Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#banplz>#banplz>
Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.
===============================
.:i2k:. from meló <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egy gyûrû mind felett, Egy gyûrû kegyetlen, Egy a sötétbe zár, Bilincs az egyetlen.
<#wilting>#wilting><#hehe>#hehe><#wilting>#wilting><#hehe>#hehe><#wilting>#wilting><#hehe>#hehe><#wilting>#wilting><#hehe>#hehe>
===============================
.:i2k:. from meló <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
kosz mindent de magyarositast a cossacks-hoz tudtok? sehol nem találok? NEM demo!-hoz
Így hát - átmenetileg - leállt. Holnap befejezem, melóhelyi "üres" óráimban és este remélhetõleg linkelhetem is.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Minden csak viszonyítás kérdése...
Nekem tetszik. Lesz magyarítása? Lesz. Miért? Mert nekem tetszik...
Nincs szinkron kár😞 mind1!
greenpeace gémtranszlátor az ki??egy furomozo o is mint én??pl?
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Minden csak viszonyítás kérdése...
Nekem tetszik. Lesz magyarítása? Lesz. Miért? Mert nekem tetszik...
GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]