Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Update:
Gyors megnéztem!
Uramisten köszönöm szépen!!!! Iszonyat hálás vagyok, nem tudom mit csináltam rosszul, de a tied télleg megy!!!! 😊
Köszönöm még1x! <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.01.10. 19:28:19
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ui: próbáltam a duckstation ps1 emu pc-s verzióját is,azzal először elindult,de most a kezdőképnél lefagy a játék(bezzeg a TR1 megy a zene a főmenüben alapból).
Raktam fel képet,remélem megy és a szpójler alatt van. 😊
Direkt linkelem a képet mert marha nagy és nehezen tölti.
Utoljára szerkesztette: robogo81, 2021.01.10. 15:05:32
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Találtam közben egy másikat, ellenben az meg beépitett csalással van, örökélet, nem fogy a lőszer stb. 😞
Nem értem ezt hogyan lehetséges egy játék iso-jába....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.01.10. 12:13:11
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: Baker1, 2021.01.09. 23:43:38
"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."
t
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Innen van az eredeti link
Utoljára szerkesztette: robogo81, 2021.01.08. 14:46:39
Itt van a Resident Evil 3 Nemesis magyarítása
Viszont ehhez kizárólag az olasz verzió passzol, a többi verzióval nem működik a felirat!!!
Sehol nem találom ezt az olasz verzió, CSAK ITT, de nem tölti le sajnos a fáljt ezen a linken....
Valaki tud ebben segíteni???
Vagyis nekem ez kellene: RE3-ITA-PAL_SLES02533 ( Resident Evil 3 - Nemesis (Italy) ) <#shakehead>#shakehead>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.01.08. 02:31:30
Resident Evil Code Veronica utána végig is pörgök egyszer rajta, nagyon nagy kedvencem az AITD4. 😊
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Mondjuk az is jó. Csak azt hittem nekem hibás, mert multkor néztem és elég szűkös a játék menürendszere. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.01.02. 18:50:35
A játék maga nem fordítható. De találtam egy spanyol kiadást még anno, amiben ki voltak gyűjtve a szövegek 1 helyre. Ezt az egyik .exe kezeli.
Ha ez cserélve van a GoG kiadásban, jön elő ez a hiba, de ha kiveszed, nem fogja azt a fájlt olvasni, amiben a fordítás van.
Nem hiszem, hogy GoG kompatibilissé lehet tenni a fordítást.
Egyébként nem rendez át semmit, csak pár fájlt felülír.
Utoljára szerkesztette: Evin, 2021.01.02. 17:59:08
Segítséget szeretnék ahoz kérni, hogy letöltöttem az Alone in the Dark The New Nightmare magyarítást, és megvan a GOG-os verzió.
De ha feltelepítem a magyarítást, akkor átrendezi a fájlokat és ha elindítom a játékot akkor kéri hogy tegyem be a 2 vagy 3. cd-t....
Erre milyen megoldás lehetne??? <#nemtudom>#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.01.02. 16:41:57
"You definitely don't need to play it, but it is recommended! Pathologic/Pathologic HD is very unique, and even though 2 is technically a remake I enjoy both of them in entirely separate ways. They are different games in form of plot structure/lore, think of them of two runs of the same play but with different directors! I hope you end up enjoying the game(s)."
Azért én majd az elsővel fogom kezdeni..
Csak bátran!
Közben más: Elkészültünk a Fallout: New Vegas teljes fordításával. A Hunosítók oldaláról már tölthető is. 😊
És már magyarul játszhatod. 😊
Csak bátran!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Valaki nem tudja, hogy a Final Fantasy VIII win10 es verziójához valahogyan a magyarítást fel lehet tenni?
Mindenkinek B.U.É.K.
xy le lett "szerződve" azzal a céllal hogy na most szépen magyar nyelvet adtok nekünk az AC 3-be és összes kiegjébe.Ez eddig tiszta sor mert magyarul jelent meg. Nos az elvégzett munkáért minden nyelvi felelős részleg ki lett fizetve..Akkor mi a riherongy telibekúrt életért nem lehet egy sima újrakiadásba is beletenni ezeket a nyelveket? Ez nekem kurva magas...
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2020.12.30. 12:11:57
RED BULL F
Én írtam, hogy a jelek szerint a játékba belerakták a DLC anyagokat, illetve természetesen másik tömörítésre is áttértek, ezért nem jók az elkészült fordítások, ha jól tudom az AC2 és a Brotherhood vagy Revelation játékokhoz. (Most így nem tudom fejből) Az egyiket Keeperrel már megcsináltuk (ő a fordítást én a technikai részt), de az utána következő játéknál mindent ki-becsomagolok, és kifagy a játék. Eddig jutottunk.
De akik most fordítják az AC játékokat, tudomásom szerint megvan az a tool, amivel ezek is fordíthatók lennének.
We Happy Few tényleg jó lenne, még régen kipróbáltam valami bétát belőle, érdekes egy játék 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Csóri Assasins creed magyarítások, elkezdtem az első résztől, de eddig ez kb a 4. játék amihez nem jó a magyarítás / magyar nyelv.
Szar belegondolni, hogy valaki ennyit dolgozott feleslegesen...
Még szerencse hogy a wiki-n fent van a transcript az eddigi játszott részekről.
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2020.12.29. 19:55:49
Elvileg van neki ilyen: We Happy Few : Steam Workshop Community Localization
Csak bátran!
senki nem fogja neked odaadni egy olyan játék szövegeit, amivel már dolgozott egy rakás időt
mit nem értesz ezen?
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2020.12.26. 20:49:57