58388
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
#58024 Elvileg a Dead Cell és a Northgard motorját használja, és mindkét említett játékhoz készült fordítás, így van rá némi esély, hogy ez is fordítható.
Ezen infók alapján el tudsz indulni. -
tombadillo #58023 sziasztok. tudna valaki segíteni? a wartalest szeretném lefordítani, a shiro games játéka early access stádiumban. a szövegek egy 4 gigás res.pak fájlban vannak, de egyelőre semmivel nem tudom előszedni. -
isz890629 #58022 Láttam, és tetszik amit eddig láttam. Ha úgy alakul, akkor beszorítom. -
Plata #58021 Megjelenési dátum még nincs,de steamen korlátozott ideig elérhető a játék Demója most.Ha érdekel. -
odavid95 #58020 Sziasztok!
The Elder Scrools Online (mmorpg) magyarítás bemutatása a hunTESO csapatától:
Infók és részletek (Leírás, Képek, Videók) az alábbi linken:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=147715654363076&id=100073739259099
Aki szeretne résztvenni a közösségi fordításban, vagy érdekli a projekt jelentkezzen bátran! :)
Bemutató\Kedvcsináló videó:
https://www.youtube.com/watch?v=5S06nfuxGlI
(Az esetleges hibákért és félrefordításért elnézéseteket kérem, azóta már lektorálva és javítva lettek! Van még több videó is a csatornán!)
Részlet:
A hunTESO csapata tavaly (2021.10.11.) célul tűzte ki a The Elder Scrools Online játék közösségi magyarítását és azóta már 10 tagra bővült a fordítók száma, a fordítás állapota pedig átlépte a 6% -ot! (Ez a szám bár nem hangzik soknak, de a szöveg mennyisége 5-10-szerese egy átlagos játéknak, így ez valójában hatalmas mennyiséget jelent.)
A fordítás végigviteléhez a ti azaz a közösség segítségét kértük\kérjük jelenleg is! ?
Itt tudtok jelentkezni:
Email: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073739259099
Weboldal: http://hunteso.hu/
Akár 1 mondat, akár 1 küldetés, akár 1 komplett DLC lefordítása hatalmas segítség a cél eléréséhez! ?
- A magyarítás Addon formájában elérhető!
- A fordítások, már másnap bekerülnek a játékba - azaz folyamatosan frissülnek!
- Lehetőség van a magyar/angol nyelv visszaállítására, akár játék közben is!
- Nem fenyeget ban veszély, a Bethesda támogatja ezen projekteket!
- A frissítések, DLC-k és változtatások okozta nehézségeket sikeresen áthidaltuk!
- A Bethesda támogatja a munkánkat! 100% esetén hivatalos nyelvként is bekerülhet (lásd: Orosz és Spanyol fordítás)!
- Saját weboldal, fórum, facebook oldal és Discord szerver, amik folyamatosan fejlesztés alatt állnak, igyekszünk mindig fejleszteni rajta!
A projektvezető nem én vagyok, de aktívan résztveszek a fejlesztésben és a fordításban, reklámozásban!
Utoljára szerkesztette: odavid95, 2022.02.21. 15:06:57 -
isz890629 #58019 Nem tisztem megmondani, hogy kétszínű-e vagy sem. Tudjuk jól, ha valami probléma lesz, akkor a házigazda lépni fog, nem véletlenül van 58000 hozzászólás ebben a topicban. Részemről ennyi a felesleges off-ozás. -
eddie999 #58018 Érdekes helyett én a kétszínű kifejezést használnám. -
odavid95 #58017 Valóban érdekes..
Amúgy köztünk szólva mostanában megfogadtam, hogy igyekszem kerülni a balhét. :D
Na, de nem is offolok tovább, látom végül ban lett a vége. :D -
isz890629 #58016 Az is érdekes, hogy te bárhol kommentelsz az utóbbi időben, szinte azonnal kitör, vagy már kitört egy botrány. -
#58015 -
#58013 Első lépésként feltételezem, hogy komoly illetővel van dolgunk. Ezért zártam ezzel:
"Ezzel egyúttal arra is felhívtam a figyelmed, hogy nem kérünk ebből a témából ezen lapokon!"
Ha, és ha folytatja, akkor kérek egy moderátort, hogy nézzen be hozzánk...
-
odavid95 #58012 Ha emlékszel, volt egy megjegyzésem pár napja egy másik topicban: ("biztos vagyok benne, hogy a xy-ban folytatják majd", vagy valami hasonló..) :) Nos bár nem 100%-ban, de tényleg bejött a dolog.
Szerintem eléggé egyértelmű, hogy ki/kik és milyen célból csinálják ezt.
Ami szintén 100%, hogy az illető kamu profil és amit leírt annak a valósághoz nincs köze, a célja hogy kiverje a hisztit, felkavarja az állóvizet, revans-ból, a másik fórumon ért sértettségekért.
Ha lehet egy javaslatom, még csírájában fojtsd el a dolgot: bant és törlést az illetőnek, különben reakciót-reakcó követ és annak nem lesz jó a vége. :)
Ha valakinek van egy alantas célja és direkt kelti a feszkót, az ellen a józan ész és a szép beszéd nem megoldás, hanem csak táptalaj a célja teljesítéséhez.
Időben kell elcsípni és kiműteni a tumort.
Utoljára szerkesztette: odavid95, 2022.02.19. 11:58:16 -
#58011 "Na tudtam vagyis sejtetem hogy a házigazda is cinkos éreztem a csontjaimban ilyenek ezek a sötétben bujkáló hackerek"
Köszönöm, hogy rámutattál olyasmire, amiről még magam sem tudtam - érthetőbben: hogy sötétben bújkáló hacker vagyok -, de hát sosincs elég későn előbújni a sötétből, és ráébredni a valóságra.
(szólok, mielőtt "áhhhá" önigazoló felkiáltással elhinnéd a fentieket: IRÓNIA, szarkazmus)
De, mondanék zárszóként valamit:
Ha annyira fondorlatos gazemberek volnánk mi itt, akkor miért is jöttél a "barlangunkba" panaszkodni, és magadra hívni a figyelmünket?
Arra nem gondoltál, hogy ha ezt teszed, akkor sokkal jobban kiszolgáltatod magad (keress Google-val rá, ha már tudod kezelni a netet: digitális ujjlenyomat).
Rövidre zárva:
Saját jól felfogott érdekedben tanácsolom, hogy ne vádaskodj, sérts meg másokat írásban, mert a neten mindennek nyoma marad, amivel oda-vissza, de vissza lehet élni, és nem biztos, hogy becsületsértésért szeretnél pereskedni.
Ezzel egyúttal arra is felhívtam a figyelmed, hogy nem kérünk ebből a témából ezen lapokon!
Tisztelettel,
A sötétben lapuló hacker topik házigazda*
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2022.02.19. 11:44:51 -
Kancsalborz #58009 Ignoráljátok.
Evinnek szerintem van egy fogadása erre hogy ki ez... -
#58008 Ahogy kérted, módosítottam. -
#58007 Folytatva ezt a gondolatmenetet, én támogatom az "evin konzolozz" link leszedését. Nagyon rég raktam ki oda fordítást, az is program volt. Jellemzően az MP-re töltök fel.
Viszont javasolnám a ps-hack.hu-ra cserélését. Igaz, hogy ingyenes regisztrációhoz kötött a belépés, de mögötte sok, csak konzolos fordítás található meg (ami az MP-re nem kerül ki, csak link formájában). Lényegesen több, mint ami az én személyes aloldalamon most van. -
#58006 Ezért kár volt regisztrálni...
Ha nem trollkodsz, és valóban komolyan gondolod a leírtakat, ajánlom felkeresni a lakcíme szerint illetékes pszichiátriai gondozót. -
HJ #58005 Kedves Ferenc!
Tisztelettel kérdem: egyszerű trollnak vagy ennyire hülyének tetszik lenni? :D -
#58004 Kedves Tisztelttel Ferenc talán először a magyar helyesírással probálkoz meg, hiszen így a moderátor nem fogja megértemi mit akarsz tőle.
Illetve elég zavaros maga a tartalom is, meg aztán ha van egyetlen egy mp3-sod vagy tört játékod otthon, ebook vagy akár egy internetről leszedett recepted ami jogvédett, akkor kár ugrálnod mert ez esetben bagoly mondha verébnek hogy nagyfejű
Nehogy ugy járj mint az a elhíresült eset amikor egy csávó feljelentette egyik ismerősét mert cd-ket másolt, mutatta is a bizonyitékot a rendőröknek hogy itt van e, neki is másolt, aztán a cd másolo kapott kétszázezer forint büntetést, a feljelentő meg kétmillát mert annyi jogvédett anyag volt a számítógépén :-D
Kár hogy itt nem lehet letiltani ilyen hülyéket... -
Piko888 #58003 Nagy a baj nálad ember. -
#58001 mert mi az az illegális? drogot árulnak vagy fegyvert csempésznek? :-D -
HJ #57999 A 3 ingyenes epices TR közül már csak a Tomb Raider 2013 nem megy. Bár ahhoz van másik ami működik. -
#57998 Köszönöm a megerősítést! -
HJ #57997 Működik az epic verzióval is! -
frem #57996 Köszönjük szépen! -
#57995 A frissített Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration magyarítás (v1.05) már tölthető a TombRaiderS.hu oldaláról!
Kompatibilis a játék legújabb javítócsomagjával: (Steam) v1.0 build 1027.0
Az Epic Store-ban található változattal a magyarítás nem került tesztelésre!
Letöltés -
Plata #57994 Igen tudom,ki is próbáltam,de nem jött be. -
Plata #57993 Rendben és kösz.
Nekem ennyi is elég,hogy tudom nem halott a dolog. -
Anonymusxx #57992 Egyébként van egy a Pharaohra nagyon hasonló játék, a Nebuchadnezza
-
isz890629 #57991 De ígérni nem ígérek semmit! Nem biztos, hogy tudok vele egyáltalán foglalkozni. Lehet más fog, de legalább akkor most már tudod, talán nem halott a dolog. Üdv! -
Plata #57990 Köszi a választ.
Remélem sikerül összehozni a magyarosítást.
Nem régen ki jött egy újabb videó,talán végre már nem sokára megjelenik. -
isz890629 #57989 Hello! Én terveztem, de sajnos már így is túlvállaltam magam. Szerintem, ha nem különbözik számottevően a grafikus motor, akkor simán megoldható egy átültetés. Figyelem én is a játékot, és az adatlapját is, viszont megjelenési dátummal nem nagyon akarnak szolgálni a fejlesztők. -
Plata #57988 Sziasztok.
Volna egy kérdésem,bár még nem időszerű de érdekelne.
Nem sokára elvileg jön a Pharaoh New Era ami a régi Pharaoh+Cleopatra felújítása,új grafika és egyebek.
De a küldetések meg térképek és a map editor maradnak a régik.
Nem tudjátok van tervben a magyarosítása?
Vagy talán a régi magyarosítás felújítása a mostani játékhoz?
Nagyon szerettem a Pharaoh-t régen,de csak magyarul.
-
Piko888 #57987 W4T nekifogott: SIFU bemutató -
NiGhTM4R3 #57986 Mafia 3-ról mit tudtok? jó ideje nem haladt már a hunositokteam oldalán, de már le is vették
Asszem 60% körül volt már jó ideje, hátha valaki átvenné
Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2022.02.11. 01:10:30 -
FartingSquirrel #57985 Far Cry Primal
A decemberben említett fennakadás a napokban elhárult, így a fordítás újra halad tovább.
Részleteket, újabb híreket és érdekességeket a TaleHunters Facebook-csoportjában találtok. -
Piko888 #57984 igazad van, sajna sokan nem veszik tudomásul, hogy az igazi fordítók mennyit tesznek le az asztalra -
#57983 Mit? A fordításokat, vagy a tények közlését? Én nem tettem semmi rosszat, de ha másképp látod akkor írj, kíváncsi vagyok a véleményedre. -
#57981 nem lehetne ezt abbahagyni? -
#57980 Nem tudom, hogy mivel szítottam a tüzet, plusz nem én kezdtem az adatok és a tények közlését.
UI.: Ha netán kettős mérce van szólj!