58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • uv
    no igen, ez kb. a "melyik programmal tudok játékokat szinkronizálni" cuccos
  • argo001
    ok köszönöm. nekem is zip file-ban jött le, csak be van csomagolva egy Warcraft 3 file.
    de ha ilyen jó a szinkronos magyarítás...
  • PetruZ
    Na, ezen most rendesen kiakadtam...
  • takysoft
    de szedd le a szinkronos magyarítást. nagyon jó lett.
    fent a a huncraft oldalán, meg a portálon is.
  • takysoft
    nekem zip
  • takysoft
    attól függ...van 7 része csak PC-re... az első nem biztos, hogy tetszene.
    A legutolsó alig egy hónapja jött ki, az nem olyan csúnya:D
  • mama2
    Tudom hogy ez nem ide tartozik meg egy nagy hülye kérdés,de megkérdezem:A tomb rider szép játék?Vagyis jó a grafikája?A választ előre is köszi:Zoli.
  • argo001
    hellósztok
    letöltöttem a hungames.hu-ról a W3 magyarítást. a csomagban csak egy file-t találtam: Warcraft_3. Milyen kiterjesztést (.exe, .txt) kell neki írni, vagy hova másoljam be? Elnézést a láma kérdésért.
    Kellemes húsvéti ünnepeket!
  • hellcommander
    A heretic 2 re gondoltam. Imyke2 írta régebben hogy van még egy pár magyarítása, csak nem tudja felrakni, mert az oldala tele van, vagy mi :)
  • uv
    csak óvatos...
  • takysoft
    ????????????
    ez most hogy? milyen dolgait?
    2 honlapja is van szerencsétlennek, meg a portálon is fent van szinte minden munkája.
    mindháromnak itt a linkje a topik képe alatt.
    nem értem a kérdésed...
  • takysoft
    gonosz vagy
  • hellcommander
    I2k: a dolgaidat mikor rakod fel egy honlapra??
  • hellcommander
    Csoda hogy ma mama2 nem írt be.
  • uv
    azért csak nézz a hátad mögé mit lehessen tudni
  • takysoft
    TM Nations király!
    szoval megvan valakinek a Forsaken honosítás?
    remélem emgemnem kap el a gyilkos:D
  • HJ
    Igen yar-yar is igy tünt el - róla én se tudok gyakorlatilag semmit, pedig pár magyarításban együtt dolgoztunk. Jó fazon volt mind a kettő és amit külön értékeltem: ők csak olyan játékot fordítottak amit szerettek és ismertek + mindketten nagyon adtak a minőségre.
  • hellcommander
    ja én is már kerestem sapandit, érdekes hogy yar-yar is ugyanilyen nyomtalanul tünt el. lehet hogy valami gyilkos vadászik a honosítókra.
  • Mikiller
    Sziasztok!
    Condemned játékot elkezdi valaki fordítani?
  • HJ
    Semmi gond!
    Az a vicces, hogy bár én csinálom a cuccost, de játszani már nem nagyon van ídőm:( Néha egy kis Flat-out vagy TM Nations - ennyi. A többi robot...
    Jó hogy említetted sapandit. Valaki tud róla valamit? Nagyon hiáynpótló volt amit csinált (régebbi játék magyarítások) és jól is csinálta, de egyszercsak szinte nyomtalanul eltünt. Nagy kár érte!!!!!
  • hellcommander
    na minde1 sikerült, megcsináltam, reggel negyed 3 ig tartott. Semmiféle 30 ezer arany nem volt.
  • uv
    fenyegesd meg, ígérj, könyörögj
    esetleg tedd vele azt amit nekünk ajánlottál
  • RaveAir
    Bocs, de nem kérdezted még meg a játék topicjában?
  • ibrik
    Csinálj belőle söralátétet...
  • IMYke2.0.0.0
    Stílus...!!!
  • hellcommander
    baszátok meg és én mit csináljak a nyomorult dungeon keeperrel???
  • takysoft
    örülök, hogy magadtól is rá-rábukkansz valamire.
    komolyan azt hittem, hogy már mindenre felkészítettelek.
    1- ha magyarítás, akkor menj a portálra. link alant.
    2- van magyarítás lista, is ha valami a portálon nics fent, de van honosítás, akkor ott megtalálod. ha ott se kakor még beugorhatsz evm-hez vagy gmikihez, de valszeg nem is létezik.
    de azért meg lehet kérdezni itt is:D

MÁS:
    a Sapandi féle Forsaken fordítás megvan valakinek? azt nem bírom beszerezni sehonnét. please help

HJ: bocs, nem szidni akartam, csak mint már mondtam, nem ismertem annyira, régen codexes voltam, ma már csak neten nézek ilyeneket.
  • greco

• RaveAir
    Tényleg... Hiányzik már valami jó kis vita. :>
  • mama2
    De ha valakit még érdekel még több ilyen vers akkor mennyen fel a www.vicckiraly.hu ra.
  • Hunnenkoenig
    Nem talalta, mert nem azt irta ki a google hogy "sziberya1 vegigjaccas itten bele neked ra", hanem azt, hogy PC Life magazin...
  • IMYke2.0.0.0
  • greco
    Gyorsabb voltál :-))
  • greco

5mp keresés(google):syberia

• IMYke2.0.0.0
    KLIKK--->>>S a Google nagyszerűsége: beírtam: Syberia végigjátszás... nézd csak meg, melyik az első oldal...!!! <<<--- KLIKK

• IMYke2.0.0.0
    KLIKK!--->>>PCLife.hu - Végigjátszások rovat. <<<--- KLIKK
  • mama2
    Sziasztok nem nekem kéne hanem a haveromnak a syberia1 végigjátszás.A googleba nem találom de tudom hogy van meg már láttam is valahol csak nem tom hól!A választ előre is köszi:Zoli
  • HJ
    Általában 1-2 naponta megnézem mi az ábra.
    Hehe.. de azért olyan jó flamek már nincsenek, mint annak idején!!!!
    Micsoda viták voltak itt! Szálltak az érvek/ellenévek, de általában a tisztelet azért megmaradt - sz'al jó volt.

Kellemes ünnepeket mindenkinek!!!!
  • HJ
    :) Jól emlékszel, tényleg én csinálgatom a CheatLand cuccot :) Most éppen 2835 játéhoz van benne kód. De mi az hogy nem néztél be már vagy 1 éve???? Ez helytelen, főleg hogy már másképpen néz ki a weblap is, mint régen. indianajonesos zene meg sosem volt - ha jól emlékszem:) Azért lett egyébként htmlben összetákolva, mert úgy tudtam a legkisebb méretet elérni - meg ahhoz értek:)
  • greco
    Felfedezted már az oldal tetején lévő linkeket? Mert kezd már ez egy kicsit unalmas lenni.
    Azért beírom, biztos ami biztos: magyaritasok.hu
    :-((