58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
hellcommander #30104 vagy itt egy másik végigjátszás itt már nincs semmiféle 30.000 arany.:
http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/dungeon_keeper_b.txt - 6-os fejezet. -
hellcommander #30103 Elakadtam a dungeon keeper 1 bonus pályán, és csak angol végigjátszást taláétam hozzá:
Dungeon Keeper Walkthrough: Moon Secret Level
This flag looks like a moon on it, and the moon actually changes phases like the real life moon in the sky. Set your system date to a date that is a full moon and *poof* it's available!
You start out with 3 other allies. !!Make sure you come into here from any level with a "transfer creature" option and take in something big - a bile demon is good. !!!!Take over as much as you can. Set one of the allies to "enemy" (under the ? menu) - usually purple first - and kill it off.
Continue doing that, building TONS of imps and fortifying all along the southern walls. Most enemies come from the south and they can't get through stone walls. Build up 30,000 gold and kill all other dungeon hearts. The gold is enough to get the "level won" if you last out the time limit, but you still don't get Ug the Barbarian!! Any ideas??
Főleg a legelejét nem értem hogy "transfer kreatures", de a vége is gáz gyűjtsek 30.000 aranyat? és öljem meg a többi lényt?? lehetetlen!! hoztam át egy lényt egy korábbi pályáról, de az békésen kóvályog a többi lény között.
Bocs az offolásért, de nem ismerek más fórumot ahol ezt beírhattam volna. -
Spatz csak azok a játék nevek jutnak az eszembe ami nekem megvan.És azokhoz is kérek csak magyarosítást. -
Neked ha eszedbe jut egy játék neve, rögtön megkérdezed van-e hozzá honositás????????? -
Fifa2005 teljes magyarosítást nem tudtok? -
magyarul jelent meg, szinkronnal -
Zoo empire magyarosítást tudtok? -
The Thing magyarositásról nem tud senki??? :( -
kritttt #30095 Tudna valaki egy jó Warcraft 3 magyarítást mert régóta keresem de nem találom. A huncraftos hülyeség nem kell mert nagyon nem jön át benne a játék eredeti hangulata a gyenge szinkron miatt.
-
Viszont kívánom!
-
[b][szin=red][hatalmas][center]Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek! -
mit mondtam neked?
azt kel kérdezni:
"Szerintetek, hol lehet egy játékhoz csalásokat találni?"
kérlek, a konkrét játékneveket hagyjuk már.
Amúgy RaveAir komának igaza van, a DLH-nál jobb oldalt nincs a neten.
Én már vagy 15 éve használom. Eleinte még netem se volt. Csak egy Dos-os DLH nevű programom. Abban aztán benne volt minden cheat. A kliens is létezik még mai is DLH98 néven, le is tölthető, de vagy 1 cd-nyi a sok update-el együtt, és még mindig nincs benne anyi trainer meg cheat, mint a netes változatban.
az oldalról patchek is szedhetők, meg végigjátszások.
Persze magyar oldalról ott van még a régi jó kis Papp Miki féle progi, ami később CheatCodex-é nőtte ki magát. Egész aranyos gyűjtemény, és van benne jó sok végigjátszás is. Sajnálatos hibája, hogy a srác már vagy másfél éve nem fejleszti, így picit idejétmúlt, de azért jó, ha megvan.
Meg ugye van még a Cheatland, ami ugyan átmenetileg elérhetetlen(nekem most nem jön be), így nem nagyon tudom, ki is csinálja, lőjetek le, ha hülyeséget mondok, de asszem HJ(alant benézett egy húsvéti hozzászólás erejéig:D, aminek nagyon örülök, meg a Deus Ex topicban jól megbarátkoztunk)
Mondjuk a CheatLand-et nem komáltam
, bár már vagy egy éve nem néztem fel oda. Nem nagyon jött be a webes felület... nameg az az indianajonesos zene..
Akkor ennyit a cheatekről. Végigjátszások is megvoltak. Mi kellhet még?
crack. Van a GameBurnWorld, meg a GameCopyWorld (ez utóbbi jobb). Sok éves tapasztalat: ami ezeken nincs fent, olyan crack nem létezik. Mármint játékokhoz.
Programokhoz meg Google. Beírod a progi nevét, meg a verziószámát és az
hogy: serial OR crack
például: Lamertool 9.34 serial OR crack
vigyázat: OR nagybetűvel, illetve ez csak példa, Lamertool nem létezik:D legalábbis tudtommal.
patchek megint csak a DLH-n, vagy a játék eredeti honlapján.(DLH-n vannak nemhivatalosak is)
Valójában ami csak játékhoz kellhet, az majdnem minden DLH-n fent van. tud angolul, meg németül is, remélhetőleg te is:D ha nem, akkor tartok neked egy kezdő tanfolyamot priviben:D csak ami a nethez kell:D
dlh-hoz hasolnó magyar oldal nem nagyon van. Legalábbis ami ekkora lenne, és így fejlesztenék. -
Heroes III video visszacsomagoláshoz talán ez is jó: felülről a második editor...
-
Nem tudom, hogy mennyire vagy tisztában a Netikettel, de azt nem árt tudni, hogy a google a legjobb barátod. Ott nyugodtan írd be a keresőbe, hogy a játék nevét és azt, hogy cheat. Azt hiszem, hogy fogsz néhány találatot kapni.
Esetleg használhatod még a Dirty Little Helper és a Gameguru oldalakat is. -
-
Azt hiszem, sracok, hogy a falrahanyt borso tipikus esete forog fenn. Kar volt a sok hosszu magyarazasokert... -
Akkor ez tesztelésre való. Mint a Quake-sorozatban, Unreal-ekben, F.E.A.R.-ben és társaikban:
Egy ilyen "time demo" [de írják egybe is] arra való, hogy az előre beprogramozott útvonal és a játék segítségével alaposan letesztelje a géped és összehasonlíthatóvá tegye másokéval - hisz, más is könnyedén, ugyanazt futtatja le a sajátján.
Hasonlatos elven dolgozik a 3D Mark-sorozat [ami történelmét tekintve később született meg, mint a "timedemo" a Quake 1-ben].
S még egyszer: ezt nem fordítjuk le.
Tehát, ha a játékban szerepel, és menüpontként, parancsként, akkor pölö így használd:
"Timedemo futtatása" - "Timedemo indítása" -
Ez konkrétan a játékban van benne... -
Szia HJ! Örülök, hogy be-benézel! 
Mindenkinek kellemes pihenést, méltó ünneplést!
Taky szinte mindenre kiterjedő hozzászólásához nem is lehet sokat hozzáfűzni, legalábbis, most semmi sem jut eszembe :)))
gipsz:
A FIFA 2006 hivatalos honosítással rendelkezik! A boltban megvásárolt (!) változaton könnyedén elő lehet csalogatni a magyar feliratokat - a Data könyvtárban ott van. -
Sziasztok! Tud valaki a Fifa 2006-hoz magyarítást? -
HJ #30080 Nagyon jól beszéltél!!!!
Őszintén szólva nekem úgy tűnik kezd újra az lenni ez a topic amiért régebben szerettem idejárni - a régiek tudják miért szálltam ki a magyarításokból.
De azért igyekeztem figyelemmel kísérni mi a helyzet itt...
Üdv mindenkinek és kellemes húsvétot! -
Olyan demó, ami csak egy bizonyos ideig működik (perc/óra), ellenben szinte mindent tartalmaz a végleges játék dolgaiból (többnyire a pályák nélkül). Ilyen pl. a most megjelent City Life, ami 30 percig játszható, csak egy pálya van benne, de szinte mindent ki lehet próbálni.
Magyarban "időkorlátos" vagy "időlimites"-ként lehet ismerős. :)
-
Hat egy time demo szerintem idöhöz kötött bemutato, nem? En ugy ertelmeznem...szoval mint mmorpg-knel a 14 napos trial... -
ne légy már ilyen! próbálj meg néha entert ütni, és máris mindenki kedvelni fog.
És nagyon szívesen segítünk neked megtanulni a google-t, meg milyen honlapokat érdemes nézni.
csak akkor na azt kérdezd, hogy ehhez meg ahhoz hol van végigjátszás, hanem kérdezd azt, hogy mit kell tenni, ha végigjátszást keresel magyar nyelven.
mert akkor ezt fogjuk mondani:
először is vegigjatszasok.hu, asszem ez a neve.
másodszor érdemes megkukkolni a lapok lapjait(ez de bénán hangzik.)
gamestar.hu, pcguru.hu, pcdome.hu, ilyenek.
ezekről a lap.hu oldalán találhasz talán infókat.
csak simán üsd be, hogy lap.hu, és máris kapsz egy olyan portált, ahonnét igazán el lehet indulni.
ott bukkanhatsz rá például a magazin.lap.hu-ra is, ahol megtalálod a számtechújságok honlapjait.
harmadszor meg ott a google.
csak annyit kell beírni a keresőbe, hogy "végigjátszás godfather" és meg fogod találni. és az SG.hu-t, a magyaritasok.hu-t, a lap.hu-t, a gamestar a pcdome honlapokat MIND google-ben találtam meg.
SG-t például úgy, hogy Deus Ex magyarítást kerestem a netem. Azóta napont itt lógok, és a Deus Ex magyarítás vezetője vagyok.(90%-on vagyunk, már majdnem csak a textúrák egy része van hátra).
Csak akkor kérdezz itt, ha az előző 3 rész nem vezetett eredményre. Akkor nem fognak kiútálni, bannolni, meg hasonlók. ne követelőzz, és ne is zsarolj ilyen felvágod az ereid módszerrel. itt nem fog működni. sem az ha elkeserytesz minket a szörnyű családi helyzeteddel. Imyke is beteg, itt mindenki tudja, mi a baja, és aggódik érte, mert a közösség oszlopos tagja. Picit érettebb hozzáállással te is lehetsz oszlopos tag. Csak légy érdeklődő.
Vagy légy te is Imyke:
figyelj oda mások kérdéseire is, és ha tudod a választ, akkor segíts nekik. esetlek kutass google-ben, olyankor te is tanulsz.
És tényleg ne feledd el, hogy itt néhány ember talán még apukádnál is idősebb. Ha az utcán összetalálkoznál velük, csókolomot köszönnél. Itt megadatik neked, hogy tagaződj, mert a net anonim. Ilyesmit nem is vérunk el. Haverkodunk mi bárkivel. Tőlen sem kérdeztél meg anno, hogy hány éves vagyok(ha tudni akarod 1 év híján dupla annyi, mint te)
Tényleg segíteni akarunk, csak ne légy kolonc a nyakunkok. Mindenki úgy jön ide, hogy keres valamit. Csak néhányan itt ragadnak:D
Ha azt írtad volna, hogy 17 éves vagy, akkor most nem segítenék neked. Mert vagy hazudós vagy, vagy ha tényleg 17, akkor érettebbnek kéne lenni. Szeretem az őszinteséget. Csak tudd, mikor kell abbahagyni a veszekedést. Kértem már én is bocsánatot. Nem csak priviben. Ha körenézel SG-n vagy a portálon telálhatsz rá bizonyítákot, de idézni nem fogk, mert nem vagyok rád büszke.
És ne feledd azt se. Aki 30 éves, az még nem tökéletes. Neki is van rossza napja, ő is lehet hülye néha, és ezt el is lehet néha nézni neki.
Ennyi a mai jótanács adag. Remélem tudok segíteni.
Barátsággal:
Taky -
mi az a Time-Demo?
nem játszható bemutató?
mert ha megmondod mi is az, akkor könyebben találok rá rövid fogalmat.
tényleg nem tudom
-
Fiúk, lányok, mindenki látom itt senki nem szeret.Itt már felesleges vagyok,mindenki engem szid.A 3013-ik hozzászólástól kezdve láttam,hogy ezen a fórumon megvan becsételve.Szia i2k,szia hellcommander,sziasztok,szia világ.Felvágom az erem és a menybe jutok.A 3013 hozzá szólásmiatt.Sziasztok. 

.Csá.
-
Nem szoktuk fordítani - mert a neten sem teszik. -
Tudom, első üzenetétől kezdve látom szegényt...
-
TIME DEMO
Ezt minek forditanátok? -
Hagyd...mar elmagyaraztuk neki szamtalanszor, de vagy nem fogja fel, vagy nem szeret hosszu szövegeket olvasni, csak irni... -
NahmésigszerintedmiértHaegyszövegetnemtagolszkurváraszarolvasniazt!!... -
takysoft miért fójt ki a szemed? -
Tedd úgy! 

Ja, és ha már itt tartok. Elkezdtem a Golden Age of Racing magyaritását. -
Kérlek, az elménk épsége érdekében tedd meg! 

-
Komolyan mondom, hogy felmérgesítem magam, és írok egy olyan hírt a Portálra, hogy "Godfather magyarítás még nincs, arról sem tudunk, hogy készül, és még azt sem, hogy egyáltalán magyarítható-e."
Sőt! Lehet, hogy kiemelt hír lesz. :> -
Szerintem ez sediqwe, vagy médiahack. Ilyen egyszerűen nincs. -
első két sort olvastam csak el.
kifolyik a szemem a hozzászólásodtól.
befejezem, mert ennyit mindenki megérdemel.
de legközelebb nem olvaosk el ilyen entertelen hozzászólást -
ti engem akartok idegelni ezzel a godfatherrel? -
A godfatherhez még nincs magyarosítás. -
Bence9292 #30055 Hi! a The Godfarther-hez van már magyarítás ? Ha igen, akkor hol találom meg? a www.magyaritasok.hu -n nincs fönt :( Köszi.