58389
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • grebber
    Azért mert te tele vagy pénzzel és nem nézel körbe arról nem mi tehetünk.

Nem csak Szlovákiában annyi.Vannak értelmes magyar boltok is akik (lehet szlovákoktól hozzák nem tudom nem vagyok dvd beszállító) ugyanannyiért adják.
  • TBTPumpa
    Szóval te is szlovákiából hozatod a lemezeidet?
    Ott 50Ft... Nálunk 250 Ft, de nem probléma, tévedni emberi dolog! :D
  • grebber
    Off: Verbatim lemezek már 50FT-ért vannak veszel hozzá vékony tokot még még mindig 100FT alatt vagy.
    Te sem adtál fel még dvd-t ahogy látom megmondod levélként akarod és hopáá já máris olcsóbb ennyi!
  • jetblack
    Adom a véleményed én se pattogok a PROTOTYPE miatt hanem inkább megvárom amíg kijön nem lételemem a játék.
  • TBTPumpa
    DVD lemezt sehol sem kapsz 100 Ft-ért, csak fekete szlovákiai szart, amiért majd az Artisjust jól megbüntet!
    220-300 Ft-nál kezdődik egy DVD és egy elsőbbségi csomag is 500 Ft-nál kezdődik! Nem gyakran adtál fel elsőbbségi csomagot mi?
    Amúgy meg az írási idő is pénzbe kerül - lévén, hogy a számítógép villannyal megy! Úgyhogy már jóval több, mint 200 Ft-nál tartunk, már ne is haragudj!
  • TBTPumpa
    Jófej vagy... Beosztod más pénzét! Neked szaros 200 Ft másnak ez is sokat jelent!
    Nem hogy annak örülnél, hogy valaki lefordította a játékot, erre meg itt lázadsz fölöslegesen... Ha ennyire penge vagy akkor miért nem készíted el a magyarítást és osztod meg a nagyérdeművel?
  • cikasz
    Ez sajnálatos, de megint csak kifogás(nyafogás). Egy dvd lemez ára kb 100ft. Egy elsőbbségi levél feladása valakinek akinek van kurvagyors nete a ráirt magyaritásokkal 100ft.
    Vagy most az jön, hogy dvd iró sincs a gépedben? Meg 200ft.-od sem...
    Ahogy grebber irta a "variációk végtelenek".
  • IMYke2.0.0.0
    Otthon majd megnézem, hogy a források megvannak-e még a Vegas feliratozásból.
  • Anonymusx
    Hát ha benne vagy, elküldhetnéd a feliratot, én meg hozzárakom a videóhoz, és felraknám a portálra.
  • IMYke2.0.0.0
    2005. október 18-án leállt mindkét vesém. Születésem óta policisztás vesebeteg vagyok. Ez gyógyíthatatlan.
    Elhiheted, hogy azt követően nem foglalkoztam semmivel. Majd miután CAPD-s lettem, hazaengedtek a kórházból, majd tulajdonképpen magamnak végeztem el azt, amit egyébiránt gépre kötve csinálnak meg az emberrel (vér méregtelenítése), és mellette dolgoztam és egyetemre jártam, még kevesebb erőm volt arra hogy bármi mással is ugyanolyan lelkesedéssel foglalkozzak, mint annak előtte.
    Tudom, úgysem nézel utána - mert osztani tudsz, de erőlködni nem -, de volna kedved hozzá, akkor észrevennéd, hogy közel 2 évig interneten sem jártam.

Amikor albérletbe kellett átköltözzek az egyetemi kollégiumból, gyakorlatilag teljesen elvágtam magam a világtól: munka, haza a tiszta környezetbe, délután és este a kötelező vértisztítás, másnap reggel megint csere, munkahelyen, ebédszünetben megint, majd délután és este újra... és ez ment egészen 2007. október 27, hajnaláig.
    Akkor kaptam a telefont, és máris megérte utolsó tartalékaimmal is bennmaradni Pécsett: 30 óra múlva már a steril intenzíven feküdtem: vesét kaptam.
    Két hét múlva kerültem vissza az albiba, majd onnan egy ismerőshöz (albit fel kellett mondani), majd onnan ide, a szülőfalumba, a porfészekbe.
    S gyakorlatilag - az ismerősnél hébe-hóba netezésen kívül - itt, a falumban lévő könyvtárból tudok újra netezni.

S itt bizony nincs senkinek megabites nete. Tekintve, hogy határszél, vezetékes telefon, és kábeltévé híján csakis a rohadt drága, lassú és megbízhatatlan Last Mile-os "rádiónet" fizethető elő.
    512 kbs-es nettel meg engedtessék meg, hogy nem töltök fel fél gigabájtokat, az időközben munkahelyemmé avanzsált könyvtárból... még anyámnak se tenném (isten nyugosztalja).

Talán, látható, kisebb gondom is nagyobb volt annál, minthogy egy 5 évvel ezelőtt elkészült magyarításom anyaga járjon a fejemben...
  • jetblack
    Túl sok időt szentel a Mesterünk imádatának aki ezt nem érti meg az a réz hüttő verje agyon
  • grebber
    Én örülök a legjobban elhiheted,de egy Saints Row 2, Prototype,Space Siege magyarításnak még jobban örülnék .
  • mascarun
    Csak nem már! Örülnétek hogy amit le tudtok szedni az is megvan, kész van!
  • grebber
    Azt látod eltudom képzelni
  • mascarun
    Ne baszogassátok! Lehet nincsenek haverjai! xD
  • Mayorpapa
    Na IMY, most rakhatod fel az egészet
  • cikasz
    Ott a pont!
  • grebber
    Ez a nem tette fel a mérete miatt című paródia elég nevetséges.
    Miből tart átmenni haverhoz akinél csutka net van és ő feltölti.Variációk végtelenek.Mindig csak a kifogások.

• Anonymusx
    Úristen... 5 éve !! Megvan a teljes Paradise videó - magyarítás, és még azóta nem tetted fel??? Hát ez kész...

Van még magyarításod amit nem tettél fel a mérete miatt?
  • Rusy
    Én is sajnálom, hogy i2k mostanában kevesebbet fordít mint régebben, mert hiányoznak a minőségi munkái, de én úgy gondolom hogy a fordításai nagy részét, hobbiból csinálta és nem azért mert muszály, és azért mert volt kedve hozzá, meg ereje, én is mostanában 12 óra munka mellett meg hétvégén is nem sok időm van a hobbikra a dead space 2-őt 1 hónapig játszottam pedig van aki 2 nap alatt kipörgette.
    Nekem pl. szúrja a szemem hogy emiatt köcsög és már majdnem a fiatal olyan csapatokkal emlegetik itt néhányan egy lapon akik beígérnek mindent lefordítják a menüt és abbahagyják vagy nem minőségi a munka.
    Azért azt gondolom az évek során valamit letett az asztalra, majd ha megjön az ihlete folytatja
  • strebacom
    Area51...húúú, az az enyém!!!Lesz...Imi the Best!!!
  • IMYke2.0.0.0
    Mondom, már felvettem a fonalat. Ha továbbra is sikerül egyensúlyban tartanom az életemet, akkor nem úgy mint egyetem mellett (amikor napokig ülhettem monitor előtt), de haladni fognak a projektek.

Az "Area 51", a "Space Siege" (Kriszta által jelzett kimaradt mondatok levadászása) befejezése után jönnek a negyed-, harmad-, háromnegyed állapotban lévő projektek.
  • grebber
    Én csakis negatívan állok ehhez a kérdéshez és mindenhol hirdetem ezt az igét hogy az általad eddig be nem fejezett magyarítások már soha nem készülnek el.Ezzel remélem felhúzlak és csak azért is kész lesz.Vagy csak direkt ezért csak azért sem fejezed be

• IMYke2.0.0.0
    De gonosz vagy - megszokhattam volna -, mert ez nincs így.
    Mostanság kezdem erőltetni újra a gépelési undor ellenére a befejezéseket.
    Persze, rehabilitációs játék mellett :)
  • grebber
    Arról IS!
  • jetblack
    A PROTOTYPE-ban még reménykedhetek vagy arról tegyek le végleg ?
  • Mayorpapa
    igen, köszi a tippet, eddig valahogy sosem használtam az MP-n a keresőt, valahogy kiesett a látószögemből
  • RaveAir
    Felül a keresőbe elég lett volna beírni, hogy Paradise. ;)
  • Mayorpapa
    kár érte, mert azért sokat emelne a játék hangulatán a videók feliratozása, de sebaj, a szöveges fordítás is több a semminél, köszönet azért is!
  • Mayorpapa
    igen, ezt tudom, de azért mégis
    talán nem mindenki tudja a készítő/játékkitaláló nevét, csak annyit, hogy Paradise, és ez alapján kezd el keresgélni.
  • IMYke2.0.0.0
    Már akkor elkészült, amikor a szöveges felkerült a netre. Csak annak mérete 500+ MB és nem volt/nincs kapacitásom ilyeneket feltölteni.

• IMYke2.0.0.0
    A helyzet az, hogy a játék hivatalos címe: Benoit Sokal's Paradise

• Mayorpapa
    Nem készült el végül a videók feliratozása is? Mert a játék SG-s oldalán olvastam róla, hogy tervbe volt véve.
  • Mayorpapa
    Ah, pedig kerestem a MP-on, de a P betű alatt...(sztem nem sok Paradise nevű játék van, lehetne csak simán Paradise a P betűnél, talán más is járt már így)
  • IMYke2.0.0.0
    :)))
  • IMYke2.0.0.0
    Természetesen:

• Rusy
    Jelszó: IMYke2000
  • Mayorpapa
    Meg tudná nekem valaki mondani a Paradise c. kalandjáték magyarításának elinditásakor milyen jelszót kell megadni? Köszönöm előre is!
  • Genius235
    Köszi a segítséget. Pedig ez lett volna, megérdemelne egy magyarítást.
  • Evin
    Inkább a játék neve számít, mint a kiterjesztés. De ha ez véletlen a Perfect Dark N64 lenne, akkor tudtommal nincs.