58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Érdekes...
És így?
https://www.mediafire.com/folder/ss4stzzwt3w9g/Jatekmagyaritasok -
kjhun #39822 Külön linkelem neked data-ra, de már ulozto-n fent van már.syberia 2 magyarítások 2 verzió amikkel eddig találkoztam a DVD-k bogarászása közben.
Brokensword 4 magyarítás
Tomb Raider Legend magyarítás GH v1.2
-
kjhun #39821 Nálam se jó. Csak reklám. Semmi tartalom.
ulozto.net-es oldallal elboldogultok? Már pár tucat magyarítást feltettem oda. -
Nekem meg mivel nincs, a főoldalra ugrik. -
jo linket adtal meg ?> nekem a sajat mediafire accomra ugrik tole -
Feltettem őket ide:
https://www.mediafire.com/#ss4stzzwt3w9g
Már előre szólok, az a két Syberia magyarítás, ami nekem le volt mentve, mindkettő csak szöveges fordítás, ezekben nincs benne a grafikus honosítás rész.
(Ha jól emlékszem, akkoriban a komplett magyar játékváltozatokkal játszottam, ami bele volt integrálva a játék CD-s telepítőjébe).
Majd ahogy kedvem és időm lesz, feltöltögetem a többi magyarítást is.
Reméljük nem értik félre a mediafire-en és nem nézik warez-nak... -
Ha még kell hely, akkor mega.co.nz egész jó. (drive és dropbox letiltja a fájlt, ha túl nagy a forgalom, cubby/one-t még sose használtam, lehet azok is) -
Nekem is tetszik egyébként az új Portál.
Mobil-felületű a nagy képekkel, de hát végülis azok a lényegesek, mert azok a magyarítások. Nyilván később majd jön az összes menüpont a fórummal meg a többivel.
Aki meg az előző változatot nevezi "letisztult"-nak, hát... azzal bizony nem értek egyet. Én bizony sokszor eltévedtem rajta meg csak kerestem a megfeleő menüpontot. (Nem volt rossz, meg lehetett szokni, de a mostaniból többet nézek ki, hogy jobb lesz ha majd kész lesz.) -
Ganard #39815 Üdv Srácok.Szükségem lenne a The Movies & Stunts and Effects magyarításra.
Nagyon meg köszönném ha valaki elküldené nekem,esetleg feltöltené valahova -
Ganard #39814 , -
Na ezek szerint csak nem hagyjuk abba. :) De csak azért, mert kíváncsivá tettél. :) Kérlek, fejtsd már ki nekem, hogy az, amiért tetszik nekem az új külső (illetve inkább az, hogy megváltozik az oldal), miért "nem méltatom eléggé a normálisan fórumozó embereket"? Illetve, mi az, hogy "facebook-generációs reagálás"? Nagyon szépen köszönöm, ha megteszed, mert egyelőre nem értem, hogyan jutottál erre a következtetésre egy mondat alapján, persze elfogadom, ha csak velem van a baj, egy elég fárasztó heten vagyok túl. :) -
Tévedsz - egyszerűen meglepett, hogy ennyire facebook-generációsan reagáltál. Azt hittem, többre is tudod méltatni a normálisan fórumozó embereket.
Ebben meg én tévedtem. Van ez így. :)
-
Csak azért idéztem a te aláírásodat, mert úgy véltem, te azt az elvet vallod, hogy mindenkinek lehet magánvéleménye anélkül, "hogy ilyen felháborodott smile-kkal belekötnének", de akkor ezek szerint ez csak rád igaz és csak neked lehet magánvéleményed...
.
.
.
De inkább, hogy ne folytassuk a dolgot és elejét vegyem a dolognak: Oké, bocsánat, hülyeséget írtam, elnézést, neked van igazad! Kellemes hétvégét! :)
-
Igen, ehhez is tökéletes lesz.
A Borderlands 2 esetében már nem kell *.upk fájlokat buherálni - első rész esetében muszáj volt - ahhoz, hogy a játék teljes egészében magyar nyelven kommunikáljon a játékosokkal [írásban].
Úgy tűnik tehát, hogy minden verzióval működni fog.
//Hangsúlyozom: ettől függetlenül nem ajánlom az ilyen-olyan repacked / Jóska Pista full packed stb. verziókat... okozhatnak galibát a gépen az ilyesmik. S nem elfeledni: azért, mert 9 embernél nem, a 10. még pórul járhat...
//STEAM-es, eredeti verzióval mindenki jobban jár. -
krisztajo #39809 Imi!
Most jelent meg egy GOTY verzió a virágboltban.
Ehhez jó lesz majd a fordításod?
Elvileg ebben már minden benne van.
Ez a tartalma:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kampány kiegészítők:
• Captain Scarlett and Her Pirate's Booty
• Mr. Torgue's Campaign of Carnage
• Sir Hammerlock’s Big Game Hunt
• Tiny Tina's Assault on Dragon Keep
• Headhunter 1 - T.K. Baha's Bloody Harvest
• Headhunter 2 - The Horrible Hunger of the Ravenous Wattle Gobbler
• Headhunter 3 - How Marcus Saved Mercenary Day
• Headhunter 4 - Mad Moxxi and the Wedding Day Massacre
• Headhunter 5 - Sir Hammerlock vs. the Son of Crawmerax
Új karakterek:
• Gaige the Mechromancer (Mechromancer Pack)
• Krieg the Psycho (Psycho Pack)
Egyéb extrák (fegyver, skin, szintkorlát növelés):
• Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack
• Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2
• Creature Slaughter Dome
• Collector's Edition Pack
• Az összes karakterhez tartozó skin pack:
• Assassin Madness Pack
• Assassin Supremacy Pack
• Assassin Domination Pack
• Assassin Cl0ckw0rk Pack
• Assassin Stinging Blade Pack
• Gunzerker Madness Pack
• Gunzerker Supremacy Pack
• Gunzerker Domination Pack
• Gunzerker Greasy Grunt Pack
• Gunzerker Dapper Gent Pack
• Mechromancer Madness Pack
• Mechromancer Supremacy Pack
• Mechromancer Domination Pack
• Mechromancer Beatmaster Pack
• Mechromancer Steampunk Slayer Pack
• Commando Haggard Hunter Pack
• Commando Madness Pack
• Commando Supremacy Pack
• Commando Domination Pack
• Commando Devilish Good Looks Pack
• Psycho Dark Psyche Pack
• Psycho Madness Pack
• Psycho Supremacy Pack
• Psycho Domination Pack
• Psycho Party Pack
• Siren Madness Pack
• Siren Supremacy Pack
• Siren Domination Pack
• Siren Learned Warrior Pack
• Siren Glitter and Gore Pack -
Elég érdekes riposzt, tekintettel arra, hogy a hozzászólásodban ezt nem olvasható...
//nem, nem kell megmagyaráznod...
Szemben azzal, hogy a korábbi design remekül átlátható és gyors volt, és nem unalmas se.
-
"Szigorúan magánvélemény (szóltam!)" -
Na a linket sikerült elszúrni, de a lényeg, a weboldal címe, látszik. :) -
"kicsit unalmas volt már a régi :)"
-
Az én magyarításaim megtalálhatóak (a legfrissebb verziók! láttam itt, ilyen data.hu-ra stb feltöltve magyarításaimat, melyek már régiek...) a weboldalamon: www.teomus.tk
Név szerint:
Game of Thrones (Rpg)
Of Orcs and Men
The Lord of the Rings - War in the North
Mars: War Logs
Dungeon Siege III
How to Survive
Panyi! Ha gondolod kiirhatod az én weblapom címét is az MP-s cikkbe, hátha szüksége van rá valakinek!
Ui.: Nekem tetszik az új dizájn (mármint ami lesz belőle), kicsit unalmas volt már a régi :)
-
Mert ugyanaz a program/telepítő tartalmazza mindkét fordítást. Telepítés közben választhatod ki, hogy mely játék fordítását akarod telepíteni. -
Köszönöm, ezek most nagyon jól jöttek. Viszont az aniversary és a legend valamiért ugyanarra a linkre mutat, már írtam a szerkeszőknek az ügy érdekében történetesen még a méretük is egyezik: trl_tra_magyar.zip 2 078 138 -
A nálam lévőt csak holnap tudom.
//For the records: nekem nincs otthon internetem. Könyvtárból netezek 5-ik éve. Én vagyok a könyvtáros. S ráadásul, ma éppen nyitva is vagyok 4-7-ig. -
kjhun #39800 A portálról lett leszedve. A nálad lévőt zavard fel oda, ha bitről-bitre ugyanaz, akkor nem fogja feltölteni a fájlt a hashelés után. -
Nos, nem tudom, hogy hány kézen át kerülhetett végül hozzád [HDD-re], de abban biztos lehetsz, hogy a 2 darab i2k magyarítás alapvetően ártalmatlan...
Vajon honnan tudhatom mindezt?
-
kjhun #39798 Emez magyarításokat letesztelné valaki, aki a Magyarítások Portálról szedte le őket, hogy a Virustotal-on mit dob ki rá?
Condition Zero by CZUKOR
Fájlnév: czero_hun.exe
Méret: 2099378 bájt
Virustotal teszt
Ford Racing 3 by i2k
Fájlnév: ford_racing_3_hun_i2k.exe
Méret: 565596 bájt
Virustotal teszt
No One Lives Forever 2 by i2k
Fájlnév: nolf2_13_i2k.exe
Méret: 36108273 bájt
Virustotal teszt
Ulozto rinyál, hogy vírusgyanús. Virustotalon meg csak a kínai víruskergetők panaszkodnak. -
Amugy One drive-on csinalhatsz egy dirrol linket es adhatsz alltalanos edit jogot hozza mindenkinek csak annyi kell hogy aki irni akar "bele" annak kell onedrive accjanak lennie... pl:
proba -
Keress és találj!
Tomb Raider Legend magyarítás
De ugyanitt van az Anniversary-hoz, az Angel of Darkness és a 2013-as részhez is honosítás. -
Az alábbi magyarításokat nagyon megköszönném ha valamilyen módon el tudnád hozzám juttatni:
Broken Sword 1-4
Max Payne 1
Syberia 1-2
Tomb Raider Legend
Én ezekkel tudok szolgálni annak akinek szüksége van rá:
Sherlock Holmes - Secret of The Silver Earing
Still Life 1
Grim Fandango
Discworld Noir
Monkey Island 3
Soul Reaver
Sanitarium
Urban Chaos
Icewind Dale
Commandos - hang ?
Spiderman 2 ?
Egy kettőt nem tudok hova tenni, ott ezért van kérdőjel, nagyon régen szedtem le ezeket a régi gépemen maradtak meg. -
Az nem jó. Valami félig szlovák félig magyar csávó csinálta pedig, nem sok helyről volt elérhető de nekem megvolt csak sajnos aztóta több gépcserén keresztülmentem és nem hittem mikor lementettem a cuccaimat hogy egyszer még játszani fogok a RollerCoaster 3mal -
A 3.-hoz szerintem sincs. -
Nem állítom, hogy nekem minden létező magyarítás megvan, de azért nem kis gyűjteménnyel rendelkezem.
Nekem pedig csak ezek vannak meg:
Ez persze nem zárja ki, hogy létezik hobbi magyarítás a játékhoz... -
Tökéletes! Nagyon szépen köszönöm! :D -
Üdvözlet, nekem a RollerCoaster Tycoon 3-hoz kéne a magyaritás. Sokan azt mondják hogy nincs de régebben meg volt hozzá úgyhogy ezt nem veszem be :D
Ha valakinek megvan, léééégyszi :) -
Az új MP oldalhoz:
- hány éve nem volt cserélve, mindenkinek berögződött a régi nézet, az új így mindenképp fura lesz
- nem mostanra volt időzítve az új oldal indulása, nem kell csodálkozni, hogy nem minden optimális rajta
- a régi elavult volt. Én sem gondoltam, hogy kelleni fog, de jó, hogy mobilon is lehet normálisan böngészni -
Bluerainbow #39788 Sziasztok
Én is összeszedtem a merevlemezről amim csak volt. Innen letölthetitek
https://www.mediafire.com/folder/8m02coin38m2j/Bluerainbow_Magyaritás_gyüjtemény -
Nagy általánosságban:
* Magyarítások másoktól [a 90-es évek elejétől mostanáig]
* Saját készítésű magyarítások [akkori állapotban, segédprogramokkal, tutorialokkal, nyersanyagokkal, és természetesen a kész források, telepítőkészletek, és a megosztott végeredmények, esetleges későbbi javítások is]
* Idegen nyelvű honosítások [cseh, lengyel, orosz, brazil, kínai, japán] - tanulmányozásra. Sokszor segítettek a fordítandó fájlokra bukkanásban, nem egyszer pedig magában a fordításban
* Fordításhoz használható, megkerülhetetlen segédeszközök [kifejezetten ezen célból, mások által írt / készített programok, scriptek stb.] -
Anonymusx #39786 ezeken milyen magyarítások vannak? Vegyes? Vagy az összes megvan? -
kjhun #39785 Update: Itt az alap játéké is. -
Holnapra tudom ígérni, hogy az összes lemezről felteszem HDD-re az anyagot, és a tőlem telhető tempóban osztom vissza a magyarításokat: