33675

• Axon
    Roppant kíváncsivá tettetek. Mi az a bithu és Endless?
  • takysoft
    engem most vágtak bithuról. nem tudom 0.3-as arány miért nem elég.. adsl-lel lehetetlen többes csinálni...
  • MerlinW
    Nem, de kizárt hogy bármelyiken is adnának. A meghívószerzés sem olyan egyszerű. Pl Bithun felelőséggel tartozik a meghívó a meghívottért, ezért senki sem fog ismeretlennek adni. Bithun kb évente 2x van meghívásos időszak. Endless-en meg már idejét sem tudom mikor volt, de az új szerver óta biztos nem. Mindkettőn a max limit felett vannak, amíg nem esik le a limit alá a létszám, addig nem hiszem hogy lenne bejutási lehetőség.
  • trmn #17988
    Kár. Egy admin e-mail címet nem tudsz véetlenül valamelyikhez?
  • MerlinW
    Mindkettőn szünetel a meghívás.
  • Axon
    A Heroes 5-t próbáltátok már? Nekem nem mennek rá a patch-ek.
    Feltelepítem a játékot és ha a crack-et rátöltöm, akkor szépen indul is az 1.00-ás verzió.
    Megjelent hozzá 3 patch. Elvileg mindegyiket fel kell telepíteni egymás után, de nekem már az első sem települ, hanem kiírja, hogy nincs telepítve a Heroes 5. Egyik patch sem települ, pedig újratelepítettem és nem másoltam rá az 1.00-ás crack-et sem, de így sem települnek.
  • trmn #17985
    off
    Bocs az off-ért. Tud valaki adni egy bithu-s vagy endless meghívót? Cserébe pretorians-t tudok felajánlani.
    on
  • beoceka
    Ugyanez a helyzet az utána következő TLJ\51\00\00.xarc fájl esetében is.
    Akinek nincs kedve fájlokat cserélgetni, meg lehet próbálni az itt linkelt mentést, amellyel a hibák után folytatható a játék.
    A mentést a TLJ\Save könyvtár megfelelő részébe kell másolni, ha már van ilyen sorszámú mentés, át kell nevezni ezt a következő sorszámra. Nem biztos, hogy mindenkinek megy, de néha rá lehet bírni a játékot, hogy más mentését betöltse, próbáljátok ki.
    Ja!
    Én a 4CD-s verziót nyúzom, a mentés azzal készült.
    Hibák 5. csomag
    Savegame_4CD
  • beoceka
    Helló mindenki!
    TLJ magyarítás-teszt ügyben (ha még érdekel valakit...)
    Ugyebár a 2CD-s változat a Káosz-viharnál lefagy. Hát a 4CD-s is. Mindez a TLJ\50\00\00.xarc fájl miatt van, ami hasonlóan rosszul lett becsomagolva, mint a TLJ\39\01\01.xarc fájl, amit már a #17819-ben említettem.(Flipper garázsában a lyuknál lefagyott.)
    Megoldás: az eredeti fájlt vissza kell másolni a magyarított helyére. Így egy darabig ismét angol lesz, de ez a rész elég rövid.
    A képek gyűlnek, majd legközelebb felteszem.
  • kirol
    Bocs, de ez hülyeség, már megbeszéltük ezt párszor itt.
    Nekem kb. 3-4 éve NIS -em van, és tök jó. Most perpill. NIS 2005, és nem terheli a gépet.
    Lehet, sőt biztos, hogy a 2003-as az szar volt, de ez már nem.
  • MerlinW
    Nemtom, de csak akkor hsználd ha nem kell a géped erőforrásának 60%-a:)
    Egyébként valszeg az csak upgrade.
  • kirol
    Ha már itt tartunk, akkor a NIS 2007 miért olyan kicsi, kb 50 MB, míg a 2006 egy cd?
  • svani
    Én a napokban cseréltem a nodot avastra.Az első keresésnél 7-8 trójait talált.
  • cleric
    Persze. Feltehetem az Egyesre? Töröld is le ha leszedted.
  • Axon
    Nagyon kellene. Fel tudnád tölteni?
  • cleric
    Avast-tal több vírus átment már nekem a teszt gépen, óvatosan vele. NOD32 eddig még nem hibázott nekem. (Látom a fixet más már javasolta, bocs.)
  • cleric
    Én a NOD32Fix-et használom azoknál akiknek telepítem (én megvettem). Ez a fix átírja a próbaváltozat napjainak számát pár millióra. Kell?
  • MerlinW
    Egyébként kiváncsiságból kipróbáltam nyár elején az AVAST-ot, oszt tök meg vagyok vele elégedve, azóta is az van fent. És még ingyenes is otthonra.
  • MerlinW
    Ebből csinálj egy reg file-t:

REGEDIT4

;SET SERVER UPDATE SERVER SO YOU CAN UPDATE WITHOUT USERNAME AND PASSWORD
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Eset\Nod\CurrentVersion\Modules\Update\Settings]
    "UserServer0"="http://www.nod32.com/nod_eval/"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Eset\Nod\CurrentVersion\Modules\Update\Settings\Config000\Settings]
    "SelectedServer"="http://www.nod32.com/nod_eval/"

Futtasd és próbáld végig ezeket a szervereket (lehet kell restart utána)

ill NOD32.FiX.v2.1-nsane.exe -t tedd rá megint, ill szerezd be ha nincs.
  • M.A.D.
    Ilyet találtam (740kb), ebbe ezt írja a txt..."if you have already installed nod32:
    1.uninstall present version;restart
    2.download the newest TRIAL version from www.nod32.com or mirrors
    3.!before you will install it, set the date to year cca +few years (for ex. now is 2004, so youll set it to 2010)
    3.after install, DO NOT restart, copy the crack files to antivirus folder, rewrite all files, then restart
    4.after restart, update antivirus, and:
    for 2k/xp users: press ctrl alt del and close processes nod32kui.exe and nod32krn.exe, than run nod32 control center again
    after this all, look to the system information and check days to expire the trial. it could be around 700 000 days to expire

for 95/98/me users, just restart again and check system information
    and check days to expire the trial. it could be around 700 000 days to expire

if you havent already installed nod32:
    start from 2. point"

• M.A.D.
    Esetleg, ha megvennéd a licencet potom 9900 forintért? :))) A hülyének is megérné, és fő a biztonság, nem? :))
  • Axon
    Tudtok valami megoldást az új NOD32 ügyében?
    Eddig simán lehetett frissíteni az oldalukról letöltött újabb telepítőkkel. Körül-belül 1 hónapja megjelent egy új telepítő, amit 30 napig lehet frissíteni és kész. Ezután nem frissül és hiába töltöm le az oldalukról ismét a telepítőt, azt sem lehet frissíteni.
    Gondolom a registryből látja, hogy már lejárt a 30 nap. Nem szivesen térnék át másik vírusírtóra, mivel céljaimnak ez felelt meg a legjobban.
  • Axon
    Értem. Tehát ezzel csak multis meneteket lehet tolni.
  • Atomreaktor
  • MerlinW
    Írtam hozzá NFO-t. Launcher indít, options-ban Data könyvtárat betallozod az alsó két box-ba, és elméletileg kilistázza az aktív játékokat, amikre 2x katt és hajrámiújság.
  • kirol
    Imykével mi lett?
    Elment mégiscsak külföldre? Vagy ő is a sok ráérővel sztrájkol?

Mert az kizárt, hogy egy ismerősének sincs internetkapcsolata, szerintem.
  • Tomsess
    Az előző nekem jobban bejött. Sötétebbek voltak a színek, most meg olyan nem magabiztos sugárzású az egész
  • Kiru
    Ez az érzés bennem is felmerült. :)
    A mások, hogy a fórumba benézve a topik témák olyan kis méretű betükkel lett szerkesztve, hogy nincs kedvem köztük bogarászni.
  • serito
    Már megvan köszi!!!
  • serito
    Már megvan köszi!!!
  • serito
    off:

avi-ból szeretnék DVD-t készíteni. Van valakinek valami használható progija? Avi to DVD vagy valami hasonló.
    "Egyeske" vagy "ketteske" én keresztül szívesen venném.
    Köszönet.

On:
  • Axon
    Meg tudnátok mondani, hogy a Half Life-t hogyan kell elindítani. A MerlinW által feltöltött verziót próbálgatom de nem megy.
  • RaveAir
    Nekem tetszik, bár elsőre furcsa. Nem annyira feltűnő, olyan kis szolid...
  • mandm
    Amúgy megkövetem magam, mert pl. az előzményre kattintva már máshogy műxik. Javítottak rajta.
  • serito
    Addíg rendben van de hogy jövök vissza??? Mééég mindíg a 10-es pálya.
  • szotyimutyi
    Nekem sem tetszik, nagyon furcsa. Olyan színtelen.
  • Atomreaktor
    3 év múlva meg a mostani külsőt fogjuk siratni:)
  • MerlinW
    Váá hol vagyóóók?:)

Jól néz ki az oldal, de a régi átláthatóbb volt... meg hát azon nőttünk fel:)
  • serito
    Hasonló érzésem volt nekem is. Először töröltem is a címjegyzéket, gondoltam valamit elírtam de sajnos nem. Nekem is idegen az egész. Talán megszokjuk majd.
  • M.A.D.
    Számomra is kicsit furcsa az SG oldala. Amúgy jó hétfőt Mindenkinek! :)