58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Paradise-hoz? -
Isten hozott!!!
-
Panyi #30686 Imyke meg azt az editort please küld el amit használtok, mert kíváncsi vagyok rá, hogy milyen. -
Akkor mit fordítanál szívesen? Hidd el, tudok munkát adni...
-
Köszi a választ.
-
ejnye
nemsokára kész a fordítás, akkor mindenképp ismerd meg! -
Panyi #30682 Azért nem segítek, mert az nem tetszik nekem:P Nem tudom DS2 nem jött be! Longest Journeyt nem ismerem -
Utóbbiban annyi könyv van, hogy egyedül bele is gebedek... :))))) -
Ha annyira akarsz fordítani, miért nem segítesz nekem a The Longest Journey-ben, vagy a Dungeon Siege 2-ben?
-
Panyi #30679 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Ilyen nincsen! Na ezt már tényleg nem tudok mit csinálni! Gratu, hogy csinálod meg minden, de legalább nekem mint bossnak megemlíthetném, mert akár titotkban én is elkezdhettem volna, azt lett volna nagy bumm! Legalább nekem egy mailt dsobjál, hogy tudjam. Ugyanez lett volna a Condemned-del. FAR kiderült hogy fordítja, akkor mondom keresek magamnak valami fordítanivalót, akkor legyen Paradise! Egy órát bújtam a netet, míg végre találtam egy kicsomagolót, azt most kiderül, hogy már készítik... Ilyen nincsen... Akkor kershetek valamit magamnak megint. BW2-t most csak egyedül Andy fordítja. Ankh editorom meg még készül és addig nemakarok vele szórakozni. Akkor lehet tényleg civ4 fordítás lesz ebből:P -
Tegnap késő délután kaptam meg az editort. Este lefordítottam 18 fájlt... :)
A nagyobb meló egyébként nem a szöveges fordítás lesz, hanem a grafikai munka: a cikkek, könyvek levelek...
[b]A képen a mai állapot található:
-
180.000 karakter tényleg nem túl sok. Egy hónapon belül el lehetne vele készülni... -
Mióta csinálod? Mert ha már 15% (és anno azt mondtad a benne lévő szöveg mennyiség az kakesz), akkor ez azt sejteti, hogy talán nem is kell olyan sokat várni rá. Vagy rosszul gondolom?
-
Rusy #30675 semmi gond nem számít, csak a fordítás... -
Na ez jó hír! -
Hogy én mekkora egy... szóval, nem Rash87-től, hanem Rusy-tól van meg az editor!
A nevekkel mindig bajban voltam, főképp, ha az arcokat nem tudom kötni hozzájuk...
Ne haragudj Rusy!!!
-
Rusy #30672 Jaja nagyon várjuk, bár a tlj-t is... -
howard13 #30671 Te kis huncut...
-
Én meg elárulom, hogy a fordítása már 15%-nál tart... 
Nekem is megvan az editor, Rash87-től. Titokban akartuk tartani, míg el nem készülök a 180 ezernyi karakterrel...
-
Panyi #30669 Majdnem kihagytam, hogy a játék nem kezeli a hosszú í betűt, de lehet hogy kicsit speciálisan kell előcsalogatni -
Panyi #30668 Akkor jelentem, hogy találtam kicsmagolót a Paradise játékhoz! Nem kell aggódni nem kell visszacsomagolni, csak a megfelelő mappakombinációt használni és átnevezni, törölni a script.opk fájlt, hogy ne onnan szedje az anyagot. Nincsen limit, vagyis a menüben ezt vettem észre, azza mindenhol:P Nézzük néhány képet...
KÉP 1
KÉP 3
KÉP 2 -
Magyarul jelent meg. -
CsillagJoci #30666 Port Royal 2-höz keresek magyarosítást nagyon megköszönném. -
Ez király! Tudod mit jelent ez?... 
Na jó, inkább nem rohanok előre... inkább visszateszem majd a játékot és leellenőrzöm... ne kiabáljuk el...
-
imyke: Kész a legutóbbi SWAT4 fájl. Link ment priviben. -
Rusy #30663 Jaja csak írt másik fórumba és a privire nem válaszolt, de már értekeztünk... -
Biztos észreveszi, ha privátja van.
-
Rusy #30661 i2k privátod olvasd el lécci... -
Bocsi, ha "kábítás" volt, de gondoltam végignézed az összes zip fájlt és ott egyből észreveszi az ember. Amúgy meg nincs mit. "A kisdobos ahol tud, segít!"
-
Na, ott esetleg. Csak akkor miért kábítottál, hogy xy fájl, amikor az általam keresett *.zip (és ezenbelül vagy a huszadik csomagolásban)
Köszi amúgy!
-
De van ilyen fájl, ha tudsz játszani vele, tehát ergo megjelennek a szövegek akkor van ilyen fájl...mondjuk nézd meg a /scenes/*.zip fájlokban a /scenes könyvtárban milyen fájlok vannak.
Kicsit zagyvaság így leírva, de ha megnézed rájössz miről beszélek. -
Amúgy a Hitman Blood Money a szövegfájlokat melyik fájlban tárolja?
(Nem azt kérdeztem, miben nem. Ha a *.loc ra gondolsz, nekem nincs ilyen fájl.)
-
Amúgy meg nem. -
A Hitman Blood Money szövegfájlja abban a szép 1,79 GB -os fájlban van? -
Nekem is csak mindeketto English-ul van meg. -
Én adnám, de nekem csak a 2. rész van meg, inglisül... -
De en sem terjeszteni akarom vazzeg.
Gyurunk vazzeg ?
-
És nem is terjesztem...
-
Gondolom azóta változott a helyzet... -
Na de Imike. 
"IMYke2.0.0.0 - VIP 2004. nov. 21. 01:10 | #17959
Akinek megvan a hivatalosan, magyarul kiadott Xpand Rally, az segíthet másokon, ha ezeket elküldi nekem a feltelepített játékából:
/Data/CarsTexts.scr
/Data/ChampionshipTexts.scr
/Data/PartsTexts.scr
/Data/RacesTexts.scr
/Data/Texts.scr
Így mindenki más is legalább magyar felirattal játszhat(na) majd a Játékkal."
De ez a legjobb, amit tolem kaptal. :P
"IMYke2.0.0.0 - VIP 2004. feb. 15. 15:56 | #10010
rzozo: Port Royale eleve magyarul jelent meg Magyarországon. Tehát létezik hozzá hivatalos magyarítás. A kinyert magyarítás mérete ~11 MB. Nyugi, meg lesz osztva, csak még nem sok időm van honlap feltöltésre és szövegelésre...
IMYke2.0.0.0 - VIP 2004. feb. 03. 15:21 | #9643
- Az új honlap elkészültéig nem lesz frissítés a honlapomon, ez ugye rossz hírnek tudható be, de rögtön jönnek a jók:
1. Jakuza a következő magyarításokat tette közkinccsé - Homeworld 2 ("telepítős" változat) [104 kb], Port Royale [10 MB];