58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • RaveAir
    Mikor lesz kész? :>
  • RaveAir
    A múlt ajánlottunk egy pár oldalt, ahol csalások vannak. Érdemes ott körülnézni, mert ott mentések is lehetnek.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem, a Dreamfall: The Longest Journey 2-nek nincs még magyarítása!
    [Láma kérdések megelőzésére]
  • IMYke2.0.0.0
    A rohadt életbe, miért nem lehet használni a bannerben lévő címeket?!
    A Magyarítások Portálon egy Magyarítás Lista és Letöltés is van ember!!!
  • Mayday
    Sot, ha jol ertelmezem, fullos magyar nyelvu jatekkal jatszik...
  • Bobo01
    De még sok leírás van...
  • Bobo01
    http://gamehunter.hu/index.php?func=cikkek&mode=listazas
    http://www.gamestar.hu/gmiki/segitseg.html
  • takysoft
    hogy lehet már elakadni egy stratégiai játékban?
    elolvastad a briefinget? vagyis a goals, vagy hogy hívják. ami elmondja, mit kell tenni.
    ha elakadsz max cheatelsz? ha a mentett állás? azzal kigahyod a játékot.
    én azt mondom, nem szeretem a cheatet, csak ha tényleg nem megy. nekem a story a lényeg, egy jó sztoryt se hagyok ki csak mert nehéz a játék. akkor cheat
    de ha áturgálom a story-t annak semmi értelme....

olyan, mint a Monkey Islandban a beépítette cheat. Ctrl+W ha jól emlékszed, de asszem nem emlékszem jól.
    Megnyotad, megkérdezte, akarod-e végig vinni? ha azt mondtad, hogy igen, akkor végigvitted. ügyes voltál, csak épp kimaradtál mindenből:D
  • mooo
    loális...
    Próbáld ki a supermariot..
  • laci 700
    Bocsi véletlen 2ször küldtem el
  • laci 700
    Hogyan lehet magyarítást csinálni?
    Valami progit tudnátok küldeni(leírással)?
  • laci 700
    Hogyan lehet magyarítást csinálni?
    Valami progit tudnátok küldeni(leírással)?
  • IMYke2.0.0.0
    Márpedig ibriknek [és lejjebb nekem] van igaza... mama2 nem szimplán elakadt...
  • PetruZ
    A weblapomról tölthető a Dungeon Keeper II (v1.7) magyarítás első verziója. Csak az első pálya van lefordítva, illetve a menü és az általános szövegek egy kis része. Ez csak teszt, kritikákat / észrevételeket ide, vagy mail-ben. :)
    A következő verzió kiadásának időpontja bizonytalan, sztem a befejezés előtt már nem lesz új.
  • takysoft
    ne légy ilyen szkeptikus (a szúnyog is biztos vért akar adni)
  • ibrik
    Van egy olyan érzésem, hogy ebben az esetben nem erről van szó...
  • takysoft
    annak igen sok oka lehet. nekem pl most jól jönne egy halom TLJ mentés.
    meg előfordulhat, hogy valaki szeretné megnézni egy játéknál a 100-os véget, mert mondjuk ott van egy külön anim. de annyit nincs kedve tökölni. előfordulhat.

vagy bug miatt is szorultam már netről tölthető savegame-re. hibás volt a pálya, és nem tudtam átmenni.
    ilyenek.
  • takysoft
    mama2: most már aztán el lehet dugulni.
    ha valami játékkal bajod van, írj a topicjába. itt inkább általánosabb kérdések, tudod.
    itt konkrét játékokról csak magyarításügyben beszélgetünk.
  • IMYke2.0.0.0
    Nincs.
  • laci 700
    És az Ice Age 2-höz van magyarítás???
  • laci 700
    Ez a fórum csak magyarításokkal foglalkozik!!!!!!!!!
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor mi értelme a játékodnak, ha más által kivitt játékmentésekre hajtasz?! Ezt sosem értettem!
  • laci 700
    Hi!!
    Az Ice Age 2-höz van valami magyarítás???
  • BBird
    Köszönöm segítséged!
  • ibrik
    A GH-n a projectek között találod, mely szerint a Rainbow Six: Raven Shield & Athena Sword együttes munkálatai 75%-os állapotúak.
    Ha többet akarsz tudni, kérdezd a GH-sokat a fórumjukban.
  • BBird
    Én nem fordítóprogramot keresek, csak egy Raven Shield magyarosítást. :-)
    Néztem a honlapon, de nemigazán leltem rá, csak hogy a GameHunter csinálja/csinálta!? Az Ő honlapjukon viszont semmi sem található a a Letöltés szekcióban.
    Gondoltam utolsó lépésként próbálkozom itt, a keresőben... 2004-ben volt utoljára megemlítve ez a cím.
    És akkor a legeslegutolsó esélyhez érkeztünk: Szeretném megkérezni, hogy létezik-e valamerre, valahol, valamilyen magyarosítás? :-)
  • Hunnenkoenig
    A legjobb, hogy sötetek, mint az éccaka, oszt még magyarul sem tudnak, de forditoprogramot kernek...

Minek!? Kerdem en...
  • Hunnenkoenig
    Bazeg, ez osztodassal szaporodik? :-))
  • IMYke2.0.0.0
    Heheh, a Patch is és az SDK is 2xx MB... :)))))))))
  • IMYke2.0.0.0
    Köszi! Hasznos info, ezt ugyanis nem tudtam.
  • DOGMAN
    Letölthető A F.E.A.R. oldaláról az SDK abban van arch editor... (csak 1.3-as peccsel megy)
  • Rusy
    igen tényleg, bocsánat ennyit már megérdemelnének hogy tudjam a nevüket
  • IMYke2.0.0.0
    FAR és csapata.
  • IMYke2.0.0.0
    FAR.
  • Rusy
    jaja igen a f.e.a.r. -t ki csinálta? asszem a magyarítások portárla szokott írni, hátha ő tudja
  • IMYke2.0.0.0
    Nos, a játék engem is érdekelt, ezért "meg is vettem"... a telepítésébe belevágtam, de, amikor láttam, hogy *.arch00 fájlokat pakol fel, már tudtam, hogy nem tudnám editálni...
    De, mivel ez a vadizsír motor [a F.E.A.R. is ezt használja] tuti, hogy van rá mód, esély, hogy nyithatók lesznek azok az archívumok...

• Rusy
    Hi i2k ajánlom figyelmedbe a Condemned Criminal Origins című játékot, a monolith csinálta, gondolom tudod aki a nolf 1,2-őt, :D, na komolyra fordítva a szót, ugyanaz a motor asszem litech engine, és szerintem nagyon hangulatos kis játék, azért ajánlanám figyelmedbe, nemtudom próbáltad e már, mert a still life-ot is te csináltad, mármint a magyarítását :D, és szerintem ez a játék olyan still life hangulatú valós idejű fps köntösbe öltöztetve, van benne egy kis nyomozós feeling, szerintem nagyon jó egy próbát megér, és úgy látom nagyon sok szöveg nincs benne.

Bocs az öszefüggéstelen szókupac miatt
  • mike369
    ja! ellepett a munka, de néha kidugom a fejem egy kis levegőért
  • IMYke2.0.0.0
    Hát igen...
  • ibrik
    Hááátőőőő.... a kérdésre a válasz nem ilyen egyértelmű, ahogyan te gondolod...