58389
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
strebacom #37250 Imi te nagyon jó ember vagy én sem vagyok már fiatal, és megéltem egy-két dolgot, de veled hasonló jó gyerekkel ritkán találkozik (manapság) az ember...Ez hizelgés, hanem tény!!
-
MystOrion #37249 Sacred Gold 2.28-hoz mikor lesz magyarítás?? -
#37248 Még szerencse, hogy visszanéztem... ;) Néha hetek telnek el az sg.hu látogatásaim között. -
#37247 Privátban elküldtem. -
#37246 A tudnivalókkal kapcsolatban dobhatnál nekem egy e-mailt, hogy valami hírt is csináljak hozzá. ;) -
RAMyMamy #37245 -
#37244 Nem kell neki hagyjad, 2030-as tervbe benne van hogy elkészül. -
#37243 Ha gondolod be tudok segíteni a Prototype-ba -
grisa1 #37242 -
strebacom #37241 "Az Area 51-et is befejezem"-na akkor kérem szépen, már régóta várom!!!
-
RAMyMamy #37240 köszi, akkor további jó munkát hozzá ^^ -
#37239 Igen, a nyáron már kész lesz. Teszteléssel. -
RAMyMamy #37238 csak nagyon halkan szeretném megkérdezni, hogy a Borderlands magyarítása a nyár folyamán elkészül? már nagyon várom, addig hozzá se kezdek a játékhoz :3 -
#37237 Szívesen. :) -
#37236 A magyarítás nem különbözteti meg az európai, észak-amerikai és az original vagy másolt verziókat, és mivel nem tartalmaz módosított indító alkalmazást (exe), így feltehető bármelyikre.
Az Area 51-et is befejezem, de most elsődleges a Borderlands.
Míg előbbit HEX-ben tudom csak faragni, utóbbit már nem kell úgy. -
#37235 Köszönjük a fordítást és a felrakást is! -
kjhun #37234 Gondolom sokan vártak erre. :)
Amúgy csak eredetire vagy tört-re is felmegy??
Az AREA51-ét mikor teszed fel? -
Panyi #37233 S már fenn is van :) -
Panyi #37232 Jön már lefele :) Szerintem estére fenn lesz. -
Anonymusx #37231 Hát ha írtál nekik üzenetet, akkor csak felrakják. ;) -
#37230 Feltöltögetni ezt is hosszú ideig tartott. :(
Abban bízom, hogy valamelyik adminisztrátorunk, Panyi, vagy RaveAir tud tenni lépéseket az ügyben.
-
Anonymusx #37229 A magyarítások portálra nem rakod fel? -
#37228 Szívesen! É na türelmet köszönöm, amit sokan felém tanúsítottak a visszaosztást tekintve.
-
#37227 Köszönjük szépen! A nap folyamán feltelepítem. -
#37226 Benoit Sokal's Paradise HUN - Text + Video
======================================
1. rész (96 MB) - KLIKK!
2. rész (96 MB) - KLIKK!
3. rész (96 MB) - KLIKK!
4. rész (96 MB) - KLIKK!
5. rész (30 MB) - KLIKK!
Jelszó sem RAR-on, sem a telepítőn nincs. Viszont, olvassátok el a benne leírtakat!
-
#37225 Megaupload lesz egyedül - fiók is van, és megbízható(bb), mint a többi.
A Rapidshare ráadásul szívató ágra tette a Free User-eket.
Hamarosan fenn van az utolsó adag is, és jönnek a linkek. -
kjhun #37224 Most már 8 helyre lehet felpakolászni. -
kjhun #37223 Miért nem Multiupload -ra teszed fel??? Te 1*-szer feltöltöd, onnan meg fel megy még 6 helyre, vagyis mintha 7* töltötted volna fel, de csak 1* kell. Ha valamelyiken törlik a fájl(t/okat), akkor még a többi helyről nagy eséllyel még leszedheted. Meg ha jól sejtem "This link .. unavailable" valami ilyesmi szöveget írt ki?? Ez általában a feltöltés után szokta csinálni, hogy a fájl nem elérhető, de később mér leszedhető, ez jellemző rá. Meg talán túlterheltség is lehet az oka. Ez általában nem a feltöltés hibája szokott lenni. Linkek, mikor lesznek? Az AREA51-é mikor lesz fenn?? -
#37222 3 teljes 96 MB-os állományt már sikerült felerőszakolni. És abból kettő volt olyan, hogy felkerült, de folyamatosan azt írta a Megaupload, hogy a link nem működik, miközben a Filemanagerben láttam.
Így, azokat töröltem, és újra neki kell ugrasztanom a klienst.
-
#37221 Szia! Kb. mikorra várható a letölthetőség? -
#37220 Sziasztok!
Nincs kedve valamelyik profibb fazonnak besegíteni egy projektbe, avagy átvenni azt? Hosszú ideje nincs ráfordított időm, régóta kezdtem el, egyedül voltam kénytelen csinálni az eltelt idők legnagyobb részében... és már kényelmetlennek érzem, hogy nem tudok vele haladni.
Programok vannak hozzá, sok infóval rendelkezem, eredeti játékkal is, stb.
A játék neve Space Rangers 2.
Vagy itt, vagy a Magyarítások Portálon meg lehet találni, köszi előre is. -
#37219 Köszönet! -
Anonymusx #37218 Ezen az oldalon van róla infó:
http://www.hunositokteam.weboldala.net/news.php -
#37217 Overlord 2 fordításról van valami új hír? -
#37216 Az utóbbi honosításaim telepítőjét Evin csinálta NSIS-szel. Nem volt gond vele, de most nem akartam zargatni emiatt.
-
kjhun #37215 NSIS-t és INNO-t próbáltad? -
#37214 Most InstallAware 9 R2-vel. Az eredeti Setup2Go-val, emlékeim szerint.
-
kjhun #37213 Melyikkel készítetted el eredetileg? És most melyikkel csináltad? NSIS, INNO, vagy más?
Az AREA51-é mikor lesz letölthető? -
#37212 Meg is van - ~80 MB-ot tömörített rajta az új telepítő programkészítő!
Így most már "csak" 417 MB.
-
#37211 Oké, köszöntem! :)