58388
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • darkSectorxxx #57019
    A Mediumot csinálja gondolom amikor van ideje.
  • darkSectorxxx #57018
    Na ez jó hír. :)
  • hunbalee
    Nem pihen :) De soha nem volt real time az oldala nem értem ez miért lett ennyire újdonság most.
  • St3vEn
    Tényleg tudja valaki mi újság van lostprophettel? Olyan rég adott életjelet, híreket sem nagyon ad, hónapok óta, pihen?
  • hunbalee
    Készül lostprophet által. Nem tudom mi a helyzet vele anno a fejlesztők szartak a fejére..

(Már nagyon jó volna hozzá pedig. Konzolra is megjelent game passos lett. Már nincs mit kihozni belőle mehet végre bundleba)
    Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.02.07. 14:50:19
  • darkSectorxxx #57014
    Ghost of a Tale... gondolom ehhez nem készült felirat még?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.02.07. 14:22:18
  • scomcomputers
    Egyedül csinálod ? Ha igen akkor az nagy meló...
  • Baker1
    A Call of Duty: WWII után ezzel folytatom! ;) Több szöveg van a hátralévő százalékban, mint a CoD: WWII-ben volt összesen.
    Utoljára szerkesztette: Baker1, 2021.02.06. 21:52:27
  • blackcalibra
    Ha lehetne választani, én inkább a Mad Max magyarításra szavaznék.....
  • laszlodomokos
    Az Edge letöltötte, de tiltakozott a biztonság miatt. Lehet, hogy be kellene tömöríteni?
    Köszönet még egyszer, már próbálom is!
  • Evin
    Esetleg próbáld Firefox alatt, ha Chrome alatt nem menne.
  • laszlodomokos
    Hali!
    Köszönet Evinnek a Heavy Rain-ért. Alternatív letöltési lehetőség kellene a magyarításhoz, a Portálról meghiúsul(Epic)
  • darkSectorxxx #57007
    Köszönjük a Heavy Rain-t!!! ;)
  • Baker1
    Tuning :D

Belenézhetünk a Call of Duty: WW II készülő magyarításába

• totyak
    Szia. Á, én ilyen dolgokhoz nem értek, csak játszom, ha időm engedi. Azt hittem hirtelen, hogy az említett program valami tool az unity fájlokhoz, de akkor nem az.
  • matrix_w8
    Szia. eddig kb 180 játéknál ment. Tudsz adni szöveget? vissza tudod tenni? Ha unityos mehet a fordító programmal amit említettem. Bár nem lesz olyan minőség mint amit én csinálok. Mivel valós szűrést nem tud csak az alap formázást ismeri.
    Facebook csoportomban keress meg kérlek.
    Utoljára szerkesztette: matrix_w8, 2021.02.04. 07:40:40
  • totyak
    Üdv!

Esetleg a Dreamfall Chapters-szel is elboldogul a programod? Úgy rémlik Unity-s és már nagyon régóta várom, hogy esetleg valaki le tudja fordítani.
  • j0nNyKa
    igen de tereljük vissza a topicot onba, kösz
  • hunbalee
    Ejtőernyős tantusz volt? Neked eshetett le kb utolsónak..
  • scomcomputers
    Grebber te vagy az(?),szeretünk,térj vissza....
  • darkSectorxxx #56999
    Nincs ezzel baj, csak azért idegesítő amikor még annyit sem értesz ez végett a google szerű megfogalmazás miatt a feliratból mintha angolul játszanád. :(
  • hunbalee
    Rendes fordításról van szó. Gépit tolja akit érdekel.
  • matrix_w8
    Song of Horror Gépi fordítása 2020-07 óta kész van. A leírásomat nézd minden írásom alatt. De azért köszönöm.
  • hunbalee
    Song of Horror szöveg 12900 sor Nem kevés

Ízlelgesd. Ha hajlasz a magyarításra küldöm a fájlokat meg a leírást
  • darkSectorxxx #56995
    Gépi fordítás van mindenhez, én megtisztelném inkább azokat ezzel akik télleg foglalkoznak vele.

Gépi fordítással úgy vagyok, hogy nincs bajom vele de nem használom.

Ha megtisztelnek az itteni fordítók a munkájukkal akkor türelmesen megvárom inkáb.

Igazából a nagyjához a játékoknak vagy van már normális vagy nem fordíthatóak...

Godfall amúgy még lemaradt a listáról.

Illetve a közelgő Kena-t is remélem lehet majd valaki megcsinálja.

• hunbalee
    Song of Horror mivel engem érdekel így gyorsan felrakom és készítek hozzá leírást hogy tudod könnyedén szerkeszteni (ez valóban egyszerű) Ilyen fajta game-el már "dolgoztam"

(Szöveg az nem tudom mennyi van benne de yt alapján 8 órás a teljes 5 epizód végigjátszása)
  • matrix_w8
    Mortal Shell
    Chronos From the Ashes
    Song of Horror
    Ezeknek van Gépi fordításuk.
    Ha valaki ad szövegfájlt megnézem bármelyiket.
    De kiszedés, és visszavétel alapfeltétel. Nem elég csak kiszedni.
    Utoljára szerkesztette: matrix_w8, 2021.02.03. 09:04:29
  • matrix_w8
    Az a program amit megosztottak oldalamon minden unity játékot fordít (persze vannak kivételek kb 5%).A Dyson Sphere Program Nevű játék is fordítható vele. Bár vannak szétcsúszott szövegek de megy. Sajnos a változókat nem tudja kezelni. Oldalamon kifogom írni. Keres meg ott privátban, ha kell segítség.
  • Anonymusxx
    Én amúgy egy szövegkönyvnek is örülnék, azért legalább nem kellene fizetni... meg egy ilyen játéknál simán elég lenne.
  • hunbalee
    Ha van fölös 140 ezred még lehet hozzájuk
  • Anonymusxx
    Én azért nem bánnám, ha ezekhez is lenne magyarítás..
  • hunbalee
    Song of Horror - Gépi már van azaz könnyen magyaítható ,de senki nem foglalkozik vele rendesen
    Halo Collection - yt-on fentvan talán minden rész magyar feliratos végigjátszása. Ennél több soha nem lesz belőle
    Gears of War 4 - Nincs steames verzió így nincs mit magyarítani
    Gears 5 - zenhaxon se tudta senki szerkeszteni szóval halott ez is.

A másik 3 engem hidegen hagy így nem érdekel mi van velük
  • Baker1
    Nincs nálam, az azt jelenti, hogy a szövegek kiszedhetők és visszanyerhetők. Ha összegyűlt a pénz, utána kapok meg mindent, ami kell a fordítás(ok) elkezdéséhez.
    Utoljára szerkesztette: Baker1, 2021.02.02. 21:02:07
  • nulladik
    az oldaladon azt írod, hogy a szövegeket kiszedted, és visza is tudtad tenni, ezekszerint már nálad van a tool
    akkor mire kell beruháznod még?
  • darkSectorxxx #56985
    Amikhez nincs és jó...

Song of Horror
    Halo Collection
    Mortal Shell
    Crash Bandicoot NSane Trilogy
    Gears of War 4-5
    Chronos From the Ashes

Meg hát lehet találnánk az indie-k közt, ott is vanank jóságok. :)
  • Baker1
    Egyelőre azt fordítom és tesztelem, amire nem adott senki semmit. Most ha 10 évet kell várni arra, hogy összegyűljön a pénz, akkor annyit vár mindenki, aki szeretné magyar nyelven élvezni valamelyik lentebb nevezett játékot. Opcionális lehetőség! Beruházni saját pénzből nem fogok, mert nem vállalkozó vagyok.
    Utoljára szerkesztette: Baker1, 2021.02.02. 20:36:51
  • nulladik
    azt fordítsd, amire az emberek a pénzt adták... ne csinálj sz@rt a "szádból"
  • Andriska86
    Kards
    Utoljára szerkesztette: Andriska86, 2021.02.02. 19:21:37
  • Baker1
    De egyes gamerek szerint már ezek is régi játékok. Szóval nem tudom, mit lenne érdemes fordítani.
  • Baker1
    Lehet fordítani a Hitman 3-at és a Cold War-t is!