The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Kérésre fordítottam le.
3. Nem hinném, hogy a címet is lefordítanák...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csillagközi romboló...😄
Engem már a Baldur kapuja is irritált😊
[merlinw.org]
The Elder Scrolls IV: Oblivion = Az Õsi Tekercsek 4: Feledés
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hogy fordítjátok pontosan? Magyarosan.
Igazábol Imyke-nek szól a kérdés, de aki jó angolos attol is szívesen veszem.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Semmi gond nincs vele, az igaz, hogy egy kicsit "sok" memory-t zabál, de abból van nálam elég.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Ekkor én is ráleltem a nodra😊 4-5 modul, 1-2% proci és 3-5mega memoria igényével, 200 különbözõ elismeréssel, többek között évek óta a top5 ben van.
[merlinw.org]
1. Norton cuccok azóta "szarok" mióta Symantec felvásárolta Norton Pétertõl a cuccait.
2. Norton cuccok nagyon is professzionálisak, csak túl sok mindent akar tudni, és ezt képtelenek úgy megírni hogy ne zabálja fel az erõforrás min. 20%-át (vastól függetlenül, de régebbi (P2-P3) vasakon akár a 30-40%-át is), valamint pont emiatt igen sok rendszerközeli modult figyel/korlátol. Magyarul beépül az OS-be és ez korlátozhatja azt.
3. A Ghost akár Norton akár nem, win alá a legjobb backup program ami létezik. Gyors, stabil, egyszerü, lényelmes, gyors és brutál módon tömörít.
4. Norton Commander-re azt mondani hogy szar volt, bûntény.
Összevetve, nem szeretem a symatec cumókat, leszámítva a Ghostot, ami tökéletes. Más kérdés, hogy a Symantec már régóta nem home szoftvereket gyárt, hanem kis és nagyvállalkozások hálózatait ill minkaállomásait szándékozik védeni, ahol is nagyon jól szerepel. Remote menedzselhetõ, rendszergazdai szinten abszolute kényelmes, ill ezeken a helyeken nem dúmhármaznak ergó nem feltétlen hiányzik a wordnek és az excelnek az a 20% erõforrás.
Szoftverfejlesztõk meg azt használnak amit akarnak, hiszen õk tudják milyen rendszer alatt tudnak fejleszteni, illetve egy programozó tudja mit szabad megnyitni, letölteni és mit nem, ergo 80%-al kisebb a virusbekapási esélye mint 4 éve...
[merlinw.org]
idõm úgyse lesz rá, de a tudat, a tudat hoyg ott van!😊)
ha már itt tartunk Neverend is állat rpg, csak asszem még angolul nem jelent meg😞)
Nagyon brutál király ez a gamma. Bár a grafikábal még küzdök, nem volt idõm megtalálni a legjobb beállítást, és így elég nyengusz, de rajta vagyok, vagyis este rajta leszek. A minkahelyi tesztgépem nem alkalmas az efféle game-ek futtatására.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Moduláris felépítésû, külön modul a különféle területeknek. Kicsi és villámgyors és mind ez azért, mert - és most itt egy kicsiny dobpergést kérek - assemblyben írták az egészet, amelyik programozási nyelv a mai napig a szívemcsücske :-). Jóval gyorsabban gyalulja át a vinyót mint bármelyik vetélytársa.
Egyébként mint említettem mindenki azt használja amelyiket szereti és nincs is kifogásom az összes többi vírusírtóval kapcsolatban, csak egyedül a Norton hoz ki némi indulatot belõllem.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
az etalon nod32-nek kb 8mb max 10😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Megtnéznéd, hogy, nálad ok-e?
Ha kérhetem, tedd fel megint, csak a 4-es rart.
Köszi.
Bocs a zagyvaságért, de sietek, köszi.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Nekem sem voltak vírnyóim. Kicsit több memóriát evett - átlag 12-15 MB plusz - , de meghálálta.
Most Avast Pro-t használok.
Ez az én tapasztalatom és éttõl függetlenül, természetesen mindenki a neki tetszõ programot használja.
Nekem évek óta Norton Antivirus -om van, 1 éve mert IS2005.
Még soha nem volt vírusom!
Amint bepróbálkozik valami, rögtön jelzi és probléma megoldva.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Otthoni gép 3 vinyó 1 partíció.
És lassan lépek le...megyek Külügy + CEU ....aztán 4-re már otthon. Sör, napfény pálmafák...mûködõképes számítógép? Holnap 1 nap szabi (a még tavalyról maradt 6 napból). 😊
Én így használom: Linux-al
Otthonigép partició: 3 giga WinXP, 157 giga játékok és film (otthon nem dolgozom, csak játszok és filmezek <#vigyor0>#vigyor0>)
Laptop: 4 partició 30 giga WinXP, 5 giga UHU Linux, 512 Mb swap, 4 giga szadad felhasználásra. Ezen a partición próbálom ki a különféli újabb linux disztrókat, FreeBSD-t, MenuetOS-t, és most a suli miatt erre került a Win 2003 server, szóval a laptoppom mint szerver kezelte le a komplett munkahelyi hálót <#vigyor0>#vigyor0>)
Munkahelyi gép: 4 part (3 giga WinXP, 147 GB munka programok adatok, 10 GB UHU Linux, 1 GB swap)
Plusz van 3 mobil rackem (160 Gb, 80 Gb, 40 GB, mindegyiken egyetlen NTFS particióval)
kép: http://www.motherboard.cz/mb/albatron/KX600Pro.htm
vana windowsnak külnön könyvtára.
ha le kell szedni, törlöm.
ennyi.
250 gigás articióm van egyben😄
a 120-asat is csak azért nem csatoltam hozzá, hogy ne legyenek gondok a linuxxal.
télleg
linux + val/vel... ez most linux-al, linuxal, linuxxal, linux-szal, vagy mi? magyartanár beállítottságúak válaszoljanak😄
vinyóra visszatérve. windows nem érdemel külön particiót, progik se. max külön könyvtárat. windows+program files.
MAD: USB 3.0???? le vagyok maradva😄 nekem meg 1.1 van a gépembe😄 2.0-ról már hallottam.
image-ezés... CD-re való dolog... vinyóról nem csinálunk image-et😄 úgyis újabb progikat használok, windows meg hamar felmegy😄
1 particio=1 oprencer. (max a linuxnak swap)
ami pedig a fõ ok: SOHA nem használok Norton progikat. SOHA. szarok. NC is szar volt, utilities is szar volt, a vírusírtó meg egyenesen használhatatlan.
anno a szervízben egyszer kénytelen voltam egy gépre norton vírusírtót rakni.
kiírta, hogy indítsam újra a gépet(én persze nem tettem), elindítottam, katt UPDATE.
behalt az update, hibas lett az exe. el se indult többet.
másodszor is ezt csinálta. másik gépen is, mire rájöttem, hogy azért, mert install, meg update között restart kell. oks, a user a hülye, mert irta a progi, de akkor is.. ez milyen dolog mar...
na mind1. particiok miatt meg sose veszett el adatom. badsector miatt mar igen😞
meg földhözvágás miatt is😊
on:
jóreggelit!
Azt hittem, sejtettem, hogy az egész vinyód egyben van...
C: WinXP, felhasználói progrmok
D: Játékok
E: Egyéb cuccok
Szerintem így csinálok majd legközelebb C-rõl egy image -et.
Így mért nem jó?
Egyetlen partíció használata szinte ÉLETVESZÉLYES manapság...
Darabold csak fel szépen azt a vinyót legalább 3 darabra!
Ajánlott program hozzá: Symantec Partition Magic, vagy Acronis Partitioner 2003
C:-re teszed a Windows XP-det.
D:-re teszed az összes olyan progidat, amit állandóan használsz.
E:-re a dokumentumaidat, képeidet, és minden letöltésedet stb. tedd.
C-rõl készítesz egy image-t. kb: 2 GB-os lesz - ha a pagefile-t
D-rõl is készítesz egy image-t.
Amikor újra akarod rakni a géped, akkor pikk-pakk az XP-d fenn van negyed óra alatt. Ha az eltelt idõben újabb verziókat találtál az addig használt progijaidból és azokat akarod használni, akkor ne tedd fel a D-re a program image-t... ellenben, ha mégis kellenek a régiek, akkor tedd fel azt is: mûködni fognak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Norton.Ghost.v10-FCNiSO
Symantec.Norton.Ghost.v9.0.Fullversion(Incl.fix)
Nekem van egy partíció,amin a winXP és a progik vannak.
Ez a norton ghost az egészrõl csinál valami képfájlt, nem?
És akkor ha azt visszarakom, akkor rendesen benne lesz X -progi az eltávolítás menüben?
"Érdemes külön partíción a Windows-t és külön a progikat tárolni és mindkettõröl image-t készíteni"
Hogy lehet a progikról külön image -t csinálni, amikor azok össze vissza pakolják a fájlokat, persze a többség a megadott helyre, de még máshova is megy tudtommal.
De ha rengeteg progit használ valaki, akkor tényleg megéri a Norton Ghost.
Én csak 15-20 progit használok folyamatosan, de ezket egy újratelepítéskor pikk-pakk felrakom.
<Érdemes külön partíción a Windows-t és külön a progikat tárolni és mindkettõröl image-t készíteni>Érdemes külön partíción a Windows-t és külön a progikat tárolni és mindkettõröl image-t készíteni>