58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Baker1 #57158 Fogadjunk 1 millióba, hogy nem így lesz! :D -
Én örülök neki,ne értsd félre, de előbb megtanulnak angolul,mint,hogy ez kész lesz....ezt ne felejtsd majd el...
-
Köszönjük! Azt hiszem ezt többek nevében is mondhatom! -
Baker1 #57155 Sziasztok! Üvcsi és én nekiláttunk. 
-
Kancsalborz #57154 Tehát amit leirtál az rendben van.
Aha. Oké.
Több kérdésem nincs.
Na csá. -
hunbalee #57153 Zsír ,következő 1.99€-s steam akciónál rántom is be! 
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.04.13. 20:45:06 -
nulladik #57152 -
Neked mi bajod van jóbarát? Nem fikáztam, nem sürgettem, nem mondtam semmi rosszat, soha, sehol, senkinek.
Vagy szerinted teljesen temészetes dolog ez? Egy kis gond van az agyaddal ha szerinted az... -
RED BULL F #57150 Azt inkább újrafordítani kellene
-
Kancsalborz #57149 És nem ég le a képedről a bőr amikor ezt leírod ?
Az igen....
Vannak "némi" morális problémák egypár embernél itt, ezeket olvasva nem csodálom hogy egynémely fordítóknál néha betelik a pohár és a középső ujját mutatja a "kedves közösség" felé... XD -
Ő törölte, a fele se igaz...csak azt mondta, de mindegy is elengedem...
-
Piko888 #57147 Nem adja, ha minden igaz törölte is. -
Anonymusxx #57146 Talán a portálon volt szó a topicban.
Más:
Valaki nem akarná a San andreas magyarítását átnézni?
Egy youtube videó alatt láttam hogy többen fikázták, állítólag nem lett túl jó. -
hunbalee #57145 Majd jön a szokásos neki pénzbe került a program ...
-
Miért nem adná át,valaki kérte tőle már ?
A sírba úgyse viheti magával majd a félkész magyarítást,akkor meg minek tartogatni...
-
Anonymusxx #57143 Hiába venné át valaki, ha ő nem adja át... -
Piko888 #57142 igem, ezt mindenki tudja, csak Baker nem. Amúgy szerintem neki se állt, csak nyomta a hantát. -
Azt én is nagyon sajnálom. Az egyik, ha nem a legjobban várt játékmagyarítás volt számomra :( -
Én a Mad Max-et nagyon sajnálom....nagyon jó game az.....de mintha azt írta volna itt valaki,hogy átvenné,vagy rosszul emlékszem ? -
Ez a projektek végefelé való törlése bármiféle elfogadható magyarázat nélkül az szvsz a rajongók arculköpése bárki is csinálja!
-
Piko888 #57138 nem ezt 90-nél kukázza -
ricsa008 #57137 Neeem ! Ezt elhúzza 80ig csak hogy nagyobbat üssön :D -
hunbalee #57136 Majd 70%-nál kuka lesz ez is
-
Ezen mit kell nézni ?
Vagy tölthető a magyarítás,hol a link ?
-
Baker1 #57134 -
xymano #57133 Te is nagyon stabil vagy.
-
nulladik #57132 nyilván azért omlott össze, mert a nagy Baker törölni akarta magát....
evidens -
Baker1 #57131 OFF: lol, töröltem a profilomat MP-n, erre összeomlik a rendszerük. :D Nagyon stabil a cucc.
Utoljára szerkesztette: Baker1, 2021.04.01. 20:54:52 -
St3vEn #57130 Szerintem nagyon jó lesz a Black Geyser, én nagyon várom, azt elsőre nem is tudtam hogy magyar fejlesztés csak miután Andriska86 írta, mivel steamen még nincs kint, nem sokat olvastam még róla, csak most a napokban kezdtem el érdeklődni utána. Külön örör hogy nyáron jön, szóval nem is olyan soká. Valamint egy másik rpg is akkor debültál "elvileg" a King Arthur: Knight's Tale amit a NeoCore készít, szóval jó kis magyar fejlesztésű játékoknak nézhetünk elébe. :)
-
Plata #57129 Videók alapjån sokat nem vårok tőle.
Valszeg imgyenes verziót kipróbålom és ha jó akkor eredetit is megveszem.
De ìgy kipróbálås nélkül nem veszem meg.
Avalont tuti megveszem steamen.
Kár hogy nem lesz le fordítva. -
Andriska86 #57128 A Black Geyser magyar fejlesztés és nem rossz, amolyan guilty pleasure.
Az Avalonhoz nincs és nem is lesz fordítás :( -
Plata #57127 Nekem akkor is inkåbb Avalonhoz kellene.
Megnéztem a gejzírről videókat,aranyos de nem nagy szåm.
Avalon meg örök kedvenc marad.
Csak kår hogy steam adja ki és nem a Gog.
Steamen kiadott rėgi játėkok folyton elég gáz hibákat tartalmaznak.
Legutóbbi régi játék is amit ott be szereztem újra kiadva,csak úgy működik valamennyire hogy mindenféle file-okat kellett benne módosítani.Anėlkül az ezeréves játék ment 5-20 fps-el. -
St3vEn #57126 Egy nagyon jónak ígérkező rpg. Ami elsőre nekem nagyon hajaz a Pillars of Eternityre. -
Andriska86 #57125 Igen :) -
St3vEn #57124 Lesz hozzá fordítás??? :) -
Plata #57123 Az meg mi a túró. -
Andriska86 #57122 Nem, de majd lesz Black Geyser :) -
Plata #57121 Sziasztok.
Engem az érdekelne hogy tervezi-e valaki hogy le fordítja a Siege Of Avalon játékot,tudtommal régen nem volt hozzá magyar nyelv,elég régi 2000-es rpg,most a steam újra kiadja.
Link.
Meg akarom majd venni,ha ki jön mert régen nagyon szerettem,valahol még meg is van az eredeti,csak a cd már nem indul el. -
Baker1 #57120 Nincs az a pénz, hogy én még egyszer elkezdjek számlázgatni, könyvelőt fizetni ececera-ececera, ahogy ezt korábban is írtam. Csak mondom, bárki nekiállhat bármilyen magyarításnak, én nem állok útjába! Ez egy lehetőség. Valamint azért, mert ki van téve a projektek közé, nem jelenti, hogy szentírás és aszerint csak nálam, csak az én verziómra kelljen várni!
Mindenki kereshet és találhat!
Utoljára szerkesztette: Baker1, 2021.03.26. 18:40:03 -
NiGhTM4R3 #57119 Eddig se nagyon szivárogtak ki, én legalábbis nem láttam pedig kerestem :) továbbá a legjelentéktelenebb magyarításokat is több százan töltik le, nem tudom elképzelni ne lenne legalább 50 fizető ember akár elérhető a magyarítás akár nem
Persze ez függ a játéktól is, egy több éves, könnyebb nyelvezetű, buta, érdektelen Mad Maxért nem fizetnék én sem