58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • bloodrayne2
    hy!Tud valaki Ultimate Spiderman magyaritást?
  • IMYke2.0.0.0

És az Ecobit-nak:
    - Joint Operations: Typhoon Rising
    - Delta Force: Black Hawk Down
    - Delta Force: Black Hawk Down Team Sabre
  • [Jakuza]
    Robin Hood: Defender of the Crown
  • ibrik
    Akkor rosszul emlékeztem...
    Vagy egy másik játék volt, amihez a hivatalos magyarítást te készítetted?
    Hiába no, öregszem...
  • IMYke2.0.0.0
    Na, ja - rosszul emlékeztem a játékra, szóval a Desert Storm-hoz sem volt közöm. Komolyan.
    De megvan a játék, és meg tudom otthon nézni, hogy milyen módszer nyúlkalhtunk bele, s annak analógiájára akkor te is dolgozhatsz majd.

• ibrik
    Akarom mondani,: nem az EVM-nek, hanem a KDS-nek.
  • ibrik
    Én sem a Global Stormról beszéltem, hanem azt kérdeztem, hogy a Desert Storm fordítását hogyan oldottad meg - ha jól emlékszem, azt te csináltad az EVM-nek.
    Azért kérdeztem, hogy az alapján ki tudnám próbálni, hogy a Global *.DAT-jai ugyanúgy szerkeszthetők-e, mint az "elődé"?
  • IMYke2.0.0.0
    Már tegnap akartam írni, de a melóhelyi gépemen - ezen a bazi erős, de rohadtul ki nem használt P4-esen - a Java alapverziója fut, amit az XP SP2 tartalmaz [s az, valljuk meg, nem naprakész] és sokszor kifagy, amikor popup ablakot indítok. Ilyen pl. itt a belépéskor a jelszó, a privát üzenet...
    Nos, én nekem semmi közöm nem volt a Global Storm-hoz... :( Így azt sem tudom, miként lehet honosítani.

• ibrik
    imyke: A múltkori privátomat azt láttam, hogy elolvastad. Elfoglalt vagy? Vagy csak az okosság összegyűjtése van folyamatban?

Egyébként már nem emlékszem, hogy a CDS-ben mekkorák voltak a *.DAT fájlok és arra sem, hogy ott a magyarítás csak patchelte a DAT-okat, vagy komplett lecserélte-e...
    Ugyanis a CGS *.DAT fájljai 50-60 MB-osak. És ezekből a training-gel együtt van 16 db, plusz a többi 12 MB-nyi "egyéb" *.DAT.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez a te topikod - kéretik ott ezzel foglalatoskodni!
  • Downvee
    Hát nem igazán... De ha szépen megkérnélek nekem nem csinálnál egz ugyanijett mert nekem nem igazán megy. Szal így kiírja hogy "DownVee" csak a smylez nem kell a végére. Légyszi írd meg igen vagz nem. Ha igen akkor küldöm a mail címem vagy töltsd fel a sziteodra s mond a címet hogy letölthessem. Előre is köszönöm
  • ibrik
    Mármint ha az animált nickemre gondoltál, azt egy egyszerű kis progival én magam csináltam (kb. egy évvel ezelőtt):
    Ulead GIF Animator

Mint láthatod, közel sem használtam ki a lehetőségeit...
  • Downvee
    ibrik mivel csináltad a képed . Már mint a fótód ami gif formátumú. Mivelhogy a sajátodat nem te csinalta ...
  • ibrik
    Itt érdeklődj.
  • Shan
    Sziasztok! Láttam a magyaritasokponthu-n, hogy készül a CIV 4 fordítása.
    Kb. mikorra várható?
  • gameplusz
    Nah, holnaptól kb 1-2 napig nem leszek... aztán meglátjuk...
  • gameplusz
    OFF

Vagyis inkább mégis: szerintem lopott BMW...
  • gameplusz
    #137951 by Madbiker (Felhasználó) 2006-01-07 16:45:41
    A környékbeli BMW szervizekben nem lehet venni,ők is csak rendelni tudnak,ami meg nemtudni mikor jön meg...Szóval inkább letöltöm

No comment.
  • ibrik
    OFF
    Nahát, hogy milyen emberek vannak...
    A legtöbb cuccomat a "nagy" magyar bitorrent oldalról szerzem be és a feltöltött torrentekhez a felhasználók írhatnak kommenteket (mint a legtöbb tracker-oldalon).
    14:16-kor felraktak egy appzot: BMW.Navigation.Europe.v2006.1.MULTiLANGUAGE.DVD.ISO-TBE
    Véletlenül beleolvastam a kommentekbe...
    A nagyrésze kérdés arról, hogy ez ismeri-e már Magyarországot, meg stb stb más értelmes kérdés.

De volt egy, amitől kiakadtam. Idézem:
    #137927 by Madbiker (Felhasználó) 2006-01-07 16:19:16
    Hello.Nekünk is egy új 5-ös BMW-nk van,apa már basztatott is,ha van már net,akkor szedjek egyet...Köszönöm szépen,ez kurvajó cucc...

Nem tudtam megállni, hogy ne legyen erről véleményem:
    #137942 by ibrik (Tag) 2006-01-07 16:34:12- [Módosít]
    Ne haragudjon az, akit netalán megsértenék ezzel a hozzászólásommal/kérdésemmel, de azt nem értem, hogyha valakinek van léje venni pl. egy vadiúj 5-ös bömbit, akkor mit sóherkedik már egy navigációs rendszerhez való lemez megvételén???
    No comment.

• mano1b
    en ezt talaltam * http://free.x3.hu/warezcenter/files/rzr-
    tcmf.rar ** de ennemtudtam elerni nincs meg valakinek mashol .
  • mano1b
    en olvastam a pcdome rovatban de nem tudom elerni a sracot mert nincs honlapja
    csak valoszinuleg ftp lehet a modja
  • ibrik
    Szerinted az előző két hozzászólásban miről volt szó?
  • takysoft
    reunion, ahhoz nem készül véletlenül?
  • IMYke2.0.0.0
    Ne keresd - nem létezik.
  • mano1b
    keresek az x3 reunion hoz magyaritast szeretnem hogy ha tudna segiteni valaki hogy
    hova lehetne fordulni vagy leirast keresek elore is koszonom .
  • Downvee
    Kosz Cream. Direkt ehez van editor van??
  • Cream78
    Ilyenekkelvan tele a TRS 2006.......

[IMG][/IMG]
  • RaveAir
    Még valamit hozzátennék:
    Downvee: ha találsz olyan játékot, ami nincsen a listában (akár le van fordítva, akár nem), akkor azt közölhetnéd, hogy tegyük bele a listába.
  • sd54321
    remekül hangzik:)
  • [Jakuza]
    Es nem sok forditani valo van benne. Ha csak valakit nem erdekel az, hogy Montanaban az Augusztus a gabonak betakaritasanak ideje es hogy a gabonasilok hamarosan megtelnek. :PPPP
  • sd54321
    a mywarez jóvoltából most kapartam össze egy 2001-s játékot: Undying
    már rég vadásztam rá... azt vhogy a feledésbe merült...
    most h fellöktem, kicsit elhuztam a számat az elém táruló látványtól... a jó öreg Unreal 1 grafikus motor... ami viszont teljesen ledöbbentett a karakterek kidolgozotsága (már a környezethez képest)
    ha jól tom akkor ez egy hírös regény (film?) alapján készült, tehát van egy története (bár hangsúly aszem inkább a lefejezéseken és gyilkolászoson van)
    mivel annak idején elég sok pontot kapott a game, érdekelne a mögötte meghúzódó sztori is, ugyhogy felraktam azt a magyarítást amit a magyarítások portál is ajánl, ezt http://kgysoft.try.hu/
    de vhogy nem akar rendesen müködni, nincs minden lefordítva talán??
    van vkinek vmi tapasztalata?
  • Cream78
    Jah és rohadt sok küldetés van benne...
  • IMYke2.0.0.0
    Cream78 írta:
    "Ha nagyon magyarítani akarsz ajánlom a Trainz Railroad Simulator 2006-ot a küldteések leírása egy angolul nem tudónak komaoly fejtörést okozhat,ha ismertebb lesz a játék nagy igény lesz a magyarításra....."

A képet töröltem, mert túlságosan nagy volt a mérete!

• Downvee
    A Maffia is egyetért velem.
  • [Jakuza]
    Jogos ugy sem jar, olyan hu de nagy kivaltsagokkal. :P
  • Downvee
    Faxa de én inkább majd késöbb aktiválom én még kezdő fórumos vagyok... inkább irceztem. Nekem bővön elég ami most van.
  • IMYke2.0.0.0
    Aktiváld és akkor ugyanolyan jogaid lesznek, mint most például nekem és a többieknek, kiknek a nick-logojuk mellett csillag vagy korona feszít...
    Például 4 percig szerkesztheted az üzeneted. Ha hibázol benne, kijavíthatod és törölheted.

Bővebben:

SG Fórum - VIP fórumozók
    Kik a VIP fórumozók?

Azok a fontos emberek, akik az SG Fórum törzsközönségét alkotják. A VIP jog megvásárlásával a fórumban a nem VIP forumozókhoz képest extra jogokat kaphatsz, és egyúttal támogatod az SG.hu Fórum üzemeltetését is.

A VIP fórumozók jogai:
    50 MByte tárterület a Galériában
    200 Kbyte maximálisan feltölthető képméret
    Saját üzenet törlésének lehetősége bármely témában a hozzászólástól 4 percig
    Saját üzenet szerkesztésének lehetősége bármely témában a hozzászólástól 4 percig
    Választható megkülönböztetett üzenet fejléc szín
    Választható 150x25 pixel nagyságú logo
    16 Kbyte maximum logo méret
    Csillagokkal jelölt VIP státusz az üzenet fejlécében

• Downvee
    Mire is jó ez az ajándék VIP izé amit karacsonyra adtak??
  • Downvee
    Kösz a segítséget i2k
  • IMYke2.0.0.0
    A legjobb megoldás:
    - Leülsz a CD-id, DVD-id, winchestereid mellé és átböngészed, hogy milyen játékaid vannak, azokhoz pedig készült-e már magyarítás!
    Ehhez nagy segítséget nyújt és kezdésnek nem rossz a [URL=http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=magylist]Magyarítások Portálon lévő "Magyarítás lista"[/URL]!