Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha van utójáték, elõjátéknak is kellene lennie 😛
Porsche már koccsi. De nem akarok mindenbe belekötni <#idiota>#idiota>
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
..hátha vki el is olvassa 😛
Jah jolvagyok, csak megyek ünnepelni 😛
De az elsõ sóhajom tényleg jól jönne, visszagondolva csomó más döntést hoztam volna mint akkor.
Boxkesztyû, de pszt 😛
(amúgy a grafikai problémákat már megoldottam)
2. Mi a f**ert jatszol vele, ha szerinted sz*r? (ld. HL2 topic)
(Mindenkitol elnezest a kifakadasert.)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Kötekedsz?
Verekedni akarsz?
Velem vagy 😊
No, mindjárt chat-elek a fejével!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Pl.: van ez a LOL, csak fórumon chaten használom, való életben nem lenne értelme, falun lakom elkezdek lolozni azthiszik meghülyültem <#idiota>#idiota>
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Esetleg ha IMyke ráér, megcsinálhatná az 1.31-hez is. <#puszi>#puszi><#wink>#wink>
De ezt tenyleg nem lehet osszefuggesbe hozni szerintem senkivel, en is sajnos(?) tobb eve ismerem, es hasznalom is.
Nekem nincs is igazan bajom konkretan ezzel a szoval, de teny, hogy az ember olyan szavakat is "felszed" es hasznal, amivel onmaga sincs kibekulve. Vettem mar eszre magamon, hogy idegesit egy szleng kifejezes, es ennek ellenere elobukkan egyszer-egyszer belolem is, tudatalatt, nem is szandekosan.
De a "vagom" szvsz nem veszes.
Azt a musort sztem nem kell komolyan venni. En sem neztem, de persze "ismerem", mert sajnos ha az ember akkoriban arra a csatornara kapcsolt, mindegy mit nezett, mert kozben bekapcsoltak azt a sz*rt. De az egy gusztustalan, szinvonal alatti musor, hasonlo kaliberu emberekkel.
Hmm... Es hogy is jott fel az Elvis? <#confused>#confused>