58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Rusy #23340 Értem én de ne is haragudj, mivel nincs konkurencia nem igazán fejlesztik, legalábbis én 4-5 év alatt nem sok fejlődést láttam, most nem grafikára gondolok vagy ilyesmi, hanem játékmenet, azért még 2005-ben is elég LOL dolgokat csinál az AI, erre mondtam azt hogy nem nehéz vele felvenni, mert istenigazából elég alacsony a mérce szerintem pl NHL-ben más a helyzet az szerintem jó, de lehet csak azért mert nem próbáltam soha élőben, pl az NBA is néhol nagyon LOL tud lenni... -
NiGhTM4R3 #23339 Nem nehéz felvenni?
LOL:D
Esetleg csinálj egy fociprogramot, kíváncsi vagyok mennyire jutsz. -
Rusy #23338 Hát nemtom én a fifa 2000-rel játszottam utoljára, persze kipróbáltam szinte mindet egy meccs erejéig, de nem nagyon köt le, csak a haverjaim közül sokan foci őrültek, de szerintem a fifa sorozattal nem nehéz felvenni a versenyt...
Na majd ajánlom nekik ezt a gémet, nem is tudtam hogy létezik... -
NiGhTM4R3 #23337 Az..
A KONAMI úgy gondolta h PC-n (is) felveszi a harcot az EA Sports FIFA Football játékával.
Sokak szeritn sikerült megdönteni a FIFA sorozat egyeduralkodását, de sztem ettől messze vannak, bár ez örök kérdés h melyik a jobb, mint az ATI vs. NVIDIA harc, felesleges is vitázni melyik a jobb, kinek melyik jön be.
DE Mike honosítását mindenképp kipróbálom:) -
Rusy #23336 ez valami focis game gondolom, ok köszi... -
PES - Pro Evolution Soccer
WE - Winning Eleven -
thx
-
ehun -
Rusy #23332 Mi az a pes 4 és we8? -
sziasztok!!
Megtudná valaki mondani honnan tudnám letölteni a warcraft III magyarosítását?? -
NiGhTM4R3 #23330 Jeeee. -
mike369 #23329 Focirajongók!
PES4 (WE8) magyarítás várható megjelenése jövő héten
(a Fifahungary HEP4-es kiegészítőjének részeként). -
Ahhoz sem létezik.
===============================
.:i2k:. melóból:
-
Na ezért mondtuk neked annakidején, hogy nem érdemes játékmagyarítással foglalkoznod... -
Es a sima Europa 1400-hoz?? Annyira vartam annak idejen az t a jatekot. Es most most se ertem... :-( -
Nem létezik hozzá.
-
Sziasztok!
Europa 1400Gold-hoz tud valaki magyarítást?
Előre is köszi. -
Jó reggeltet!!! -
NiGhTM4R3 #23322 Megajándékozhatnál minket egy full Gothic 2 magyarítással:) -
Köazönöm mindenkinek a jokivansagokat!
A privatüzik megvalaszolasa eltartott egy darabig :-)
Nektek is minden jot a hetköznapokban is, s eljön meg a ti nagy napotok is. Kivanok nektek is annyi jokivansagot, mint amennyiben nekem volt reszem! :-)
Na persze meg azok beteljesüleset is :-) -
Frenky #23320 Hi! Az érdekelne, hogy készül-e az ut2004-hez magyar hang. A sima UT-ben igen jóra sikeredett a magyarosítás hangal együtt. Tud valaki valami infót ezzel kapcsolatban mondani? thx & bye.F G C -
szivar #23319 Ne haragudj hogy csak utaltam a témára, de nem volt kedvem mégegyszer leírni mindent... -
Ok, köszi! ...bár rendszeres olvasója vagyok annak a topiknak is, de így most nem ugrott be... :) -
szivar #23317 Nézz át a DeusEx magyarítás fórumba, ott volt már róla szó. -
Aha, szal nehezített pálya... :) -
Ugyanaz volt, mint a Thief III esetében: néhány fájl frankón fordítható, de a Játék máshonnan is szedi a stringeket...
Az UnrealED pedig nem nyitotta meg az archívumokat.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
Rusy #23314 Sima txt volt nem? Mit kell szerkeszteni, lehet a menüt... -
Hmm, most akkor egyelőre nem megoldott a szerkeszthetőség? No de akkor rorr-ék hogyan fordították annó? Nem értem. -
BoLdOg SzÜlInApOt! -
Sajna nem piszkálható - anno megnéztem, előtte írtam, hogy remélhetőleg lehet buherálni vele, de sajna nem. 
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
Éljenek az elérhető áru játékprogramok!(Nekem is megvan eredetiben+az első rész is). IMYke jól emlékszem, hogy azt írtad, hogy a Deus Ex 2 UnrealEd-del piszkálható? -
Aham.
ibrik: mi baj van? Miért támadsz le? -
CD GALAXIS-ban hétfőn vettem meg a Jack Orlando Director's Cut társaságában (ez utóbbit főleg a kibaszott jó Harold Faltermeyer zene miatt), s összesen 3490-et fizettem. (a DE2 2500,-Ft volt)
Az európai verzió valóban DVD-s, és mintha a textúrák részletesebbek lennének, mint az amcsi verzióban voltak. (ja és élből 1.2-es verzió...)
Persze rádobtam a nagy 55 megás rajongói textúrapakkot meg John P. módosított textúráit...
Amúgy meg most - fórumozás közben - épp a Deus Ex 2 OST-t hallgatom (ami ingyenesen letölthető a játék oldaláról), mintegy a játékra hangolódást még jobban elősegítendő.... :)
Mike, ha fővárosi vagy, akkor összefuthatunk, és kölcsönadom a DVD-t! -
Jó reggeltet!!! -

-
EVM, TESCO, CDGalaxis: 2900 Ft körüli a DVD-s verzió ára.
-
mike369 #23304 Persze!
A PES-sel úgyis végzek jövő hétre a Bloodlines ereiben pedig elég lassan csörgedezik a vér...
Csak akkor valahonnan meg kell újra szereznem a DE2-t, mert már nincs meg... -
Bár az is igaz, hogy imyke eléggé megszállott "emberke"...
-
Konkrétan mennyi?
Csak azért kérdezem, mert szerintem valószínű, hogy mindegyikben sorrendben ugyanazokat a karaktereket kellene átrajzolni az adott betütípus stílusában.
Gondolj bele, némelyik imyke-féle magyarításban van ahol több száz textúra is magyarítva van - az pedig sokkal bonyolultabb munka. -
Boldog Születésnapot Hunnenkoenig!