33675
-
#18152 Elmerültem egy kissé a munkában, úgyhogy majd csak holnap megy fel. -
#18151 Sajna nekem is csak a 21-es az engedélyeett, így a 2-esről én is lemondok. :((
-
#18150 A Sam & Max demót próbáltátok?
Én megjegyzem halkan, hogy még csak hallomásból ismerem ezt a játékot, nem tudom, az első részét miért ajnározták annyira, olyan jó lenne? -
#18149 Mappa létrehozva :-) -
#18148 Na ez nekem fel sem tünt. Felületesen átfutottam és csak a jelszóváltozást láttam.
Alapból nekünk is csak a 21-es portot engedi ftp-zésre a tűzfalunk.
Majd meglátom, hogy mit sikerül ezügyben lépnem. -
#18147 :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem csak a standard 21-es portot engedélyezi a céges tűzfal, úgyhogy már csak otthonról férek majd hozzá, de feltölteni biztosan nem fogok ADSL-lel.
Részemről marad az 1-eske feltöltésre. Ha kell valakinek a First.Encounter.Assault.Recon.Extraction.Point-RELOADED, akkor csináljon 1-eskén neki egy könyvtárat, és már nyomom is fel. -
#18146 Köszönjük!:) -
Kiru #18145 Kösz az infót!
Minden nap benéztem ide a topic-ba, az hittem mindenki elutazott 3 napra mivel nem volt semmi életjel. -
#18144 Felépültünk.
Ketteskén olvasnivaló nektek, jól. -
Bronzon #18143 Köszi, így megoldódott nálam is. :) -
Bronzon #18142 Egy kis segítség kellene!
A TLJ magyarításának feltelepítése után a következő hiba üzenettel nem indul el a játék:
game.exe - Belépési pont nem található Az eljárás belépési pontja (?Save@W_Game_t@@QAEXVCString@@@Z) nem található a DLL-ben (W_Module.dll).
Hát ennyi. A TLJ-t feltelepítettem (2CD-s Gamestar verzió), majd a magyarítást.
Valaki tudna segíteni? -
#18141 "kivételnek" akart lenni -
#18140 Félreértés ne essék nem védedni akarom az orvosokatmert sokmindent megcsinálnak amitől a szőr feláll a hátamon(tisztelet a kivétenrek) csak a lentebb írtakat sem kell elhinn,főleg ílyen fórmába. -
#18139 Khmkhm -
#18138 Ez marhaság.
Komolyan elhiszed hogy ilyen amatőrök akik ezt csinálják.
Ez megint a kibaszott média hülyeségei közé tartozik mondanak minél nagyobbat aztán van olyan aki elhiszi.
Valószínű hogy vannak visszaélések,gyógyszertek is vándorolnak haza,de sokszor rá is vannak kényszerülve (nemcsak itt másutt is a munkahelyeken)hogy kreatívak legyenek bizonyos dolgokba .
Ha nmindenütt minden szabályt betartanának már rég ellehetetlenült volna az ország. -
#18137 A híradó - ami a f.kalapokkal van tele már egy jó ideje - nézése evés nélkül (és evéssel is) kártékony hatással van a memóriára, és hosszú távon történő figyelemmelkísérése szellemi térdrekényszerüléssel párosulhat. -
M.A.D. #18136 Konklúzió? :) -
#18135 A hiradóban is elmondták, de én is elfelejtettem, pedig én nem is ettem. -
#18134 Mégha két sör között hallottam volna ;-) -
#18133 Konklúzió: a csirkecomb kártékony hatással van a memóriára. :D -
#18132 Ez engem is érdekelne. A rádióban hallgattam egy beszélgetést erről. Ott el is mondták a weboldalt ahol megnézhető, de két csirkecomb elfogyasztása között kiment a fejemből :-) -
#18131 Akkor engem a FEAR érdekelne. Na persze majd ha összeheggesztetted a szervert. -
#18130 tegnap láttam a híradóban, hogy a teten mindenki megtudja nézni a TAJ száma alapján, hogy őt illetően milyen "vizsgálatokat" végeztek el.
Én rohadt kíváncsi vagyok, hogy pl nekem mit mutatna.
Egy emberén a hírekben: 2x meghalt, terhes volt, stb, közben meg férfi.
Nem tudjátok, hol lehet ezt megnézni? -
#18129 FEAR kieg az singleplayer, PES pedig Pro Evolution Soccer. A szokásos FIFAverő idei verziója. -
#18128 Valóban nem nagy kiadás az új alaplap és processzor, de akkor mi lesz a mostani meghibásodott alaplapoddal és prociddal? Azt mondtad, hogy van rájuk garancia. -
M.A.D. #18127 Kávézós? Minek? Mikor itt az irodai szobámban nyugodtan lehet netezni? :)
Amúgy most nézem az árakat. 25 ezerből (ami nem vészes) kijönne egy alaplap és egy sempron 3300 -as, mivel a 400-as 1giga ramot nem akarom eldobni, és az agp-s gt6600-ast sem. -
#18126 Ajaj, ez bizony patthelyzet. Marad a garancia érvényesítése és függőségi rohamok idején egy óra internett kávézózás. -
M.A.D. #18125 1. Minisztériumi "háttérintézményben" vagyok. Tehát csőd (ill. monitort, bill. egér... tavaly vittem)!
2. Ez egy kis cég, ahol a tulajt már 6 éve ismerem és szervíz is volt egyben pár éve.
3. Szombatonként be szoktam nézni (az online focimanager miatt). :)
-
#18124 Részvétem. A csere tényleg roppant megalázó szokott lenni. Volt olyan alaplapom, amit négyszer kellett kicserélni mire működött, de persze mindig engem néztek hülyének. Az utolsó alkalommal már életveszélyes fenyegetéseket kellett bevetnem - amit akkor tényleg komolyan gondoltam -, hogy végre adjanak egy normálisan működőt. Na persze addig eltelt majd egy hónap. Gondold csak el, 1 hónap gép nélkül... brrr...
Munkahelyről nem tudsz valamit hazavinni? Csak van ott a minisztériumban valamelyik sarokban porosodva egy Turion X2-es procis MSI laptop, amit senki nem hiányolna... :-) -
M.A.D. #18123 Épp a szokásos 3 havi tisztátást és a szilikonzsírozást csináltam (mármin a procin), mikor megtörtént a dolog. A gond az, hogy kipróbáltuk simán a lapot csak tápfesz, semmi más, és akkor forgott az alaplapi chipset ventillátora. Garancia van még rá 1 év. Mármint az alaplapra. Csakhát 1-2 hét mire meglesz. Ha meg nem, akkor egy újabb lap, és sempron proci? Anyagilag a legjobbkor. :( -
#18122 Alaplap még csak-csak el szokott szállni, de az már igen ritka, hogy megy vele gyütt a proci is.
Én egyszer találkoztam hasonlóval, amikor egy villámlást követően tönkrement egy munkahelyi gépünk. Na abban a proci is meghallt. Meg minden más is a kis floppy meghajtótól kezdve a cdromon át a memóriákig és az összes kártya (video, háló) is halott lett. Gyakorlatilag csak az üres (tápegység nélküli) ház maradt és a csavarok. -
#18121 Csak nem ráborult egy pohár sör? :-) -
M.A.D. #18120 off:elszállt tegnap este a gépem. alaplapon aprocifoglalat és maga a proci is. athlonxp 3000+ és egy kt600-as alaplap. megszorító intézkedések... -
#18119 A FEAR kiegnek van single küldetése vagy csak multiban lehet nyomni?
A PES 5 az micsoda? -
#18118 Offline - botokkal gyakorlós, Online - egymást hentelős. Hivatalos szerveren nem lehet ugyan játszani vele, de Hamachi-val (Virtual Private Network) lehet haverokkal, (vagy bárkivel, akivel egyeztetsz) tolni. -
#18117 Játszható, jah. lvl20-as vagyok benne, kellemes kis játék. A bugokat majd kijavítják. Jó vas kell alá, oszt annyi. Ha Obli ment rendesen, ez is fog. -
#18116 A battlefield 2142 az nem online?
A G3 végülis elég jól fut, vkinek van hibája vkinek nem. Igaz vannak benne bugok, de dolgoznak rajta a készítők. -
#18115 Előre is köszi !
A Gothic 3 topicban olvasom, hogy tele van bug-al. Te kipróbáltad már?
Érdemes vele foglalkozni vagy nem éri meg a vesződést. Mert ha a bug-ok ellenére játszható akkor az is érdekelne a Dark Messiah mellett. -
#18114 Nem, még nincs hozzá. De biztos lesz... -
#18113 skacok, ilyet én fórumon még nem mertem megpróbálni, de az itteni légkör miatt(meg mert haverok vagytok) kipróbálom:
A Settlers II 9800-as patch-éhez nincs crackje valakinek? (jó volna multiban is elmenteni a játékot:( )
ha valakinek van vmi, akkor köszi, én nem találtam