58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Panyi #30769 HL2 EP1?? Valaki fordítja??? -
hellcommander #30768 Na ja,egyetértek, egyébként is még csak 11 éves. -
Én meg ezt most lementem az utókor hasonló képességű egyedeinek, hogy bizonyíthassuk, nem csak ők rendelkez(t)nek ilyen szellemi kapacitással... 
Szerk.: Meg is van :)))) -
Nem tudom elhinni, hogy ez komoly.
Tuti valami "kandi-kamera", vagy ilyesmi. Tesztelik a reakcioinkat, vagy valami. :))) -
Meg moderátor-istenítő spiclik is vagyunk ám! -
LOL, mi vagyunk a leggyengebb lancszem! :)))))))))))))))))))))) -
Na akkor most játszunk Dr. House-t - vagyis az ő pszichiáter/pszichológus változatát...
Lehet, hogy nem az ő hibája. Eddig csak a tüneteket kifogásoltuk. Mostanra talán már mások is rájöttek arra, amire én.
Mint emlékeztek régebben mindig azzal jött, hogy "nagybeteg" és a "szobájához-van-kötve-csak-a-számítógép-és-a-tévé", mert hogy neki csak ez maradt...
Na leesett már?
Nem jár közösségbe...
Anyuci-apuci elkényeztetett egyszem beteg gyereke...
Ezt valahogy úgy hívják, hogy a szocializálódás hiánya - mindez együtt egy nagyfokú gyerekességgel. -
Könyörgöm, egyetlen Moderátor se törölje ezt amíg haza nem érek...! 
Otthon lementem az egészet. Utána mehet a gájdeszba az egész...
-
Ahhhh, a régi szép idők. -
Ne mondj ilyet neki mert megcsinálja -
Az ilyet Spártában ledobták volna a Tajgetoszról... -
Hát fiam, te tényleg nagy gyopár vagy. Remélem komolyan gondoltad és tényleg végleg eltávoztál köreinkből. -
Senki sem istenít semmilyen moderátort. Ha máshogy nem értenéd meg, ő a fórumon a rendteremtő, akinek az a kötelező dolga, hogy megszabadítson minket az olyan idiótáktól, mint amilyen te vagy.
Szerintem épp magadból indultál ki, mint "leggyengébb láncszem".
Valószínűleg még nem fejlődött ki az agyad arra a fejlődési szintre, amikor ha már azt látod, hogy szerinted körülötted mindenki hülye, akkor érdemes lenne elgondolkozni, hogy több mint valószínű, hogy egyedül csak te vagy az.
A gyógyuláshoz vezető út első lépése, ha ezt beismered. -
:DDD
Arra nem kötelezhetünk, hogy tanulj meg helyesen írni, de arra kérnénk, hogy a mondataid végén az írásjelek után, légy oly kedves, hagyj egy darab szóközt. És nem lenne baj, ha néhány entert is ütnél, mert sokunknak még kedve sincsen elolvasni a hozzászólásaidat. -
MIÉRT OLYAN NAGY DOLOG AZ HOGY HA BELEKÖTÖK EGY ISTENI MODERÁTORBA?HÚÚÚÚÚÚ MER A MODERÁTOR AZ NAGYOBB ISTENNÉL MINTHA Ő SZABÁLYOZNÁ AZ IDŐT.OLYAN TRAGÉDIA HOGY BELE KÖTÖTTEM?JAJ REMEGEK BOCSÁS MEG.DE NAGY EGY MODERÁTOR SZERETŐK VAGYTOK TI TI SPICLIK!!!!!!!!!!!!ITT BEFEJEZTEM!!!!!!!UTÁLLAK TITEKET!!!!!!!BUNKÓK SZERESSÉTEK TOVÁBB A MODERÁTORT ISTENÍTSÉTEK!!!ENGEM NEM ÉRDEKEL!!!!!!!TI VAGYTOK A LEGGYENGÉBB LÁNC SZEMEK.VISZLÁT. -
Idáig is sejtettem, hogy nem vagy egy IQ-bajnok, de most már biztos vagyok benne, hogy tragikusan debil vagy.
Úgy látszik nem hallottad még a fórumozás alapszabályát:
Ne köss bele a moderátorba! -
Kérlek, még köbö 2 óráig ne törölj... otthon le tudom menteni ezt a csodálatot a többihez... utána én is takarítom a topikot...
-
hö?
-
"Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű..."
Úgy látszik, te egy visszaeső élősködő vagy.
Ha nem vetted volna észre, itt még mindenki azt kívánja, hogy máshol légy és ne rondítsd a fórum levegőjét... -
ehh...
Figyelj, nem akarok büntetőpontokat adni, légyszíves próbálj meg normálisan fórumozni. Szépen kértünk, rengetegszer leírtuk, elmagyaráztuk, ha semmiből nem tanulsz, nem tudok veled mit kezdeni.
-
Kandur ex szóval te egy moderátor vagy.:) NE KÜLDÖZZGESS PRIVÁT ÜZIT érted.Az utólsó figyelmeztetés.De ha még mindig küldessz:CAPITULATUS ÉS VÉGE -
OFF
Most "vásárolom" a HL2:Ep1-t - gondolom steam-el most nem lehetne ilyen gyorsan "megvásárolni".
-
-
Vagy nyisson magának valami topic-ot, hátha lesz valaki olyan mazohista, hogy folyamatosan felelni fog a kérdéseire. :) -
Van általános segélykérő topik, van a játéknak is saját topikja. Kérdezősködj ott!
-
légy öngyilkos
, vagy játszál mással
-
Ide figyeljen mindenki újra raktam a játékot, feltelepítettem a DirectX-et háromszor, újra indítottam a gépet, és még mindig ugyanazt írja ki.Ilyen nincs a világon.Mit tegyek? -
Most jöttem rá hopgy igaza volt takysoftnak tényleg az Extras pont alatt van:D de én hülye kitöröltem a játékot és most rakom újra.Felrakom a DirectX-et és ha minden jól megy jó lessz. -
mama2:
- DirectX-et "setup.exe"-vel telepíted.
- Akkor is, ha a gép / program nem jelzi: újraindítod a gépedet!
- Menni fog a játék. [Természetesen, ha eredeti játékod van és nem kell buherálni még valamit vele]
-
ibrik elkezte már 3 csapat a magyarosítását -
Írj a játék készítőjének Vásárlói könyvébe, hogy nálad nem jó a játék...
A kérdésed nem ebbe a fórumba való - mint azt már más is jelezte neked. És mivel a játék nem magyarítható, így abban a vonatkozásában sem ide való.
A problémáddal menj a játék fórumába, ne itt fárassz minket.
-
Ezt mondjátok meg mért van.Köszi:Zoli. -
I2k ezt töltöttem le ezt az 1 óra nem tom hány perceset,és valami filéket adott ki,amikhez én nem nagyon értek.Ha megmondanátok hogy mit kezdjek avval a sok filéval megköszönném.Minden file cab fórmátumba van,de van kösztük még:dll formátum is.meg van egy setup exe is.Azt feltelepítem és még úgy se jó.Egyébként még a The movies ezt írja még ki amikor rákattintok:The Movies(TM) was not colsed properly the last time you used it. If The Movies(TM) fails to run, you can look for a solution in the Readme file. Do you want to wiew this file now?És aztán ott van még hogy igen vagy nem rányomom hogy igen:kiadja a Readmet és megin ki ír valamit:If you want return to the game please press OK. Pressing cancel wil return you to Windows -
A szöveges meló már hétvégén kész lesz. Tesztelésre majd szüksége lesz :)
Grafikai meló utána kezdődik.
A TLJ részemet pedig már a jövő hét végééig szeretném befejezni. -
Rusy #30735 Én el sem kezdtem bízokm a magyar fordítókban, főleg egyvalakiben, de mielőtt fényezném nevet nem mondok... -
A Paradise -al le is álltam, mert még csak az elején vagyok a munkád miatt.
Remélem ha így haladsz, hamar készen lesz. -
Kattints ide! >>>DirectX 9.0c [április]<<< Kattints ide!
Kattints a bazi nagy, piros alapú LETÖLTÉS gombra!
Letöltöd és telepíted, és hallgatsz!
-
greco #30732 Kérdezd meg a nagymamád. Ő tudni fogja! :-) -
Ha hiszed,ha nem ez még mindíg a magyarítások fórum.... -
Figyi én már letöltöttem a www.szoftverbazis.hu-ról,a microsoft.com-ról egyik se jó.Ha a googleba beírom nem letöltést ad be.Én már mindenhól próbáltam de nem műkszik.És takysoft olyan hogy Extras nincs.Véglis én nem találtam.Na így mondjátok meg mitcsináljak vele de gyórsan mert ez a kedvenc játékom.Egyébként arra gyanakszok hogy újra lett rakva a gépem és a Directx nem lett feltelepítve.ezért 3 játék már nem műgszik ez miadt mind a DirectX 9.0c-t kéri.Egyszerűen ki vagyok akadva.Kérlek mondjátok meg mit tegyek.Mert amikor még nem lett újra rakva a gépem akkor mind a három játék működött.Egyáltalán hól lehet ezt a DirectX 9.0c-t letölteni úgy hogy működjön is?Mer ami a szoftver bázisnál volt ott valamilyen filéket rakott ki én ehezz meg nem értek.A haverom meg csak szombat délelőtt vagy vasárnap délelőtt tud kijönni.És én már nagyon szeretnék vele játszani.Egyébként takysoft ez az Extras menűpont hól van?Mer nem találom tényleg.Esetleg amikor rakom fel a játékot nem írja ki hogy:feltelepíti a DirectX 9.0c-t persze angolúl?Mer én csak feltételezem mer én csak annyit csináltam hogy:next next next finish game.De nem lett sajnos belőle sikeres start game:):(.Úgy hogy nagyon szépen kérlek titeket válaszóljatok hogy mit csináljak.Mert már tényleg megőrülök.A választ köszi előre is nagyon szépen:Zoli.
UI:Jó éjszakát mindenkinek,és szép álmokat!