The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Myn
Köszi, már várom, hogy kipróbálhassam. <#worship>

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Lord Myn
Én játszom vele, a Mafia az tényleg sokkal, de sokkal jobb, de ne felejtsük el, hogy az 1 etalon, még ha 3,5 éves is már. Ha le tudod nyelni a grafikát és az autók irányítását, akkor egész jó kis játék, de szigorúan a sztori miatt (Amúgy elfogult is vagyok, mert a Keresztapa I-II az egyik kedvencem). Azért sajnálom, hogy nem az Xbox 360-asra tervezett grafikát kaptuk...

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

IMYke2.0.0.0
Vírus. Van rá egy húszasom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

takysoft
nálam is minden DÕLT betûs lett....
mi a ******* ***** ***** van a windowsommal?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

via_mala
Ja-ja, elkezdtem a feltöltést.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

kirol
Valaki máris ügyködik az Oblivionnal ketteskén?<#awink>

takysoft
Atlantis Evolution
mondana róla valaki pár szót?
végigjátszottam. egész jó volt.
az érdekelne, hogy van ennek más része is? kapcsolódik-e ehhez valami, vagy ilyesmi.

meg ha valaki igen sokat tud róla... mit is jelent most a credits utáni anim?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

MerlinW
Én játszogatok, zsíír..😊
Kaland-horror-misztikus-FPS. Elején vagyok de eddig elvarázsolós.

[merlinw.org]

takysoft
ilyesmi nem az én stílusom. GTA még úgyamúgy, bár abból is a Vice City volt a legjobb.

Sajna a gengszter/maffia, még a háborús játékokat nem komálom.
Commandos-szal is ez volt a bajom. írtó jó alap5let, de a WW2 megvalósítás nekem nem jön be.... ekkor jött a desperados, végignyomtam, bár a 2 utsó pályán cheat kellett már... (nem szeretem abbahagyni a játékot csak, mert nem vagyok képes megcsinálni... begolyózni pedig nem fogok az "azért is megcsinálom" elv miatt... volt rá már példa, utána bunkó voltam mindenkivel)

amúgy semilyen túl realisztikus játék nem tetszik.
minél távolabb áll attól, amit az utcán látok, annál jobb... és sajna a WW2 nem volt olyan régen...

ókori róma még ok, cska ne legyen túl valósághû😄
vagy scifi, esetleg fantasy...

serito
Én is ezen a véleményen vagyok, a mafia ( pedig már 4 éves game ) klasszisokkal jobb volt, csak 4x vittem végig.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
Call.of.Cthulhu.Dark.Corners.of.the.Earth ,
Ez most kaland, vagy valami hatalmas keverék?
Játszik vele valaki? Most néztem bele az elejébe, mikor valami tetovált bandát kellett "felszámolni", és a pincében volt rengeteg hulla meg valami szerkezet, ami fogalmam sincs mire való, és most egy újabb megbízást kaptam, hogy keressek meg valakit mert eltünt.
Szóval mit szóltok ehez e game-hez? Az FPS nézet nem tetszik benne.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

kirol
Hát azért el lehet szórakozni vele.

via_mala
Én megláttam ezt a képet, és rögtön le is mondtam a játékról:

Azután elolvastam egy-két véleményt is róla, és megbizonyosodtam, hogy jól döntöttem. <#eplus2><#hehe>

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

serito
Most néztem bele a Godfather-be. Hát nem vagyok elragadtattva, a mafia után egy rakás szar. Az irányítás nagyon konzolos, és a helyek felderítése egyenesen idegesítõ. Pedig már hónapok óta várom a megjelenést, hogy végre valami olyat kapunk mint pár éve a mafia volt. Sajnos ez nem jött be a fejlesztõknek, szerintem túlbonyolították az egészet.
Na mindegy legalább lesz mégegy játékom amibe csak belenéztem, de nem vittem végig.

via_mala
Most látom, hogy bezavarta a fórummotort a szögletes zárójel, nem baj így is mûködik a link...

IMYke2.0.0.0
MerlinW: A "Nyomozó" is törölhetõ már... Köszi a türelmet!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

via_mala
[url=http://wiretarget.com/games/pc_blitzkrieg_2.shtml#Blitzkrieg%202%20v1.4%20%20No-DVD/Fixed%20EXE]Blitzkrieg 2 1.4 crack (6.9 M😎[/url]

Axon
Mégha az lenne... az legalább holnap reggelre elmúlna :-)

Tomsess-nél ás nálam is fenn áll! 13875/13883 Egyenlõre - legalábbis én - nem találtam megoldást.<#wow3>
regeditben tárolja asszem a default betûtípust bootnál.
hklm ....stb....fejbõl nem tudom.

A sok sör...ugye? 😊

Axon
Megnéztem mindent de nem találtam semmi gubancot a területi beállításokban. Az összes létezõ vírus, spyware, adware, trójai keresõmet ráengedtem, de semmi javulás. Valakiknek már volt ilyen problémájuk itt a topicban, de nem találom, hogy mikor is volt az.

Azért, ha valaki tud erre a dõlt betût "virusra" valami megoldás, akkor írja meg, mert engem is piszkosul zavar.<#nemtudom>
Atomreaktor
😊)
asszem nálam már volt ilyen vmikor.
vmi területi nyelvi beállítás vagy ilyesmi mászhatott el.

Axon
Ajaj...gáz van. Nem csak a böngészõmben lett minden dõlt betûs, de a többi programban is döltbetûvel jelenik meg a szövegek nagy része.

MerlinW
Ok. Private maradt.

[merlinw.org]

Bólintok
kirol
Részemrõl is.

takysoft
Kiprbáltam az Atlantis Evolution-t.
persze már az elején megakadtam, walktrough keresés közben úgy láttam, mintha ennek több része is lenne.
ez valami sorozat?

merlin... bólintok

IMYke2.0.0.0
Private Eye maradhatna még délután 5-6-ig?
A többi mehet az Örök Vadászmezõkre 😊

Bólint! 😊

IMYke2.0.0.0
Én nem azt mondtam, hogy hazudik, aki ilyet ír, hanem azt, hogy õ maga sem tudja, hogy milyen randa, a valósághoz - értsd: a játék igazi kinézetéhez - képest, s így helytáll az állításom: ámítja magát és másokat.

Axon
Szó volt már itt a fórumon, hogy döltbetûsre változott minden. Nos nekem pont most jött el ez a pillanat és szörnyen zavaró. Hogyan lehet ezt kikapcsolni?

kirol
Hát én is 2 hétig borogattam magam.
Az a baj, hogy mindig jön az új,aminek az ára 50k körüli (középkategória) és 1 év múlva az már szart se ér.

via_mala
bólintok

via_mala
Hát ez igen durva! Én most adtam el a 9800Pro-mat ZM80C-HP+OP1-gyel 25 kHUF-ért, és még 46 kHUF-ért vettem kb. 1,5 éve használtan, kis gari idõvel. Már ekkora árcsökkenéstõl is a hideg rázott néha, de amit te szenvedtél el, abba belebetegedtem volna.

kirol
Én 2005 augusztus végén adtam el az FX 5900XT -met, amikor lecseréltem a mostani 6600GT-re. Már akkor se akarta megvenni senki. Akkor potom 13000 HUF -ért kellett túladnom rajta (Mellesleg kb. 13 hónapos volt, és 52000 -ért vettem anno). <#rinya>

Axon
Én rábólintottam :-)

MerlinW
Ha mindenki rábólint törlöm a kettesrõl:

Last Express
Imperium Galactica
Runaway
Private Eye

[merlinw.org]

Axon
Az FX-em eredet dobozos MSI :-)
Ettöl függetlenül ahol vásárolni szoktam ott nem vesznek be semmilyen régi alkatrészt.

via_mala
Na igen, szolid 250 kHUF-ból már tûrhetõ (de nem csúcs) gépet ki lehet hozni újonnan. Szerintem jobban jársz egy 6800-assal, az kijön PH!-n garival 38-40 kHUF-ból. Ugyanott megpróbálhatod elsütni az 5900XT-det is, ha jól saccolom talán 16-17 kHUF-ot kaphatsz érte.

Axon
Valóban AGP-s az alaplapom. Ha csak egy videokártya csere lesz - valamikor - akkor tényleg AGP-s kell beszereznem. Azért bízok benne, hogy összejön egy teljes gépcsere - már nagyon vágyok rá, hogy kipróbáljak egy 64 bittes procit, már csak a programozása miatt is - és akkor valószínûleg az újabb foglalatú videokártya kerülne bele. Csak néha beleér a kezem a bilibe... :-)

via_mala
Hmuda írta a játék topikjában (#7876):
"A képeim mind 9600XT-vel készültek. Csak a felbontást kell 800x600-ra venni és meglepõen jól fut."
Õ azért elég szavahihetõ régi motoros.

via_mala
jav.: ... egy OLYAN 6800-ast ajánlok ...

via_mala
Jókat ajánlasz, de neki valszeg még AGP-s gépe van. Én egy 6800-ast ajánlok, amiben tutira bekapcsolható a 16 pixel pipeline, és akkor azzal elleszel egy darabig, mint ahogy remélmem én is.

IMYke2.0.0.0
Én egy X800 GTO2-õt ajánlok ... vagy egy X1600XT-t. SM 3.0 miatt.

Axon
Procim és memóriám meglenne hozzá, de sajnos jelenleg csak egy 5900XT-m van, ami biza roppant kevés lenne neki.
Mondjuk van kilátásba mostanában egy gépfejlesztés, amiben már valami 6600 vagy 6800 van tervben, na de ez most egy szikrányit sem vigasztal...

Axon
Remélem megvan neked! Egyedül a crack könyvtár tartalma kellene, mivel a játék már hónapok óta megvan.

Axon
Ez nagyon norbid... :-)

IMYke2.0.0.0
Nos, azért tegyük hozzá, hogy a mûanyag-csillogó falak, páncélok és effektek eléréséhez szükséges az SM 3.0-s bivalyerõs VGA <256MB> + CPU <2-3 GHz> + RAM <1-2 GB> trió.
Bármilyen játék elfuttatható egy 5-6 éves gépen is, ha képes vagy erõs kompromisszumokra és arra, hogy önámítsd magad, hogy amit látsz az még szép és gyors <1-2-5 perceket tudsz várni a betöltésére stb.>...
Tehát, amikor egy 9600 Pro -> 9800 Pro VGA-val rendelkezõ játékos azt mondja, hogy szép, akkor
1, önmagát is, téged is ámít
2, nem látja teljes pompájában a játékot.