58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • hykao
    Üdv mindenkinek! Régen jártam erre, idő és új magyarítás híján...azonban most itt egy újabb, a World Racing 2 magyarítása. Remélhetőleg hamarosan letölthető lesz a GameHunter oldaláról.
    A szöveges fordításon kívül még egy saját készítésű magyar vonatkozású matricát is raktam a magyarításba.
    Pár kép:

• Leslie Striker
    Szívesen.
  • HJ
    Köszi a nejem nevében! :) Nagy kedvence volt ez a game és valószínűleg újra neki kezd magyarul:) Sz'al kösz!
  • Leslie Striker
    Ha valakit még érdekel Theme Hospital magyarítás (így nyolc évvel a megjelenés után), a huncm.freeweb.hu címről letöltheti.
  • Csuhai G
    Valaki #29261 PLZ!!
  • fdsag
    A MP-ben az a gondom,hogy a PB egy idő után kidob.Lehet,hogy a magyarosítás miatt?
    HUNFar Cry 1.32 HUN Mi lenne a megoldás?Remélem nem az,hogy újratelepítem az egészet és a magyarosítást nem teszem fel.
  • Panyi
    Na akkor dobom is ki hírbe!
  • Prince007
    Jó hír! Megérte ,hogy fennt hagytam:).
  • XeeN

(Röviden... Az Asszony már megöl az állandó kérdezgetéssel. )
  • IMYke2.0.0.0
    Nagy titokban fordítani kezdtem a Dungeon Siege 2-őt
    - DungeonSiege2HUNMod_00
    - DungeonSiege2HUNMod_01
    - DungeonSiege2HUNMod_02
    - DungeonSiege2HUNMod_03
  • mike369
    ezt bármelyik felnőtt képes produkálni egy jól sikerült buli után
  • uv
    már négykézláb üget, közben meg sziszeg mint egy kígyó, és azt is mondja hogy "hatyahatya" meg "bebbebú" + folyton kikapcsolja a számítógépet, mert marhán tetszenek neki a gombok
  • mike369
    a gyerek meg közben csak nő, és nő, ...
  • péder
    a CSI: Miami magyarítása mikora várható?
  • Panyi
    Dolgozz is!
  • uv
    jaja! húzom az igát
  • mike369
    nahát! rég láttalak!
  • nagykispeter
    Sajnos nem létezik pedig jó játék éppúgy mint a The great escape
  • Csapi007 #29262
    Igen ott má én is néztem
    :(
  • Csuhai G
    Valaki megmondaná, hogy mikor lesz kész a The Movies teljes magyarítása? THX!
  • IMYke2.0.0.0
    Ezen lista alapján a Prisoner of War-nak nem létezik honosítása!
  • Csapi007 #29259
    Hello
    Tud valaki mondani linket a Prisoer of War magyarosításához?
  • uv
    ufff!!!
  • takysoft
    köszi, csak ennyit akartam hallani
  • IMYke2.0.0.0
    Mostanában nem sok időm van, sajnos... amikor akad 1-2 órám, akkor kialszom magam [napközben is], ugyanis ez a 6 óránkénti folyadékcsere felborította az életemet...
    Természetesen, csak jegelem a dolgot, és nem felejtettelek el!
    Továbbra is számítok a segítségedre, s esküszöm, összedobok egy komolyabb anyagot, hogy fordítgathass és tesztelgethesd is.

• takysoft
    szia. ne haragudj, hogy ide írok, de priviben nem válaszoltál már vagy egy hónapja.
    Akkor most folyik a Longest Journey magyarítása? csak engem hagyták ki belőle. mert ha igen, akkor no problem, csak legyen meg idővel.
    Viszont ha abbahagytad a dolgot, akkor küldd már el nekem, hogy lehet a szövegeket ki/becsomagolni, ok?
  • Evin
    Elméletileg lesz. Úgy tudom, a karakterlimitet akarják kiküszöbölni, de lehet hogy nem fog menni.
  • IMYke2.0.0.0
    A javított Still Life magyarítás letölthető a régi helyéről...

• IMYke2.0.0.0
    A probléma gyökerestül kitépve, megoldva...
  • takysoft
    kepfeltoltes. yoohuuuu
  • IMYke2.0.0.0
    Nos, átnyálaztam újra a Still Life 70 oldalnyi magyarítását, és a frissített verzió fel is kerül a honlapomra.

• DEXTER92
    -.- Semmi. Nem baj, angolul is jó e'.
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor üss Enter-t...

• DEXTER92
    Na jó.... ESC-nél nem csinál semmit. Ez inkább fagyásta emlékeztet mint játékra -.-
  • Panyi
    AKkor mi meg várjuk.
  • gameplusz
    Rendben
  • IMYke2.0.0.0
    Amit ígértem, betartom.
  • gameplusz
    LOL. ÉS tudok fordítani... :D Ala készül, újra... :)
  • gameplusz
    http://magyaritasok.hu/index.php?func=forum_topicok&id=2
  • gameplusz
    Köszi a kritikát, meg a dícséretet.. A magyarítás egyenlőre nem folyik... sajna még alig tudok írni... Ezen mondatokat is csak azért írom, mert nem akarok lemaradni... De folytatom a magyarítást, Imyke2000 (alias .:i2k:.) fogja lektorálni, ha minden igaz... :D KB. február elején/közepén várható a full, tesztelt magyaríás, amiben elírás már nem igazán lesz... :) Nah, most azért nekiállok, próbálkozok, megnézzük hogyan tudok írni bal kézzel, gyorsan...