58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Evin
    Jó nekik, meglátjuk.
    Igen, addig én is eljutottam a több évvel korábbi kutakodásomkor (PS3), hogy legalább 2 fajta bináris formátumban vannak tárolva a szövegek (dialógusok + menüelemek talán).
  • noname06
    Török fordítás készen van, a cseh már készülőben.
    Az első csapat nem reagált, az utóbbi azt ígérte publikussá teszik az eszközöket a fordítás elkészültekor. Meglátjuk.
    Ps3on a párbeszédekig jutottam, majd egyszer megnézem a pcset, talán a menü is sikerül.
  • Anonymusxx
    Van hozzá transcript, azt meg jól lehet fordítani a fordítókkal...

https://heavyrain.fandom.com/wiki/
  • Evin
    1 ember volt a HR 2010-es megjelenése óta, aki érdemi dolgot tudott elérni a játék motorjával. (Mondjuk túlzásba is vitte, mert annyira visszafejtette, hogy PC-n tudta majdnem teljesen futtatni a PS3-as játékot, mikor a fejlesztők rákoppintottak.)
    Még a Fahrenheithez sem igazán van tool, ami szintén ez a motor, csak korábbi verzió.
    Én egyelőre elkönyveltem, hogy nem lesz hozzá fordítás jó ideig még, HA lesz egyáltalán.
  • grebber
    Heavy Rainnel valami szituáció van már?
  • FartingSquirrel
    ja, igazad van, ezt benéztem. :D
  • Sunsetjoy
    Nekem óránként 130-150 sor (vagyis három szótól a tíz szóig bármi) volt Fallout 4-nél a rekordom, amikor úgy éreztem, jól megy. De 3-450 sor után arra a napra kiégtem :D
    (a teljes játék minden dlc-vel olyan 165000 sor)
  • nulladik
    senki nem fordít le 3000 sort egy nap alatt
    maximum úgy, hogy Ctrl C+W a gépi fordítóba
    de a mondatok javítására akkor már aligha maradna ideje
  • Zeller01
    Jelen esetben nem szavakról beszélünk, hanem több, mint 3000 bejegyzés egyetlen nap alatt :)
  • IMYke2.0.0.0
    Elt elet nelkul semmi sem lehetetlen egy ember szamara sem... Csinaltam en is, tudom mirol beszelek.
    De hatter nelkul egy felnott ember nem, vagy rohadt nehezen tud ilyen tempot tartani, minosegi munkaval.
  • FartingSquirrel
    Azért nem lehetetlen, ha nincs jobb dolga és ettől van orgazmusa. A Star Warsos srácok is átlag napi több mint 2000 szót toltak.
  • IMYke2.0.0.0
    Hat... Ha azok a sorok csak egy-ket szot tartalmaznak... ;-)
  • Zeller01
    Az semmi, leírása alapján napi több mint 3000 sort le tud fordítani! Szerintem csak dőljünk hátra és elintéz mindent! :) Én még örülnék is ha így nyomná :)
  • grebber
    Itt nem is kell semminek leesnie...

Ha én trollkodni akarok bármivel akkor azt hitesen csinálom nem 2 olyan címmel amihez készül/van magyarítás és egy olyannak amihez alapból soha nem lesz.

• nulladik
    leesett, de trollnak elég gyenge
  • Anonymusxx
    Ő csak egy troll, nem tudom hogy nem esik le neked, meg Grebbernek...
  • Baker1
    Gondoltam vágni fogod, hogy tutira troll és direkt módon írtam a kommentemet.
  • nulladik
    már a neve alapján is hiteles... valami full kretén lehet... vagy csak valaki reklámot szeretne magának, ilyen legalja módszerrel
    a Terminator: Resistance magyarítása is készen van már
    a Mafia3 az életben nem lesz kész, legalábbis attól a sráctól nem kapunk magyarítást aki jelenleg (nem)csinálja
    az RDR2 -t meg ő sem gondolta komolyan, ha egy teknősbékáénál fejlettebb az agya
    Utoljára szerkesztette: nulladik, 2020.01.11. 12:30:34
  • grebber
    Mafia 3 nak minek amikor már csinálják?
  • Baker1
    Most vettem észre, hogy a Magyarítások Portálon AntiBaker nekilátott a Mafia 3, Terminator: Resistance, továbbá nekikezdene a RDR 2 magyarításának. Szerintem keressétek meg e-mailben, biztos, hogy segíteni fog!
    Utoljára szerkesztette: Baker1, 2020.01.11. 11:25:21
  • scomcomputers
    Szerintem valamit félre értettél,én nem írtam semmit,csak egy kérdés volt.....de jobb ha visszaveszel....
    ...én nyertem egy GOG-s gamepackot,abban volt benne ez is,már végig toltam....gondolod ilyenért én adnék pénzt....a zöldséges,jó mi.....
    Persze,hogy köszi, a munkát,nagyon is,tudom sok meló volt vele...
    Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2020.01.10. 17:16:18
  • noname06
    Mi a probléma vele?
  • Zeller01
    75 euro centtől indul a játék... komolyan mondom nem vagytok normálisak... :(
    https://www.allkeyshop.com/blog/buy-kona-cd-key-compare-prices/
    Ezt kapom levelekben is állandóan. A Kona itt nem indul, ott nem indul... A verziókövetésnek technikai akadálya van. Így is nagy siker, hogy steam es verzióval ki tudtuk adni. Technikailag siker, nektek ebből annyi jön le, hogy leszarjuk... Szívesen, hogy ezzel is dolgoztunk... (nem keveset) zöldséges... édes faszom
  • Daermon
    Sok, azt hiszem olyan 450000 szó körül. De miért? Eleve magyar.
  • experto11
    Azt szeretném kérdezni,hogy a Witcher 3-ba pontosan mennyi szöveg van?
  • scomcomputers
    Igen,sajnos az még nehezebb,olvastam az infón azt az idiótát,inkább nem írtam neki semmit,mert kulturáltan nem tudtam volna neki írni...
    Akkor a Kona magyarítást,nem lehet megoldani sehogy a GOG-s verzióra,ez tuti?
    Nagyon jó lett volna,egy végigjátszás magyarul...de ha ez van...
  • FartingSquirrel
    Persze, hogy meg lehetne (mindent meg lehet), csak hatalmas erőfeszítésbe kerülne, ami nem érné meg, és így az esélye közelebb van a nullához, mint bármi máshoz.
  • grebber
    Ha már ennyire Red Dead 2 toljátok már fel valahova külön a nyelvi cuccot!!! Nekem a semmi helyett jó lesz a google translate is..
  • nulladik
    ha valaki leszervezi, èn beszállok a fordìtásba
  • Zeller01
    Egyébként meg lehetne csinálni, csak ahhoz egy páratlan összefogás kéne a fordítók részéről és további 32 ember aki kezeli a követelőző közönséget :D Itt most nem a "jött, ment" fordítókra gondolok. :)
  • Baker1
    Igazad van! :D Ránéztem a szövegekre és ez kb. egy milliomos munkanélküli fordítónak való, akit egész nap csak a játékfordítások szeretete hajt, nem eszik, nem iszik, nem is dolgozik semmit. Én ezt a projektet kihagynám. Inkább a Mad Max 4x. Azonban ha a Rockstar fizet érte nettó 4-5 milliót, szerintem bevállalom.
    Utoljára szerkesztette: Baker1, 2020.01.08. 15:22:28
  • scomcomputers
    Ja, a sok fos...10ből 1 talán megéri, az is 1euro...max...

Piko888... #54548:
    Hagyjad már,élete végéig csinálhatná magában...beleőrülne...
    Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2020.01.07. 15:08:24
  • grebber
    Már megint egy horror ömlenek mint mindig:

港詭實錄ParanormalHK
  • Piko888
    Mi a szitu az RDR2-vel? Nekiálltál már?
  • Llajti
    E'kűttem.
  • Evin
    Jöhet, szerintem hétfőn tudok rá időt szakítani.
  • grebber
    Akkor még nem nem kezdek bele ,megvárom.
  • TSL16b
    De. Persze van némi új szöveg, meg a technikával is küzdeni kell, szóval egy egyszerű átültetésnél valamivel többre van szükség hozzá.
  • grebber
    A felújított Black Mesahoz nem tervezi valaki a feliratok átültetését?
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.01.03. 14:24:51
  • Llajti
    Linket nem tudok adni, a forgalmazó csak egy ideig tette elérhetővé, nem tudom, milyen megfontolásból. Privátban elküldhetem, de akkor azt kérem cserébe, hogy ha legalább a feléig megnézted, akkor jelezz vissza róla :)