33675
-
#17911 Az 1.1-eshez van új TetrisEMU, azzal sem megy? -
#17910 Fent van az egyeskén, ha vmiért nem menne, akkor van hozzá patch is. -
#17909 Pont ez velük a probléma, hogy nem minden gépen működnek, aztán egy esetleges gépcsere után elővéve és újratelepítve már nem indul. Ezért jó ha van hozzá törés. -
#17908 Nálam is a 2. rész viseli a legjobb jelzőt, de én roppant elfogultnak vagyok tekinthető, így a szavazatom nem is igen számít.
Erről a Space Quest: The Lost Chapters-ről nem hallottam. Gyorsan át is néztem a listáimat, de nincs meg. Fel tudnád tölteni? Szivesen megnézném. -
#17907 Előbb-utóbb gazdag ember leszel. -
M.A.D. #17906 A vicc az, hogy anno az első Fahrenheit verzióm ment tetrisszel, de azóta sokminden történt. -
#17905 Nálam a Fahrenheit 1.1-es verzió megy Mini-Image-vel is, így nem kell a DVD-t bemountolni (viszont tényleg körülményes elindítani). -
#17904 Nálam is ugyanez volt, Commodore-os kalandok után jött az SQ1-2 meg a PQ, isteni volt velük játszani. Egyébként én is azt gondolom, hogy az SQ2 volt a sorozat egyik legjobb darabja, kijátszottam már vagy 100x, de még mindig hiányzik pár pont a maxból... :)
Egyébként a Space Quest: The Lost Chapters-et ismered? Ez az 2. és 3. rész közé tehető, amolyan SQ2.5, de még a régi AGI-s szerkesztővel, ez is egész jó kis kaland, csak 1 kicsit nehéz. DOSBox-val kiválóan megy (csak a hangot át kell állítani Tandy-re, mit minden ősrégi Sierra-s játéknál). -
M.A.D. #17903 Hmm...már látom szemem előtt a további lehetőséget..ütés -és saválló,208 gombos multilanguage-s keyboard. -
#17902 Ilyen egy igazi rutinos vén medve.
Szabadalmaztasd!
Árulnak már mindenféle billentyűzetet Call of Duty 2-höz, Warcrafthoz és egyéb játékokhoz is. Ezután lesz billentyűzet heveny sörfogyasztási kényszerben szenvedőknek is, orrbeszorulás ellen. Ezt tekinthetjük egyfajta egészségügyi segédeszköznek is balesetek elkerülésére. Talán még a TB is támogatná és patikákban is árusítanák :-) -
M.A.D. #17901 Nos, az a billentyű-konfiguráció ki volt szedve a klaviatúrából. -
#17900 Még jó, hogy nem szorult be az orrod a billentyűzetbe :-) -
M.A.D. #17899 Mit könyököltem, szinte lefejeltem. -
#17898 Akkor nem csoda, hogy rákönyököltél a delete gombra :-) -
M.A.D. #17897 :)) Nem ér(t) lesni!
-nem egy- -
#17896 Aztán hány üveg maláta jótékony hatása csörgedezett éppen az ereidben? -
M.A.D. #17895 Tegnap este az infóban nem olvastam el figyelmeen, hogy az első cd-t (Indigó) bemountolva kell hagyni. Én meg töröltem a hordozhatóról az egészet install után. :(
-
#17894 Mostmár én is kipróbálom ezt az új crack-et a Fahrenheit-hez, mert úgy látom sokaknál nem megy. Aztán majd reflektálok. -
#17893 Nincs ellenvetés. -
M.A.D. #17892 Most látom, hogy a Fahrenheit is téma volt. Érdekes, pont a napokban "tököltem" az Indigó Prophecy-vel (is). Mivel pont az 1.1-es patch miatt a tetrises verzió nálam nem ment. Illetve csak akkor, ha a dvd be van húzva daemonba. Most viszont az Indigó-t vittem haza (tegnap), az meg kivág asztalra, pedig a securom7-es védelemmel "jóbarátságban" van a gépem. Mivel lassan jön hozzá a magyarítás, aktuális lesz ráfeküdni a dologra. :)
Ja,MerlinW felőlem mehet a tisztogatás. :)
-
#17891 Ha nincs ellenvetés a hét végén törlésre kerülnek a 12-26 könyvtárak. -
#17890 Nemmondod??!!
Tényleg készül a Space Quest 2??
Ez remek hír!
Tényleg az örök nagy kedvenc!
Ez volt az első kalandjátékom pc-n az ősidőkben. Addig csak Commodore 16-on kalandoztam, az ottani kalandjátékok után a SQ2 hihetetlen katarzist okozott. Szuper grafika! Hihetetlenül jól kidolgozott irányítási rendszer, satöbbi. Na és az örök szerelem a sci-fi téma. Most persze ez hiper röhelyesen hangzik, de akkor bizony ez tényleg nagy ugrás volt. -
#17889 Az Indigo Prophecy-t azért töték fel már régen, mert az sima Securom 7-est használ, míg az európai verzió meg a TAGES nevű védelmet. Kipróbáltam az új crack-et: nekem nem működött (kidobott a desktop-ra, mindenféle üzi nélkül), úgyhogy marad a TetrisEMU...
Más: szerintem is tök jó lett a KQ3, állítólag készül a nagy kedvenced is: Space Quest 2 Remake -
#17888 ja, ha összejön... jövök neked egyel:D -
#17887 thx. nem hinném, hogy katonai szintű kódolás... de én nem értek az ilyenekhez.
csak akkor tudok feltörni vmit, ha van hozzá feltörőprogram, ami megteszi helyettem:D(okosság).
bár egyszer feltörtem egy zip file 6 jegyű kódját... de azt is progival, brute-force-al..
más módon szoktam hozzáférni az infókhoz... keylogger a suliba, ilyenek:D
középsuliban még nem is volt nehéz:D -
#17886 Lesz rá energia, ránézek. -
#17885 skacok, segítség kéne.
arra gondoltam, például MerlinW szánhatna rám pár percet, neki az ilyesmi a vérében van:D, de ha más tud segíteni azt is megköszönném.
Magyarítanám a Settlers II 10th Anniversary-t, csak sajna a játék file-ainak jórésze kódolva van.(sajna a txt-k is:( , meg az data könyvtár szinte egésze)
Érdekes módon a hangok nem kódoltak:D (bár én szinkronnak nem ugrom neki.. azt meghagyom a játékszinkronosoknak, ha van kevük hozzá:D)
Amit eddig megtudtam:
-a kódolt fileok kiterjesztése nem változik(a kódolt txt is txt, a kódolt tga is tga kiterjesztésű)
-az első 8 karakter mindne kódolt file-ban megegyezik.(4 fura karakter aztán "rc00") (hex: 12 18 09 06 72 63 30 30)
-én nem találtam hozzá semmiféle decryptert:(
Ha esetleg találtok decryptert a neten, gondoljatok rám:D
Köszi -
#17884 Feltörték a Fahrenheit-et.
Végre nem kell a teris emu-val pöcsörögni, hogy elinduljon. A crack az 1.1-es verzióhoz készült.
Érdekesség, hogy az amerikai verzióhoz, aminek Indigo Prophecy volt a neve, már régen volt crack, csak az európai verzióhoz nem készült... eddig. -
#17883 Köszi!
Leszedtem, töröltem. -
M.A.D. #17882 Most megy egy kis adat "odafelé"...:) -
#17881 Tunguska feltöltése várható valamikor?
Nem türelmetlenkedés, csak érdeklődés. -
#17880 Kipróbáltam a felújított King Quest 3-at. Szuper!!! :-)
Csak ajánlani tudom minden retro érzésű fan-nak. -
#17879 Felkerült az Atlantis Evolution mellé a HUN pack is, így már teljes a feltöltés. -
#17878 Felért a kettesre az Atlantis Evolution.
A HUN packot szerintem már csak holnap tudom feltölteni hozzá. Addig is türelem :-) -
#17877 Müködik!Köszi mindenkinek aki segített!Már csak egy magyar végigjátszás kellene -
#17876 Úgy néz ki hogy csak a CD2-őt kell újra húznom mert a többivel hajlandó foglakozni a gép -
#17875 kösz -
Kiru #17874 http://torrentstart.com/
Próbált itt. Itt sok helyen kereshetsz. -
#17873 sehogy sem jó. nincs vkinek egy JÓ torrentje az Amerzonehoz?!A fene megesz érte! -
#17872 Jaja már csorog lefele:)