcsoltak? Na jó de ezután miért nem indult a gép, csak áramtalanítás után? és akkor is majdnem rögtön kikapcsolt amikor még csak éppen bejelentkezett a BIOS.
Ha viccelni lenne kedvem, akkor most hívnám Múldört és Szkálit...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
City of the Lost Children
Discworld 1,2
Atlantis Evolution
Az elsõt és a harmadikat elkezdem feltölteni ma a két Discworld-öt meg holnap.
a másikat nem ismerem.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Olyan régen jelent már meg tényleg jó játék.
A Martin Mystère -t tolja valaki, mert elakadtam.
illetve nagy lenne. úgy meg nincs értelme.
inkább szedjétel le iso-ba ha tudja valaki.
Kívánság: Atlantis Evolution érdekelne... tudom, hogy nem kis meló lenne feltölteni ... 😞
Megnézhetnétek, hátha abból is sikerül kibuherálni a magyarítást :-)
18.00 órakor letelt a munkaidõm és nem tudtam tovább követni az esemnényeket, bedig szörnyen izgi volt <#zavart1>#zavart1>
Serito: mûködnie kell a nem bolti játékkal is - nem nyúl ugyanis exe-hez.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
ide-set