Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ó, milyen művelt emberke is az, aki így riposztol.
A továbbiakban jöhetnek a privátok, itt tessék abbahagyni az alpáriaskodást!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha mégsem megy, és netközelben vagytok: intézzétek privátban!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Sok sikert!
Mivel nincs semmiféle Batgirl dlc-m így nem sok kár érhette a magyarítást.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.06.05. 16:07:18
Next PC upgrade: 2022
Remélem idepillantanak néha a Batman magyarítás készítői. Van egy kis bibi az eredeti steam -es verzára telepítésnél. 😊
Ezt a hibaüzenetet kaptam.

"Grim Dawn": 1,579,331
"Grim Dawn - Ashes of Malmouth Expansion": 871,264
"Grim Dawn - Forgotten Gods Expansion: 677,947
Összesen: 3,128,542 karakter. -- legyünk egyszerűek: 3 millió.
Batman AK 2015-ös game 2019 közepe van. Tudtam várni,hogy ne játsszak vele angolul.
De ide rakhatom az új magyarítás Mad Maxet is ami szintén lassan 4 éves game..Azóta is vártam hátha lesz magyarítás és lőn Baker elhozza nekünk
Szóval ha 10 év kell neki én megvárom. Addig legalább ingyen hozzávágják mindenkihez a játékot.Én nem sietek sehova a játékok megvárnak
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.06.04. 23:41:18
A DLC-kkel ez felkúszhat akár 2-2,1+ millió karakterre is... akár...
A Morrohun csapat a Pillars of Eternity (1) + DLC-k honosításával 2,5 évet dolgozott. Az volt --- idézem ---: "A fordítás teljes hossza 5 185 000 karaktert számlál."
//Mielőtt valaki besértődne: csak a tisztánlátás végett gépeltem le az adatokat.
Kitartást és köszönjük<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Mivel a világhálón körülnézve nem találtam arról infót, hogy valaki foglalkozik-e jelenleg a Grim Dawn fordításával, úgy döntöttem, hogy elkezdem. A szövegek megvannak, a munkába belevágtam, eltökélt szándékom, hogy befejezem, mivel elég hányattatott sorsa volt eddig a magyarításának. Az alapjáték után természetesen a már megjelent kiegészítők is tervben vannak.
Állapotjelzőt egyelőre nem dobok fel a netre, majd ha haladtam már jócskán a melóval, viszont utána előreláthatóan a HUNosítók Team weboldalán lesz majd nyomon követhető. Előre is kérem a türelmeteket.
U.i: A régi-régi motorosokat üdvözlöm, volt már vagy 7-8 éve, mikor még játékfordításokkal foglalkoztam, szerintem ez tökéletes lesz a "visszatérésre". 😊
"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem kell akart az lenni. Tököm telo billentyűzet.
Aki fittyet hány...az fittyet evett.
Valamint, ő legalább többek nevében is megköszönte a munkát, sokan még ennyire sem képesek.
Kiegészítés: lehet, még adakozott is a magyarításhoz. Ezt sem lehet tudni.
Aki fittyet hány...az fittyet evett.
Unityhez sajnos nincs helyem minden SSD fullon van 😞
"Köszönnyük"
Kicit elfelejteni mádzsár írás?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.06.03. 10:11:10
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Assassin's Creed: Unity is tölthető. Erre is kíváncsi lennék, valaki ha próbálja, erről is mondjon már véléményt. 😊
Kár, mert érdekelt volna a dolog. 😞
Csináltuk, de közben megtudtuk, (véletlen egy FB bejegyzésből) hogy a Vampyr fordítói csapata is elkezdte, miután mi már haladtunk vele. Elvileg hivatalos lesz, ha mégsem, akkor sem szerettünk volna versenyt, hogy kié lesz kész hamarabb... pláne, hogy jóval többen vannak erre az egy játékra.
Szóval részünkről tárgytalan lett.
Gladiabots
Azt hiszem van kezdetleges script a BIGFILE fájlokhoz, de abban vannak tömörített fájlok, és abban bináris, ami a szövegeket tartalmazza, abból is 2 fajta.
Ezeket is a 2012-es évi kutatásaimból tudom csak (akkor fel is adtam). De hátha más át fogja tudni látni a káoszban a rendszert.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ez teljesen alaptalan, rosszindulatú és hazug köpködés, ahogy a többi hipotézised is.
Miért kell odahánynod mindenhova? Ez a Játékmagyarítások fóruma, esetleg próbáld ki a magyarítást, és arról írj véleményt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Érted már lassan miért vagy ignoron, vagy rajzoljak folyamatábrát?
Elkészült a magyar felirat, gyönyörű szép munka, de te még mindig azon lovagolsz, hogy miért nem két hónapja kaptad.
Amúgy ha ekkora gazdasági zseni vagy, akkor jelentkezz a Zenhez marketingesnek vagy PR-osnak vagy tudom is én.
Mérettesd meg magad, ne itt oszd az észt!
Nyilván ment az utalás, meg egyebek ;-) Azért az kár, hogy PP lehetőség nincs :-/
- Nem érti, hogy az Operencia marketingje KETTŐ hónapja pörgött, akkor volt fent a víz tetején, akkor tudta volna befolyásolni az eladásokat jobban egy már akkor jelen levő honosítás. Most már csak éppen, hogy megmozdít pár embert.
- Nem érti, hogy 300 Ft-os bekerüléssel a Zen saját maga alatt fűrészelte a fát, amin a késő magyarítás már sokat nem változtat, hacsak azt nem, hogy pár ember majd most fizet elő rá 300 Ft-ért, mert még 16 napig lehet. Abból a Zen mennyit fog látni? 20 Ft-ot/előfizetés?
- Nem érti, hogy mennyire visszás volt úgy jópofizni a magyar csapatnak 2 hónapja netszerte, hogy kihangsúlyozták, hogy magyar csapat terméke, magyar vonatkozású ingame dolgokkal, de magyar felirat nélkül.
- Nem érti, hogy nettó pénz és időspórolásból kerestek egy külsős palimadarat (nem hivatásos fordítóirodát még véletlenül sem, mert annak többet kell fizetni), aki éjt nappallá téve ezen kellett, hogy dolgozzon, mert ők magyar emberként lusták voltak a magyarok által készített játékukba egy nyomorult feliratot, már a fejlesztéskor beleapplikálni.
- Nem érti, hogy ha egy cég egy platformon lebétáztatja a játékát a platformon jelenlevő játékosokkal, akkor mennyire iszonyat rohadtul tapló húzás onnan LEVENNI a játékot, egy köteg pénzért átvinni egy konkurens platformra, majd közölni, hogy bocs 1 évig a ti platformotokra nem jelenik meg a játékunk.
Ott a Neocore Games (Van Helsingek, WH40k, Deathtrap...), az utóbbi évek játékaihoz alapértelmezetten jelen volt a magyar felirat... olyan természetesen tették bele, hogy fel sem merült, hogy az országuk játékosaival ne törődjenek.
Részemről az egyetlen ember itt az SG-n, aki a súlyos értetlensége miatt ignoron van nálam és marad is. Mivel ő ezért xy "dolgot" kapott így abszolút úgy érzi, hogy az ellenérzés a munkájának szól, vagy a személyének. Teljesen tévesen összemossa saját magát egy profitéhes céggel és vált fogadatlan prókátorrá. Teljesen reménytelen.