58388
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Sunsetjoy
    Fallout 4: 07.31-én, vagy 08.01-02 napján fogom kiadni a szóban forgó frissítést. Igazából már a január 15.-én kiadott fordítás is 99,9%-ban teljes fordítás volt (szövegileg, hiba több volt benne). A márciusi és a májusi csomag ezt javította tovább, illetve pár száz helyesírási hibát (elütést) orvosolt, ez volt a feladatuk, a mostani is ezt fogja tenni.
    Nagyon kevesen jeleztek az elmúlt hónapokban hibát, elütést (szerintem vagy tesznek rá magasról, vagy észre sem veszik...) - így ezért szándékozom ezt előreláthatólag az utolsó frissítésnek megcsinálni.
    Lehetne még sok időt eltölteni a roppant aprólékos átnézésével (bármikor lefogadnám, hogy vannak még benne hibák), de a fentiek miatt (meg más projektjeim is vannak) elengedem a dolgot.

TLDR: Igazából már április környékén elkezdhetted volna, de ha úgy érzed, várhatsz még plusz egy hetet. De nem hinném, hogy egy átlagos játékos észrevenné a különbséget a májusi és a most következő frissítés között...
  • St3vEn
    A fallout 4 GOTY-hoz az eddigi legújabb fordítással kapcsolatban kérdeznék. Mennyire teljes, jó a mostani verzió? Elvileg Jön még egy utoló frissítés, érdemes e megvárni? Illetve ezzel kapcsolatban lehet tudni mikor érkezik az utolsó frissítés?
    Valamint a New Vegas Ultimate-hez lehet tudni mikor lesz kész az utolsó dlc fordítása?
  • nulladik
    na most akkor mivan? mégsem él az oldal?
    "olyan bizonytalan vagyok... vagy mégsem?"
  • Maxtreme
    Bár így annyira tény hogy nem "trendi", de sokkal áttekinthetőbb, és használhatóbb az oldal szerintem. (is).
  • mooo
    3 hozzászólásodból 2 bicskanyitogató. Elég rossz arány.
  • Szeret6996
    Amíg lehet fake névvel jelentkezni nekem bajom nincs vele.
  • grebber
    Rendben főnök csak miattad ki is veszem ezt a topikot is a kedvencekből és megpróbálok soha többé nem írni..mert úgyis tudom ez a célod ellehetetlenítsed a fórumozásomat. Sikerült. Írtam volna mást is de nekem ennyit nem érsz hogy emiatt a hatalmad fitogtassad amivel sajnos valaki felruházott itt az sg-n

A kontaktot azért felveszem az üzemeltetőkkel hogy jó lenne lenézni mi folyik itt "moderáció" (mondjuk ez nem létezik) hanem hatalomfitogtatás címszó alatt..
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.07.21. 11:08:07
  • j0nNyKa
    igen, ennyit irtal, es nem volt benne plusz buta szurkalodas.
    igen.
    kerdezzuk meg a szavazasban hogy ezt ki hiszi el neked :) fejezd be, szoltam, utoljara
  • grebber
    Leállhatsz nyugodtan:

Hirdess szavazást és nézd meg kik szerint bicskanyitogató az "ez sokáig bírta" mondat...megsúgom maximum szerinted
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.07.21. 11:00:43
  • j0nNyKa
    biztos nem azert toroltem mert bicskanyitogato idiota nyomorek stilusban irtad, ugyebar
    mert a te tetteidnek nincs kovetkezmenye, ugyebar
    felejtsd el ezt a topicot, amig nem repulsz innen is, kosz
  • grebber
    Ezt írtam én is de valaki törölte..Biztos a te hangod mélyebb és ezért maradhatott
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.07.21. 10:54:43
  • Sunsetjoy
    Amúgy meg visszaállt minden az oldalon.
  • greco
    A kiemelt ablakban látod a fordítókat.Be kell állítani a követést hozzájuk és mindent látni fogsz.
  • Béluska74
    Szimpla "adat halászat". Az oldal működhetne regisztráció nélkül is. De ha csak így lehet használni akkor ebbe bele kell törődni.
  • Csori96
    Mi az oka, hogy minden funkció regisztrációhoz van kötve?
  • akyyy
    nekem az a rossz, hogy belépek, kb bejön ilyen "főoldal", ahol semmit nem ír ki (nem jelöltem barátnak senkit, mert kb minek :D )
    külön rá kell mennem a magyarítások aloldalra, ahol már kiír pár dolgot, de elég rossz, hogy oldalanként csak 6 darabot.
    én azt szeretem, ha kilistáz, jó sokat. egymás alá.

a régi ilyen szempontból jobb volt, egy szép lista, látható hogy mi az ami teljesen kész, mi az ami készül, mi az amivel már haladnak, hány %-on áll.

de majd kiderül, mi lesz az egészből. lehet, ha van egy projekt, akkor olyan szempontból jobb.
  • greco
    Melyik funkcióra gondoltál?
  • grebber
    Ennek az új fantasztikus új info nak van chat része (mondjuk a réginek is csak az volt az egyetlen értelmes funkciója)? (Nem mellesleg ez a kinézet egy kula minek kellett facebokká alakítani amikor az oldalon lévő "funkciókat" kb 99.9%-ban senki se fogja használni?
  • Maxtreme
    töröltem a cache-t, most már itt is jó.
  • Anonymusxx
    Nálam már új, lehet rosszul látod
  • Maxtreme
    Miért van már uj oldal? :) Nálam még mindig ándör konsztráksön' :D
    Vagy változott a domain?
  • greco
    Szia, az volt az értelme, hogy a régi oldal lassú és elavult volt.Sajnálom, ha az új oldal nem nyerte el a tetszésed, sajnos mindenkinek nem lehet megfelelni.
  • scomcomputers
    Na nekem odafigyeljetek...
    Videó....
  • Szeret6996
    Sziasztok
    Mi történt a https://magyaritasok.info.hu-val?
    Közben meglett, de valaki tudja hogy mi értelme volt ennek?
    Esetleg reklámok miatt?
    Utoljára szerkesztette: Szeret6996, 2020.07.19. 10:19:14
  • St3vEn
    Ne erőltesd, használhatatlan, teljesen magyartalan, google translate régi verzióval. A mondatok se voltak értelmesek nem hogy, összefüggőek.
  • grebber
    Ez alapján amit itt írnak kb egy "nulla" a magyarítás... nincs is kész..
    Létezik kész magyarítás?
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.07.17. 19:59:12
  • robbancs33
    Itt meg sajnos nem jött válasz hiába iratkoztam fel.
  • robbancs33
    Ja igen-próbáltam én is,de nem oké :/
  • lostprophet
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=212606918
  • dolfy #56150
    Ezt néztem én is de nem tudom működésre bírni. Megcsináltam amit írtak de semmi.
  • IMYke2.0.0.0
    Allitolag nem lett tul jo.
  • nulladik
    az első találat volt a keresőben...
  • dolfy #56147
    Sziasztok!
    Esetleg valaki át tudná küldeni a Torchlight 2 magyarítását mert sajna most a magyaritasok.info oldal egy jó ideig nem működik. Előre is köszönöm!
  • experto11
    Azt szeretném kérdezni,hogy a Persona 4 fordítható?
  • blackcalibra
    Volt már erről szó régebben is, hogy a PS verzióhoz készül. Én is így tudom, hogy készül, és szó volt az esetleges átültethetőségről is. Valószínűleg más is így szerzett erről tudomást.
  • nulladik
    tudod, hogy működnek az emberek...
    "láttam egy videót ahol magyar felirat vol benne...." ->
    "láttam egy videót ahol magyar volt" ->
    "van hozzá magyarítás"
  • Evin
    Pedig azon pont látszik, hogy az egy utólagos feliratozás.
  • nulladik
    magyar feliratos végigjátszás van youtube -on, gondolom ez kavar meg embereket

• grebber
    Nem tudom honnan szeditek ezt a kész magyarítást..Már sok helyen belefutottam.A youtubon fentlévő magyar feliratozott videok zavarhatják meg a fejeket
  • Evin
    Még nincs kész fordítás, de ha technikailag megoldható, természetesen.