58390
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • grebber
    Nem arról volt szó hogy mégse fog mert nehézségek vannak? Valami ilyesmit hallottam.
  • Panyi
    Na meg magyarul fog megjelenni!
  • hykao #34723
    Lehetni mindent lehet, csak kérdés milyen erőfeszítések árán. :)
  • grebber
    Kane And Lynchet lehet magyarítani?
  • TSL16b
    Panyi megtalálta az ellenszert, a frissítés a TF2 magyarítás után várható.
  • TBTPumpa
    magyarul jelenik meg november 23.-án..
  • cikasz
    ITT próbáltad már?
  • volfika
    Hy!
    magyarositást keresek ami jo is a következökhöz:Trainz Railroad Simulator 2006,Blitzkrieg,Rig Racer 2,Swat 4! vagy web oldalakat ahol le lehet tölteni!
    A segitséget elöre is köszi
  • Panyi
    Dolgozunk az ügyön!
  • MaSzKa
    aki Portal-t és a Half-Life 2 részeit magyarította

• Tombi
    Pontositok: egy hibával elszáll, ha valakinek van ideje akkor segitenek a hiba kijavitásában is..
  • Tombi
    Half Life episode 1-hez tud valaki müködi magyaritásról amivel indul is a jatek? a jelenleg letölthetö verzioval fagy a steames EPISODE 1.
  • marci555
    Helló! Valaki tudna infót adni, hogy hol áll a swat 4 tesztelése?
  • Mayday
    Apro street?
  • Snailbite
    jah bocs nem tudtam hogy nem nekem írod TBT-Pumpa ,mert utána vettem észre
  • uv
    szó sem volt róla, hogy fent lenne...
  • Snailbite
    a www.gamehunterteam.hu-n nincs fent az anno 1701 magyarítása (vagy csak én nem találom) léci segíts
  • meril
    Hello! A játékban a magyar fájlok is benne vannak. De egyébként SG fórumon a Pro Street topikban le van írva minden!
  • epson81
    Sziasztok!Apro-streethez keresek magyarositást.Tudnátok segíteni hogy hol találom?
  • TBTPumpa
    a gamehunter készített hozzá egy nagyon jó minőségű fordítást.. igaz tele van hibákkal amit azóta sem javítottak, meg már nem is fogják, sztem, de ettől függetlenül király a fordítás! próbáld ki! www.gamehunterteam.hu
  • uv
    szerintem már rég megjelent. legfeljebb nálunk nem, de ez a cikk szempontjából tökmindegy, az kínai verzióban is ott csücsül a hungarise nyelv, akár csak a Hellgate esetében.
  • jnc
    A válasz megvan: Nem jelent meg még a játék! Én hibáztam, hogy ezt az "apróságot" nem ellenőriztem :(
  • jnc
    A cikk eltűnt, tény. Nem tudom ki törölte, de szomorú vagyok emiatt. Tény, nem sok szó volt benne a honosításról. De ezt nem nagy baj. Többet olvastunk a játékról? És? Nem hiszem, hogy ez akkora gond lett volna. Nyelvezetileg nem volt annyira rossz (ennél sokkal rosszabb is volt már/van kint) Az adatbázisban megvan még az anyag, hiszen az általad belinkelt helyről is elérhető... Viszont én nem tudom visszaállítani, mert az admin oldalon nem látszik. Remélem Panyiék választ adnak majd, és remélem nem szándékos cenzúra, mert az ellen szót emelek, de nagyon!!!
  • ibrik
    Nincs hozzá külön magyarítás és felesleges magyarítani, mert magyar felirattal jött ki hivatalosan a játék.
  • Snailbite
    Hello!
    Anno 1701-hez kéne nekem magyarítás!
    Esetleg én is megcsinálnám ha megmondja valaki hogy a mappájában melyik fájlt kell átírni és azt melyik progival lehetne megnyitni.
    De ha valakinek lenne kedve az megcsinálhatná és elküldhetné e-mail címemre: [email protected]
  • takysoft
    Volna egy kérdésem.
    Van Minigun új cikke a magyarítások portálon... erről van szó
    Tegnap még elérhető volt a portál főoldaláról, ma pedig nincs ott, meg a Cikkek menüpontban sincs benne..
    A cikk maga szörnyű lett, de erről írtma bővebben oda is(katt a linkre)
    Ez most cenzúra? mert az ugye előbb kellett volna.
    A cikk tényleg nem lett jó, de ettől még így kicenzúrázni komment nélkül igen undok dolog azzal szemben, ami írta.

Ha tényleg cenzúra, akkor inkább kirakás előtt kellet volna visszadobni, hogy javítsa ki, nem?

Mind1, nem értem, ha jár erre illetékes, akkor szóljon már, mi van...
  • ibrik
    Az Enemy Territory: Quake Wars 1.2-es patch módosításainak megfelelően frissítettem a magyarítás MOD-omat.
    Elérhető az oldalamról: http://ibrik.atw.hu
  • ndaveed
    Helló
    Kellene nekem a Need for Speed Under grand 2-höz magyarosítás!
    Kösz elörre!
  • micimackoo
    Sziasztok!

tud valaki fordítást a pro cycling manager 2006-hoz?

előre is köszi
  • takysoft
    Duke Nukem aktuális fordítás a portálon. cikk is van... de elég... érdekes... jnc elemében volt:D

akit érdekel, lehet tölteni.
  • il
    Sziasztok!

Panyi!
    2006 körül Te foglalkoztál a sIN EP 1 honosításával, s ahogy utánnanéztem olyan 60% körül azt írtad, hogy kb 1 hét múlva kész lesz. Kerestem, de nem találtam sehol. Valami infó evvel kapcsolatban? Illetve hol érhető el a letöltése, mert szeretném magyarul végigtolni.

Előre is köszi
    il
  • takysoft
    ha ddr slot van rajta(valószínűleg)
  • hellcommander
    Egy p3 as gépbe belemegy ddr memória?
  • TGWH
    hát nekem aztá' édes mindegy. :D
  • takysoft
    ez nem ti-ri-ri-ri-tti-tííííí?
  • takysoft
    yipeee
  • Gmiki
    Sziasztok! Ismét "hatalmas" projektet fejeztem be egyik délután. Ha valakit érdekel elkészítettem a LoveChess Age of Egypt c. erotikus sakk program magyarítását...
  • TGWH
    tiriríítitííí közérdekű közlemény, mmstert várják a Magyarítások portálon, a Sacred topicban, hogy közzé tegye mire jutott a Sacred gs verzió magyarításával. tiriríítitííí
    (hehh, ugye hogy nem felismerhető a tiriríítitííí???)
  • takysoft
    az oldal azért nem jön be, mert:
    -a sok csatlakozásúakat tiltja a webmotor
    -hardwireden van a magyarítások.... az ő szerverük(csak van külön domain)

az oldal valszeg azért jön be, mert:
    -panyi szólt a webmasternek, hogy vegye ki a légnet IP-t a banlistából.

UI: 5000 ft-ért ugyanaz az ip, mint mindenki másnak? ezért tényleg pénzt adsz ki? (nézz picit utána.... az internet-szolgáltatás nem éppen csak a weblapok eléréséből áll... a teljeskörű netszolgáltatáshoz igen sok más is tartozik.... de adj pénzt szarér' )

UI2: a dynamikus IP szinte minden felhasználói szempontból jobb (és szinte minden server szempontból roszabb... de ti felhasználtok, és nem servert üzemeltettek:D)
  • goor
    Már bejön az oldal!!