Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Már pedig évekkel korábban keletkezett, mint az általad említettek, s más játékstílushoz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

takysoft
azt meg, hogy a Duke Nukem szinkronhagjait ki készítette, és hol.. azt nem tudom.
ne érts félre, magyar_ut-val semmi bajom, csak nem azt tartom a magyar játékszinkronizálás útörõjének.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
biztos igazad van.
én inkább a munka... összetettségére utaltam.
pár bemondóhang maximum 1 napos stúdiómunkával azért még nem olyan nagy eredmény, mint több hónapi kemény munka sok-sok órányi magyar szöveggel, teljes történettel, és ne felejük a fordítómunkát se.
warcraft 3 szinkron például azért lényegesen hatalmasabb, és ismertebb munka, mint a magyar_ut.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

uv
az az Ullmann nem a Mónika, hanem a Zsuzsa

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

IMYke2.0.0.0
Hát, nem tudom mi neked a vacak munka, ha a Magyar_UT bérelt stúdióban, néhány profi - valóban profi! - színésszel felvett hanganyagát annak nevezed...
Ullmann Mónika, Koroknay Géza a két ingyen és bérmentve dolgozó színész neve.
Magyar_UT

Néha komolyan elcsodálkozom rajtad taky...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

takysoft
ssszzz.. az semmi se volt
vár vacak audiofile... az már a Duke3D-ben is volt Dos-os idõknek.. az nem úttörés, hanem otthoni hülyéskedés. (nem rosz, de nem mondhatni hogy úttörõ munkának)
A szinkronizálás úttõrõi tényleg Huncraft-ék.
Igaz nem a War3, hanem a Starcraft munkálataival illeti õkez ez a cím.
Tudtommal War3 késõbb jött.

IMYke2.0.0.0
A Magyar_UT volt az úttörõ ezen a téren.

szerintem is jó lett és ne felejtsük el azt se hogy a szinkronizálással õk voltak az úttörõk!

takysoft
tudom<#vigyor5>

de szinte megszakadtam a nevetéstõl, mikor a TLJ-s hír kellõs közepébe bekérdezte mi az a TLJ.... meg hát mama2 amúgy is a magyar fórumok színfoltja😄
ahol feltûnik, ott megjegyzik😄

Gonosz vagy...😊)

Én egyenesen belemásoltam mindkét mappába, nem szaroztam 😛

Te jó ég...
<#nevetes1>

takysoft
Legyen min nevetni:

Magyarítások Portál
Dreamfall - The Longest Journey cikk
2006.07.29 - 7:46:49

mama2 - "Mi az a TLJ?"

zeli
az ultrahun készíti..
vagyis a Magyarítás lista szerint..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Soldiers:Heroes of World War 2--tud ehhez valaki magyaritást???
takysoft
játsz angolul😄

takysoft
túligényes vagy

kirol
Köszi, azt én is látom egy 825MB os fájlban van a gamedata\text könyvtárban. Csak hogy lehetne kiszedni.

Piedon
Nem lehet fordítani, ha jól emlékszem egy nagy fájlban van minden.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Nem tudom de szerintem egész kellemes lett, jó persze lehet hogy vannak benn hibák, de hol ne lennének! Egyébként meg asszem ki lehet szedni csak a feliratokat valahogyan belõle. Fel kell tenni, madj kiszedni csak valamelyik MPQt és azt felülírni, valahogyan lehet...

Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/

kirol
Tényleg senki nem tud erre válaszolni?

A felirattal semmi, de a magyar szinkron nekem sem tetszik.

takysoft
mi baja van mindenkinek a Huncrafttal? szerintem Remek!

szucsy89
valaki tud nekem mondani a warcraft3-hoz magyarítást a huncraftoson kívül???????
zeli
persze, hogy nemjó😊
azt én csináltam a Shrek2-höz:$ (nem röhögni😄)
de a TEAM Actionra nemjó
különben most fordítjuk újra, mert ami az MP fennvan, az enyhénszólva nincs kész...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Mayday
Hat hallod, hasonloan erzek: regebben minden sz*rt letoltottem, aztan mar csak a nagy neveket, mostmar azokat se, most ugy atlagban mondjuk 4 havonta 1 jatek van, ami erdekel 😊
Melo + 2 gyerek 😊

A regi jatekokat meg nyugdijas koromra tettem felre, majd akkor vegigjatszom oket 😊))

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

IMYke2.0.0.0
Én nem szoktam minden "megejelnõ" játékot "megvenni" - nincs idõm, kedvem, kapacitásom rá.
Még a korábban "megvett" nagy neveket se tudom már végigjátszani
1. a gépem egy ósdi szar hozzájuk
2. dolgozom és idõm sincs
3. fordítok

grebber
Itt nem adott senki választ de a CivCity Rome saját topikjába tettek be két már magyaritott képet tahát lehet magyaritani 😄
Király akkor meg is várom!

Next PC upgrade: 2022

császtok
A shrek 2 team action játékhoz keresek magyarositást. A magyaritások.hu-ról letöltöttem, de az nem jó.
Rash87
Dettó,én is csak erre voltam kiváncsi!

Glory, Glory Man. United!

Piedon
Köszönöm a választ, tényleg csak erre voltam kiváncsi. Semmi hátsó szándék nem volt a kérdésemben.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

grebber
Zeli-nek igaza van!
Érdekel hogy lesz-e hozzá ennyi!
Mertha lehet és lesz is hozzá akkor elrakom a gamet késõbbre és akkor tolom majd ha kijön a magyarítás mert ugy értem is mirõl szól a game!

köszönöm.<#kacsint>

IMYke2.0.0.0
Rögvest, miután végeztem a teszteléssel.

már három napja felraktam a Paradise-t, meg rá a patch-et, és beizzítottam az ujjaimat, várva a magyarítást. 😄D

elõreláthatólag mikor lehet tölteni?<#guluszem1>

zeli
de ez mért lenne baj?
csak érdekli, hogy a jatékhoz lesz-e magyarítás, vagy nem. ez nem bûn

Piedon
Igen, erre én is választ szeretnék kapni!

Rash87
Miért érdekel téged mindig az,hogy 2 óra múlva kijön egy játék,s magyarítható-e?Ezt sose értem...

Glory, Glory Man. United!

zeli
jónak tûnik😄

grebber

zeli
az mi?😄

grebber
Valaki megnézné ha lesz ideje,hogy a CivCity Rome magyarítható-e??

takysoft
portálon a Warcraft magyarításomhoz készült Szikron!😄
SPZ munkája.

Kösz!
Nekem még egy másik cím volt meg.
Még egyszer kösz a gyors segítséget! Már megilyedtem hogy nem folytatják a magyarosítást.
Nekem bejön. http://ja2hu.cjb.net/
Csá!
Tudja valaki hogy mi lett a jagged alliance 2 magyar oldalával?
Pár napja már nem tudom elérni.
Kár lenne érte ha megszünne, mert már nagyon jól haladtak a játék magyarosításával.
Imyke ha megvan még neked az upload könyvtárunk FTPnk, akkor oda is felteheted a Paradise magyarítását.

Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/

kirol
Erre valaki?

IMYke2.0.0.0
Példa:
http://mods.moddb.com/4786/aom-defensive/

Az Age of Mythology MOD "Released" és ha rákattintasz, akkor a jobb oldali adatlapján meg is találod a MOD honlapját...

IMYke2.0.0.0
Mert nagyon sok csak készül.
Érdemes a Development oszlopot figyelni - ha Released van odaírva, akkor már érdemes keresgetni a neten!