Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
ne légy már ilyen! próbálj meg néha entert ütni, és máris mindenki kedvelni fog.
És nagyon szívesen segítünk neked megtanulni a google-t, meg milyen honlapokat érdemes nézni.
csak akkor na azt kérdezd, hogy ehhez meg ahhoz hol van végigjátszás, hanem kérdezd azt, hogy mit kell tenni, ha végigjátszást keresel magyar nyelven.
mert akkor ezt fogjuk mondani:
először is vegigjatszasok.hu, asszem ez a neve.
másodszor érdemes megkukkolni a lapok lapjait(ez de bénán hangzik.)
gamestar.hu, pcguru.hu, pcdome.hu, ilyenek.
ezekről a lap.hu oldalán találhasz talán infókat.
csak simán üsd be, hogy lap.hu, és máris kapsz egy olyan portált, ahonnét igazán el lehet indulni.
ott bukkanhatsz rá például a magazin.lap.hu-ra is, ahol megtalálod a számtechújságok honlapjait.
harmadszor meg ott a google.
csak annyit kell beírni a keresőbe, hogy "végigjátszás godfather" és meg fogod találni. és az SG.hu-t, a magyaritasok.hu-t, a lap.hu-t, a gamestar a pcdome honlapokat MIND google-ben találtam meg.
SG-t például úgy, hogy Deus Ex magyarítást kerestem a netem. Azóta napont itt lógok, és a Deus Ex magyarítás vezetője vagyok.(90%-on vagyunk, már majdnem csak a textúrák egy része van hátra).
Csak akkor kérdezz itt, ha az előző 3 rész nem vezetett eredményre. Akkor nem fognak kiútálni, bannolni, meg hasonlók. ne követelőzz, és ne is zsarolj ilyen felvágod az ereid módszerrel. itt nem fog működni. sem az ha elkeserytesz minket a szörnyű családi helyzeteddel. Imyke is beteg, itt mindenki tudja, mi a baja, és aggódik érte, mert a közösség oszlopos tagja. Picit érettebb hozzáállással te is lehetsz oszlopos tag. Csak légy érdeklődő.
Vagy légy te is Imyke:
figyelj oda mások kérdéseire is, és ha tudod a választ, akkor segíts nekik. esetlek kutass google-ben, olyankor te is tanulsz.
És tényleg ne feledd el, hogy itt néhány ember talán még apukádnál is idősebb. Ha az utcán összetalálkoznál velük, csókolomot köszönnél. Itt megadatik neked, hogy tagaződj, mert a net anonim. Ilyesmit nem is vérunk el. Haverkodunk mi bárkivel. Tőlen sem kérdeztél meg anno, hogy hány éves vagyok(ha tudni akarod 1 év híján dupla annyi, mint te)
Tényleg segíteni akarunk, csak ne légy kolonc a nyakunkok. Mindenki úgy jön ide, hogy keres valamit. Csak néhányan itt ragadnak:D
Ha azt írtad volna, hogy 17 éves vagy, akkor most nem segítenék neked. Mert vagy hazudós vagy, vagy ha tényleg 17, akkor érettebbnek kéne lenni. Szeretem az őszinteséget. Csak tudd, mikor kell abbahagyni a veszekedést. Kértem már én is bocsánatot. Nem csak priviben. Ha körenézel SG-n vagy a portálon telálhatsz rá bizonyítákot, de idézni nem fogk, mert nem vagyok rád büszke.
És ne feledd azt se. Aki 30 éves, az még nem tökéletes. Neki is van rossza napja, ő is lehet hülye néha, és ezt el is lehet néha nézni neki.
Ennyi a mai jótanács adag. Remélem tudok segíteni.
Barátsággal:
Taky