The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

serito
Akkor amint hazaértem azonnal megkezdem a letöltést, majd holnap du. neki is ugrok a telepítésnek, majd a 2-3 óra játéknak, persze ha a kis családom nem talál ki nekem más programot. :-)

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

MerlinW
Játszik e vele valaki? Szerinted hova tüntem?:D Függõség alakult ki keményen:D Félelmetesen überbrutáljó a cucc...

[merlinw.org]

LezLee
Köszi mindenkinek. Hát buli az lesz, szülinapi ajándéknak meg majd jön nemsoká a Dreamfall :)
Amúgy ahhoz képest, hogy nem vagyok egy nagy RPG-fan, egész jól elszórakozgatok az Oblivionnal. Grafika csúcs, mondjuk ez meg is látszik az fps-ben, ugyanis örülök, ha tartja a 20-25 átlagot. És még idén jön a Gothic 3 is, az se lesz piskóta. 2006 kétségtelenül az RPG-k éve lesz.
Axon
Na akkor lássuk, hogy jól értem-e:

Tehát a WinUHA gyakorlatilag az uharc.exe parancssoros tömörítõt használja, mivel csak egy grafikus elõtét program hozzá. Tehát ha egy állományt becsomagolok uharc.exe-vel vagy winuha-val, akkor ugyanakkora állományt kapok?

Axon
Nyikhaj ;-)

Axon
Negyed évszázad... huhh de régen volt már az. Majdnem olyan régen mint MAD-nak... :-)

<#taps>Isten éltessen!!<#taps>
Bocs a késésért, de kicsit sok dolgom volt és nem jutottam ide a fórumra.
Nekem is jól jönne, mert már vagy 20-adszor szedem szét és rakom össze. :(
Serito:Privibe adnék egy Lavalys riport-ot (html). Hátha...
Asszem videókártya lesz. Vagy alaplap?

IMYke2.0.0.0
<#worship><#szeret>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

serito
Az én konfigomon talán megfelel egy erõs középszint beállításhoz.
Holnap este meg is tekintem, tesztelem.

Imyke2:
Ha megnyerem a lottót, ígérem veszek neked egy 1 millás gépet. :-)

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

IMYke2.0.0.0
Nekem meg egy komplett gépet... hihihih

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atomreaktor
hcgamer oldala nálam sem megy, nem tom mi lehet.
oblivion 4-et már én is szedem;)
csak vennem kell hozzá vidkarit ha játszani is akarok vele:)

serito
A HcGamer oldalával mi van? Tudtok valamit?
The Elder Scrolls IV: Oblivion
Ezzel a szerepjátékkal játszik valaki? A grafika szinte mindent megszényenítõ, bár gépigényes nagyon, de eszméletlen. Még nem nagyon játszottam szerpjátékkal csak a neten egyszerübb változatokkal, de ezt most biztosan leszedem.

szotyimutyi
Boldog szülinapot, kalandos évet!<#integet2>

Atomreaktor
áááááááá, végreeee;)
mi lesz itt idén kaland téren, asszem fel kéne mondani melóhelyen no meg megnyerni elõtte a lottót:)

Atomreaktor
bazz:))
akkor majd lehet tõled kérek lelki tanácsot:)

Atomreaktor
Boldog Szülinapot Lez!<#vigyor2>
rem még sok kalandjátékban meg buliban meg mindenben egyéb jóban lesz részed;)

mandm
A ttf fájlokat egyszerûen a sajátgéppel, vagy az intézõvel bemásolod a windows\fonts könyvtárba. Ha ugyanitt duplaklikkelsz a ttf fájlra, akkor megmutatja mintában az adott betûtípust

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejébõl!

takysoft
DÕLT FONT hiba MEGOLDÁSA!!:::

a windows\fonts konyvtárból kimásoli minden arial*.ttf file-t valahova
Start menu/futtatás: C:\windows\fonts (vagy kikeresed a sajátgépben)
az arial betütípusokat kijelölod, majd Delete.
Az ablak Fájl menüjében lesz egy olyan pont, hogy új betûkészlet telepítése vagy mi.
A kimásolt fileokat visszatelepíted, azt minden jó lesz<#vigyor3>

GYK

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
nekem van barátnöm
nem sietjuük el, de már 2.5 éve egyut vagyunk
szeretem

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

LezLee
Kössszii.
Ezek szerint akkor én egy picit el vagyok késve, mert se nem vagyok nõs, és gyerekem sincs. Bár egyre nehezebb látni, hogy lassan az összes haverom megnõsült, épp most lesz megint nyáron egy másik haverom esküvõje, és szomorú azt látnom, hogy 2 haverom is olyan nõt vett el, akibe nem szerelmes, szóval én inkább kivárok, de csak azért nem nõsülnék, hogy legyen mellettem valaki, meg hogy szüljön gyereket.
Na Offnak vége.
takysoft
agyanaz a hiba.. ha meg tudod oldani szólj.
hogy lehet egy betütípust telepíteni?

takysoft
nincs linuxos.
az uha fejlesztõje szerint a kovetkezõ verzióból lesz linuxos is, meg nem lesz benne a 2 GB-os korlát remélhetõleg.

a WinUHA egy GUI. grafikus inferface windowshoz, ami az uha-t használja, de attól különbözõ project. persze lehet, hogy a fejlesztõk ismerik egymást, segítik egymást, de az UHA jelenlegi(és mindenkori) fejlesztõje egy sor forráskódot nem írt a GUI-ba, míg a gui készítõjének sincs köze au uha-hoz. õ csak a grafikus inferface-t, a nyelveket, a grafikus önkicsomagolót stb csinálta.

IMYke2.0.0.0

serito
Nálam az élet még mindíg úgy gondolja, hogy maradjunk együtt, és remélem ez örök lesz. Imádom a feleségem, és persze a gyerekeimet is!

Érdekes ez a 25-ös szám. Én akkor nõsültem majdnem (5 és fél évet húztunk aztán le), de aztán az élet másképp gondolta. :)

serito
Rengeteg gépet megjavítok naponta, hardware software...stb, de albatron lappal ritkán találkozom, ha igen akkor is már késõ mert általában azért kerül hozzám mert már kilehelte a lelkét. Ha van egy kis pénzed azt mondom cserélj, ha nincs....!?

Akkor úgylátszik az egész bandából én vagyok a legfiatalabb a 17 évemmel<#vigyor2>

Megkésve picit, de boldog születésnapot LezLee<#taps>

serito
Én meg 25 évesen nõsültem, azóta van 2 gyerekem, és átléptem a 30-at. Innét már csak öregszik az ember.....:--))

Én azt ünnepeltem utóljára. 10 éve annak már. :((

LezLee
Köszi szépen mindenkinek, aranyosak vagytok. Hát ez van megint 1 évvel öregebb lettem, és egy jó kis éjszakázással ünneplem magam :) A bulit meghagyom hétvégére.
Amúgy kimondani is rossz: most lettem negyed évszázados :))
off: ajaj! erre én is gondoltam, ...3 vinyó is van otthon. egyiken van csak a rendszer már vagy (3 éve). lehet, mert nem engedi a másik kettõre feltelepíteni az xp-t. viszont a régi abit kg-7es lappal simán megy minden. ahhoz meg a 9600-as kártya nem jó (azért van tartalékba egy 9100-as). :)
ide foglalat hiba lenne? ennek az albatron kx600 pro-nak bonyolultabb a bios-a mint a kg-7esnek.

on:

serito
Ez érdekes, és tényleg furcsa, hogy az oroszok elsõ ránézésre csak maguknak csinálták ezt a gammát. De az is lehet, hogy csak tesztelték az orosz gémerekkel, és ha jó visszajelzést kapnak (mint ahogy ezt meg is kaptákj )csak akkor kerül ki a nemzetközi gamepiacra.
Ha meglesz teszteljük aztán meglátjuk, hogy jogos volt-e a "Best of és Game of the Jear " titulus.

serito
Isten éltessen LezLee! <#wave>

serito
Elsõ olvasásra hardware hiba, méghozzá HDD. Próbáltad már egy másik vinyóval?
Az ilyen hibajelenséget a HDD szektorhibálya szokta csinálni, bár nem minden esetben. Vagy alaplap ide vezérlõ.

MerlinW
Sok boldogságot LezLee!:)

[merlinw.org]

Axon
Boldog szülinapot LezLee! :-)

Boldog szülinapot!
Off:5let? Üresjárásba megy szépen minden otthon, de pl. a Scratches vagy bármi 1-2 percen belül fagyaszt. Viszont régebbi alaplappal és videókártyával simán megy minden (csak természetesen nem olyan minõségben). Hardware vagy softwarehiba? Ez itt a kérdés. Érdekes még megemlíteni, hogy nem tudok reinstall csinálni winxp-nél, mert mikor újrabootol a cd elsõ betöltése után már ott lefagy (fekete képernyõ, bal felsõ sarok kurzor).

On:

CrucifX
Boldog szuletesnapot LezLee!

MerlinW
Kiadótol függ.
Ha az elsõdleges kiadó internácionál:) akkor angol az elsõdleges nyelv. E téren kisebb országokban mint mi, ukrajna, lengyelo. stb szükség van a nagy kiadókra. egy Oroszhonban (többek közt akkora népesség mellett) valszeg megoldják ezt országon belül, és csak utána fognak foglalkozni a többi országgal

[merlinw.org]

szotyimutyi
Érdekes, hogy mostanában angolul jelennek meg a játékok utoljára.

MerlinW
Sztem csak angolul nem jelent meg. Ha oroszul sem jelent volna meg, nem kapta volna meg a 2005 játéka elismerést vagy négy nagy magazintól.

http://www.pathologic-game.com/eng_index.htm

February 14
In 2005 the game "Pathologic" in Russia is:
* The Best Game of the Year. "The Best Computer Games" magazine.
* The Best Russian Game of the Year. www.GamesLife.ru.
* The Best Debut of the Year. www.playground.ru.
* Top Five of the Year. www.ixbt.com.
* Top Three together with HL2 and GTA:San Andreas for three months long www.igromania.ru.
* "The Most Non-standard Game" Russian Game Development Conference 2005.

November 20
Pathologic
English version of the game is complete.

September 07
Frogster and Buka announce a deal
Frogster Interactive Pictures licensed Pathologic. Licensed territory Germany, Austria and German speaking part of Switzerland.

May 31
The Pathologic game has been released in Russia
The game will be available in Russia 09.06.05.

[merlinw.org]

serito
Még nem jelent meg legalábbis az nforce.on a mai napig sem jegyzik.
Amúgy tényleg a fahrenheit legyõzõjének várományosa lehet, de félek, hogy a gyengébb grafika lesz a veszte, bár ha a sztory leglább olyan jó lesz mint a fahrenheitben akkor talán.

Sztem a másodikon már nincs sok,de az elsõn azon van. Sõt arról már sztem lemehetne a Necronomicon is

Lord Myn
Btw: Melyik szerverre lehet feltölteni? (azaz: melyiken van hely?)

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Lord Myn
Ez az nforce-on is oda volt írva, ezért nuke-olták... (dupe).

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>állati nagy újításokat képesek belerakni<#gun>

kirol
Ja bocs, van változás.
A bal felsõ sarokba beraktam egy "M"-et erre kell kattintani, hogy bejöjjön a mentés, amit eddig az F1 csinált. Meg még a menüben is lecserélték a feliratot. <#levele>

kirol
Ez a Crime Stories tök ugyan az , mint a Martin Mystére. Semmi full 3D,ugyan úgy néz ki. <#nemtudom><#idiota>