The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként a Mockba to Berlin nekem is tetszik,de én ha jól emlékszem azt még Rush for Berlin néven tervezték kiadni,nem?
Egy nagyon meggyõzõ összehasonlító oldal: Comparison of BitTorrent software. Ez alapján is egyértelmûen a µTorrent a legjobb választás.
És konkrétan a Mockba to Berlin-t már most 120-as seed-elik, valószínûleg a 785 leecher miatt lassú a letöltés, de amíg friss egy torrent (ez még egy napos sincs!), addig mindig ilyen rossz szokott lenni a s/l arány. Egy nap múlva már jóval gyorsabban fog jönni, hidd el.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Ha problémám lesz, holnap kiabálok segítségért :-)
Mondjuk azért érdekelne, hogy ez a program meg van-e a kolid szerverén.
Éppen most írom ki a Call of Cthulhu-t és viszem haza. Lánctalpak dübörgése helyett õrûlt sikolyokat fogok hallgatni :-)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://www.bitcomet.com/doc/download.htm
Amennyiben egy feldarabolt állományról van szó
Tehát, ha a példánkban szereplõ 50 fájlból már csak az utolsó 2-re van szükséged, akkor egyszerûen csak azokat jelöld ki, és már tölti is...
Szerk.: BitComet és uTorrent is így mûködik.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hát eddig még soha nem használtam torrent-et, de nem is igen eröltetem majd.
Az a legszörnyûbb, hogy elkezdte letölteni az egészet elölrõl, pedig nekem csak az utolsó néhány file kellene. Nem lehet valamit tenni ezügyben. Szörnyen gyakorlatlan vagyok még ezen a téren.
http://www.mininova.org/
http://torrentstart.com/
Próbált ezeken a helyeken<#alien>#alien>
[merlinw.org]
Szörnyen bosszús vagyok. Regisztráltam egy Wa... izé szóval egy olyan oldalra, ahol bizonyos programok biztonsági másolatait örzik ;-)
Mindent letöltöttem amit kell és már az utolsó program biztonsági másolatát szedtem le és látom már csak 8 perc van hátra, hogy letöltõdjön az utolsó darabja is, amikor lejárt a 24 órás regisztrációm. 2 tonnányit anyáztam majd beledugtam a fejem egy vödör jegesvízbe, hogy megnyugodjak, most pedig próbálom összevadászni az utolsó fileokat.
Szóval ezért kellene egy torrent oldal címe.
Egyébként nem kalandról van szó, hanem a Mockba to Berlin tegnap megjelent programocskáról. Igaz ebben tankok vannak, de roppant nagy kalandokban vesznek részt :-)
legalábbis mióta én ide járok.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Samorost 2
Shadow of the Comet
Shadow Of Memories
The Last Express
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Mert ez a jó verzió ami tökéletesen mûködik teszteltem és semmi gond vele.
Egyébként már régen fent van és nem a törlése ellen vagyok.
valahogy mintha mostanában lassabban tudnék tölteni mint pár hete...
szinte semilyen oldalnál nem megy 30-40k fölé...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Megin Off-oltam de már On vagyok megint.
Csak ez a politika felidegeli az embert.
A #13807 hsz -ben nem tud senki segíteni? <#confused>#confused>
Meg lenne egy másik kérdésem. Létezik olyan program, amivel profi, igényes kinézetû diagramokat, grafikonokat lehet készíteni? (Olyan, mint az Excel?)
Olyanra goldolok, hogy pl. a SmartDraw, ami milyen szép folyamatábrákat tud csinálni.Hm.
ON
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Szóval hiába trappoltam volna vidáman az ajtó felé bal kezemben egy tojástartóval, jobb kezemben magam után húzva egy zsák krumplit, bizony hamar lehervasztották volna az arcomról a vigyort a titkosügynökök :-)
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W