58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Hali !
SWAT4-hez létezik magyarítás? :))
Odáig jutottam a keresésben , hogy mindenki félbehagyta... -
Természetesen. :) -
olvas... mint itt a fórumon -
a huncraft-os szinkronosat ugye? -
elolvasod...nem hallgatod, hanem olvasod. érted. pont olyan mint a könyv meg a rádió. a könyvet olvasod, a rádiót hallgatod. a könyvet sem tudod hallgatni, mégis megérted ha elolvasod. érted? -
Összerakom újra, mert akkor töröltem. Ugyanis tervbe van véve, hogy megveszem eredetiben, ha budget-be sorolják őket... De akkor most összedobom újra. Tudod, hogy hol lesz :)
-
Panyi #30190 www.hungames.hu - cossacks 2 lesz majd ott -
elmlékszem ilyesmire... beszélgetted valahol.
csináltál vmi packot.
feldobnád vhova? azt küldj egy linket. -
A Cossacks 2 magyarításról nem tudtok vanamit??
-
Én azt is meg tudtam csinálni, hogy a legújabb Patch-el ment a magyar verzsön. Nem az 1.17-el...
-
Az Age of Empires III magyar verziója csak az írott szövegekre terjed ki - szinkron nincs készítve hozzá. Értsd: nem magyarul beszélnek
-
A francba, nekem csak 913,9 GB szabad helyem van a 2 terrabyte-os vinyómon... 
-
Bizony, már le is fordítottam hirtelen. Sajnos nem tudom feltölteni sehova, mert kereken 914 GB lett, úgyhogy megtartom magamnak.
-
Ha nagyon kene, akkor biztosan keszen lesznek vele ma estere...
-
Mr Bandika #30182 Nemtudjátok mikor lesz magyaritás a Tomb Raider Legend-hez?
Már nagyon kéne!
-
hellcommander #30181 Eltünt Ranloth is. -
"egyik barátomnak"
.... ment a tört változtat is a gépeme... a gépén.
pontosan 1.17-es verzi kell, ha kell a crack, akkor üzenj, és megkérem, hogy küldje el neked
-
igen, ne aggódj magyarul fogod kapni:D
ha meg mégse, akkor ingyen becserélik kérésre. Egyszóval magyar lesz az. -
A CD Galaxis a magyar verziót árusítja - szóval, nyugodj meg, a magyar változatot fogod kézhez kapni!
-
Valamikor, réges-rég egy szakfordító emberke írt nekem egy e-mailt. Sajnálatos módon, a közel ezer (!) e-mail kitakarításakor az övé is eltűnt, most hát azt kérem, ha olvas, jelentkezzen nálam újra: a szaktudása most jól jönne, amennyiben komolyan gondolta akkori ajánlatát...
A munka monumentális, a siker tuti - The Longest Journey. Eddig ketten csináltuk, Takysoft barátommal és most szeretném kicsit feltuningolni a melót, - hárman-négyen csak végeznénk - hogy a munkával végezzünk a Dreamfall előtt...
-
Vettem, stimt.
-
privát ment. -
Üdv! DK2 szinkronnal / általam küldött anyaggal hogy álltok? A napokban kitennék egy erősen pre-verziót, ami a menü és a szövegek egy részét, meg a kampány első pályáját teljesen tartalmazná, pusztán demonstrációs célból, és lehetne mellé rakni pár szinkronhangot is, az érdeklődést fokozandó. :)
-
nocsak?
felbukkantál?
-
mike369 #30169 

-
Az aláírásod alapján földim vagy. :)
-
argo001 #30167 a W3 és a FT nekem tökéletesen bolti verzió. -
HJ #30166 nem elképzelhető, hogy a warcraft3 hmmm...nem annyira bolti verzió :) és ezért a patch telepítése után probléma van az indulással? Arra emlékszem, hogy anno amikor játszottam vele, a huncraft simán felment és nem volt semmi indítási gond. Igaz én még Win98-on toltam a W3-at. -
ha még mindig a warcraft 3, akkor annak az 1.17-es patch kell asszem, legalábbis a huncraftnak. -
Isten álgya lépted nyomát, szaporoggyá mint a nyúl, korsódból a sör sose foggyon ki! 

Amúgy meg: köszönöm! -
mmster #30163 Ha a Star Wars: Empire at War játékról van szó, akkor itt találsz programokat hozzá: http://www.technical-difficulties.com/hacks/eaw/ -
Aggyisten!
A .MEG típusú fájlokat mivel lehet kicsomagolni? Kukkolnám a belit, de nem hagyja!
Választ köcce!
-
argo001 #30160 nembaj. azért kösz. max. játszom az angol verzióval... :) -
HJ #30159 annak jónak kéne lennie amit mellékeltek. sajna más tippem nincs -
argo001 #30158 én csak azt a patch-et telepítettem fel, amit a HunCraft mellékelt.
melyik is a játékhoz kiadott utolsó peccs? (bocs a láma/lol kérdésért) -
HJ #30157 ha jól emlékszem a huncraft cucc működéséhez fenn kell lennie a játékhoz kiadott utolsó patchnek is. nálad fel van telepitve? -
argo001 #30156 nagyon szépen kérlek válaszoljatok (30153) -
HJ #30155 Nekem az első rész nagy csoda volt!!!! Az volt az első olyan játékom ami a 3Dfx Voodoo kártyámon ment! -
argo001 #30153 felraktam a W3 Huncraft magyarítását, de mikor küldetést akarok indítani, mindig kilép a game. eddig nem csinálta? mitől van ez? -
Hú de átlátszó...