Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Én innen valakitől postán megkaptam a Splinter Cell: Pandora Tomorrow nyelvi fájljait (szöveg és szinkron). Egy teljes CD-t foglal el.
Azért postán küldte, mert nem jó a feltöltése, de én mondtam neki, hogy azt nem ígérem, hogy én nem töltöm fel sehová...
Naszóval nekem a feltöltés nem okozna problémát, de free tárhelyre direkt nem akartam felrakni, mert azokról az ilyen dolgokat igen hamar törlik, így feleslegesen dolgoztam volna.
Mert azzal ugye mindenki tisztában van, hogy ezzel a magyarítással nem lehet úgy bánni, mint az általunk készített, szinte mindenhol szabadon és ingyen terjeszthető magyarításokkal, mert ez valójában egy levédett játék fájljai, amelyek tényleg szabadalmi jog hatálya alá tartoznak, nem úgy mint a mieink, hogy hiába kérjük, hogy máshol ne terjesszék, nem tehetünk ellene semmit, mert mi nem vagyunk jogi személyek, így valójában szabadalmi jogaink sem lehetnek...
Ez van...
Na, folytatva ezen Torgyáni körmondatos kitérő után:
Szóval DC sem jó megoldás terjesztésre.
Hatékonyabb megoldást kerestem, így felvettem a kapcsolatot az "első magyar bittorrent" oldal (nevet direkt nem mondok) adminjével, hogy mi lenne, ha én feltölteném valamelyik általuk használt szerverre az egész anyagot, aztán valamelyik gyors "mega" kapcsolattal rendelkező feltöltőjük elkezdi seedelni a cuccot. (Nekem nem jó annyira a feltöltésem, hogy feltöltő lehessek a feltételeik szerint)
Reagálást azóta sem kaptam (1 hónapja), így a dolog felejtve.