58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Acorp02
    de az 5 nap amig ezt lebonyolitanám mer nem pesti vagyok szal igy szar :D
  • Acorp02
    tudom hogy azt adták megis van csak a 3.cd mint már montam elvan baszva
    és neten meg nemtalálom (egyébként a gamestarhoz ami van az gondolom mindent lefordit) ugyh akinek megvan az ehavi gamestar az vhogy juttassa el hozzám a magyarositását plss :D
  • Duddits
    Akkor mi baja vele? Ha szar a cd, vegye fel a Gamestar-ral a kapcsolatot és kicserélik!
  • MerlinW
    Ebben a hónabban gamestarhoz tudtommal azt adják teljes játéknak.
  • ibrik
    De egy tanácsot adhatok.
    A DC-n biztos, hogy megtalálod a Syberia HUN "warezes" full verzióját, mert nekem is annakidején onnan volt meg (amit már rég letöröltem).
  • ibrik
    A Magyarítások Portálról tölthető le az eddigi egyetlen letölthető változat. De ha jól emlékszem, Gregorius (az egyik Syberia II magyarítás-verzió készítője) is valamikor régebben bejelentette, hogy ő is fog hozzá egy saját magyarítást készíteni. Ezt viszont sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom...
  • Acorp02
    na de a syberia 1-nek megvan vhol az olyan magyarositása ami mindent lefordit? mer a Gamestarhoz ugye most azvolt a teljes game és elvileg a 3.cdn rajta van a magyarositás de elvan baszva a cd neten meg nemtalálok sehol :D
  • Duddits
    Nekem ez van meg. Azureus_2.2.0.0_Win32.setup
    De már soksor frissítette. De most az a baj, hogy valamiért else indul. Na mind1. Akkor simán megnyitom ujbol a .torrent-et és fojtatja? köszike.
  • Evin
    Az Azureus oda tölti le a dolgokat, ahova te megadod. Ha az elkezdett fájlok megvannak, nem kell más, csak a torrentje. Újra behívod a félbehagyott fájl torrentjét, megadod a már megkezdett fájl helyét. Az Azureus átnézi a fájlt, hogy mi van már belőle letöltve, és onnan folytatja. Nem kell semmilyen log.(Ez Azureus 2.2.0.2)
  • titike
    Természetesen az is több mint a semmi igy érdekelne a dolog
    és köszi a választ
  • titike
    köszi a választ
  • ibrik
    A Syberia (I) hivatalos magyar verziójában is csak a CD-jén van mellékelve külön a magyarítás, amely MINDEN olvasható szöveget tartalmaz (doumentumok, faxok, levelek, stb).
    Ezzel szemben sajnos a Syberia II a dokumentumok szövegét (pl. a szerzetes naplója) nem szövegfájlban tárolja, hanem azok textúraként vannak abban a nagy fájlban, amelynek kódolását/csomagolási módját egyelőre senki sem ismeri.
  • Rusy
    Nincs a magyar verzióban az lefordítva...
  • Duddits
    Jó van már!! Nem arra vagyok kiváncsi, hogy hova tölti le a cuccokat!!
    log fájlnak nevezzük azt, ahova a program magának menti a dolgokat? Mert akkor megvan.
  • Inquisitor
    Öööö. A MAGYAR verzióban nincsen lefordítva????
  • Acorp02
    csao
    tud vki olyan syberia magyarositasrol ami a leveleket, faxokat es egyebeket is leforditja vagy ilyen nem letezik? elore is thx aki tud segiteni
  • Methos from GH
    Jéééézuuuus!

"játszodjatok"... kerestem magyar értelmező kéziszótárban, de nem találtam... :D
  • Methos from GH
    Újabb szépséges hír - kevés hejesírási hibával - a GT oldalán:

"Megjelent a Need for Speed:Underground Rival de sajnálattal csak PSP-re és az is csak kimondottan az újabb falytákra.
    Ebben a modelben új autok más pályák és különleges városi menetek és versenyek vannak amiket nem lehet megtalálna az előző változatokban.Új garázsal és autó parkolóval szerelték fel,és kimondottan szép grafika társult hozzá.Az EAGAME. ezennel kijelentette hogy a Need for Speed:Underground sorozatot egy jó darabig beszünteti vagy akár örökre is.
    Majdnem elfelejtettem mondani hogy 10 új vizuális modelt tettek bele ami nagyon megemelte a játék igényét éppen azért nem adják ki PC-re mível vagy 6 cd-s játék alapodna belőlle.
    Ez a Rival verzió egyelőre a legújabb és legstabilabb."

No comment... :D
  • sleve
    van egy rossz hírem alapból odatölti de ha +változtattad és már Lfelejtetted akkor Cavinton a +oldás
    esetleg még itt nézd meg: C:\Documents and Settings\\Application Data\Azureus\downloads

• sleve
    van egy rossz hírem alapból odatölti de ha +változtattad és már Lfelejtetted akkor Cavinton a +oldás
    esetleg még itt nézd meg: C:\Documents and Settings\\Application Data\Azureus\downloads
  • Duddits
    Haha! De vicces voltál! Amúgy nekem nem oda tölti!
  • Rusy
    Na most ha szabad mondanom, asszem nekem hykao töltötte fel valahova, de csak addig amg leszedem, de hangsúlyozom csak a szöveges magyarításról van szó, ami kb 5-6 mega, engem nem érdekel a szinkron utálom, sokkal jobb az eredeti hang felirat, engem csak a módosított font érdekelne, ha téged érdekel a szöveg én felrakom neked valahova vagy megosztom dc-n, annyi még esetleg a gáz, amiért jó lenne a szinkron, mert sajnos egy csomó párbeszédet nem feliratoznak, de akkor inkább nem értem mint röhögjek, bár hangsúlyozom úgy mondtam véleményt hogy nem próbáltam ki...
  • sleve
    C:\Documents and Settings\Duddits\Application Data\Azureus\downloads
  • Methos from GH
    Azért poén volt... Böngészek DC-n és mi találok? Enter The Matrix magyarítás és társai... Grrrr...
  • uv
    mittomén! én dolgozok, de aki otthon hentereg annak lehet, hogy jó
  • ibrik
    Én innen valakitől postán megkaptam a Splinter Cell: Pandora Tomorrow nyelvi fájljait (szöveg és szinkron). Egy teljes CD-t foglal el.
    Azért postán küldte, mert nem jó a feltöltése, de én mondtam neki, hogy azt nem ígérem, hogy én nem töltöm fel sehová...
    Naszóval nekem a feltöltés nem okozna problémát, de free tárhelyre direkt nem akartam felrakni, mert azokról az ilyen dolgokat igen hamar törlik, így feleslegesen dolgoztam volna.

Mert azzal ugye mindenki tisztában van, hogy ezzel a magyarítással nem lehet úgy bánni, mint az általunk készített, szinte mindenhol szabadon és ingyen terjeszthető magyarításokkal, mert ez valójában egy levédett játék fájljai, amelyek tényleg szabadalmi jog hatálya alá tartoznak, nem úgy mint a mieink, hogy hiába kérjük, hogy máshol ne terjesszék, nem tehetünk ellene semmit, mert mi nem vagyunk jogi személyek, így valójában szabadalmi jogaink sem lehetnek...
    Ez van...

Na, folytatva ezen Torgyáni körmondatos kitérő után:
    Szóval DC sem jó megoldás terjesztésre.
    Hatékonyabb megoldást kerestem, így felvettem a kapcsolatot az "első magyar bittorrent" oldal (nevet direkt nem mondok) adminjével, hogy mi lenne, ha én feltölteném valamelyik általuk használt szerverre az egész anyagot, aztán valamelyik gyors "mega" kapcsolattal rendelkező feltöltőjük elkezdi seedelni a cuccot. (Nekem nem jó annyira a feltöltésem, hogy feltöltő lehessek a feltételeik szerint)
    Reagálást azóta sem kaptam (1 hónapja), így a dolog felejtve.
  • NiGhTM4R3
    Igaz!
    Ma "jó" idő lesz! Épp ideje!
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, nálunk* süt a nap, elolvadt a hó - az jó, nem?!

* nálunk = Pécs

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
    -----------------------------------------
  • NiGhTM4R3
    Mitől lenne jó?
  • uv
    Jó reggeltet!!!
  • NiGhTM4R3
    Nemtudom h a rákba jött ez megint ide...
    De nesze...
  • Duddits
    off, de kérlek segítsetek.

Azureus torrent kliensről lenne szó.
    Nem tudjátok, hogy hova rakja a "mentéseket"? Olya mentésekre gondolok, mint az elkezdett torrentek. Ugyanis beszart a gépem, de nem akarom újratölteni amik benne maradtak.
  • Gorcsev Iván
    sziasztok!!

cracket keresek a warcraft 3 roc 1.14- es patch-ához tud valaki segíteni???
  • titike
    Érdeklődnék te honnan tudtad leszedni a Splinter Cell Pandora Tomarrow-hoz a magyarítás szöveget, mert nekem is csak angolul van meg de mivel kiadták magyarul eddig nem rakta fel senki a magyart a terjedelme miatt.
  • MerlinW
    írni kék emilt supportnak, hátha megválaszolják, jól:)
  • Duddits

Igen, most szedtem le a polcról.
  • NiGhTM4R3
  • uv
    Szedd magad! game mozgalom
  • NiGhTM4R3
    Vagy véletlenül leesett a kamionról és azt szedte fel
  • uv
    Gondolom vásárlás közben véletlenül leverte a polcról és felSZEDTE a földről