58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • palli
  • OliApa
    Szia! Na, ebből aztán nem lesz baj . . .
  • mama2
    Sziasztok
  • Rash87
    De legalább nem kell minden 2. hsz-t mama2-től olvasni,mert ez már tényleg idegesítő volt! Ilyenek ellen ezt kell csinálni
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnálatos, hogy mostanában sűrűbben kell törölgetnem, mint az elmúlt években valaha is...
  • HJ
    Gondoltam, hogy nyomós oka volt!
  • mooo
    Hogy kedves Smiagol barátunk szavaival éljek: "Menj el és ne gyere többet vissza!"
  • [Jakuza]
    A 30270 az en keresemre, nem akartam felhivni a tartalmara figyelmet eppen ezert nem itt emlitettem meg.
  • mama2
    Szóvak tényleg megtetted i2k.Szép.
  • HJ
    a 30270 és a 30271 miért lett törölve?
  • hellcommander
    Nem tudja valaki mi van a The phantom menace-magyarításával?
  • uv
    nem
  • HJ
    :)
  • [Jakuza]
    Na ja, mindenkinek a sajat kertje a legzoldebb. :P
    Persze ez nem sertes akart lenni, foleg amennyi idot belefeccoltel.
  • HJ
    mama2 - ha csalások kellenek akkor miért nem használod a CheatLand nevű cuccocskát? Azért van... Abban most több mint 2800 játékhoz van kód és mind magyarul:)
    A webcimét szándékosan nem írom - ha picit kreativ vagy akkor könnyű megtalálni:)
    Na jó... segítek egy kicsit: a név elé: www. utána meg: .hu és már ott is vagy...
  • dolby
    Köszi szépen a gyors választ! Akkor várok még :)
  • IMYke2.0.0.0
    Több helyen is jeleztem: nyár vége.
    Nem egy fordítógép vagyok! Amúgy, most a TLJ az elsődleges projekt.
  • dolby
    Hello IMYke2!

Bocs a zavarásért csak érdeklődnék a Dungeon Siege 2 magyarosításával kapcsolatban, hogy mikorra várható? Egyáltalán lesz e belőle valami, vagy felfüggeszteted?
    Köszi előre is a választ.
  • IMYke2.0.0.0
    Első kör megvolt.
    mama2: Ha még egyszer benyögsz ide bármi olyat, amit keresés útján nem találsz meg a bannerben [fenn] lévő címeken, vagy Google segítségével, bannoltatlak a Supergamez Fórumából!
    Tehát, végigjátszásokat, csalásokat keress a Google-val!
    Magyarításokkal - azok létezésével - kapcsolatban pedig előbb tájékozódj a fentebb lévő linkeken!
  • IMYke2.0.0.0
    Na, mostantól óriási takarítgatás lesz, naponta! Elegem van!
  • ibrik
    A neten nincs fent sehol (egy helyen volt fent, de azt az atw-s oldalt már törölték régen - mint ahogy te is említetted).
    Szerintem próbáld meg a DC-n magyar hubokon, hátha valakinél meg van osztva.
  • takysoft
    no akkor jöhet az én hülye kérdésem.

Hol találok magyarítást a Forsaken-hez?:D
    hülyeséget félretéve a kérdés komoly. Elvileg van. Gmiki oldala szerint Spanadi készítette.
    Régebben is kérdeztem, volt is pár comment, de senki sem jelezte, hogy birtokában lenne a honosításnak, így bepróbálkozom újra.
  • Duddits
    IMYke! Létszi add meg a RBR magyaritásod kódját! Az oldaladon nem találtam...
  • uv
    no, gondolom ezzel most sokaknak beloptad magad a szívébe
    szerintem ne tetézd...
  • takysoft
    azt inkább nem kéne....

meg ne akarj már allandóan csalni, még végigjátszást használni, néha szenvedj vele picit, utána a többi játék könyebb lesz....
  • ibrik
    Jobb ha tudod, hogy azon gondolkodom, hogy töröltetem az összes beszólásodat...
    És még két jótanács:
    1. Ha ennyi problémád van a játékokkal, akkor inkább hagyd őket a fenébe, inkább olvass könyveket.
    2. Ha több játékkal kapcsolatban ugyanaz a kérdésed, akkor sorold fel őket EGYETLEN hozzászólásban - de csak a magyarítással kapcsolatban. A többi nem ide tartozó beszólásaidat (cheat, végigjátszás, stb) töröltetni fogjuk.
    Ha végigjátszással kapcsolatban van kérdésed, inkább menj ide írogatni és hagyj minket békén: SG.hu fórum - VÉGIGJÁTSZÁSOK topik
  • mama2
    például már tovább is vittem a játékot vagyis az age of empires3-at.Csak szívattalak titeket:)
  • uv
    az első elakadásig....
  • mama2
    De amit megszerzek az mindel játszok.Jobb ha tudjátok.
  • hellcommander
    Szerintem csináljunk mama 2 fórumot.
  • Kandurex
    Poén kedvéért? Na? :D
  • Mayday
    Szerintem ez valami "kandi kamera", tesztelik, hogy hogyan reagalunk az ilyen helyzetekre...
  • IMYke2.0.0.0
    Lassan megváltoztatom (újra) a topik címét: "Ma miben segíthetünk mama2-nek?"...
  • RaveAir
    Ne haragudj, de már rengeteg linket és egyéb tanácsot adtunk. Többet mi sem tudunk segíteni. Vagy rosszul vagy rossz helyen keresed a válaszokat a kérdéseidre.

Komolyan mondom, ha ez így folytatódik, akkor lassan tanácsadói díjat szedhetnénk tőled... :P
  • laci 700
    Köszi
  • Kandurex
    Nem játszik ez semmivel, letölti, vagy megveszik neki a rengeteg programot, de a fiatalsága + tapasztalatlansága miatt inkább otthagyja őket, különböző okok, nem fut, elakad, nem érti stb. stb.

• uv
    bakter, te ennyi játékkal játszol egyszerre?
  • Sil3nt
    te egyszerre 2000 jatekkal jatszol vagy mivan vele ember? ird be a keresobe...mar mondtam hogy nembirom, de mostmar ugy is erzem..eleg
  • mama2
    Lécci mondjatok olyan oldalat ahól meg van a Battle for Middle Earth végigjátszása,mert sehól se találom meg.Köszi Zoli.
  • IMYke2.0.0.0
    Ha belehúzunk, akkor holnapra...