58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    :)
    Az Empire Earth 2 hivatalosan honosítva jelent meg hazánkban.
    Itt kapható: CDGalaxis - Ára: 6.990 Ft.

Mivel már létezik hivatalos magyarítása, ezért hobby-magyarítás nem készült hozzá!
  • mama2
    Szia IMYke2 mivel én nagyon tisztellek téged te vagy a magyarosítás kereső istenMegkérdezhetem-e hogy az empire earth2-höz tudsze magyarosítást? Nagyon köszönöm szépen álgyon meg az isten!IMYke2 forever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
  • hellcommander
    Nem tudja valaki hogy a Dungeon keeper 1 gold-nál kéne lenni zenének? mert a beállításoknál van olyan a hang és a zene hangereje. Nálam nem szól zene. Ne hiszem hogy rippelt lenne, mert telepíteni kell, és a kezdő animáció rajta van. iso-san 675 mega, kibontva 375 mega. És a Deep dungeons kéri a cdét.
    Nem eredetibe van, mert már nem lehet kapni sehol.
  • takysoft
    esetleg dlh.net
    olyan játékokhoz is van ott néha patch, amikhez már nincs is meg az eredeti oldal.
    nemhivatalos patchek is vannak.
  • IMYke2.0.0.0
    www.google.com
    Amúgy meg a nagy magyar online játék site-ok letöltési részlegében is megtalálod!
    PCDome, HCGamer, Gamestar, SG stb. stb. stb.
  • ujpgabi17
    Hali valaki nem tudja hogy honnan kell letölteni a Quake III arena Pacht???
  • IMYke2.0.0.0
    Ide biztos nem, mert ez a Fórum nem arra szolgál. Ellenben majd talán saját honlapjára, a Magyarítások Portálra...
  • mama2
    IMYke2 de akkor ha el is készül tudjuk majd használni?vagyis a készítő ha kész a magyarosítás felfogja ide rakni?
  • IMYke2.0.0.0
    Mivel
    1. nem én készítem,
    2. nincs kész,
    3. a készítőnek nincs honlapja, ezért nem tudok segíteni.
  • mama2
    Ez a the movies magyarosítása ha igen akkor kérlekIMYke2 add meg a linket,ahonna lelehet tölteni a magyarosítást.Köszi:Zoli
  • Hunnenkoenig
    Amugy akkor mi a helyzet a tarhellyel? Panyival beszeltel?

En most canceleltem az enyemet, mert folyton szarakodott, viszont talaltam egy svajci ceget. Korlatlan tarhely, korlatlan minden es csak 1,40 euro havonta! Mar meg is rendeltem.
  • IMYke2.0.0.0
    Csak csinálgatja...
  • Hunnenkoenig
    Ez csak nem a The Movies?

Akkor megiscsak megcsinalta valaki?
  • MerlinW
    Addig gyüjthetünk uj videokártyára az engine-video alapján:)
  • IMYke2.0.0.0
    Egyrészt, tele van helyesírási hibákkal! Másrészt, nem illesztgetünk be ekkora képeket csak néhány szóért, amikor meg lehet tenni így is, vagy max 600*480-ban:

A hibák pedig:
    - vesszők és írásjelek után szóköz!
    - közneveknek nincs nagy kezdőbetűje, mondaton belül!

Helyesen:
    Remek! Új épület létesült: személyzeti iroda. Minden filmhez elengedhetetlen a kiszolgáló személyzet, melynek feladata biztosítani a filmhez szükséges kellékeket.
    [a kellékek és az eszközök ebben az esetben ugyanazt írják le, s bár az angolban ezek mások is, magyarul nem használunk két rokonértelmű szót egymás után - legfeljebb árnyalásra, fokozásra, de nem kötőszóval.]
  • GeneralsHungary
    atyatég, sztem valami ilyesmi akart lenni nem?

Remek! Új épület létesült, Személyzeti Iroda. Minden filmhez elengedhetetlen a kiszolgáló személyzet, melynek feladata biztosítani a filmhez szükséges kellékeket és eszközöket. /felszereléseket/

Játékkal nem játszottam, de az alsó képnél talán "magyarosabb" ez.
  • uv
    rakd be a kedvencek közé
  • PetruZ
    off:
    Nem lehetne ezt a fórumot kiemelni az elejére, vagy valahogy megkülönböztetni a többitől? Amióta át lett nevezve, nem hosszú a neve és nincs a végén a kérdőjel, alig bírom megtalálni a sok szemét között.
    /off
  • ibrik
    A Far Cry: Instincts (Far Cry 2) elkészülésének dátumáról még semmi hír, de egyéb infókat találsz a már létező honlapján: http://www.farcrygame.com/us/farcryinstincts/main.php

Viszont a Crysis-ről már felröppent egy olyan hír, hogy 2007 tavasszal jelenik meg - talán...
  • IMYke2.0.0.0
    Választási ajándék lesz.
  • uv
    holnapután szombat lesz...inkább hétfőn
  • mike369
    holnapután?
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, nem holnap.
  • hellcommander
    nem tudjátok hogy a far cry 2 mikor jelenik meg?
  • Hunnenkoenig
    Az meg jobb lenne, mert ti valszeg gyorsabbak vagytok...
    Nekem USA-ban van tarhelyem a powweb-nel es gyorsni gyorsak, csak nem villamgyorsak :-)
  • Panyi
    Sőt ha magyarításokra kell drága imyke, akkor nekem van korlátlan:P
  • IMYke2.0.0.0
    Hunnenkoenig: összeszedem a feltölteni szándékozott anyagokat és megmondom... Köszönöm a felajánlást, jól esik!

• Hunnenkoenig
    Imyke, mennyi hely kell? Nekem van 12 GB tarhelyem napi 10GB adatforgalommal.

Egy-ket GB-t le tudok neked szakitani belöle.
  • Fonta
    Bocsika, de ha minden igaz, akkor a Rush Hour magyarítását szedtem le!
    És az a www.magyaritasok.hu-n van!
  • hgerg
    hé fonta honnan lehet letölteni magyarosítást?
    mond már meg az oldal nevét
  • hgerg
    valakinek megvan a stonghold crusader megyarosítása?
  • Fonta
    Szevasztok!

Nem tudtok egy olyan helyet, ahonnan letölthetném a Sim City 4. magyarítását?! Egy fajtát leszedtem a www.magy...hu-ról, de az csak pár magyar kifejezést tartalmaz!

Szóval előre is köszi a segítséget!

Csáó mindenki!
  • IMYke2.0.0.0
    Nem felejtem... csak helyet kell csinálnom. Most már muszáj lenne egy nagyobb - saját - tárhelyre vadásznom... 500 MB rohadt kevés tud lenni :ÖÖ
  • hellcommander
    A beavis and butt-headot ismeri valaki? Ismerek egy embert aki lehet hogy magyarítaná, csak nem tudom hogy hogy szedjem ki a szövegét. próbáltam f3-al, dragon unpackerrel, de nem találom.
    Imyke a Heretic 2 -őt el ne feljsd.
  • McFrost
    szal akkor nincs...kár
  • Evin
    Én is erre gondoltam, csak ezek szerint rosszul fejeztem ki magam...
  • IMYke2.0.0.0
    A Chrome igen, de Chrome Specforce viszont nem...
  • Andra
    Szuper!!! Millió hála érte!
  • Andra
    Köszi, láttam, csak először ide írtam és utána láttam a másik helyen, hogy mi a helyzet vele.
  • Panyi
    Chrome magyarul jelent meg.
    Tomb Raider legend magyarítás lesz, azt hiszem GH csinálja,