58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • grebber
    Ej de nagy a fejetlenség így :(

Rage ás a kiegjének a magyarítása merre található?
  • grebber
    Hm az új Wolfensteinbe azért elég sok "fecni" és olvasnivaló van.
    Nagyon jó lenne ha készülne hozzá magyarítás. (Elvileg ez is idtech 5-öt használ amit a Rage max picit újabb és ahhoz van magyarítás.

A történet szempontjából ezek az olvasnivalók elég lényegesek lehetnek (gondolom én)
  • Panzeradler #40029
    a pcguruhoz anno(2007/06) járt a magyarítás is, az az 1.1es volt? Mert ha igen és megosztható, akkor előkerítem a dvd-t és feltöltöm ha kellene.
  • lostprophet
    Közben azért megkérdem, hátha előkerült valakinél a Vampire: The Masquerade Bloodlines 1.1-es magyarítása. Szóval? :D
  • kjhun
    Piko888: Plants vs Zombies magyarítás (Ha, nem tudod leszedni, akkor felrakom máshova.)

Az Origin-es verzióra "behegeszthető"?
  • Angelmagyarítás
    Itt van magyarul ugyan ez a videó. : http://videakid.hu/videok/animacio/madagaszkar-pingvinjei-s1e02-mozi-pingvin-vicces-p1JRcHfqKqk414dG
  • Angelmagyarítás
    Mi ez a sok MoRT? :D
    http://vdownload.eu/watch/1255590-the-penguins-of-madagascar-operation-plush-and-cover-zoomie.html
  • Sunsetjoy
    Ide illik: Garyyyy....!
  • TBTPumpa
    WTF. Mennyi van belőletek?
  • dynablaster
    Én örülök, hogy legalább itt kicsit szabályozva vannak a MoRT-ok. :D
    Emlékszem MP-n is mindenbe beleütötted az orrod.
    Komolyan, nem volt olyan kérdés amire te ne válaszoltál volna, ha kellett, ha nem.
  • Sunsetjoy
    Izé. MoRT2196 azt írja hogy MoRT2195 sokkal jobb és értékesebb, mint ...

WUT?

:D
  • MoRT2196
    Úgy beszélsz, mintha a te "stílusod" bármennyivel finomabb lenne, mint az övé... pedig hidd el, hogy nem...
    Nekem elhiheted, hogy MoRT sokkal jobb és értékesebb ember nálad, és általában mindig igaza van.
    Én is csak ezt tudom kérdezni tőled. : "Ha értetted a kérdést, akkor mért nem segítesz neki inkább? Értem én, hogy rosszul tette fel a kérdést, de nyilván értetted, hogy mit akar, akkor pedig amellett, hogy beszólsz neki, segíthettél is volna." Teljesen igaza van...

u.i. : Miért lett törölve a régebbi hozzászólásom?
  • TBTPumpa
    Ez egy magyar fórum, így bárminemű kérést/kérdést illik szépen megfogalmazni. Nem csak úgy beböfögni valamit.
  • eddie
    Köszi!
  • IMYke2.0.0.0
    Most szólok, még idejében, hogy ezt a stílust felejtsd el ebben a topikban...
    Főképp, ha közöd sincs a dologhoz.
  • MoRT2195
    Hál' isten, hogy nem működik, mert már biztos írtam volna Panyinak. Egyszerűen borzasztó nézni, hogy minden 3-4 soros cikk hemzseg a hibáktól. A srác nem tud helyesen írni, vagy mi?

i2k: Csak egy kérdés: Ha értetted a kérdést, akkor mért nem segítesz neki inkább? Értem én, hogy rosszul tette fel a kérdést, de nyilván értetted, hogy mit akar, akkor pedig amellett, hogy beszólsz neki, segíthettél is volna. (Csak azért mondom, mert ha én ilyet csináltam volna, akkor már rég el lettem volna küldve a ...... oda.)
  • Prince23
    Mikor lesz már magyarítások portál, tudtok róla vmit? Nagyon rossz, hogy nem lehet informálódni, hogy milyen fordítások érhetőek el.

Feltenném nektek, ami érdekelne.

The Wolf Among Us-t tervezik fordítani, vagy van már belőle fordítás?
    Valamint a COH 2 fordítása hogy áll?

ui:
    Ma az egyik álmom az volt, hogy végre működésbe lépett a MP :)) felnéztem rá, de még mindig a régi :D
  • IMYke2.0.0.0
    Azt hogy:
    * nincs (még)
    * hogy fordítható
    * hogy állítólag készül.
  • eddie
    Sziasztok! A Hitman Absolution magyarosításról nem tudtok véletlenül valamit?
  • TBTPumpa
    Erre a címre írhatsz neki:
    [email protected]

Amúgy érdekes hozzáállás, anno mikor (1 éve) beszéltem vele, akkor még azt mondta, hogy teljesen ingyenesen és támogatás nélkül is meg fogja osztani a fordítást. Most pedig mégse?
    Változnak az idők.
    Úgy érzem nem volt elpocsékolt idő, amit az Age of Mythology Extended Edition fordítási munkálataiba fektettem.
  • tomsolo
    Ebben így első látásra semmi nincsen ami magáról a karakter definicióról szólna. Lerántom majd az öbölben és ránézek úgy.
  • HJ
    Pár hónapja kérdeztem mailban, hogy mi a helyzet a fordításal? Olyasmit írt, hogy ha befolyik hozzá valamennyi támogatás akkor teszi ki publikusra.De azóta semmmi hír erről.
  • kjhun
    A mai pakk:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

2014.05.16.

Silent Hill 2 HUN.part01/02/03/04/05/06/07/08/09.rar --> silenthill2.exe és silenthill2_mozi_javitas.rar és silenthill2_javitas_1.1.zip fájlok (Játékszinkron Stúdió)
    StarWars JK2 Hun 2002.exe (i2k)
    battlefield2_hun_online.exe (GamePlus)
    battlefield2_hun.exe (GamePlus)
    avsp2_hun_mod.exe (HJ)
    Thief3ds_hun.zip (KGy SOFT)
    Aliens_vs_Predator_hun.rar (?)
    maxhun+upd1.zip --> maxhun.rar és maxhunupd1.rar fájlok (csabatuz)
    gothic2_hun.zip --> gothic2vid.rar és g2hun_v1.32.exe és gothicII_nanual_HU.PDF fájlok (Hunnenkoenig, ??)
  • Szerzetes89
    Egyébként tud valaki valamit KDS-ről? Úgy tudom, elkezdte az Age of Empires 2 HD változatát csinálni, de mióta a Portál bedöglött, semmit sem hallani róla...
  • Teomus
    Igen, ezt el is felejtettem: köszönöm egyébként, hogy utánanéztél és találtál rá megoldást. Mind a Mars: War Logs, mind az Of Orcs and Men szöveg- és fontfájljai (mármint típusra) egyeznek a BBF állományával, szóval ezek szerint mind3 játék esetén megoldható lesz az ő/ű karakter kérdése. Természetesen megpróbálkozom majd mindegyikkel idővel, de ha nem sikerülne, elképzelhető, hogy felkereslek a későbbiekben, persze csak ha nem gond. :)
  • Kazuma92
    Igazad van. :)

Esetleg valaki tudna adni egy Enclave magyarítást?

Köszönöm szépen!
    További szép napot!
  • IMYke2.0.0.0
    Kösz, nem kérek - nekem már megvan.

//Súgok: rosszul tetted fel a kérdést.
  • tomsolo
    Köszi! Nem tudom mekkora a különbség a fontoknál a Mars: War Logs-hoz képest, de lejjebb Iminek már írtam róla.
  • Kazuma92
    Enclave magyarítás valakinek? :)
  • Szerzetes89
    Igen, a CdProjektes Gold Edition van meg. (alapjáték+EP kiegészítő)
  • Teomus
    A Portál betegeskedésére való tekintettel, akit érdekel: most már mondhatjuk, hogy "hivatalosan" is elkezdtem a Bound By Flame fordítását, akit érdekelnek a részletek (bár valójában nem sok részletet tudok még közölni), az legyen szíves ide fáradni: www.teomus.tk :)
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor neked is a GOLD van meg? :)
  • Szerzetes89
    Ezt megcáfolnám, ugyanis itt csücsül a polcomon, magyar nyelven a F.E.A.R. EP is
  • ibrik
    Ja, látom, már más is megtalálta.
  • Rusy
    én várom nagyon, meg is vettem a steamen akciósan, kár hogy már nem divat ez a fajta játékstílus
  • ibrik
    Talán a World of Goo lesz...
    (Más játékkal való összefüggést nem találtam. Ellenőrizni nem tudom, a játékot nem ismerem.)
  • Steve Q
    Tudtommal csak a Perseus Mandate és a FEAR 2 jött ki hivatalos magyar nyelven.
  • HJ
    A F.E.A.R. sorozathoz (F.E.A.R., Perseus Mandate, Extraction Point) tudtommal hivatalos magyarítás volt. Én legalábbis azokból faragtam a feliratnövelő módosítást :)
  • TBTPumpa
    Age of Mythology Extended Edition

Fonts mappa tartalma:

Nagy vonalakban kész van a fordítás, még egyszer szeretném átnézni, de sajnos a héten erre nem lesz lehetőségem, így átcsusszan jövő hétre a dolog.
  • FEARka
    World of Goo, de simán bemásolva nem lesz magyar. A properties mappán belül a config.txt-be át kell írni a language sorban lévő en-t hu-ra.