58388
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
#56180 Fallout 4: 07.31-én, vagy 08.01-02 napján fogom kiadni a szóban forgó frissítést. Igazából már a január 15.-én kiadott fordítás is 99,9%-ban teljes fordítás volt (szövegileg, hiba több volt benne). A márciusi és a májusi csomag ezt javította tovább, illetve pár száz helyesírási hibát (elütést) orvosolt, ez volt a feladatuk, a mostani is ezt fogja tenni.
Nagyon kevesen jeleztek az elmúlt hónapokban hibát, elütést (szerintem vagy tesznek rá magasról, vagy észre sem veszik...) - így ezért szándékozom ezt előreláthatólag az utolsó frissítésnek megcsinálni.
Lehetne még sok időt eltölteni a roppant aprólékos átnézésével (bármikor lefogadnám, hogy vannak még benne hibák), de a fentiek miatt (meg más projektjeim is vannak) elengedem a dolgot.
TLDR: Igazából már április környékén elkezdhetted volna, de ha úgy érzed, várhatsz még plusz egy hetet. De nem hinném, hogy egy átlagos játékos észrevenné a különbséget a májusi és a most következő frissítés között... -
St3vEn #56179 A fallout 4 GOTY-hoz az eddigi legújabb fordítással kapcsolatban kérdeznék. Mennyire teljes, jó a mostani verzió? Elvileg Jön még egy utoló frissítés, érdemes e megvárni? Illetve ezzel kapcsolatban lehet tudni mikor érkezik az utolsó frissítés?
Valamint a New Vegas Ultimate-hez lehet tudni mikor lesz kész az utolsó dlc fordítása? -
nulladik #56178 na most akkor mivan? mégsem él az oldal?
"olyan bizonytalan vagyok... vagy mégsem?" -
#56177 Bár így annyira tény hogy nem "trendi", de sokkal áttekinthetőbb, és használhatóbb az oldal szerintem. (is). -
#56176 3 hozzászólásodból 2 bicskanyitogató. Elég rossz arány. -
Szeret6996 #56175 Amíg lehet fake névvel jelentkezni nekem bajom nincs vele. -
#56174 Rendben főnök csak miattad ki is veszem ezt a topikot is a kedvencekből és megpróbálok soha többé nem írni..mert úgyis tudom ez a célod ellehetetlenítsed a fórumozásomat. Sikerült. Írtam volna mást is de nekem ennyit nem érsz hogy emiatt a hatalmad fitogtassad amivel sajnos valaki felruházott itt az sg-n
A kontaktot azért felveszem az üzemeltetőkkel hogy jó lenne lenézni mi folyik itt "moderáció" (mondjuk ez nem létezik) hanem hatalomfitogtatás címszó alatt..
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.07.21. 11:08:07 -
#56173 igen, ennyit irtal, es nem volt benne plusz buta szurkalodas.
igen.
kerdezzuk meg a szavazasban hogy ezt ki hiszi el neked :) fejezd be, szoltam, utoljara -
#56172 Leállhatsz nyugodtan:
Hirdess szavazást és nézd meg kik szerint bicskanyitogató az "ez sokáig bírta" mondat...megsúgom maximum szerinted
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.07.21. 11:00:43 -
#56171 biztos nem azert toroltem mert bicskanyitogato idiota nyomorek stilusban irtad, ugyebar
mert a te tetteidnek nincs kovetkezmenye, ugyebar
felejtsd el ezt a topicot, amig nem repulsz innen is, kosz -
#56170 Ezt írtam én is de valaki törölte..Biztos a te hangod mélyebb és ezért maradhatott
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.07.21. 10:54:43 -
#56169 Amúgy meg visszaállt minden az oldalon. -
greco #56168 A kiemelt ablakban látod a fordítókat.Be kell állítani a követést hozzájuk és mindent látni fogsz. -
#56167 Szimpla "adat halászat". Az oldal működhetne regisztráció nélkül is. De ha csak így lehet használni akkor ebbe bele kell törődni. -
#56166 Mi az oka, hogy minden funkció regisztrációhoz van kötve? -
#56165 nekem az a rossz, hogy belépek, kb bejön ilyen "főoldal", ahol semmit nem ír ki (nem jelöltem barátnak senkit, mert kb minek :D )
külön rá kell mennem a magyarítások aloldalra, ahol már kiír pár dolgot, de elég rossz, hogy oldalanként csak 6 darabot.
én azt szeretem, ha kilistáz, jó sokat. egymás alá.
a régi ilyen szempontból jobb volt, egy szép lista, látható hogy mi az ami teljesen kész, mi az ami készül, mi az amivel már haladnak, hány %-on áll.
de majd kiderül, mi lesz az egészből. lehet, ha van egy projekt, akkor olyan szempontból jobb. -
greco #56164 Melyik funkcióra gondoltál? -
#56163 Ennek az új fantasztikus új info nak van chat része (mondjuk a réginek is csak az volt az egyetlen értelmes funkciója)? (Nem mellesleg ez a kinézet egy kula minek kellett facebokká alakítani amikor az oldalon lévő "funkciókat" kb 99.9%-ban senki se fogja használni? -
#56162 töröltem a cache-t, most már itt is jó. -
Anonymusxx #56161 Nálam már új, lehet rosszul látod -
#56160 Miért van már uj oldal? :) Nálam még mindig ándör konsztráksön' :D
Vagy változott a domain? -
greco #56159 Szia, az volt az értelme, hogy a régi oldal lassú és elavult volt.Sajnálom, ha az új oldal nem nyerte el a tetszésed, sajnos mindenkinek nem lehet megfelelni. -
#56158 Na nekem odafigyeljetek...
Videó.... -
Szeret6996 #56157 Sziasztok
Mi történt a https://magyaritasok.info.hu-val?
Közben meglett, de valaki tudja hogy mi értelme volt ennek?
Esetleg reklámok miatt?
Utoljára szerkesztette: Szeret6996, 2020.07.19. 10:19:14 -
St3vEn #56156 Ne erőltesd, használhatatlan, teljesen magyartalan, google translate régi verzióval. A mondatok se voltak értelmesek nem hogy, összefüggőek. -
#56154 Ez alapján amit itt írnak kb egy "nulla" a magyarítás... nincs is kész..
Létezik kész magyarítás?
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.07.17. 19:59:12 -
robbancs33 #56153 Itt meg sajnos nem jött válasz hiába iratkoztam fel. -
robbancs33 #56152 Ja igen-próbáltam én is,de nem oké :/ -
#56151 https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=212606918 -
dolfy #56150 Ezt néztem én is de nem tudom működésre bírni. Megcsináltam amit írtak de semmi. -
#56149 Allitolag nem lett tul jo. -
nulladik #56148 az első találat volt a keresőben... -
dolfy #56147 Sziasztok!
Esetleg valaki át tudná küldeni a Torchlight 2 magyarítását mert sajna most a magyaritasok.info oldal egy jó ideig nem működik. Előre is köszönöm! -
experto11 #56146 Azt szeretném kérdezni,hogy a Persona 4 fordítható? -
#56145 Volt már erről szó régebben is, hogy a PS verzióhoz készül. Én is így tudom, hogy készül, és szó volt az esetleges átültethetőségről is. Valószínűleg más is így szerzett erről tudomást. -
nulladik #56144 tudod, hogy működnek az emberek...
"láttam egy videót ahol magyar felirat vol benne...." ->
"láttam egy videót ahol magyar volt" ->
"van hozzá magyarítás" -
#56143 Pedig azon pont látszik, hogy az egy utólagos feliratozás. -
nulladik #56142 magyar feliratos végigjátszás van youtube -on, gondolom ez kavar meg embereket
-
#56141 Nem tudom honnan szeditek ezt a kész magyarítást..Már sok helyen belefutottam.A youtubon fentlévő magyar feliratozott videok zavarhatják meg a fejeket -
#56140 Még nincs kész fordítás, de ha technikailag megoldható, természetesen.