58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
no igen, ez kb. a "melyik programmal tudok játékokat szinkronizálni" cuccos -
argo001 #30149 ok köszönöm. nekem is zip file-ban jött le, csak be van csomagolva egy Warcraft 3 file.
de ha ilyen jó a szinkronos magyarítás... -
Na, ezen most rendesen kiakadtam... 
-
de szedd le a szinkronos magyarítást. nagyon jó lett.
fent a a huncraft oldalán, meg a portálon is. -
nekem zip -
attól függ...van 7 része csak PC-re... az első nem biztos, hogy tetszene.
A legutolsó alig egy hónapja jött ki, az nem olyan csúnya:D -
Tudom hogy ez nem ide tartozik meg egy nagy hülye kérdés,de megkérdezem:A tomb rider szép játék?Vagyis jó a grafikája?A választ előre is köszi:Zoli. -
argo001 #30142 hellósztok
letöltöttem a hungames.hu-ról a W3 magyarítást. a csomagban csak egy file-t találtam: Warcraft_3. Milyen kiterjesztést (.exe, .txt) kell neki írni, vagy hova másoljam be? Elnézést a láma kérdésért.
Kellemes húsvéti ünnepeket! -
hellcommander #30141 A heretic 2 re gondoltam. Imyke2 írta régebben hogy van még egy pár magyarítása, csak nem tudja felrakni, mert az oldala tele van, vagy mi :) -
csak óvatos... -
????????????
ez most hogy? milyen dolgait?
2 honlapja is van szerencsétlennek, meg a portálon is fent van szinte minden munkája.
mindháromnak itt a linkje a topik képe alatt.
nem értem a kérdésed... -
gonosz vagy -
hellcommander #30137 I2k: a dolgaidat mikor rakod fel egy honlapra?? -
hellcommander #30136 Csoda hogy ma mama2 nem írt be. -
azért csak nézz a hátad mögé
mit lehessen tudni
-
TM Nations király!
szoval megvan valakinek a Forsaken honosítás?
remélem emgemnem kap el a gyilkos:D -
HJ #30133 Igen yar-yar is igy tünt el - róla én se tudok gyakorlatilag semmit, pedig pár magyarításban együtt dolgoztunk. Jó fazon volt mind a kettő és amit külön értékeltem: ők csak olyan játékot fordítottak amit szerettek és ismertek + mindketten nagyon adtak a minőségre. -
hellcommander #30132 ja én is már kerestem sapandit, érdekes hogy yar-yar is ugyanilyen nyomtalanul tünt el. lehet hogy valami gyilkos vadászik a honosítókra. -
Sziasztok!
Condemned játékot elkezdi valaki fordítani? -
HJ #30130 Semmi gond!
Az a vicces, hogy bár én csinálom a cuccost, de játszani már nem nagyon van ídőm:( Néha egy kis Flat-out vagy TM Nations - ennyi. A többi robot...
Jó hogy említetted sapandit. Valaki tud róla valamit? Nagyon hiáynpótló volt amit csinált (régebbi játék magyarítások) és jól is csinálta, de egyszercsak szinte nyomtalanul eltünt. Nagy kár érte!!!!! -
hellcommander #30129 na minde1 sikerült, megcsináltam, reggel negyed 3 ig tartott. Semmiféle 30 ezer arany nem volt. -
fenyegesd meg, ígérj, könyörögj 
esetleg tedd vele azt amit nekünk ajánlottál -
Bocs, de nem kérdezted még meg a játék topicjában? -
Csinálj belőle söralátétet... -
Stílus...!!! -
hellcommander #30124 baszátok meg és én mit csináljak a nyomorult dungeon keeperrel??? -
örülök, hogy magadtól is rá-rábukkansz valamire.
komolyan azt hittem, hogy már mindenre felkészítettelek.
1- ha magyarítás, akkor menj a portálra. link alant.
2- van magyarítás lista, is ha valami a portálon nics fent, de van honosítás, akkor ott megtalálod. ha ott se kakor még beugorhatsz evm-hez vagy gmikihez, de valszeg nem is létezik.
de azért meg lehet kérdezni itt is:D
MÁS:
a Sapandi féle Forsaken fordítás megvan valakinek? azt nem bírom beszerezni sehonnét. please help
HJ: bocs, nem szidni akartam, csak mint már mondtam, nem ismertem annyira, régen codexes voltam, ma már csak neten nézek ilyeneket. -
greco #30122

-
Tényleg... Hiányzik már valami jó kis vita. :> -
De ha valakit még érdekel még több ilyen vers akkor mennyen fel a www.vicckiraly.hu ra. -
Nem talalta, mert nem azt irta ki a google hogy "sziberya1 vegigjaccas itten bele neked ra", hanem azt, hogy PC Life magazin... -

-
greco #30112 Gyorsabb voltál :-)) -
greco #30111
5mp keresés(google):syberia

-
KLIKK--->>>S a Google nagyszerűsége: beírtam: Syberia végigjátszás... nézd csak meg, melyik az első oldal...!!! <<<--- KLIKK
-
KLIKK!--->>>PCLife.hu - Végigjátszások rovat. <<<--- KLIKK
-
Sziasztok nem nekem kéne hanem a haveromnak a syberia1 végigjátszás.A googleba nem találom de tudom hogy van meg már láttam is valahol csak nem tom hól!A választ előre is köszi:Zoli -
HJ #30107 Általában 1-2 naponta megnézem mi az ábra.
Hehe.. de azért olyan jó flamek már nincsenek, mint annak idején!!!!
Micsoda viták voltak itt! Szálltak az érvek/ellenévek, de általában a tisztelet azért megmaradt - sz'al jó volt.
Kellemes ünnepeket mindenkinek!!!! -
HJ #30106 :) Jól emlékszel, tényleg én csinálgatom a CheatLand cuccot :) Most éppen 2835 játéhoz van benne kód. De mi az hogy nem néztél be már vagy 1 éve???? Ez helytelen, főleg hogy már másképpen néz ki a weblap is, mint régen. indianajonesos zene meg sosem volt - ha jól emlékszem:) Azért lett egyébként htmlben összetákolva, mert úgy tudtam a legkisebb méretet elérni - meg ahhoz értek:) -
greco #30105 Felfedezted már az oldal tetején lévő linkeket? Mert kezd már ez egy kicsit unalmas lenni.
Azért beírom, biztos ami biztos: magyaritasok.hu
:-((