Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
mit mondtam neked?
azt kel kérdezni:
"Szerintetek, hol lehet egy játékhoz csalásokat találni?"
kérlek, a konkrét játékneveket hagyjuk már.
Amúgy RaveAir komának igaza van, a DLH-nál jobb oldalt nincs a neten.
Én már vagy 15 éve használom. Eleinte még netem se volt. Csak egy Dos-os DLH nevű programom. Abban aztán benne volt minden cheat. A kliens is létezik még mai is DLH98 néven, le is tölthető, de vagy 1 cd-nyi a sok update-el együtt, és még mindig nincs benne anyi trainer meg cheat, mint a netes változatban.
az oldalról patchek is szedhetők, meg végigjátszások.
Persze magyar oldalról ott van még a régi jó kis Papp Miki féle progi, ami később CheatCodex-é nőtte ki magát. Egész aranyos gyűjtemény, és van benne jó sok végigjátszás is. Sajnálatos hibája, hogy a srác már vagy másfél éve nem fejleszti, így picit idejétmúlt, de azért jó, ha megvan.
Meg ugye van még a Cheatland, ami ugyan átmenetileg elérhetetlen(nekem most nem jön be), így nem nagyon tudom, ki is csinálja, lőjetek le, ha hülyeséget mondok, de asszem HJ(alant benézett egy húsvéti hozzászólás erejéig:D, aminek nagyon örülök, meg a Deus Ex topicban jól megbarátkoztunk)
Mondjuk a CheatLand-et nem komáltam
, bár már vagy egy éve nem néztem fel oda. Nem nagyon jött be a webes felület... nameg az az indianajonesos zene..
Akkor ennyit a cheatekről. Végigjátszások is megvoltak. Mi kellhet még?
crack. Van a GameBurnWorld, meg a GameCopyWorld (ez utóbbi jobb). Sok éves tapasztalat: ami ezeken nincs fent, olyan crack nem létezik. Mármint játékokhoz.
Programokhoz meg Google. Beírod a progi nevét, meg a verziószámát és az
hogy: serial OR crack
például: Lamertool 9.34 serial OR crack
vigyázat: OR nagybetűvel, illetve ez csak példa, Lamertool nem létezik:D legalábbis tudtommal.
patchek megint csak a DLH-n, vagy a játék eredeti honlapján.(DLH-n vannak nemhivatalosak is)
Valójában ami csak játékhoz kellhet, az majdnem minden DLH-n fent van. tud angolul, meg németül is, remélhetőleg te is:D ha nem, akkor tartok neked egy kezdő tanfolyamot priviben:D csak ami a nethez kell:D
dlh-hoz hasolnó magyar oldal nem nagyon van. Legalábbis ami ekkora lenne, és így fejlesztenék.