58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Itt nincs American Watenlad-ra... -
nem hiszem el!
mielőtt kérdeznétek, miért nem nézitek meg a Magyarítások Portált????
a Magyarítás listán világosan írva van, hogy készül
a fordítás honlapja:ITT -
Tony Hawk's American Wasteland-ra várható magyarítás ? -
Én úgy tudom nem -
Travelos #31005 valaki tud-e arról, hogy a Sniper Elite-hez készül-e magyarítás? -
I2K, pont erre gondoltam:) egy kicsivel feljebb mutat link a Magyarítások Portálra.. -
WarCraft III: Reign of Chaos + The Frozen Throne magyarítás [szinkronos, 581MB] - Magyarítás Portál
S most itt a feddésed: a bannerben lévő linkeket pedig majd a busmanok fogják használni helyetted?!
-
father1989 #31002 Hello az lenne a kérdésem hogy honnan tudnám leszedni a Warcraft 3 The Frozen Throne magyarításást??? Ha van szinkron akkor azt is!!! lécci adjatok egy linket!!! Előre is kössz!!! -
Én is...
-
Kűggyed... 
Azt hittem, már végeztünk... -
bocsánat, a 2-est lehagytam... -
a Magyarítások Portálon lehet olvasni a Magyarításaink menüpont alatt, hogy Baldur's Gate: készül. vár6ó megjelenés:2006 -
Prof William #30997 A Baldur's Gate 2-vel mi van? Már leált, vagy kész van? -
nos, nem tudtok segíteni?:egy game-t fordítok, és a menünél a fordításnál nem nagyon szereti az ékezetes betűket. azt meglehetne valahogy oldani, hogy elfogadja???mert eléggé hülyén néz ki az, hogy KILEPES :)(játék:Shrek2:) )
-
Panyi #30995 Nem foják kiadni magyarul az biztosan, esetleg majd a 2010-es változatot -
Elkezdtem a Tiger Woods PGA Tour 06 honosítását,ha időközben esetleg kiadják magyar nyelven is akkor abba hagyom addig is fordítom. -
Panyi #30993 Na én meg végre belekezdhetek a Rollercoaster Tycoon 3 + kiegek magyarításába:P -
A táblázatban rossz a képlet - nem 4,3 millió karakteres a játék... -
Hogy másról is szóljon a topik:
Felhívnám a figyelmet valamire:
A nem kész szövegek között a Conversations és a Training is ott van - ezért nem tekinthető késznek a fordítás.
A magyarítás még tesztelésre is vár. Ettől függetlenül, már most is játszható.
ez is el fog készülni.
Főképp, ha ibrik ismét belendül és megkeres, elfogad némi fordítandó anyagot
-
kimenet #30990 Ok,igazad van.
Türelmes leszek...
-
Köszi. :) -
I2K: a játék a Shrek2:) -
nekem is eredeti, uninstalltam, majd újra tettem / sárga az ellenség kocsija/ mégse lehet a pathsokat feltenni.
-
Melyik játék? -
nekem is lenne egy gondom:
egy game-t fordítok, és a menünél a fordításnál nem nagyon szereti az ékezetes betűket. azt meglehetne valahogy oldani, hogy elfogadja???mert eléggé hülyén néz ki az, hogy KILEPES :) -
Jó kérdés... Nálam nem volt gond. Nekem eredeti FarCry-om van, így a törés sem kavarhat be nálam... -
Imike!
A Far Cry frissítése 1033.mst miatt , valami átállítási hiba miatt nem fut, hanem megakad.
Mi lehet a bibi? -
Köszönöm, és bocsánat, egy gondolatmenettel, "lélegzetvétellel" írtam... -
Teljesen igazat adok abban, amit írtál.
(legközelebb egy picit jobban tagold már a részeket, mert így az egész nagyon egybefolyt) -
Panyi #30980 Én icsnálom ott a honosítások részt és bizony nincsen teljes magyarítás van egy féid meddig készen a Magyarítások Portálon -
Ja, tényleg! Hopp, akkor lódítottam...
-
Tudom, tudom - de maximalista vagyok. Grafikák nélkül nem adom ki a magyarítást :) -
Max Cool #30977 Azt tudom de talán a Gamestat elözö számában van.
Most vettem meg a legujjabbat amiben le vam írva hogy a májusi számban van.
-
Panyi #30976 AKkor kicsit gondolj bele, menniy szöveg van benne még azt is egy hónap csak legébelni hát még lefordítani:P majd lesz... -
Max Cool #30975 Ha ugy van én is küldök valamit. De muszáj kotor2-vel jáccanom ugy hogy értem is hogy mi történik.
-
Max Cool #30974 Hali!
Figy valaki tudna nekem küldeni kotor2 magyarítást? -
kimenet #30973 imyke!! má' jövő hét van!! ):>
nem birok magammal.... nna... -
Nem is igaz, mert egyszer az egyik nyaron nem volt neted, tok pangas volt ebben a topicban is miatta! :))))))))))) -
ez ííííííííííígen...
sokat körmölted ezt a szöveget??:)
különben igazad van, de elég lett volna annyit is írni, hogy "kapják be az ilyenek":D
szerintem ezt mindenki megértené... -
Immáron 7. éve, naponta (!) netezem. Már réges-rég felismertem valamit, amiről lentebb egy kicsit írtam is, de hiszem, hogy mindenki, aki egy kicsit belegondolt már a dologba tudja, sejti mire gondolok...
A net teljesen személytelen. Közhely. Bármit is tudun kegymásról, azt csak közvetve tehetjük - írásaink, és véleményünk leírása, feltöltött - digitális - képeink és néha videoink árulkodhatnak valamicskét rólunk, de minden épeszű ember tudja, hogy mindezek együttesen is kevesek ahhoz, hogy megismerjük egymást. Néha, még személyesen is elsiklunk fontos dolgok, jellemzők mellett a másik személyiségében, pedig perszonálisan sokkal könnyebben alkothatunk képet a másikról: háromdimenzió, hang- és hanglejtés, illat, közvetlenség stb.
A net teljesen személytelen. Emiatt mindenki, aki egy kicsit is komolyabban ül le a billentyűzet elé, kialakít egy képet magáról, amjd azt sugallja írásaival, képeivel, nicknevével a digitális világba.
S innen már egyenes út vezet a felvett személyiség felé - egy olyan alannyá válhatunk, akik sosem voltunk, sosem lehetünk, vagy valójában vagyunk, de a környezetünk nem tud és nem akar úgy ismerni... sorolhatnám.
Emiatt nem aggódom, amikor fórumokban - legyen az itt, vagy bárhol másutt - egyesek ellenvéleményt alkotnak rólam [miközben, napi hangulatomtól függően akár vissza is reagálok rá - mert elvem, ha bántanak, megvédem magam], mert tudom, akik IGAZÁN ismernek, azoknak eszébe sem jutna rosszat gondolni rólam - még akkor sem, ha a magam szokásos, egyes mimózalelkeknek talán nyersnek tűnő, de ŐSZINTE módján megmondom, amit gondolok, érzek.
S végül, néha én is élvezem, hogy a felvett egyéniségem [.:i2k:. és ami mögötte van] lehetőséget nyújt arra, hogy a nagybetűs virtuális világban másképp viselkedjek, mint a való életben - de ezzel eddig sem, ezután sem fogok úgy visszaélni, mint a nevetséges, virtuális ellenségeim...