The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
[merlinw.org]
Amúgy ahhoz képest, hogy nem vagyok egy nagy RPG-fan, egész jól elszórakozgatok az Oblivionnal. Grafika csúcs, mondjuk ez meg is látszik az fps-ben, ugyanis örülök, ha tartja a 20-25 átlagot. És még idén jön a Gothic 3 is, az se lesz piskóta. 2006 kétségtelenül az RPG-k éve lesz.
Tehát a WinUHA gyakorlatilag az uharc.exe parancssoros tömörítõt használja, mivel csak egy grafikus elõtét program hozzá. Tehát ha egy állományt becsomagolok uharc.exe-vel vagy winuha-val, akkor ugyanakkora állományt kapok?
Bocs a késésért, de kicsit sok dolgom volt és nem jutottam ide a fórumra.
Serito:Privibe adnék egy Lavalys riport-ot (html). Hátha...
Asszem videókártya lesz. Vagy alaplap?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Holnap este meg is tekintem, tesztelem.
Imyke2:
Ha megnyerem a lottót, ígérem veszek neked egy 1 millás gépet. :-)
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
oblivion 4-et már én is szedem;)
csak vennem kell hozzá vidkarit ha játszani is akarok vele:)
The Elder Scrolls IV: Oblivion
Ezzel a szerepjátékkal játszik valaki? A grafika szinte mindent megszényenítõ, bár gépigényes nagyon, de eszméletlen. Még nem nagyon játszottam szerpjátékkal csak a neten egyszerübb változatokkal, de ezt most biztosan leszedem.
mi lesz itt idén kaland téren, asszem fel kéne mondani melóhelyen no meg megnyerni elõtte a lottót:)
rem még sok kalandjátékban meg buliban meg mindenben egyéb jóban lesz részed;)
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejébõl!
a windows\fonts konyvtárból kimásoli minden arial*.ttf file-t valahova
Start menu/futtatás: C:\windows\fonts (vagy kikeresed a sajátgépben)
az arial betütípusokat kijelölod, majd Delete.
Az ablak Fájl menüjében lesz egy olyan pont, hogy új betûkészlet telepítése vagy mi.
A kimásolt fileokat visszatelepíted, azt minden jó lesz<#vigyor3>#vigyor3>
GYK
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
nem sietjuük el, de már 2.5 éve egyut vagyunk
szeretem
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Ezek szerint akkor én egy picit el vagyok késve, mert se nem vagyok nõs, és gyerekem sincs. Bár egyre nehezebb látni, hogy lassan az összes haverom megnõsült, épp most lesz megint nyáron egy másik haverom esküvõje, és szomorú azt látnom, hogy 2 haverom is olyan nõt vett el, akibe nem szerelmes, szóval én inkább kivárok, de csak azért nem nõsülnék, hogy legyen mellettem valaki, meg hogy szüljön gyereket.
Na Offnak vége.
hogy lehet egy betütípust telepíteni?
az uha fejlesztõje szerint a kovetkezõ verzióból lesz linuxos is, meg nem lesz benne a 2 GB-os korlát remélhetõleg.
a WinUHA egy GUI. grafikus inferface windowshoz, ami az uha-t használja, de attól különbözõ project. persze lehet, hogy a fejlesztõk ismerik egymást, segítik egymást, de az UHA jelenlegi(és mindenkori) fejlesztõje egy sor forráskódot nem írt a GUI-ba, míg a gui készítõjének sincs köze au uha-hoz. õ csak a grafikus inferface-t, a nyelveket, a grafikus önkicsomagolót stb csinálta.
Amúgy kimondani is rossz: most lettem negyed évszázados :))
ide foglalat hiba lenne? ennek az albatron kx600 pro-nak bonyolultabb a bios-a mint a kg-7esnek.
on:
Ha meglesz teszteljük aztán meglátjuk, hogy jogos volt-e a "Best of és Game of the Jear " titulus.
Az ilyen hibajelenséget a HDD szektorhibálya szokta csinálni, bár nem minden esetben. Vagy alaplap ide vezérlõ.
Off:5let? Üresjárásba megy szépen minden otthon, de pl. a Scratches vagy bármi 1-2 percen belül fagyaszt. Viszont régebbi alaplappal és videókártyával simán megy minden (csak természetesen nem olyan minõségben). Hardware vagy softwarehiba? Ez itt a kérdés. Érdekes még megemlíteni, hogy nem tudok reinstall csinálni winxp-nél, mert mikor újrabootol a cd elsõ betöltése után már ott lefagy (fekete képernyõ, bal felsõ sarok kurzor).
On:
Ha az elsõdleges kiadó internácionál:) akkor angol az elsõdleges nyelv. E téren kisebb országokban mint mi, ukrajna, lengyelo. stb szükség van a nagy kiadókra. egy Oroszhonban (többek közt akkora népesség mellett) valszeg megoldják ezt országon belül, és csak utána fognak foglalkozni a többi országgal
[merlinw.org]
http://www.pathologic-game.com/eng_index.htm
February 14
In 2005 the game "Pathologic" in Russia is:
* The Best Game of the Year. "The Best Computer Games" magazine.
* The Best Russian Game of the Year. www.GamesLife.ru.
* The Best Debut of the Year. www.playground.ru.
* Top Five of the Year. www.ixbt.com.
* Top Three together with HL2 and GTA:San Andreas for three months long www.igromania.ru.
* "The Most Non-standard Game" Russian Game Development Conference 2005.
November 20
Pathologic
English version of the game is complete.
September 07
Frogster and Buka announce a deal
Frogster Interactive Pictures licensed Pathologic. Licensed territory Germany, Austria and German speaking part of Switzerland.
May 31
The Pathologic game has been released in Russia
The game will be available in Russia 09.06.05.
[merlinw.org]
Amúgy tényleg a fahrenheit legyõzõjének várományosa lehet, de félek, hogy a gyengébb grafika lesz a veszte, bár ha a sztory leglább olyan jó lesz mint a fahrenheitben akkor talán.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
A bal felsõ sarokba beraktam egy "M"-et erre kell kattintani, hogy bejöjjön a mentés, amit eddig az F1 csinált. Meg még a menüben is lecserélték a feliratot. <#levele>#levele>