58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Rusy
    Értem én de ne is haragudj, mivel nincs konkurencia nem igazán fejlesztik, legalábbis én 4-5 év alatt nem sok fejlődést láttam, most nem grafikára gondolok vagy ilyesmi, hanem játékmenet, azért még 2005-ben is elég LOL dolgokat csinál az AI, erre mondtam azt hogy nem nehéz vele felvenni, mert istenigazából elég alacsony a mérce szerintem pl NHL-ben más a helyzet az szerintem jó, de lehet csak azért mert nem próbáltam soha élőben, pl az NBA is néhol nagyon LOL tud lenni...
  • NiGhTM4R3
    Nem nehéz felvenni?
    LOL:D
    Esetleg csinálj egy fociprogramot, kíváncsi vagyok mennyire jutsz.
  • Rusy
    Hát nemtom én a fifa 2000-rel játszottam utoljára, persze kipróbáltam szinte mindet egy meccs erejéig, de nem nagyon köt le, csak a haverjaim közül sokan foci őrültek, de szerintem a fifa sorozattal nem nehéz felvenni a versenyt...

Na majd ajánlom nekik ezt a gémet, nem is tudtam hogy létezik...
  • NiGhTM4R3
    Az..
    A KONAMI úgy gondolta h PC-n (is) felveszi a harcot az EA Sports FIFA Football játékával.
    Sokak szeritn sikerült megdönteni a FIFA sorozat egyeduralkodását, de sztem ettől messze vannak, bár ez örök kérdés h melyik a jobb, mint az ATI vs. NVIDIA harc, felesleges is vitázni melyik a jobb, kinek melyik jön be.
    DE Mike honosítását mindenképp kipróbálom:)
  • Rusy
    ez valami focis game gondolom, ok köszi...
  • ibrik
    PES - Pro Evolution Soccer
    WE - Winning Eleven
  • Gorcsev Iván
    thx
  • uv
    ehun
  • Rusy
    Mi az a pes 4 és we8?
  • Gorcsev Iván
    sziasztok!!
    Megtudná valaki mondani honnan tudnám letölteni a warcraft III magyarosítását??
  • NiGhTM4R3
    Jeeee.
  • mike369
    Focirajongók!
    PES4 (WE8) magyarítás várható megjelenése jövő héten
    (a Fifahungary HEP4-es kiegészítőjének részeként).
  • IMYke2.0.0.0
    Ahhoz sem létezik.

===============================
    .:i2k:. melóból:
  • ibrik
    Na ezért mondtuk neked annakidején, hogy nem érdemes játékmagyarítással foglalkoznod...
  • Duddits
    Es a sima Europa 1400-hoz?? Annyira vartam annak idejen az t a jatekot. Es most most se ertem... :-(
  • IMYke2.0.0.0
    Nem létezik hozzá.

• Apus
    Sziasztok!
    Europa 1400Gold-hoz tud valaki magyarítást?
    Előre is köszi.
  • uv
    Jó reggeltet!!!
  • NiGhTM4R3
    Megajándékozhatnál minket egy full Gothic 2 magyarítással:)
  • Hunnenkoenig
    Köazönöm mindenkinek a jokivansagokat!

A privatüzik megvalaszolasa eltartott egy darabig :-)

Nektek is minden jot a hetköznapokban is, s eljön meg a ti nagy napotok is. Kivanok nektek is annyi jokivansagot, mint amennyiben nekem volt reszem! :-)
    Na persze meg azok beteljesüleset is :-)
  • Frenky
    Hi! Az érdekelne, hogy készül-e az ut2004-hez magyar hang. A sima UT-ben igen jóra sikeredett a magyarosítás hangal együtt. Tud valaki valami infót ezzel kapcsolatban mondani? thx & bye.F G C
  • szivar
    Ne haragudj hogy csak utaltam a témára, de nem volt kedvem mégegyszer leírni mindent...
  • hykao
    Ok, köszi! ...bár rendszeres olvasója vagyok annak a topiknak is, de így most nem ugrott be... :)
  • szivar
    Nézz át a DeusEx magyarítás fórumba, ott volt már róla szó.
  • hykao
    Aha, szal nehezített pálya... :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ugyanaz volt, mint a Thief III esetében: néhány fájl frankón fordítható, de a Játék máshonnan is szedi a stringeket...
    Az UnrealED pedig nem nyitotta meg az archívumokat.

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
  • Rusy
    Sima txt volt nem? Mit kell szerkeszteni, lehet a menüt...
  • hykao
    Hmm, most akkor egyelőre nem megoldott a szerkeszthetőség? No de akkor rorr-ék hogyan fordították annó? Nem értem.
  • PLackó
    BoLdOg SzÜlInApOt!
  • IMYke2.0.0.0
    Sajna nem piszkálható - anno megnéztem, előtte írtam, hogy remélhetőleg lehet buherálni vele, de sajna nem.

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
  • Piedon
    Éljenek az elérhető áru játékprogramok!(Nekem is megvan eredetiben+az első rész is). IMYke jól emlékszem, hogy azt írtad, hogy a Deus Ex 2 UnrealEd-del piszkálható?
  • Duddits
    Aham.

ibrik: mi baj van? Miért támadsz le?
  • hykao
    CD GALAXIS-ban hétfőn vettem meg a Jack Orlando Director's Cut társaságában (ez utóbbit főleg a kibaszott jó Harold Faltermeyer zene miatt), s összesen 3490-et fizettem. (a DE2 2500,-Ft volt)

Az európai verzió valóban DVD-s, és mintha a textúrák részletesebbek lennének, mint az amcsi verzióban voltak. (ja és élből 1.2-es verzió...)
    Persze rádobtam a nagy 55 megás rajongói textúrapakkot meg John P. módosított textúráit...

Amúgy meg most - fórumozás közben - épp a Deus Ex 2 OST-t hallgatom (ami ingyenesen letölthető a játék oldaláról), mintegy a játékra hangolódást még jobban elősegítendő.... :)

Mike, ha fővárosi vagy, akkor összefuthatunk, és kölcsönadom a DVD-t!
  • uv
    Jó reggeltet!!!
  • IMYke2.0.0.0

• IMYke2.0.0.0
    EVM, TESCO, CDGalaxis: 2900 Ft körüli a DVD-s verzió ára.

• mike369
    Persze!
    A PES-sel úgyis végzek jövő hétre a Bloodlines ereiben pedig elég lassan csörgedezik a vér...
    Csak akkor valahonnan meg kell újra szereznem a DE2-t, mert már nincs meg...
  • ibrik
    Bár az is igaz, hogy imyke eléggé megszállott "emberke"...
  • ibrik
    Konkrétan mennyi?
    Csak azért kérdezem, mert szerintem valószínű, hogy mindegyikben sorrendben ugyanazokat a karaktereket kellene átrajzolni az adott betütípus stílusában.
    Gondolj bele, némelyik imyke-féle magyarításban van ahol több száz textúra is magyarítva van - az pedig sokkal bonyolultabb munka.
  • MerlinW
    Boldog Születésnapot Hunnenkoenig!