Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3P
Köszönöm. A hiba ott lehetett, hogy én a gyöükérben levõ file-okat is felül írtam. Újra megpróbálom.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

3P
Van egy kis gondom, vagy csak szimplán béna vagyok.
Szóval nekem a 4 CD-s TLJ van meg, ahhoz nem is találtam 1.57-es patch-et, s ez ami a honlapodon fent volt nem is akart feltelepülni. Feltelepítettem így a magyarítást simán a 4 CD-sre, s azóta már nem akar elindulni a játék DLL hibára panaszkodva. (Elõtte futott)

3P
Ha már DS1 kapcsán bele futottunk az ûrhajós játékokba, akkor had kérdezzem meg, hogy auz X3 Reunion-hoz készül-e magyarítás? Anno tavasz elején volt valamiféle kósza hír errõl, de mivel azóta sem olvastam hasonlót, így vélhetõen nem, de gondoltam egy kérdést megér.

3P
Hát ez tényleg szomorú hír, de majd csak lesz egyszer erre is valami szerkesztõ.

grebber
Kösz 😞

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Bocs, de még mindig röhögnöm kell az aláírásodon... <#buck> Kész vagyok 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[Jakuza]
En neztem, igaz csak a demojat, mert neki akartam allni, de sajnos ugy tunt, hogy nem igazan lehet.
A jatek exejeben volt egy csomo szoveg, raadasul olyan formaban, amiverl se a ResourceHacker, se az Exescope nem boldogult.
Az exe szerkezeteben raadasul neheziteskent, nem a megszokott formaban volt a szoveg hanem S H I P formaban volt pl a hajo, tehat a karakterek kozott szunet volt, ami miatt meg keresni se tudtam a szovegekre, mert egyik Hexa editor sem igazan boldogult vele, meg az Ultraedit sem.
Olyan volt mintha szunet lett volna a karakterek kozott, de ha space-val kerestem azzal sem tudtam szavakra keresni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

IMYke2.0.0.0
grebber már csak ilyen. Megszoktuk 😊)))

Mayday
Ehh, mai megjelenes es full dvd... 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

grebber
DarkStar One gamere ránézne majd valaki ,hogy lehet-e magyarítani, ha akad 1 kis ideje??

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
A visszajelzéseket, hibákat és finomításokat természetesen várjuk! Voltaképp, Ti - a játékosok - végzitek el a TESZTELÉS nagy részét!
Tegyük jobbá együt ezt a magyarítást!

IMYke2.0.0.0
Köszönöm, köszönjük!
A fordítók: .:i2k:., Takysoft, via_mala!

RaveAir
Gratulálok!

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

3P
Nagyon köszönöm. Minden elismerésem a kitartó munkádért.

nagykispeter
Így van
Köszönjük!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

copass
<#worship><#worship><#worship><#worship>
1.5év!<#wow1>elismerésem.<#taps>

IMYke2.0.0.0
Immáron nyugodtan beszerezhetõ: The Longest Journey 1.57 HUN (1.0)

Jetpack = övrakéta

Lehetne hátirakéta is, mint például van hátizsák is,
de már elnevezték egyszer övrakétának, övekkel felcsatolható rakétának.
Ha valaki találkozik a jetpack névvel valamelyik játékban, akkor
az övrakéta a meghonosodott magyar kifejezés rá.

Évtizedek óta használják, de csak nagyon kevesen,
mert csak fél percig lehet használni,
rettenetesen drága az üzemanyag hozzá és
fülsiketítõ hangja van. <#wilting>

övrakétások cikk

IMYke2.0.0.0
A mai nap folyamán már ezt is megbeszéltük Panyival.
Hát, úgy látom, nem marad más, mint hogy oda kell feltöltsem. De már csak holnap délután...

Piedon
Félve megkérdezem, hogy miért nem a Magyarítások Portálra töltöd fel? Onnan biztosan nem törlik.<#vigyor5>

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

IMYke2.0.0.0
A francba! Törölte! Hát elmegy a **********!

Piedon
Öööö, tessék mondani az atw törölte az oldalt? Mert most azt írja, hogy nem létezik ilyen oldal...

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

IMYke2.0.0.0
A The Longest Journey magyarítás 1 órán belül teljes erõvel tölthetõ lesz!
Az elsõ hibajavítás-csomag 2 héten belül érkezik!
Addig is, tessék bõszen játszani és a hibákat jelezni itt, a topikban! Ez a legbiztosabb hely, e-mailt nem mindig nézek...

Mast3rmind

\"Hmmmm...Semmi\"

Mast3rmind
Íme, egyik új munkám Panyival karöltve:

Gõzerõvel halad, de igazán Szeptemberi megjelenéskor bírok vele jobban haladni, mert jelenleg csak a béta verziót birtoklom, amiben egy kiképzés egy kis multi csata van.

\"Hmmmm...Semmi\"

Mast3rmind
Jah és boldog születésnapot, ha már szóba jött! <#email><#hawaii><#felkialtas>

\"Hmmmm...Semmi\"

Mast3rmind
Gratu i2k!<#eljen>

\"Hmmmm...Semmi\"

IMYke2.0.0.0
Másfél évnyi fordítás...
Elkészült a The Longest Journey HUN honlapja, de olyan tetûlassú az ATV-feltöltés, hogy a 150 MB-nyi anyagot most nincs erõm megvárni... Késõ van.
Ma délután feltöltöm.
Addig is, a magyarítás honlapja: http://tljhun2006.atw.hu

Ezzel szerettem volna megköszönni a sok jó kívánságot és felköszöntést.

mooo
BSZ!
fery02
Condemned magyarítás van már egyáltalán, mert én még nem találtam

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

A Ghost Recon 1-hez van magyarítás?
Boldog szülinapot kívánok a házigazdának én is :-)
(meg még sok, magyarításokkal foglalkozó éveket)

Kaszi46
ennek örülök! mármint a magyarítás, esetleges befejezésének. annak már kevésbé, hogy nem lesz neted.

jó munkát!

*Posse*T.W.D*

Jaja Pontosan Isten és a Portál éltessen sokáig😊

Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/

zeli
Boldog szülinapot

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Kori
Boldog Szülinapot IMYke2.0.0.0

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

IMYke2.0.0.0
Nagyon szépen köszönöm fiúk! <#buck><#szeret>

mama2
boldog szülinapot IMYke2.0.0.0!

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

RaveAir
Isten éltessen sokáig születésnapod alkalmából!

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Boldog Szülinapot IMYke2.0.0.0! <#smile>
zeli
mintha ez a hazs már lett volna😛
szerinted tud valaki, ha az elõzõre se válaszolt?
nézd meg itt

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Tud valaki a Championship Manger 2006-hoz magyarítást? Elõre is kösz!
Paradise lost? <#idiota><#zavart1>

Helló a Pro Cycling Manager-hez nem tod valaki valami jó magyarositást? Elõre is kösz!
bon
Köszi a magyarítást. Nagyon király. Egyébként a beállíátásoknál nekem az interactual fülnél szál el a progi, de ha jól emlékszem még a magyarítás elõtt is így volt. Engem nem érdekel a többi fül mükõdik. Mégegyszer köszi.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

ibrik
Nálam semmi gond vele.
Milyen verziód van? Teljes verzió vagy próba? Verziószám?

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

kirol
Ha végigkattintgatsz a beállítás ablak fülein, rögtön eszáll a progi a progiddal.

Valami gáz van vele.

ibrik
Bár részben nem éppen ide illõ hír, de mint itteni "ismerõsökhöz" szólok:
[b]Elkészültem a saját készítésû, nem-hivatalos PowerDVD 7 (illetve Deluxe 7.0.1813) magyarításommal.
Elérhetõ az oldalamról: http://ibrik.atw.hu

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

mama2
miért? mit? miért? mit, mit? mit moo mit?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.