Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nem kell regisztrálni:
Anniversary Frissítés

Szerintem, átolvasod, és megkapod a választ - ráadásul azoktól, akik a magyarítást eleve készítették.

//szerk.:
Az utolsó hozzászólásban van egy link:

"Amúgy a magyarítás végig megfelelően működik ezzel a kiadással is, csupán az újonnan beépített modok és azok tartozékai maradnak angolul, viszont ezek annyira "szűkszavúak", hogy egyáltalán nem okoz gondot ha nincsenek lefordítva. "
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2022.08.11. 14:35:26

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A Skyrim Anniversaryhoz nincs magyarítás?

Tudom a Morrohunon kellene kérdezni de már unom, hogy mindenhova hatszázmillió regisztráció kell...

Lett az Anachronox -hoz magyarítás, nem lett kihírezve, ezért írom, h több mindenkihez eljusson, nem tudom milyen játék, de valahogy úgy emlékeztem rá, h egy klasszikus, mint a Deus ex 1, de h valójában eléri-e azt a szintet, nem tudom...

https://magyaritasok.hu/download/3250/anachronox
Evin
Ott legfőképp a PC-s programok fordításai vannak. Játékok fordításai az MP-n vannak vezetve.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Most, hogy a fontos témát kitárgyaltuk jöhetnek a kevésbé fontosak.. min dolgozol épp?

Csak mert a honlapodat 2 éve nem frissítetted. Nem vagy már aktív?

Evin
Oooooookééééé....<#rolleyes>

Tudjuk általában azok poénkodnak ezzel akik 8 centis minikiflivel maszatolnak <#wilting><#hehe>

ÚRISTEN, VERY BIG!
Evin
"Nagy és ijesztő."

1000 ft és megszabadulsz a vírusoktól
Nagy és ijesztő. Félek a vírusoktól <#rinya>

kirol
Az internet elég nagy. Légy kicsit kreatív.

IMYke2.0.0.0
Sertodj be nyugodtan, de ezt nem itt kene eroltetni.
Keresd meg a forditot, es vele konzultalj a warez temarol (is).
Koszi.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A kérdés továbbra is adott. Valaki tudja hogy kellene megbuherálni, hogy menjen tört verzión?

3.42 eurót tuti megér, What Remains of Edith Finch
Sajna nem az van fent a magon

GOG-os verzióval működik.
What Remains of Edith Finch magyarítás működésre bírható virágbolti verzióval?
Fatal error jelenleg

Egyértelmű trollkodás, be ne dőljetek már... mint mikor az a bohóc - nem jut eszembe a neve - befejezés előtt nem adta ki a mad max fordítást de még bejelentette a RDR2 magyarítást
Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2022.07.15. 22:51:52

https://magyaritasok.hu/games/assassins-creed-odysseyFolyamatosan frissül
Sziasztok!
Az Assassin's Creed: Odyssey magyarításról lehet tudni valamit, hogy hogy áll?

Mondjuk a BG2 fordításának rohadt hányadtatott sorsa volt. Remélem a BG3-é nem ilyen lesz.
Most már csak a Pillars of Eternity 2-t kezdje el valaki(k) 😄
Lehet több is, a 2 részé kb 10 évig készült...
A Divinity: Original Sin 1-2-ből kiindulva úgy 5-6 év és el is készül 😊

https://wotinfo.hu

Evin
"Tapasztalt fordítók vagyunk" - Kik?
"...dolgoztunk már nagy szerepjátékokon..." - Min?

Sehol egy név, egy lista, egy megfogható információ. Én fenntartásokkal kezelném, de ne legyen igazam.

Es ezt is el kezdtek. :-)
Galdurs Gate 3
Sziasztok!

Az Assassin Creed Odyssey dlc-ihez létezik magyarítás? ver: 1.5.3
mi történt?
darkSectorxxx
Elküldtem. Remélem menni fog, ha nem akkor jelezz vissza. 😉
Azért küldtem email-ben hogy nem akartam feltölteni sehová értelemszerűen a magyarítást.
Illetve ha nem kapod meg az email-t akkor is szólj!

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Furcsa nekem engedi.

Irj pm-be egy email-t akkor oda átdobom neked.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.06.25. 21:06:19

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Béluska74
Köszönöm szépen! Ezt én is megtaláltam. Itt írja ki nekem amikor a letöltésre kattintok hogy : Not Found.

If you give a little love you can get a little love of your own

darkSectorxxx

Béluska74
Sziasztok! A Hellblade: Senua's Sacrifice magyarítását honnan lehet letölteni? A magyarítások portálon a letöltésre kattintva az írja hogy : NOT FOUND.

If you give a little love you can get a little love of your own

RicoKwothe
Sziasztok!

Igen, én magyarítom a Jugglers-t, de egy gyanúsítgatás miatt elment a kedvem minden fordítástól. Ha valakit érdekel, átadom szívesen, a fele már kész. Ha nem érdekel senkit, akkor egyszer majd (valamikor télen) befejezem.

Aki fittyet hány...az fittyet evett.

Összesen 600 sor szöveg van benne (vagy még annyi sem), ha jól emlékeszek. Viszont az egész egy hosszúm vers, így nem csoda, hogy a legtöbb embernek beletörik a bicskája. Verset fordítani nem olyan egyszerű. Tudni kell rímeket formálni a szövegből mert a nyers fordítás angolró magyarra minden, csak nem rím. Egyébként én kezdtem el még régen, de aztán átadtam Rico -nak.
Utoljára szerkesztette: nulladik, 2022.06.12. 19:45:05
kirol
Valaki régen írta itt, hogy fordítja a A Jugglers Tale -t.
Abbamaradt a projekt?
(Ez egy 70 perces játék.)

jofer
Az Epicen 13 euró a Gold verzió. Ubisoft connection, aztán nem is kell neki az Epic kliens. A game pass-osat sanszos, hogy magyarítod.

Alapjátékot kicsit körbenézel már 5-6€ körül találsz.

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

1-2 nap? Az azért elég meredek! 😄
Ha van egy összeszokott csapat (programozó, fordító, lektor) és már most belevágnak akkor is 1-2 hónap ha nem több.
De pár napos játékhoz eleve nem szívesen készítenek fordítást, mert ilyenkor nagyon sűrűn jönnek a frissítések és ez alatt változhat a szöveg, új tartalom jöhet a játékhoz és magyarítást is folyton frissíteni kellene.
Szerintem fél év - 1 év és talán elkezdik, ha van rá fordító.
De az is lehet, hogy a Dark Pictures sorit készítik el előbb és csak azután ezt már, ha ugyan az(ok) foglalkoznak majd vele. 😊
+ Teljesen mind1 a szöveg mennyiség, ha valaki lefoglalja és nem foglalkozik vele \ elunja. Szóval ez eléggé kesze-kusza... 😄
Utoljára szerkesztette: CreativePlus, 2022.06.11. 14:49:33

Multicor - Új Gépi Magyarítások FB: https://www.facebook.com/groups/544411176877557

IMYke2.0.0.0
Vélhetően a gépi fordításra gondolt, amivel 2 nap alatt leküzdhető jó nagy szövegennyiség is.

darkSectorxxx
Olyan kevés lenne a szöveg ebben???

kirol
A Quarry remélem egy-két nap. 😊

darkSectorxxx
😊

Legjobb tudomásom szerint már egy jóideje van teljes mértékben működő program az összes Dark Pictures játékhoz a magyar fordítók körében. Teljes export és import tool.
Nem is 1db. És nem a Zenhaxos katyvaszokra gondolok. 😊
Szimplán nincs aki jelenleg fordítaná, mert más projektek vannak tervbe véve, illetve az első rész még jelenleg is fordítás alatt van.
A Quarry is baromi könnyedén fordítható. Legalábbis programozás technikailag. Hogy mikor lesz lefordítva azt a jóisten se tudja. 😊
Persze javítsatok ki, ha tévedek. :x
Szóval: "türelem magyarítást terem"! 😄
Utoljára szerkesztette: CreativePlus, 2022.06.11. 00:19:22

Multicor - Új Gépi Magyarítások FB: https://www.facebook.com/groups/544411176877557

darkSectorxxx
Ja értem...hogy más gond volt

IMYke2.0.0.0
Ha utana olvasol, akkor megtudhatod, hogy annal a sorozatnal mi volt a gaz - technikailag kinyerheto az osszes resz szovege. ZenHaxon van cucc ezekhez.

darkSectorxxx
Jó csak mert a Dark Picturesnél magyarításoknál cska a Man of Medanhoz volt. 😊

IMYke2.0.0.0
Nyilvanvaloan igen. Unreal Engine 4 futhat slatta.
A 16 gigabyte-os fajlban van a szovegfajl, valszeg.
Csak azt kell megtudni, hogy milyen formatumban, hany fajlban, es mivel szerkesztheto (locres vagy uasset)

darkSectorxxx
Ez a Quarry vajon magyarítható?

Out of stock

A game pass viszont jó ötlet <#worship>

Szia,
Gold 13 EUR
Emellett már bekerült a game passba is, ami 14 hónapra kb 16.000 forint.