Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mooo
Kellene egy ignore funkcio a forumra...
mama2
Tényleg mama4 van msn-ed? Mer felvennélek ha lehet. Egyébként JÓ ÚJRA ITT SRÁCOK UGYE?????? Örültök hogy újra itt vagyok mi???<#vigyor3><#finom><#vigyor5><#circling><#wink><#wave><#nyes><#nyes><#nyes>
Jó csak vicceltem.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Tud valaki a Championship Manger 2006-hoz magyarítást? Elõre is kösz!
Na a végén még kiderül, hogy tényleg külön személy... <#vigyor>

Semmi gond kedves mama4! Már intézkedtünk MSN magyarítás ügyben! Most már van magyar nyelvû MSN is!!!! Remélem (gondolom az összes topic látogatóval együtt), hogy most már elhúzod a beled innen az összes mama klónoddal együtt!!!!!!
a magyar MSN-eden zaklass másokat!!!

hykao
mama2 opticonos, mama4 eurowebes...persze ez még nem jelent semmit... 😊
hykao
Na mindjárt megnézem az IP címeket, mer' mosmá' kiváncsi vagyok... 😊
RaveAir
Én meg hülye vagyok...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

zeli
és ezért képes volt regelni kétszer...
bár ha az SG nem kér olyan kódot, akkor programmal is tud😛

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Milyen rutinos, vár fél órát, hogy még a gyanúja se merülhessen fel bennünk, hogy egy és ugyanazon személyrõl van szó... <#mf2>

van MSN-em, de sajnos nem tudom használni, mert nincs hozzá magyarításom. se végigjátszásom. jajjjaja, mostmileszvelem? <#confused>
mama2
mama4 van msn-ed? A Pirates of the caribbean: The legend of the Jack Sparrow-hoz van magyarosítás?

IMYke2.0.0.0
[nem tudom észrevettétek-e, de újra összehozott minket ez a "mama2" dolog... <#vigyor5>]

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Természetesen van. Sõt nem is csak 1 van, hanem 4-5 fordító is megcsinálta már egymástól függetlenül! Van teljes szinkron is hozzá, amit az egyik óvoda középsõs csoportosai készítettek - de errõl biztos tudsz, mert te is köztük voltál. Úgy tudom te voltál a marine szinkronhangja.

[Jakuza]
Jaj ne, mar megint itt a mutter. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

mama2
Az Alien vs Predator6-hoz van magyarosítás?<#idiota><#ravasz1><#bee1><#alien2><#alien><#beka3><#vigyor1><#vigyor4>

mama2
Mik vagytok ti UFOK? Mi az a Larry 7? És mér . 7? 😄😄😄😄😊

uv
mama, kérlek meséld el nekem...

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

takysoft
ÁLLJ, vagy lõ a mamám!!!

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

PetruZ
És a legújabb epizód: Megnézi a... mama! 😊
IMYke2.0.0.0
Jajj, kell egy Predator, aki megvéd... <#violent>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

uv
Nyolcadik utas: a mama...A bolygó neve: mama...A végsõ megoldás: mama....Feltámad a mama <#idiota>

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

IMYke2.0.0.0
Hát igen... lassan jönnek a kismamák is <#wilting><#ravasz1><#vigyor>

Mayday
De nemcsak mama2, latod 😊))
Itt az egesz csalad 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

IMYke2.0.0.0
Ah, azok a nyugalmas szép napok... milyen gyorsan eltûntek, amint mama2 "betette" a lábát ide... <#wilting>

Mayday
Meg nem is mondtuk, hogy jol vagyunk-e...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

jujjj, de jó, hogy itt vagy!
úgy hiányoztál már!!!!
kérdezz valami egetverõ hülyeséget!!!lécciléccilécci!!!!
mama2
hogy vagytok? Jól én is

mama2
sziasztok

Solid Snake GH
A Larry 7 alcíme nem Magna Cum Laude, hanem Love for Sail.

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

a Larry 7: Magna cum Laude-hoz tudtok magyarosítást? vagy egyáltalán van e hozzá mert nézegettem itt fenn a linkeket de nem leltem :S
IMYke2.0.0.0
Gondolhatott. De én a második mondatára reagáltam elsõsorban.

RaveAir
Szerintem takysoft arra gondolt, amikor a D2 legújabb patchez igazított magyarítását fizetõsen lehetett csak használni...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

IMYke2.0.0.0
Stop!

A Diablo 2 + LoD alapból angol nyelvû volt és az is.
Magyarítás készült hozzá, de nem lett hivatalos, és nem is értékesítik eleve magyar nyelven.

A S.W.I.N.E. eleve magyar játék, - többek között - angolul is kiadták.
A budget kategóriába csakis az angol verzió kerülhetett, a kiadó miatt.
Magyarítás nem készült hozzá, lévén, hogy hivatalosan magyar - szinkron / grafika / szöveg.

Tehát, hiába tölti le valaki az ingyenessé vált angol verziót, magyarul nem tud vele játszani. A magyarítást jelentõ fájl mérete több száz megabájt.
A boltokban, hipermarketekben kapható verzió eleve magyar.

Ebbõl, együtt leszûrhetõ: érdemes megvenni a nagyon olcsóvá vált, EREDETI MAGYAR szoftvert, még akkor is, ha ingyen is hozz álehet jutni, de ANGOL nyelven!

takysoft
SWINE ingyenesen letölthetõ a netrõl, mert az angol kiadó free-sítette.
aki megveszi az hülye😄
ne az túlzás mert a magyar kiadó még pénzért adja, de akkor is.
nem fiztek egy ingyenes játékért, hogy magyar legyen.(hisz úgyse a készítõk, csak a kiadó kap pénzt belõle).
Diablo II-ért se fiztettek, hogy magyarul játszanak....

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

hykao
Nemsoká. Elõreláthatóan nyár végére.
istenem sztem nem fogtok 800 megát elküldeni neki! 999 FT ért SWINE-t aki nem veszi meg az hülye!!!!!!!

Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/

zeli
pont ezt akartam...olyan embert nem találtam, akinek magyarul megvan, de keresgélek😛
most már azt is tudom hol vannak a fájlok. ha meglesz elküldöm

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

takysoft
ha esetlen hozzád valahogy mégis az angol verzió került volna:
-magyarul jelent meg😄
-leress valakit akinek meg van, szedd ki velõle a magyra fileokat.
-küldd el nekem is😄

Hello!

Tudtok vmit,hogy a Hitman Blood Money magyarítása mikorra lesz kész?Köszi
mooo
Bár most nézem a képeket,lehet hogy angol nyelvû.
mooo
IMYke2.0.0.0
Kaszi46: Szeptembertõl nem lesz netem - akkor lesz idõm offline-ban fordítgatni, befejezni sok mindent.

cypern: 999 Ft-ért megveheted a TESCO-ban.

hali,
Tud nekem valaki s.w.i.n.e magyarosítást küldeni?
Fontos lenne, aki tud, kérem segítsen.
Köszi <#conf>
Sziasztok!
Kaszi46
tron tron tron <#ravasz1><#whatever><#email>

*Posse*T.W.D*

zeli
nem. nem találtam meg magyarul😄😄😄
adtak hozzá egy magyarítást, ami aszittem a hivatalosból lett kilopva, de kiderült, hogy az az elsõ részé..de különben csak hülyeségbõl írtam😛
lefordítom a menüjét magamnak, azt kész😛

takysoft
nos... te lefordítasz egy játékot, ami eleve magyarul jelent meg, és bárki aki csak megveszi, vagy valaha megvette, anak magyarul van meg?
nem kötözködés célzattal... csak hogy értsem....
lefordítasz egy játékot, ami mindenkinek megvan magyarul?
szar lett a gyári fordítás?

zeli
a Fõmenû már kész XD

ibrik
Na látod...
Kettõnk között az a különbség, hogy én már akkor is tudtam, hogy iagazam van.
XentaxWiki (MultiEx Commander) oldalon van egy elég jó, "adatbázisnak" is tekinthetõ lista.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

nagykispeter
köszi az infót

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,