The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nekem Reloaded DVD...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

via_mala
Egy szavazat a Keepsake-re!<#worship>

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Andra
Sziasztok!

Engem nagyon érdekelne ez a játék, de még csak német változatban láttam. Ezek szerint megjelent az angol is?

\"Have A Little Faith....\" by Ovis

kirol
Szép képek!
A játékélmény is ilyen jó?

MerlinW
Ha kell a népnek az alábbi cucc, szóljatok, feltöltöm (Keepsake - 2CD):

[merlinw.org]

Van benne valami...de annyira részletesen van kidolgozva.
Mondjuk a DarkFall 1-2 is ilyen.

kirol
Én kb. 5 percig néztem, de olyan kihaltnak tûnt, állóképet bámulni FPS-ben nem túl jó!
Nem értem miért kell erõltetni ezt az FPS nézetet.

A megjelenés elõtt már patch is jött ki hozzá! 😞(

Kipróbáltam (persze a régi kongfigommal, de még így is nagyon szép) tegnap este ezt a Scratched-et vagy mit. Elég jó!

City of the Lost Childrent én sem bírtam kicsomagolni <#rinya>
kirol
Na megjelent a Keepsake is, csak végre az jönne már, amit én várok.

Honnan töltötted le, mert ott az oldalon nincs semmilyen link...sõt ha jóltom az nem is Abandonware oldal<#buck>

Akkor inkább szeretem<#vigyor2><#hawaii>

és még jó pár másik játék...<#alien2>

Már akinek. Nekem annyira nem jött be a feeling amit adott. Ez a meseszerû világ...meg számomra elég unalmas is volt. Sokkal több pattogósabb gáméval találkoztam. Ja és nem azt mondtam,hogy a Syberia rossz, hanem,hogy nekem nem jött be annyira mint amennyire mások istenítik. Persze én is játszottam és még szórakoztató is volt számomra,de nem annyira mint a Sanitarium.<#finom><#vigyor5>

Ottto
Kössz.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Axon
Értem. Te vagy a második akinél pont ugyanez a probléma.
Nos, akkor holnap elkezdem feltolni újra.

Ottto
Lemezolvasási hibával elszáll (52%nál) Legalábbis nálam....

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Axon
Nézzétek már meg, hogy ki tudjátok-e csomagolni a City of the Lost Childrent? Mert ha gond van vele, akkor feltöltöm újra.

szotyimutyi
Bizony-bizony!<#ejnye1>

MerlinW
Még egy rossz szó a syberia-ról és kidobunk a csapatból..<#idiota><#ravasz1>

[merlinw.org]

kirol
Nem azt mondtam, hogy a PAradise nem lezs szép, csak a Tunguska szebb lesz.

Mi a bajod a Syberiaval?
Az iszonyat tökéletes volt! <#ejnye1>
Talán a legjobb játék, amivel valaha játszottam.

Axon
Na elkezdett felcsurogni a két Discworld. Az elsõ rész egy órán belül fent lesz, míg a második rész estére várható.

Axon
Jó az a szõke bige a borítón. Mit kell mûvelni vele? ;-)

Axon
na reggel beérkezve látom, hogy nemrégen felért végre az Atlantis Evolution is. Na meg tegnap délután felment a City of the Lost Children.
Töltögessétek mindkettõt bátran.

Ma pedig elkezdem feltölteni a discworld 1-et és a 2-t is. A 2. rész az 2 db iso file, míg az elsõ rész is cd-s verzió, de annak mérete még kb. 150 mega volt (cd-s játékok hajnala).

Szépjóreggelit! Rég írtam már ide.
Ezt jött le ma éjjel. 😊
http://www.mobygames.com/game/days-of-oblivion-ii-the-frozen-eternity

más! bár,, nem hinném, hogy választ kapok itt....de hátha.
adva van egy albatron kx600 pro alaplap...hozzá egy connect 3d radeon 9600..alaplalpi realtek ac97 hanggal ment a rendszer, viszont egy creative sb audigy-vel már a cd boot után kékhalált okoz. értelemszerûen nem tud reinstallt csinálni az xp. érdekesség,hogy egy abit kg-7 es lappal, sapphire radeon 9100-al ez az oprendszer zökkenõmentesen fut. irq ütközés lehet? vagy mi? hangkártya drivere totálisan letörölve (dc cleaner pro-val is). 5 pci bármelyikében ezt csinálja nagy valszeg.

A Paradise gyönyörû lesz<#alien2> bár remélem szórakoztatóbb mint a Syberia<#circling>

takysoft
ha van discworld 2 ISO-d az jo lenne. en egyszerüen nem bizom feltenni.. nincs ra annyi idom, meg ritkan vagyok pesten.
de ha kell valakinek, (meg a Bud Tucker in Double Trouble is, ami ma jött le 4 hónap után), akkor ha van it pesti, aki tud feltölteni gyorsan, akkor odaadom neki személyesen.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

kirol
Pedig a Secret Files Tunguska nagy játék lesz, talán még jobb is, mint a Paradise.
De szebbnek sokkal szebb lesz, ez nem kétség.

Nekem olyan volt,hogy találtam a gépemben vmi spyware fájlt vagy mi.És elég hihatetlen én is csodálkoztam,de amikor elindítottam,hogy mi az (exe file volt) kiment az áram az egész helységben (még egy PC/telefon stb.) és a gép is csak azután indult miután kihúztam a tápot. Nemtom mi lehetett, gondoltam áramszünet csakhogy pont abban a pillanatban jött amikor leEntereztem<#wow1>

serito
Ez valóban X- aktának tûnik!
Az elmondottak alapján akár a táp hibájából egy tulfeszt kaphatott az alaplap.
De csak találgatok.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Axon
Hogy az a!!! <#gun><#mf3><#violent>
Megszakadt a letöltés 200 megánál, majd amikor folytatni akartam, akkor nem tudta és újra elkezdte tölteni.... vazzzzz

Egyébként nem tudom mi történt, mert hirtelen kikapcsolt a számítógépem és ugyan ez történt a szomszéd irodában levõ kolleganõ gépével is. Hirtelen azt hittem elment az áram, de látom, hogy minden más szépen mûködik. Az elosztón világít a lámpa, megy a monitor és megy egy linuxos gép is, ami ugyanabba az elosztóba volt bedugva. Ugyan ez a másik irodában is, ott is csak a gép kapcsolt ki. Mindketten indítanánk újra és nem indul. Majd lehúztam az elektromos kábelt a géprõl és kb. 10 másodperc után visszadugtam. indul a gép, de 3-4 másodperc után ismét kikapcsol. Kis idõ múlva kábel újra le, majd vissza és ismét indítom a gépet. Most beindult és a másik irodában is beindult a gép.
Fogalmam sincs mi történhetett.
Hekker támadás? Egyszerre két gépet egyidõben kikapcsoltak? Na jó de ezután miért nem indult a gép, csak áramtalanítás után? és akkor is majdnem rögtön kikapcsolt amikor még csak éppen bejelentkezett a BIOS.

Ha viccelni lenne kedvem, akkor most hívnám Múldört és Szkálit...

IMYke2.0.0.0
Isten vagy!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

<#worship><#worship><#worship>
Axon
Na itt vannak nálam a következõk:

City of the Lost Children
Discworld 1,2
Atlantis Evolution

Az elsõt és a harmadikat elkezdem feltölteni ma a két Discworld-öt meg holnap.

Kösz szépen<#alien2>

Axon
Hétfõn ezt is beviszem a melóhelyre és beteszem a feltöltési listába a City of the Lost Children és a két Discworld rész mellé, mivel azokat is megigértem, hogy feltöltöm.

Engem is érdekelne <#alien2>

takysoft
Paradise-t várjuk.
a másikat nem ismerem.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

kirol
Jöhetne már valami igazán jó kalandjáték, pl. Paradise, Tungusak.
Olyan régen jelent már meg tényleg jó játék.

A Martin Mystère -t tolja valaki, mert elakadtam.

takysoft
kizárt, mivel a szinkron is magyar.
illetve nagy lenne. úgy meg nincs értelme.
inkább szedjétel le iso-ba ha tudja valaki.

IMYke2.0.0.0
<#papakacsint>

Kívánság: Atlantis Evolution érdekelne... tudom, hogy nem kis meló lenne feltölteni ... 😞

Axon
Vanderer közölte az Atlantis Evolution topicban, hogy neki megvan a Egyipt III. The Fate of Ramszesz program magyarul.
Megnézhetnétek, hátha abból is sikerül kibuherálni a magyarítást :-)

Axon
Ez remek hír!
18.00 órakor letelt a munkaidõm és nem tudtam tovább követni az esemnényeket, bedig szörnyen izgi volt <#zavart1>

IMYke2.0.0.0
Takysoft: igen
Serito: mûködnie kell a nem bolti játékkal is - nem nyúl ugyanis exe-hez.

serito
Ez a magyarítás használható a feltört változathoz is? Vagy csak eredetivel hajlandó mûködni.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

takysoft
ez a bolti magyarítás?

takysoft
sata.... az nekem még a jövõ technológiája...
ide-set

IMYke2.0.0.0
SATA2-est? <#vigyor5>

takysoft
most vettem 23ezerért 250 gigásat😛