58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Mostantól elérhető a régi klasszikushoz, a James Bond 007: Nightfire-hez készült magyarosításom, mely szöveges és "némi" grafikus munkát is tartalmaz.
A magyarítás elérhető az oldalamról (http://ibrik.atw.hu), amely átesett egy kis plasztikai műtéten is. -
nah lényegtelen, gyenge a gép hozzá, legalább is a videókari az:( -
megnéztem, de sajons N/A-t láttam ott:(
pedig nagy reményen fogadtam el a játékot amikor ideaták, hogy hátha már kész van hozzá, ugylátszik nagyot tévedtem:( -
www.gamehunter.hu-t látogasd bőszen...
-
mátrix, path of neo-nka van valami magyarítása amit használhatok ? vagy sokáig készül még?:S -
Külföldön sem sokkal jobb a helyzet, gondolok itt arra, hogy majdnem ugyanazon az áron jutnak hozzá átszmítva a külföldi felhasználók/vásárlók, mint mi magyarok... Különbség csak az életszínvonal között van...
-
Sohasem fizetnék 13.000 Ft-ot egy játékért! Ha nagyon akarom az eredeti kiadását, akkor is ki tudom várni, míg egy év múlva olcsóbban hozzá lehet jutni - mondjuk azt, hogy akkor "reális" áron. Valójában soha sem reális, amit a magyar terjesztők elkérnek...
-
ettöl még nem pénzkidobás...
bár... ha belegondolok a legdrágább játék amit eddig vettem 2500 Ft. volt...
na ja.. ezért jó oldgamernek lenni... -
eccerübb angolul megtanulni szerintem 
-
Bobo01 #29431 Értem... -
Jézus!
Először is, olvasd el figyelmesen az írásomat!
Az eredeti, angol változat a megjelenésekor - jó magyar szokás szerint - 12.990 Ft-ba [még a 20%-os ÁFA szépséges világa előtt!] került! Az általad értetlenül fogadott mondatrész erre utalt...
Folytassam, vagy már érted?
-
Bobo01 #29429 Ja! Igaz nem olvastam végig figyelmessen, de miért "kidobtak 13 ezer Ft-ot"? Amikor "azonnal és ingyen becserélik az angol változatban megvásárolt példányokat."? -
Echte ugyan az, amit írtatok... 
-
mike369 #29427 Most nem azért, de szerintem ő is ugyanezt mondta...
"...később még talpalhatnak a magyar verzióért is - , akkor a magyar megjelenésekor vágtass vissza a korábbi vásárlásod színhelyére, az eredeti dobozban lévő angol AoEIII-al és a blokkal, s megkapod majd a magyart cserébe..." -
Bobo01 #29426 Bocs .:i2k:.! De te vagy a balga! Idézet a GameStar-ból: "Beszélünk magyarul
Jó hír a honosított szoftverek kedvelőinek: a hazai forgalmazó javában
dolgozik a játék teljesen magyar nyelvű verzióján. Az ugyan még nem
biztos, hogy a nemzetközi változat debütálásával egy időben elkészül az
„echte ungarische” darab, de aggodalomra semmi ok, a forgalmazó képviselője
biztosított minket arról, hogy amint kész a honosítás, azonnal és
ingyen becserélik az angol változatban megvásárolt példányokat." -
A Magyarítások Portálon, ha lenne egy a "Leghülyébb kérdések TOP 10-e" összeállítás, akkor vélhetőleg már hetek óta az a kérdés vezetné, hogy "mikor készül el az Age of Empires 3 magyarítása, karöltve a "honnan szerezhető be" érdeklődésekkel...!
Az Age of Empires III hivatalos honosítással is napvilágot lát, tessék kivárni! Amennyiben megvásároltad az ország nagyobb multijaiban, CD-boltjaiban árusított angol változatot - akik így tettek, őszintén szólva, balgák, mert 1, kidobtak 13 ezer Ft-ot 2, később még talpalhatnak a magyar verzióért is - , akkor a magyar megjelenésekor vágtass vissza a korábbi vásárlásod színhelyére, az eredeti dobozban lévő angol AoEIII-al és a blokkal, s megkapod majd a magyart cserébe. Ha tartja magát ez a szokás még.
-
Age III magyarositasrol lehet mar tudni vmi vegelges infot? -
Hát ja, akkor felejtős, csak egy hvernak kellett volna... -
Én már körüljártam a kérdést.
Mivel egyéb ötletem nem volt, a korábbi Conflict-ok forítójával beszéltem meg a dolgot.
Az a nagy helyzet, hogy csak hexa-editorral lehetne belebarmolni a DAT-fájlokba - de azzal meg kínlódjon, akinek hat anyja van...
Szóval felejtve. -
oaken #29421 Kösz, hogy legalább megpróbáltad!Úgyis elkezdtem megint angolul,kár, hogy így csak a felét értem! -
80 nap alatt a föld körül gameről van valami info magyarítás téren? -
tyűűű... napi max fél órám van, de az se mindne nap TLJ-re... de talán holnap egész nap ráérek. -
Conflict Global Storm-hoz van már magyarítás? Ha nincs, valaki meg tudná nekem mondani, hogy fordítható-e? -
Nos, összeraktam a WarCraft 3 + TFT HUN [csak szöveges] anyagot, de KIFAGY!
Mivel több tucat fájl van benne, semmi kedvem azzal játszadozni, hogy mi lenne, ha egyik, másik fájlt kicserélném, kihagynám stb...
Bocs.
-
Jaj félre ne értsd, nem számonkérés volt, csak szimpla érdeklődés.
Tudom, hogy ezer más dolgot is fordítottok emellett, így is ezer hála nektek érte.
Oké, kész lesz, ha kész lesz, vettem a lapot.
Köszi a választ.
-
Nem eszik olyan forrón a kását...
Csak a saját nevemben tudok nyilatkozni, hiszen a fordítótársam éppenséggel lehet, hogy még kevesebb idővel rendelkezik...
Én csak a munkahelyemen tudok fordítgatni, ha van néhány üres percem, s ha hazaérek, örülök, hogy kicsit fellélegezhetek, s mire észbekapok, már este 8 van. 11 környékén már megyek csicsika, hogy ne legyek mosott kaki...
Szóval, naponta max 3-4 órám volna a fordításra, de ugye mindig akad más tennivalóm is...
A lényeg lényegének magyarázata: haladunk, csak lassan. S a végére: When it's done!
-
Halad, de annyira nem siet. A harmadik kérdésed is jó, de erre szerintem senki nem tud pontos választ adni. -
Prof William #29413 A BG2+ToB megy még? Vagy már kifulladt? És ha megy akkor mikor lessz belőlle valami? -
Boroskóla #29412 Oké kösz előre is. -
Sziasztok!
Nem akarok nagyon türelmetlenkedni, de a The Longest Journey-vel hogy álltok? Már nagyon játszanék vele.
Köszönöm! -
Már sehol sincs fenn. De nekem egy DVD-n igen. Otthon megnézem, jól emlékszem-e, s ha igen, akkor feldobom neked valahová.
-
Boroskóla #29409 Hi valaki tudna adni egy linket a Shadow Man ez itt rákerestem de csak halott címeket találok. -
Nos, jó hír: elkészítettem az 1.20-as MPQ-t. 43 MB.
A rossz: kimaradt belőle a dialógusrendszer feliratozás - nem egy fájlban vannak. Holnap délután levadászom őket.
-
dungeon keeper stratégia?
ez azért ennyire nem egyértelmű..
bár én csak az első részt láttam... -
Nos, úgy látom, a kicsomagolást - mint annyi játéknál - a multiex commander és a dragon unpacker is ismeri mindkét fájltípust, amit a DK2 használ (SDT és WAD).
Az már más kérdés, hogy a visszacsomagolás - ha szükséges - hogyan lehetséges...
Vagy ha esetleg MOD-olható a játék, a magyarítás is megoldható-e egy MOD-al.
Mindez csak találgatás a részemről, mert a játékot nem ismerem és mivel mindenféle stratégiai játékot utálok, így nem is fogok megismerkedni vele. -
ha a dolog a hangokkal is összejön, akkor engem is érdekelne... -
Köszi, valahol nekem is vannak...
Mivel maximalista vagyok, a tervem az, hogy - ezek szerint 1.17-ig - felteszem a korábbi Patchet, rá a magyarítást, kiveszem a magyar szöveget, majd felteszem az 1.20-as, és belehelyezem a magyar szöveget.
Nyilván lesznek így kimaradt szövegek, ha a javítás hozzányúlt a szövegállományhoz is, ha nem, akkor az nekünk jó.
Emellett, ki tudom deríteni, hogy esetleg kompatibilitási probléma is felmerül-e így...
-
1.17... asszem ezzel muxik a magyaritas...
a megfelelo crackeket, patchet fel tudom teni vhova, ha akarod. -
Ahojtye evribodri!
Lenne egy kérdésem: a Dungeon Keeper 2-höz azért nem készült magyarítás, mert nem állt neki senki, vagy azért mert technikailag nem volt megoldható?
Választ köszönöm! -
oaken #29401 Okés,csak kérdeztem hátha volt rá időd!