58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Tájékozódj: http://forditas.lap.hu/ -
Mennyit szoktak kérni egy fordításért szavanként? angol -
Azt, hogy milyen rendszerű, nem arra értettem, hogy milyen nyelvű. -
Orosz. :P
Amugy nem is telepitti mas nyelvel csak angollal. -
Ha van hozzá pl.német nyelv, megnézhetnéd, hogy ott hogy íratják ki az ékezetes betűket.
Nekem ez már sokszor bejött. -
Milyen "rendszerű" a szöveg tárolás?
Kódlapok is közrejátszanak? Nem nézted, hogy át lehet-e írni valahol? -
Elkezdtem a Star Wolves cimu jatekot magyaritani, szvsz egy het es kesz leszek vele.
Remelem nem jon semmi kezbe.
Amugy megtortent az amivel meg sosem talalkoztam.
A magyar kerakterekkel sajnos nem boldogul a program, mert cirill betuk jonnek elo helyettuk.

-
greco #23253 Ez csak amolyan költői kérdés volt...
-
Valamit félreérthettél.
Ne tőlem kérdezd, hogy mi értelme, mert én szóltam egyedül innen az endless-eseknek, hogy minek raknak fel játékmagyarításokat (a Sims2-nél is ez történt.)
imyke is először tőlem értesült először a dologról privátban még kora délután, nem sokkal azután, hogy kikerült. -
Tudunk.
Magyarítás Portál - Magyarítás lista -
Benik #23250 tudtok nfsu 2 magyarosításról? hol?
-
greco #23249 De mi érteme van ilyet kérni mikor ott van Imyke oldalán minden infó és kód.Meg könnyebben is letölthető...
-
1. A feltöltő (seeder) biztos, hogy tudja mi ez a fájl, mert valószínűleg valaki kérte tőle
2. A megosztott fájl egy az egyben ugyanaz a fájl, amit imyke oldaláról lehet letölteni.
3. Az 2. pontból kifolyólag, ha elindítja az EXE-t, máris a pofájába villan, mi is ez a fájl és honnan származik
4. Nem beszélve, hogy kéri a kódot -
greco #23247 Mondjuk ha a jó oldalról közelítem meg a dolgot,akkor lehet,hogy az illetőnek fingja nincs erről az egész magyarítás dologról.Lehet,h soha nem volt a magyaritások.hu-n és eddig még nem olvasott bele az ezzel foglalkozó fórumokba.Ezért azt sem tudja,h nem illik mások magyarítását engedély nélkül terjeszteni.Ezzel most nem védeni akarom az illetőt,de ez is előfordulhat.Persze az esetek többségében nem ez a jellemző. -
Bizony, nem örülök neki!
Lelkem dacosabb része mérgelődik is rendesen: mi a fasznak nem lehet békén hagyni a magyarításaimat és a forrásoldalukról letölteni?!
Lelkem racionális része tudja, hogy szélmalomharc az egész: hiába zsörtölődök, amint kiteszem a netre az aktuális munkáimat, a sakálok - tehát nem a jóhiszemű felhasználók - rácsapnak és megpróbálják kétes hírnevű oldalaikat népszerűbbé tenni velük (lásd: Sediqwe és társaik, meg úgy látszik, mindig akadnak újabbak és újabbak...)
Hát ezért van serial-védelem a telepítőimen.
Persze, most lehet jönni azzal, hogy azt is kiteheti mellé az ürge, de maga a serial is a nevem (ráadásul, változó módon), akkor ugye nem sokat ér ---> sajna, tényleg sűrűbben kapok maileket megint, hogy letöltötte az illető a magyarításomat, de nem tudja, hogy mi a kódja...
===============================
.:i2k:. melóból:
-
Mnokey Island 4 magyarításról mi a hír? -
Gondolom nem nagyon, de sajna sokmindent nem tud csinálni vele.
-
greco #23243 Meg gondolom IMYke sem öröl neki túlzottan. -
greco #23242 Dehogynem.Éppen ezért nem értem minek rakták fel... -
Nem lenne egyszerübb a készítő oldaláról letőlteni : Imyke oldala ? -
greco #23240 Hmm.Az Endless Torrents-ről letölthető a Riddick magyarítás... -
settlers 5 magyarosítás készül? -
Én a Knoppix-ot próbáltam ki, még akkor, amikor elszállt az egész 80GB-os Seagate winchesterem, rajta az összes fontos adattal - legalábbis, azt hittem, hogy kapáltak neki.
A GameStar.hu-n olvastam, éppen azon a napon, még a vinyó lerobbanása előtt egy jó kis cikket - ami nem volt az effajta cikkek netovábbja, de elégséges információt tartalmazott a magamfajta, tapasztalatlan felhasználó számára a meghibásodásokról - [[URL=http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=14953]az említett cikk[/URL]], s benne a Knoppix Linuxról is pár sort...
"Haladóknak sosem elég
A korábbi két megoldáshoz képest talán nem mindenkinek annyira elérhető, mégis igen elegáns megoldás a Knoppix nevezetű Linux disztribúció használata. Miért lehet rá szükség? Nos, az is megesett a DVD-leadás hetén, hogy a korongra helyezendő adatokkal teli merevlemez behelyezése után a Windows el sem indult! Így pedig igen nehéz futtatni akár a FreeUndelete, vagy a GetDataBack programokat. De lássuk csak, mi az a Knoppix, és miért olyan jó ez nekünk. Egy teljes CD-s (éppen ezért nem mindenkinek elérhető) Linuxról van szó, melynek egyik legnagyobb előnye, hogy teljesen ingyenesen letölthető a honlapjáról (www.knoppix.org). Érdemes mihamarabb beszerezni, az úgynevezett image fájlt kiírni lemezre, és máris egy önmagától elinduló operációs rendszerünk van, amit, bármennyire hihetetlen, nem kell telepíteni. A lemezről kell indítani a gépet, a memóriába kerülnek a fontosabb driverek, a rendszer pedig néhány perc alatt felismeri a komplett gépünk hardverösszetevőit (grafikus kártyától kezdve a merevlemezekig mindent). Ha egyszer bejött a program, egy szép grafikus felületet kapunk, mely rajzprogramtól kezdve minden más hasznos segédprogramot is tartalmaz. Most azonban nem egy önálló operációs rendszerként akarjuk segítségül hívni, hanem, hogy visszanyerjük elveszettnek hitt adatainkat. A Linux, mint az köztudott, nem FAT, vagy NTFS fájlrendszeren alapszik, mégis kiválóan képes olvasni ezeket. Egyszerűen kattintsunk a merevlemez ikonjára, mentsük el a legfontosabb adatokat, és ezután már törölhetjük a merevlemezt. Ha esetleg valami gondod lenne a merevlemez elérésével, vagy bármilyen más ponton elakadnál, a hivatalos oldalán elég sok segítséget találsz."
Igaz, nem segített, mert nem látta ő sem a vinyót - végül a GetDataBack for NTFS megoldotta a dolgot - , de egy rácsodálkozást megért. Ettől még nem leszek Linux-használó. Nem nyert meg.
Arról nem is beszélve, hogy nekem - ahogy a magyar mondja: kicsit sárga, kicsit keserű, de azért a miénk - megfelel a Windows is, minden hibájával, betegségével egyetemben.
===============================
.:i2k:. melóból:
-
Ersiman #23237 Hát azért nem sok játékot fogsz wine alatt futtatni! Magyarítani meg még kevésbé.
Amúgy persze jó a linux csak nem játékra. -
Jó reggeltet!!! -
Tudjuk, de mi köze ennek a játékmagyarításokhoz? hm? -
A Linux Live típusú op.rendszerek nagyon jók,
fel sem kell telepíteni azokat, CD lemezről lehet netezni is.
Linux infók
Ott a jobbfelső sarokban le lehet tölteni bármelyiket.
A Knoppix Linuxban van Windows emulátor is.
Hasonlóan lehet használni, mint a Windows-t.
Egyszerű és nagyszerű. :)) -
NiGhTM4R3 #23233 Most akkor arra a 2 magyarításodra is várhatnak egy hétig? -
OFF:
1 hétig nem leszek,boccs -
mmester-nek mi címe? Vagy hogy is írják a nevét? [Nem érti az élet dolgait
]
-
Emberek elkészült a Jonh Derre fordítás,hamarosan elérhető lessz! 95%-jár az NBA 2004,most kezdem ha minden igaz a 2005-öt. További jó szorakozást! -
ne is emlegesd a steam-et
most 200-300-as pingem van, csak azt nemtom h miért
-
NiGhTM4R3 #23228 Ugyanmár, a Steam-et is biztos módszernek vették, s nézd meg mi lett belőle. 
Ne becsüld alá a Hackereket
-
Rusy #23227 Én is egyetértek, csak játékra használom
A longhonrt, valószínűleg meg kell venni, mert ha igazak a hírek elég kacifántos lesz az aktiválása, de hát semmi sem feltörhetetlen, de a telefonos aktiválás szerintem kicsit erős... -
NiGhTM4R3 #23226 Nekem a jó öreg winfos megfelel..bár a Longhorn-t igazán várom, mert talán az nem lesz ilyen sebezhető, nameg kis változatosság sem ártana:) -
egyetértek veled, kivéve a 3. pontot. Mert a linux jobb. Windózt én csak játékra használom:) Mint egy konzolt:) -
NiGhTM4R3 #23224 1, ez h a rákba jön a magyarítások topicba?
2, most lényegében mi a bajod, félsz h elkapnak h nem jogtiszta a winfosod?
3, most h leírtad h szerinted a linux jobb, elhiszed h a kedvedért senki se fogja ezt használni? -
Dzsotin #23223 Idézet egy másik cikkből :
"Az utóbbi időben a Microsoft látványos hadjáratot indított a
kalózmásolatok ellen, a vállalat a frissítések, szoftverkomponensek
letöltésekor egyes országokban -- köztük Kínában -- például már
minden operációs rendszer jogtisztaságát ellenőrzi, ezt a gyakorlatot
hamarosan a világ összes országára kiterjesztik."
H Í R
nternetezéshez, ingyenes szabadszoftver (Linux) használata ajánlott :
(vannak magyar magyar nyelvűek is és sokkal megbízhatóbbak)
magyar linux
linux
Részemről a téma lezárva, mindenki levonhatja a következtetéseket...
-
mekjött. de ez nem múvi csak a hangja
most mi van? -
Az MP-n egyedül csak a CSI:Miami-nak van nyoma, hogy valaki készíti hozzá a magyarítást, de csak egy emailcím van megadva.
A CSI és a CSI2 mindkettő "piros pöttyös" kategória (az MP szerint nincs hozzá és nem is készül magyarítás)