Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fél 12 óta nem is esett róluxó...

Hagyjkátok már szegény hungaryan team csapatot nem ártottak õk nektek szerintem, hát az tény és való, hogy helyesírásilag nem álnak a topon, de na.
...vagy lehet csak magyarOSírani: ZUMMANTÁS! <#vigyor>

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
nézésközelségmegváltoztatás

RaveAir
Állatkertemre. 😄

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

hykao
1. a ZOOM szó már meghonosodott a magyar nyelvben
2. te milyen más "magyarosabb" szóval cserélnéd ki?

(várnám mástól is az ötleteket...én is ZOOM-nak szoktam hagyni)
Duddits
<#hehe>

uv
igen,ez a helyes kifejezés....

(ennél jobban tán csak abuffy tudná körülírni a lényeget)

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

uv
mert nem volt rá idõm napi 12 óra munka mellett (a város túloldalán van)

nem állt még elõ a visszakapottság állapota? <#vigyor2>

Duddits
Miért nem mész el érte?

uv
ha visszakapom.....mert az még mindig nem jött létre <#wilting>

Duddits
Gelt!

Mikor küldöd a Splinter Cellt?

'ggelt!

uv
Jó reggeltet!!!

vadhajtás...

Duddits
Mostmár biztos vagyok benne, hogy ez a GameTranslators egyik ága. <#nyes>

NeoMaN
"A LETÖLTÉS Nem kell regisztrálnod magad ahhoz, hogy letölthess. "Viszont kizárólag Jelszó tartozik minden" egyes Demo és Freeware program valamint magyarosítás letöltéséhez. Jelszót a Jelszó menüpontban találsz. Valamint kérésedet is teljesítjük melyet Emailben küld el nekünk."
beszarok. 😊
nagyon teccik, melóhelyen jó ki kikapcsolódás ennek olvasgatása.. :Ð

RaveAir
Ki nem szeret gonoszkodni? :>

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

<#vigyor1><#eljen>

Duddits
<#nyes><#hehe>

IMYke2.0.0.0
Én kifejezetten szeretek gonosz manó lenni, így tudom, hogy komolyan veszik minden mondatomat: mert amikor "megmondom az õszintét", lehet az kellemes is, és fájó is.

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

<#nyes>
Egyéb iránt itt szeretném felhívni a kívülállók figyelmét egy lényeges dologra!
Mi nem vagyunk gonosz manók (legalábbis nem mind <#papakacsint>), akik folyamatosan csak fikáznak másokat, DE:
ha valaki magyarításra adja a fejét, annál kifejezetten nem pozitív elõjel, ha a weboldala kapásból hemzseg a hibáktól, elrísákottól, ...sbt... nyennyi... <#vigyor>

Duddits
<#nyes>

Amúgy még a Half-Life-t is elírták...

ja, mellesleg imádom a "nem mindennapi meló"-kat! <#vigyor>

"Magyarosítás Portál" úgyhogy gondolom, nyomják majd a sok csikóbõrös kulacsot, gulyást meg szürkemarhát a játékokba...

...viszont van náluk "Macik Háttérkép" is, amitõl mindjárt a szívembe zártam õket! <#vigyor>

IMYke2.0.0.0
Hát, a közép európai betûkészlettel hadilábon állnak, az látható...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Duddits
Nektek nem gyanús a http://hungaryan.atw.hu oldal?? Nekem olyan GameTranslators hatása van...

...vagy inkább 72-bõl <#nyes>

IMYke2.0.0.0
"Megvettem" a játékot, de még nem volt helyem, energiám és idõm a kipróbálásához.
Szerintem, amúgy, más majd úgyis nekiugrik.
Én pedig már nem akarom tovább aprózni magam - így is, vagy 8 (9?) projekt szálai kavarodnak a gépemen, elmémben. Ennyivel még elbírok, nekem ez egészséges és inspiráló, csak egy nap állna 48 órából (8 óra munka mellett!)...

ok, meglássuk...
fordítani most meló miatt úgyis kevesebb idõm van, a PES-sel meg ezzel viszont "elszórakozgatok".
aztán vissza szegény, elhanyagolt Bloodlines-hoz... <#zavart1>

IMYke2.0.0.0
Lehet kötekedni, de amikor egy képernyõre nem írhatok egy adott szómennyiségnél többet (ebben az esetben ez van), akkor félmegoldásokat kell alkalmazni.
Nézd majd meg, még így is épphogy kifér a mondat - 1024*768-ban.
Azt pedig gyorsan hozzá kell tennem, hogy a Driv3r konzolos beütése miatt a menürendszer inkább pompázik 800*600-ban, mint 1024-ben, még akkor is, ha átállítod.

IMYke2.0.0.0
Szerintem az lesz.
Ugyanis, vehemensen belevetettem magam - de meg kell valljam -, a Photoshop sem csodafegyver, s magam sem vagyok vérprofi...
Elküldöm hát a linket, ahová felteszem az anyagokat.
Készülj fel, nem mindennapi meló lesz.
Ugyanis, a szövegek egy része alfa csatornával is rendelkezik.
Lehet, hogy inkább Corellel kellene megdolgozni õket.

IMYke!
Mi a helyzet a Vamp1re grafikákkal? Ha nem haladsz vele, nyugodtan passzold át!

RaveAir
Egy picit korrigálnék: Slashflash is olyan szabadúszó fordító, mint te is vagy. Mi csak kihíreztük, hogy mit fordít... Ugyanúgy, mint más fordítását is kihírezzük, ha megtudunk valamit, vagy ha az fordító közli velünk, hogy milyen játék magyarításának ugrott neki.

(Az már más kérdés, hogy egyes "fordítók" milyen komolysággal végzik a munkájukat. De soha nem lehet tudni, hogy mibõl lesz a cserebogár... 😄)

mondjuk ezzel én is bajban szoktam lenni... mi rá a jó magyar kifejezés...

a zoom az az autók hangjának a beállítása, nem? (zummzumm) <#idiota>

cikasz
Nem akarok kötözködni, de akinek tényleg fingja sincs az angolhoz az honnan tudja, hogy a "zoom" mi??
Ha csinálsz valamit akkor tényleg csináld rendesen és ird oda ugy ahogy kell.

http://www.akciofigura.hu

NeoMaN
#23806? nem tervezed? sztem nagy gém...

MP táborhoz mit szóltok?
Esetleg megy vki?

IMYke2.0.0.0
Ja, erre a mondatra gondolhattak közben:

"Mozgasd a csúszkát a kamera zoom értékének igazításához!"

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

IMYke2.0.0.0
Még a héten. Én nem sietek úgy, mint Slash-ék a Magyarítások Portálon...
Amint megírtam ott, hogy több, mint a felével kész vagyok, siettek feldobni a netre egy bétát... hihihihi...
Pedig ez nekem egyáltalán nem verseny.
Felõlem, elõbb is "kiadhatják". Én akkor is megcsinálom a saját verziómat.

Ezen és a hasonlókon jókat kuncogtam a verziójukból:
"Csúszó mozgás igazítása a kamera nagyításhoz/kicsinyítéshez"

Csuhai G
Véletlenül sem akarlak siettetni, de kb mikorra lesz kész teljesen a Driv3r magyarítás?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

IMYke2.0.0.0
Ez igaz. <#alien>

Most látom hogy a driver 1 hunt is te csináltad, csak akkor még nem nagyon tudták az emberek hogy ki az az i2k, ma azért ez már nem így van... <#eljen>

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

NeoMaN
Freedom Force vs. The Third Reich
magyarítás létezik-e, ill. nekiáll-e valaki? Sztem nagyon jó kis gém, de elég sokat beszélnek benne...

Ezt nevezem! Még egy hete sincs, hogy hozzá lehet jutni a játékhoz. Erre inni kell <#pias>

Még csak béta 😊

sike
milyen az a magyarosítás ami 14 mb a driv3rhez?

-

IMYke2.0.0.0
<#nyes>