33675

• via_mala
    Elmerültem egy kissé a munkában, úgyhogy majd csak holnap megy fel.
  • Wanted
    Sajna nekem is csak a 21-es az engedélyeett, így a 2-esről én is lemondok. :((
  • kirol
    A Sam & Max demót próbáltátok?
    Én megjegyzem halkan, hogy még csak hallomásból ismerem ezt a játékot, nem tudom, az első részét miért ajnározták annyira, olyan jó lenne?
  • Axon
    Mappa létrehozva :-)
  • Axon
    Na ez nekem fel sem tünt. Felületesen átfutottam és csak a jelszóváltozást láttam.
    Alapból nekünk is csak a 21-es portot engedi ftp-zésre a tűzfalunk.
    Majd meglátom, hogy mit sikerül ezügyben lépnem.
  • via_mala
    :(
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nekem csak a standard 21-es portot engedélyezi a céges tűzfal, úgyhogy már csak otthonról férek majd hozzá, de feltölteni biztosan nem fogok ADSL-lel.
    Részemről marad az 1-eske feltöltésre. Ha kell valakinek a First.Encounter.Assault.Recon.Extraction.Point-RELOADED, akkor csináljon 1-eskén neki egy könyvtárat, és már nyomom is fel.
  • szotyimutyi
    Köszönjük!:)
  • Kiru
    Kösz az infót!
    Minden nap benéztem ide a topic-ba, az hittem mindenki elutazott 3 napra mivel nem volt semmi életjel.
  • MerlinW
    Felépültünk.
    Ketteskén olvasnivaló nektek, jól.
  • Bronzon
    Köszi, így megoldódott nálam is. :)
  • Bronzon
    Egy kis segítség kellene!
    A TLJ magyarításának feltelepítése után a következő hiba üzenettel nem indul el a játék:
    game.exe - Belépési pont nem található Az eljárás belépési pontja (?Save@W_Game_t@@QAEXVCString@@@Z) nem található a DLL-ben (W_Module.dll).

Hát ennyi. A TLJ-t feltelepítettem (2CD-s Gamestar verzió), majd a magyarítást.
    Valaki tudna segíteni?
  • nagykispeter
    "kivételnek" akart lenni
  • nagykispeter
    Félreértés ne essék nem védedni akarom az orvosokatmert sokmindent megcsinálnak amitől a szőr feláll a hátamon(tisztelet a kivétenrek) csak a lentebb írtakat sem kell elhinn,főleg ílyen fórmába.
  • MerlinW
    Khmkhm
  • nagykispeter
    Ez marhaság.
    Komolyan elhiszed hogy ilyen amatőrök akik ezt csinálják.
    Ez megint a kibaszott média hülyeségei közé tartozik mondanak minél nagyobbat aztán van olyan aki elhiszi.
    Valószínű hogy vannak visszaélések,gyógyszertek is vándorolnak haza,de sokszor rá is vannak kényszerülve (nemcsak itt másutt is a munkahelyeken)hogy kreatívak legyenek bizonyos dolgokba .
    Ha nmindenütt minden szabályt betartanának már rég ellehetetlenült volna az ország.
  • kirol
    A híradó - ami a f.kalapokkal van tele már egy jó ideje - nézése evés nélkül (és evéssel is) kártékony hatással van a memóriára, és hosszú távon történő figyelemmelkísérése szellemi térdrekényszerüléssel párosulhat.
  • M.A.D.
    Konklúzió? :)
  • kirol
    A hiradóban is elmondták, de én is elfelejtettem, pedig én nem is ettem.
  • Axon
    Mégha két sör között hallottam volna ;-)
  • via_mala
    Konklúzió: a csirkecomb kártékony hatással van a memóriára. :D
  • Axon
    Ez engem is érdekelne. A rádióban hallgattam egy beszélgetést erről. Ott el is mondták a weboldalt ahol megnézhető, de két csirkecomb elfogyasztása között kiment a fejemből :-)
  • Axon
    Akkor engem a FEAR érdekelne. Na persze majd ha összeheggesztetted a szervert.
  • kirol
    tegnap láttam a híradóban, hogy a teten mindenki megtudja nézni a TAJ száma alapján, hogy őt illetően milyen "vizsgálatokat" végeztek el.

Én rohadt kíváncsi vagyok, hogy pl nekem mit mutatna.
    Egy emberén a hírekben: 2x meghalt, terhes volt, stb, közben meg férfi.
    Nem tudjátok, hol lehet ezt megnézni?
  • MerlinW
    FEAR kieg az singleplayer, PES pedig Pro Evolution Soccer. A szokásos FIFAverő idei verziója.
  • Axon
    Valóban nem nagy kiadás az új alaplap és processzor, de akkor mi lesz a mostani meghibásodott alaplapoddal és prociddal? Azt mondtad, hogy van rájuk garancia.
  • M.A.D.
    Kávézós? Minek? Mikor itt az irodai szobámban nyugodtan lehet netezni? :)
    Amúgy most nézem az árakat. 25 ezerből (ami nem vészes) kijönne egy alaplap és egy sempron 3300 -as, mivel a 400-as 1giga ramot nem akarom eldobni, és az agp-s gt6600-ast sem.
  • Axon
    Ajaj, ez bizony patthelyzet. Marad a garancia érvényesítése és függőségi rohamok idején egy óra internett kávézózás.
  • M.A.D.
    1. Minisztériumi "háttérintézményben" vagyok. Tehát csőd (ill. monitort, bill. egér... tavaly vittem)!
    2. Ez egy kis cég, ahol a tulajt már 6 éve ismerem és szervíz is volt egyben pár éve.
    3. Szombatonként be szoktam nézni (az online focimanager miatt). :)

• Axon
    Részvétem. A csere tényleg roppant megalázó szokott lenni. Volt olyan alaplapom, amit négyszer kellett kicserélni mire működött, de persze mindig engem néztek hülyének. Az utolsó alkalommal már életveszélyes fenyegetéseket kellett bevetnem - amit akkor tényleg komolyan gondoltam -, hogy végre adjanak egy normálisan működőt. Na persze addig eltelt majd egy hónap. Gondold csak el, 1 hónap gép nélkül... brrr...

Munkahelyről nem tudsz valamit hazavinni? Csak van ott a minisztériumban valamelyik sarokban porosodva egy Turion X2-es procis MSI laptop, amit senki nem hiányolna... :-)
  • M.A.D.
    Épp a szokásos 3 havi tisztátást és a szilikonzsírozást csináltam (mármin a procin), mikor megtörtént a dolog. A gond az, hogy kipróbáltuk simán a lapot csak tápfesz, semmi más, és akkor forgott az alaplapi chipset ventillátora. Garancia van még rá 1 év. Mármint az alaplapra. Csakhát 1-2 hét mire meglesz. Ha meg nem, akkor egy újabb lap, és sempron proci? Anyagilag a legjobbkor. :(
  • Axon
    Alaplap még csak-csak el szokott szállni, de az már igen ritka, hogy megy vele gyütt a proci is.
    Én egyszer találkoztam hasonlóval, amikor egy villámlást követően tönkrement egy munkahelyi gépünk. Na abban a proci is meghallt. Meg minden más is a kis floppy meghajtótól kezdve a cdromon át a memóriákig és az összes kártya (video, háló) is halott lett. Gyakorlatilag csak az üres (tápegység nélküli) ház maradt és a csavarok.
  • Axon
    Csak nem ráborult egy pohár sör? :-)
  • M.A.D.
    off:elszállt tegnap este a gépem. alaplapon aprocifoglalat és maga a proci is. athlonxp 3000+ és egy kt600-as alaplap. megszorító intézkedések...
  • Axon
    A FEAR kiegnek van single küldetése vagy csak multiban lehet nyomni?
    A PES 5 az micsoda?
  • MerlinW
    Offline - botokkal gyakorlós, Online - egymást hentelős. Hivatalos szerveren nem lehet ugyan játszani vele, de Hamachi-val (Virtual Private Network) lehet haverokkal, (vagy bárkivel, akivel egyeztetsz) tolni.
  • MerlinW
    Játszható, jah. lvl20-as vagyok benne, kellemes kis játék. A bugokat majd kijavítják. Jó vas kell alá, oszt annyi. Ha Obli ment rendesen, ez is fog.
  • Randal
    A battlefield 2142 az nem online?

A G3 végülis elég jól fut, vkinek van hibája vkinek nem. Igaz vannak benne bugok, de dolgoznak rajta a készítők.
  • serito
    Előre is köszi !
    A Gothic 3 topicban olvasom, hogy tele van bug-al. Te kipróbáltad már?
    Érdemes vele foglalkozni vagy nem éri meg a vesződést. Mert ha a bug-ok ellenére játszható akkor az is érdekelne a Dark Messiah mellett.
  • MerlinW
    Nem, még nincs hozzá. De biztos lesz...
  • takysoft
    skacok, ilyet én fórumon még nem mertem megpróbálni, de az itteni légkör miatt(meg mert haverok vagytok) kipróbálom:

A Settlers II 9800-as patch-éhez nincs crackje valakinek? (jó volna multiban is elmenteni a játékot:( )

ha valakinek van vmi, akkor köszi, én nem találtam