Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Sajnos demó nincs majd felteszem a fullt azt megnézem milyen fájlban rejtõzhet a szöveg!

Next PC upgrade: 2022

Hali a GTI racing jatekhoz keresek magyaritast legyszi segitsetek. elore is koszi
Colton
Nem tudom!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Alwares
Ha van demo akkor magnézhetem hogy hogyan lehet. Csak irj egy linket hogy honnan lehet leszeni..

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Alwares
Magyarul fog megjelenni..

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Piedon
A demót augusztusban adták ki, szerinted?

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Colton
Van A Bad day L.A.-nek Magyaritása és ha van hol?

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

A The Longest Journey magyarításával van gondom. Mindent megpróbáltam, amit a szerzõk írtak mégsem ír semmit magyarul. Van valami ötletetek?
Amse
Ehez annyit, hogy minden adat BSP-ben van.

Mayday
<#smile>

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

grebber
Nemkell beszólni hogy még csak ma jött ki!!

Ha valakinek lesz ideje nézzem már rá az Age of Piratesre magyarítható-e!!

Remélem olyasmi mint a Pirates of The C.. mert akkor lehet!

Next PC upgrade: 2022

Amse
Attól tartok én is...

zeli
szerintem ez egy újabb "Beginner", aki azt hiszi, hogy van egy programja azt magyaríthat😄 <#lama>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Amse
a Broken Sword- re gondolsz vagy te most le akarsz magyarítani egy játékot?

és melyik formáumú fileokat kell átalakítani?

Amse
persze.
notepad pl.

van olyan progi amivel lehet a játkokot magyarosítani?

zeli
ittvan nesze
a kis pirosfehérzöld zászól azt jelenti, hogy magyarul jelent meg és nem fogják lefrodítani

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Helósztok.Haveromtól elkértem a codename panzers 1 (eredeti) csak szlovák.Azt szeretném tudni hogy létezike olyan hogy hun patch mert olvastam valahol.Ha igen akkor dobjon már lécci 1 linket.
Amse
Hi!

Nemtudom valaki jártas e a Pocket Pc-s dolgokban, de a Broken Sword megjelent PPC-re és jó lenne, ha a Pc-s verzió magyarítását át lehetne alakítani rá.
Van valaki aki ért ehez?

Az elõzõekete megengedte .:i2k:., hogy feltegyem, szóval szerintem ebbõl sem lesz baj, de auért még kcisit várok,hátha egyszer idenéz valamikor imyke mondjuk holnap, addig meg fel is megy és holnap délután tudom is hírezni.

Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/

Ja értem... Szóval aki szereti a efféle játékoakt és még fordító is az ne habozzon!
Piedon
Mi nem érthetõ azon amit írtam???
"Karakterlimitesen fordítható" azaz Hexa editorral: ez azt jelenti, hogy csak és kizárólag akkora hosszú lehet a magyar szöveg mint amekkora az eredeti volt, egy karakterrel sem több.

Én csak megnéztem, hogy lehet-e fordítani, a többi már a vállalkozó szellemü fordítókon múlik. Miután kell egy kis "megszálottság" a játékfordításhoz, így az ilyen játékokat is csak olyan fordító fordítaná le aki szereti az ilyen játékokat.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Vagyis?
Piedon
Ever17: script.dat fájlban vannak a szövegek, kicsomagoló progi hiányában karakterlimitesen fordítható, ékezeteket a szokásos formában(hullámos õ,û a többi jól megjelenik) kezeli a program.

kirol
Na már mindegy, Merlin felrakta.

Csatlakoznék Dexantreal óhajához. A játék nagy siker volt azért is ültették át PC-re, és ez lenne az elsõ ilyen témályú magyarítás. (Belegondolva, hogy eféle gameket még angolul is ritkaság látni.)
kirol
Ha MerlinW nem rakja fel, és Imyke megengedte neked, hogy kitedd a MP-ra és nekem is megengedi hogy adaajjam neked, akkor én elküldhetem neked!

Szép mondat lett. 😊

Lenne egy kérdésem:

valaki, vagy valamilyen csapat vállalná az Ever 17 Out Of Infinity magyarosítását?

sg.hu cikk a géjmrõl

Csak1ötlet,1kérdés semmi több....õszintén szólva nem is fûzök hozzá nagy reményeket.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

IGen igen igen!MEgvan megtálatáltam!ADragon UnpackerMegnyithatod a .PAK és .PK01 meg hasonló filekat!Jó maygarítást!

c115

Imyke csak én vagyok béna, d ehonnan szedhetem le a Paradise magyarítást?

IMYke2.0.0.0
Elhiheted, hogy mûködik, én is így játszottam végig.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Akkor valamit nagyon rosszul csinálsz...
Esetleg, nézd meg azt, hogy nem írásvédett-e a Játék könyvtára, benne a fájlokkal...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mooo
Írtam,hogy magyarítás feltelepításe elött se hagyja..
Nem csak a magyarítást,hanem a játékot is reinstalláltam...
IMYke2.0.0.0
Már ezerszer leírtam a NOLF1-el kapcsolatban - sõt, a magyarítás telepítõjében is benne van:

0. NOLF 1 feltelepít
1. 1.004 Patch feltelepít
2. Játék angolul elindít
3. Játékos kedvére beállít mindent - irányítás, felbontás anyám-tyúkja...
4. Magyarítás MOD feltelepít
5. Magyarítás MOD aktivál és játék elindít
6. Játszik.

mooo
Meg hát reméltem,hogy van egyszerûbb megoldás is,ezekszerint nincs :\
mooo
Azt néztem is,csak azzal van egy problémám:nincs config.ini fájlom...
ibrik
Nemrég valaki a játék elsõ részének topikjában megírta a legcélravezetõbb módszert (ha jól emlékszem annakidején én is úgy csináltam mindkét résznél).
Az INI fájlt (config.ini vagy valami hasonló) simán Notepad-al is lehet szerkeszteni. Csak ki kell tapasztalni, hogy mi micsoda, mert ha az emlékezetem nem csal, ott nem maguk a billentyûk, hanem az ASCII-kódjuk van beírva.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

mooo
Jahh a másik meg:
Az elsö rész alatt,nem tudom beállítani a bill kiosztást,mert nem jegyzi meg :\
Próbáltam magyarítás feltétele elött is - ugyanez.
Mi lehet a baja?
mooo
Aham,köszi!
😞
IMYke2.0.0.0
Sérült a fájl. Lehet, hogy a tárhelyen...
Egy fájljlal már jártam így - újra fel kellett töltsem.
Most már nem tudok segíteni sajna - a napi limitem nem engedi.

mooo
Sziasztok!
Mi baja a telepítõnek:

3x töltöttem le:mozillával,flashgetel,explorerel,de mindíg ezt írja ki...
vinko
A Titan Questet forditja valaki ?Köszi

IMYke2.0.0.0
Mehet.

kirol
Szerintem meg egész egyszerüen azért, mert MerlinW-nek még nem volt ideje lecserélni az oldalt, hogy a Paradise is ott legyen.

Sil3nt
szerintem azert nincs, mert hatalmas betukkel felette olvashato, hogy HAMAROSAN! 😊

Akkor most én vagyok a hülye vagy tényleg nicnsne linka novideóra Paradise magyarítás, mert nem találok linket!
Ja és megkérdem, hogy felmehet hozzánk?

kirol
Akkor csak a videó szövegét txt-ben rakd már ki, az pár kb. Légyszi!!!
Majd rárakom magamnak, vagy olvasom lapról! 😊

Hunnenkoenig
Azert van olyan benne, mert sima text editorral nyitottad meg.

Ez nem igy müködik.

Vagy talalsz hozza editort, vagy irsz (iratsz) magadnak egyet, ha valaki rajön a kodolas elvere.

IMYke2.0.0.0
HAMAROSAN!

Paradise 1.1 HUN NoVideo by i2k letölthetõ: http://2bmagic.sytes.net/tljhun/
A 483MB-os, full feliratozott videós változatot már nem tudom feltölteni - napi 500 MB limitem van, így két napra volna szükség, de holnaptól már nem lesz netem!