Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ez nagyon az volt, az utolsó bárgyú rajzfilmig, reklámig és ellesett párbeszédekig minden tistzességesen le van fordítva!

Na, éppen melyik projectekhez keres valaki fordítót?

Mayday
Abban biztos lehetsz, hogy IMYke keze alol csak nagyon minosegi munkak kerulnek ki!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
A Deus Ex 2 projectrol mit tudtok? Mostanaban nem olvastam semmit ennek elorehaladtarol. Elkeszult mar, csak nagyon lemaradtam? Vagy meg nincs?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

A 7végén kaptam meg a Max Payne 2 magyarítását, nagyon durva! Így már a sztori is világos(abb), néhány "angolos" poén kivételével minden szépen érthetõ magyarul! Ki volt az a pihent agy, aki az összes (Capt. Baseballbatboy) filmet lefordította? (Volt, hogy a sûrû akcióban leültem Maxszel a tévé elé, és halomra röhögtem magam ettõl a baromságtól...) Gratula IMYke & GHT!

Johnyy
Lázban égve várjuk a felyleményeket, minden perc szorongás és türelmetlenség, de a cél nagyszerû!!! 😉

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Jujj, hétfõ van. Remélem már összeültek a Sacred készítõi, és már bólintottak 😊

Van a IL-2 Forgotten Battle nevezetu jatekprogramhoz magyarositás???
littleNorbi
Mikor lessz fent a SACRED ?

MerlinW
Boldog Szülinapot itt is házigazda😄

[merlinw.org]

Asterix And Obelix-et le7 kezdeni

Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.

ok, befogtam...

RedDragon
CSI 2 magyarítás van/készülõdik??
Fontos lenne, mert így semmi értelme, hiszen nem tudok angolul 😞
Köszi!!

Bandew
GUZSOJJÁ!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

De két hét múlva meg már suli lesz, akkor meg nem lesz idõm elkezdeni játszani...(bár már vagy 2* végigvittem...)

pontosan. többet nem is fûznék hozzá 😊

IL-2 Forgotten Battle hoz van magyarositas?
ALCATELGOD
LEssz...
egyszer, csak legyen már idõm!!!!!

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

A Catwomant egyébként fordítja valaki?
Alcatelgold: Shrek 2 hun-nak lesz folytatása? És az már ékezetes lesz? Mert írtad, hogy rájöttél, hogy a történet fájlai kezelik az ékezetet.
Bandew
Sztem várj egy picit, mert mindjárt kész lesz a teljes. AMúgy asszem amit le lehet tölteni az 50%-os.
(www.magyaritasok.hu)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Hello, a kérdésem; melyik a legújabb KOTOR magyarítás, amit le is lehet TÖLTENI, s honnan?

ibrik
Project IGI 2 magyarítás: www.gamehunter.hu
Cheat-ek: a játék nem "cheat-elhetõ", de ITT találsz hozzá néhány trainer-t, meg mission unlocker-t.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

szotyimutyi
Szeretném megkérdezni,hogy hol találom Project IGI 2 magyarosítását és csalását.

Sil3nt
monkey island 4 van magyarítása? vagy készül?

ALCATELGOD
Van, de nem elérhetõ, mivel a kibontó nem tömörít vissza, de elvileg Rar tömörítõvel mûködik, majd meglátom.... ha mmester ráér akkor megcsinállhatja, igaz még meg sem kérdezetem, de szerintem ez a legjobb alkalom:-)

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

hykao
Ja! Boldog szülinapot!
Bár valszeg szeptemberig nem lesz...
MIMACSKA

BOLDOG SZÜLINAPOT IMYKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

www.extragyongy.hu

RedDragon
CSI 2 magyarítás van/készülõdik??
(Ez a helyszínelõk c. film játéka!)
Fontos lenne, mert így semmi értelme, hiszen nem tudok angolul 😞
Köszi!!

fel van függesztve
egyébként ajánlom a magyarítások portált

football without ultras is nothing

szvsz
Civ3 HUN
de sztem nem jön be, mert a TAR.hu ritkaszar lett

ibrik
http://www.tombraider.hu/traod_magyaritas.htm

létezik, ez 100%, és a fordítás is nagyon jó!!! jobb mint egyes törikönyvek! 😉
keress rá, mert a cmíre nem nagyon emléxem! sry

ja még egy kérdés csak az 1.7 bétával lehet majd jáccani? vagy lefele kompatibilis?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

teljesen mindegy a végleges dátum olyan nagyon már nem csúszhat...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Bandew
Bocsi rossz lett a link, de a cím úgyis ott van. :-)

Bandew

Aquli
Hello!
A Magyarításos listában nem volt, de én határozottan emlékszem, hogy valahol láttam Silent Hill 2 magyarítást.
Valaki nem tudja, hogy hol lehetne letölteni?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Imremagdi
probáltam de nem lehet rákattintani a letöltések gombra, nem csinál semmit

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

ibrik
www.tombraider.hu - Letöltések - Download patch....

Imremagdi
Tomb Raider - Angel of Darkness hol lehet a magyaritást leszedni ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

lybrahu
Üdv!
Civilization 3-hoz létezik magyar cucc,vagy csak az az elnagyolt (kb. 5-10%-os) amit gmiki lapján találtam??

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --

Mayday
Nem biztos, hogy van.
En ugy tudom, hogy a jatek magyarorszagon meg sem jelent. De magyar verziot tuti nem adtak ki belole. Legalabbis ez az en velemenyem, de ha valaki konkretumot tud az ellekezojerol, javitson ki.

Fordítóink csak a hétvégén lesznek elérhetõek, ezért a hétfõi dátum. Esküdni nem mernék rá, de a hétfõ már véglegesnek tûnik.

Üdvözlettel: mmster
Biztos van, az egész játék magyar fejlesztés... mondjuk, még én sem találkoztam vele.

Nem akarnátok már most bólintani? H még ma megkapja a portál😊

Viccen kívûl nagyon örülök ennek, és bízom benne h a hétfõ már végleges dátum!

Felvetõdött már a kérdés, de komolyan még nem gondolkodtunk el rajta. Az biztos, hogy a Sacred után valami rövidebbhez szeretnénk hozzálátni.
A Sacred fordítása a végéhez ért. A hétvégén összeül a csapat, és ha mindenki rábólint /és miért ne tennék/, akkor hétfõn elküldjük a Magyarítások Portálnak.

Üdvözlettel: mmster
Üdv.
A Street Legal-nak nem hallott valaki a magyarosításáról?
Ha befejeztétek a Sacredet, és amikor megjelenik a kiegészítõje, azt is lefordítjátok majd? Vagy nem tervezitek?

RedDragon
Nem akarom vegignezni mind a 186 oldalt, ugyhogy inkabb megkerdezem, hogy a CS: Condition Zero-hoz van-e magyaritas??
Elore is koszi!