58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Ha nincs a magyaritasok.hu-n, akkor nincs. -
Hali!Aki tud a Total Overdose-hoz magyarítást adjon linekt!Sehol se találtam,pedig nagyon jó lenne! -
Szeszmester #37266 Sziasztok!
A Deus Ex első részében hogy fordítottátok az implantokat (augmentations)?
Elvileg volt két szemben álló oldal, Naturals és Augs. Ezek mik lettek? -
Saint Row 2 is volt tervbe véve?Jó lenne,bár én már a Borderlandsnak is nagyon fogok örülni,amikor kész lesz!
-
"höbölög", helyett "hőbörög"
Köszi!
-
Én is sok mindent szeretnék az Élettől, de hát nem megy. -
Azok nem érdekelnek nem "azért" höbölgök.
Saints Row 2,Prototype,Borderlands és a többi! -
Egy hamar nem. Más élettempóm van, mint egyetem idején volt :(
-
Nézz fel a Magyarítások Portálra... -
Anonymusx #37259 Azért nekem válaszolhattál volna :) Bár gondolom nem lesz hozzá. -
Szigorúan magánvélemény ez részemről is igaz.Majd ha jönnek a munkák akkor "leállok"
-
-
Mindenhez tervez ,de megvalósítás másra marad mert sosem készülnek el a munkák
-
Anonymusx #37255 A Dungeon siege legends of aranna -hoz nem tervezel magyarítást készíteni? -
Ideiglenesen a MU jó megoldás szokott lenni. Aztán onnan úgyis át lett töltve az egész az MP-re. -
Ha legközelebb ilyesmi miatt sírok, akkor meg is érdemlem :)
Igyekszem nem elfelejteni az ajánlatod, és amikor időszerű lesz [Borderlands 100+ MB méret], akkor megkereslek :)
-
Milliószor mondtam neked, hogy adok neked saját külön bejáratú, korlátlan, webről is elérhető FTP tárhelyet... Ehelyett itt görcsölsz ezekkel az izékkel...:) -
Mintha Attila88b keresett volna teszteléshez 1-2 hónapja, aztán hirtelen abbamaradt. Érdeklődj nála MP-n. -
strebacom #37250 Imi te nagyon jó ember vagy én sem vagyok már fiatal, és megéltem egy-két dolgot, de veled hasonló jó gyerekkel ritkán találkozik (manapság) az ember...Ez hizelgés, hanem tény!!
-
MystOrion #37249 Sacred Gold 2.28-hoz mikor lesz magyarítás?? -
Még szerencse, hogy visszanéztem... ;) Néha hetek telnek el az sg.hu látogatásaim között. -
Privátban elküldtem.
-
A tudnivalókkal kapcsolatban dobhatnál nekem egy e-mailt, hogy valami hírt is csináljak hozzá. ;) -
RAMyMamy #37245
-
Nem kell neki hagyjad, 2030-as tervbe benne van hogy elkészül. 

-
Ha gondolod be tudok segíteni a Prototype-ba -
grisa1 #37242 
-
strebacom #37241 "Az Area 51-et is befejezem"-na akkor kérem szépen, már régóta várom!!!
-
RAMyMamy #37240 köszi, akkor további jó munkát hozzá ^^ -
Igen, a nyáron már kész lesz. Teszteléssel.
-
RAMyMamy #37238 csak nagyon halkan szeretném megkérdezni, hogy a Borderlands magyarítása a nyár folyamán elkészül? már nagyon várom, addig hozzá se kezdek a játékhoz :3 -
Szívesen. :) -
A magyarítás nem különbözteti meg az európai, észak-amerikai és az original vagy másolt verziókat, és mivel nem tartalmaz módosított indító alkalmazást (exe), így feltehető bármelyikre.
Az Area 51-et is befejezem, de most elsődleges a Borderlands.
Míg előbbit HEX-ben tudom csak faragni, utóbbit már nem kell úgy. -
Köszönjük a fordítást és a felrakást is! -
kjhun #37234 Gondolom sokan vártak erre. :)
Amúgy csak eredetire vagy tört-re is felmegy??
Az AREA51-ét mikor teszed fel? -
Panyi #37233 S már fenn is van :) -
Panyi #37232 Jön már lefele :) Szerintem estére fenn lesz. -
Anonymusx #37231 Hát ha írtál nekik üzenetet, akkor csak felrakják. ;) -
Feltöltögetni ezt is hosszú ideig tartott. :(
Abban bízom, hogy valamelyik adminisztrátorunk, Panyi, vagy RaveAir tud tenni lépéseket az ügyben.
-
Anonymusx #37229 A magyarítások portálra nem rakod fel?