Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi. gondoltam milyen jó lenne ha a Mr. Prepper-ben is lenne magyar nyelv és akkor nagy meglepetésre magyarul indult a játék... <#wow1><#worship><#eljen> THX! a fordítónak. üdv.
Szívesen gondoskodó kezeim közé veszem, ha tovább akarod adni a fájlokat. Ha nem, nekem a szerkesztő tool is leég (már ha publikus)

mooo
Ej basszus pedig nagyon vártam 😞 😞 😞 Lehet tudni mi történt?
blackcalibra
Mert kész lett a fordítás része? A lektorálás, tesztelés van már csak hátra? Furcsa lenne egy 74 %-ban lefordított játék magyarítást egyik napról a másikra kukázni....
Kár érte, jó ügynök volt! :-) Hátha valaki átvenné a projektet, gondolom akkor odaadod neki az eddig elkészült anyagot, vagy nem?
hi. de kár, ez is várós volt... mi történt? üdv.
Gondolom a meglévőt nem adod ki...

Sziasztok! Nem fordítom tovább a Mad Max-et. Levettem a projektek közül.
Utoljára szerkesztette: Baker1, 2021.03.20. 14:28:16

"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."

Sziasztok! Tölthető a gamer észrevételek alapján foltozásra került Call of Duty: WWII magyarításának 1.3-as verziója!

Talán, mint ha Ardea tervezte volna fordítani egy időben? De lehet tévedek, ne vedd készpénznek!

FEARka
Nincs.

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

cikasz
Köszönjük!

Más:
A Deponiáknak nincs Magyarítása?

http://www.akciofigura.hu

Assassin's Creed: Origins játék fordítása, frissített, 1.1-es verzió.
Letöltés
Sajnos a kiadó miatt sosem tolhatom majd a Cod játékokat ,így csak találgatni tudok ez a 2019-es Call of Duty: Modern Warfare?
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.03.15. 07:32:00

Akik nem ismernék fel a játékot <#rolleyes>:

Utoljára szerkesztette: Baker1, 2021.03.14. 23:35:58

kirol
Nem, hisz ellenben írta volna...

hi. egyébként lehet tudni, h mivel kerestek meg? üdv. 😊
cikasz
Nem lenni ici pici kicsi ángólai/ugandai ákcentus? Utalni nekünk át pénz! Mi lenni áktivizsön! Büntetni téged meg! <#nyes>

scomcomputers
Tudok egy jó ügyvédet Bro...<#hehe>

* Scomcomputers the future of computing!*

Megint valami gagyi sapka miatt? <#idiota>

Beszarás, hívtak az Activisiontől Angliából... <#pias><#hawaii>
Utoljára szerkesztette: Baker1, 2021.03.11. 19:16:34

cikasz
Amúgy más hibát nem találtam a fordításban! <#worship>

Wáó, köszi az észrevételt! 😄 Pedig azt akartam írni. <#rolleyes>

cikasz
Az Ardenneki csata után amikor a teherautókat kell elkapni ott a "hipotermiát" "hipotézis"-re fordítottad 😉

hi. ezt a Loop Herot nézte esetleg vki? most jött ki és elég jó, nekem legalábbis tetszik... 2-3 napja fordítgatom itt magamnak, h értsem 😊 aztán már elég sok minden belekerült magyarul.. egy .ini fileban van minden, legalábbis úgy láttam és az ékezeteket is támogatja (hosszút is).. esetleg lehetne később hivatalos is ha a fejlesztők is benne vannak vagy csak hobbi fordítás ki tudja.. addig is megpróbálok belepakolni minél több dolgot, ahogy időm engedi.. üdv.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2021.03.09. 18:21:02

Nem, dehogy. Csak a fele. <#rolleyes> Kedvcsinálónak gondoltam.

Meglett az 50k?

Hamarosan videó is!

cikasz
Köszönjük a nép nevében!

Holnap jön egy gyorsjavítás a fordításhoz, találtam pár kisebb hibát, bár azok nem befolyásolják a játékélményt. <#rolleyes>

scomcomputers
Működik vele,én kipróbáltam ezt is meg azt is...<#eljen>

Szia! Igen, mindjárt felteszem azt is!

cikasz
Köszönjük!
Tudom, hogy ördögtől való ilyen kérdezni, de ezzel a verzióval fog működni?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Call.of.Duty.WWII.Shadow.War-CODEX

Csak azt amit kb 3 hónapja írtak neked:

"Akkor másképpen fogalmazva. Már készül egy ideje, szépen haladtunk, jövő év tavasz-nyár közt várható így hirtelen, és hogy adjak egy hozzávetőleges időpontot is. Többen dolgoztunk/dolgozunk rajta, de mindenkinek van bőven saját és közös projektje is. Addig is, érkezni fog néhány kisebb-nagyobb játék fordítása.Meg fog jelenni, csak már nem idén"

1.5 éve folyamatosan ezt kérdezgeted. Téged valaki zsarol és kényszerít az már biztos...

kirol
The Dark Pictures Anthology Man of Medan magyarításról lehet valamit tudni?

scomcomputers
Thx Bro!....Teszteljük a dógot...<#eljen>

Tölthető a magyarítás! 😉

Call of Duty: WWII magyarítás letöltése

Nálam is! :-)
Szintúgy, a mad max nagyon várós 😊

Csak bátran!

darkSectorxxx
<#worship>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Királyság. Sokadikra le kell tolni majd<#eljen>

Mad Maxet pedig epekedve várom..

Sziasztok! A tervezettől eltérően, már ma tölthető lesz a Call of Duty: WWII magyarítása! További infó a megszokott oldalon. <#rolleyes>

IMYke2.0.0.0
Koszi - akkor joggal kertem elore is elnezest ;-)

//mondjuk kezdo forditani szandekozoknak ennel konnyebb lehetoseg aligha lesz, ezzel a nagyszeru, azonnali (gyak. akcio alapu) frissulessel megjeleno visszajelzessel

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

2019.07.12 lotprophet

Elkészült a paranormális akció-RPG magyarítása, ami a Steam Műhelyen keresztül érhető el (egyelőre) csak eredeti játékhoz.

IMYke2.0.0.0
2782 "value" sor van, amiben a jatek szovegei vannak...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem kovettem, hogy mi tortent korulotte, de leirom:

A HellSign c. jatek baromi egyszeruen honosithato.

1. Szabalyosan elinditod a jatekot (alapert. nyelv: angol)
2. Bal also sarok - brit zaszlo - klikk
3. "Choose Language" opcio - Fan Translated Languages.
Online gondolom betallozza a Workshop-ot
Offline (is) ugyanakkor mododban all magadnak elkesziteni egy MOD-kent kivalaszthato honositas kornyezetet: "Enter Modding Mode" - "Create Mod" = aktualis verzioszammal (most: 1.0.3.3) letrehoz egy *.json file-t ezen az utvonalon:
<jatekhoz vezeto utvonalad>\HellSign\HellSign_Data\StreamingAssets\localization\languages
4. A letrejott *.json file-t kedvenc, erre alkalmas editoroddal megnyitod/forditod (Notepad++ megfelelo pluginnel, vagy Altova XMLSpy pl)
5. Ingame a nyelvvalaszto gombbal kijelolod a modod a "Fan..." alatt.
6. Orulsz ;-)

//bocs, ha olyat irtam le, ami mindenki szamara ismert, vagy okavesztett, mert mar valaki keszitett hozza honositast...

//szerk.: ja es "modding mode" mellett jobb sarokban levo gombbal ROPTEBEN frissitheto a parhuzamosan modositott file = forditok mennyorszaga, mert azonnal lathato az eredmeny.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2021.02.26. 21:09:09

blackcalibra
Üdv!
Az Agatha Christie: The ABC Murders kalandjátéknak elvileg létezik 100%-os magyarítása, de a portálról nem lehet letölteni. Van még egy futó projekt is ami jelenleg 15%-nál tart. Ez a "kész" magyarítás egy rossz infó, vagy tényleg létezik?