58388
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
#1526 A fasztáv törölje ki a seggét a 40 órás csomagjával ennyi pénzért,eddig havi 250-300 órát neteztem a Mindenkinek csomaggal.
Egyedül az éjféltől reggel 7 óráig tartó 50 filléres percdíj lesz értelmes, met azzal havi 210 órát lehet netezni 6500 forintért+netelőfizetés, éjjeli baglyok előnyben :D
-
#1525 Yipppíííí !!!
A 150 Ft-os kedvezmény marad Aug. 1-ig!!
-
#1524 Hogy haladsz?
Mikor lesz belőle tesztelhető verzió? Jelentősen növelné a játékkedvemet! :P -
#1517 Mondom, nálam simán fut T&L nélkül is (bár lehet, hogy a driver szoftveresen supportolja azt, ami kell neki). Ősszel persze én is upgrade-olok, addig kivárom, mi lesz kártyafronton. ;)
-
#1514 PetruZ!
De sajna, a hibaüzenetek között többek között a "T&L" hiánya szerepel! A progi nem azt írja ki, hogy "Önnek Voodoo Banshee-je, hát pá-pá!"
De sebaj! Addig marad a Quake2 (neten), meg még néhány régi gém, és ősszel jönnek a mostani újak, az új kártyán... Addigra úgyis lesz UT2003 és Unreal2 is :))))))
i2k -
#1513 Akkor ne írd ezt: "De mivel az én VGA kártyám nem T&L-es, ezért a MoHAA el se indul rajta...", mert ebben a formában nem igaz. Nem azért nem indul el, mert nem T&L-es, hanem mert Banshee... ;)
-
#1512 Hali újra!!
Kijelentkezek a fórumból... több mint két órája percdíj alapú számlázás van a vonalamon ...:((
Mostantól valószínű, hogy kevesebbet fogok ülni a net előtt, de itt a fórumot és a postámat szertném legalább 2-3 naponta ellenőrizni! (amíg nem kötnek erre felénk valami alternatívát.)
A site továbbra is él:
www.IBS-works.tk www.extra.hu/IBS1 zagash.uw.hu
Legyetek jók,
-Zagash
-
#1511 Régebben én is "beszéltem" már Chris-szel, akkor (tegnapelőtt) azt írta, hogy úgy néz ki, már a következő 2002/8-as számban bennelesz!
:)))
-
#1510 Ezer köszi, próbálkozom!
-
#1509 Köszi! :)) -
#1506 Na megtaláltam ide nemtom már mér nem írtad be:
Új GTA3 fordítás -
#1505 Hun van az új GTA magyarítás ?????????
A gmikin a régi van.
Utálom mikor valaki félrevezeti az embert mert szándékosan nem ír linket -
#1504 De nekem 3Dfx Voodoo Banshee van!!!!!!!!!!!! És bizony, az már 6 éves konstrukció! A Te TNT2-esed megeszi az enéymet reggelire! Érted?
i2k -
#1503 hol?????? -
#1502 Van új GTA3 magyarosítás!! -
#1501 Most nem azért, de a MoHAA-hoz nem alapfeltétel a T&L. Nekem TNT2-őn simán fut 640x480-ban, kb. közepes részletességgel, árnyékokkal és maradandó lövésnyomokkal is (jó, egyébként erőmű van alatta ;) )...
-
#1499 Zagash: mail ment -
#1498 szia!
Hát persze, hogy nincs harag! :)
A netezés személytelenségének előnye pont az átka is: sosem tudhatjuk igazán milyen személyiség bújik meg a sorok mögött.
Segítek: 180 cm, fekete haj, barna szem, 1,25-ös szemüveg, vékony alkat, meleg szív... na ez vagyok én. :)
Jóccakát, jó virtuális gyilkolászást mindenkiNET!
i2k -
#1497 imike:
majd nyitvatartom tovabbra is a szemem!
Mindenesetre nincs harag! :-)
na csa -
#1496 Szeva János!
Az új Cheatlandra leginkább a "megasütemény" jelzőt akasztanám... Tényleg jó!
Tetszett pl., hogy nem rég adatd ki, de már benne van olyan játék si , ami nég meg sem jelent, vagy még alig :))
Ez utóbbi pl. a SoF2 is, egyszóval remek!
-Zagash
/a zene is pont jó alá/ :)
-
#1495 Figyelem!!
Keresem azt a narrátorképességekkel jócskán megáldott, lelkes szinkronhangot, melyet látatlanban leginkább egy idült alkoholiostának tulajdonítanék!!
(Jó lenne azt a Hargrove dolgot összehozni!)
-Zagash
-
#1494 Szeva!
Eltudnád nekem küldeni a RoQ szerkesztődet, amivel sikerült videót készítened?
(megpróbálnám azt az introt!)
köszi!
-Zagash
-
#1493 LOL -
#1492 alulról a 4. írt sor :
Jó lenne már :) Szomjazom a kritikádat!
-Zagash
-
#1491 Szia Hunnenkoenig!
Én ismerlek, mármint innen, Supergamez-ről.
Sajnálom, hogy neked ez a véleményed. S bár Magyarország távol sem Amerika, demokratikus ország és azt gondolsz, mondasz amit csak akarsz. Hál' Istennek, hogy attól, mert Te ezt gondolod, még nem vagyok az, aminek titulálsz! Képzeld csak el, hányan lennénk faszkalapok, ha mindenkinek a véleménye "fogna"...!
Amúgy, Hun*... tessék csak átnézni néhány egyéb fórum topicba is, ahol bizony nem basztatjuk egymást, ott láthatod, milyen is az igazi i2k.
Üdvözletem minden józan játékosnak!
i2k -
#1489 i2k:
En nem ismerlek, de mar több forumrol az a benyomasom, hogy te egy eleg nagy f**kalap lehetsz :-))
Nem vitainditasnak, vagy haragbol mondom, csak megjegyzem. -
#1488 Na, hogy tényleg lezárjuk, elmesélek neked vmit:
Az "én gépem" akkoriban: egy kollégista-társam Duron750/256 SDRAM/ TNT2 32MB Ultra volt. Ugyanis, hiába volt már nálam a valódi, saját gépem (AMD XP 1700+...256MB DDR Samsung...Matrox 20 GB (7200,ATA133)...SB Live! 5.1 ... 17" moncsi stb) amikor NETEM nem volt, tehát arról nem írhattam, és nem is publikálhattam volna róla semmiféle anyagot. Viszont haverral megbeszéltük, hogy nyugodtan dolgozhatok rajta, netezhetek nála, amikor ő is ráér... (Talán, ha emléxel, vagy visszaolvasol, nem egyszer szóba került, hogy nem saját gépről netezek...)
S hogy végképp megnyugtassalak: amint meg lesz az ATi Radeon 8500-m (úgy októberben), felpakolom a rakoncátlan MoHAA-t és megvizslatom a munkádat. S ha valóban olyan, amilyennek itt lefestik, hát isten úgyse: meg fogod érdemelni a dícséretemet.
Azonfelül: még mindig nem értem, miért szurkálsz...
i2k -
#1486 Keress rá a cl_avivideo 1/0 parancsra a konzolban az lenyomja az összes (timedemo 1 esetén) FPS-t képfileba, csak kicsit erős gép kell hozzá.
De azért még mindig kisebb mint a hypecam-hoz.
Az Roq videohoz a képméretek:
256x256,512x512,256x512,512x256
Hangot még nem tettem hozzá, de azt is lehtne.
Bevallom én eddig csak a q3a-hoz csináltam roq-t méghozzá egy shaderhez ami által a mapon belül textúraként lehet használni a filmet.
Ráhúztam a mapeditorban egy falra és már kész is volt a videoprojektor :))
Na de ez nem ide tartozik csak ennek kapcsán foglakoztam vele. -
#1485 Ha probléma lenne az oldal megjelenítésével, feltettem még két helyre, így mostmár három helyről érhető el, ebből az első kettő a magyar:
www.extra.hu/IBS1
zagash.uw.hu
www.IBS-works.tk
Próbálom feltenni a fájlt máshová is!
-Zagash
-
#1484 Hoppá! Mellé!
Valóban nem emlékszel, mit felejtettél el?
Idézgetni ér? :)))
#1211:
1., "Hidd el, lehet nagy mellet eresztgetni PSP-os képekkel, amiket képlopás után kiretusálsz..."
2., Az ég adta világon sosem végzel vele, ha 4 hónapig tart (eddig) a grafikus menük elkészítése.
A gépedről (VGA) is volt ám szó ... :))
"Jelzem, az én gépemen már magyar menüvel fut, ..."
No, minegy felejtsük el ezt a kis megállapodást, mert úgysem lesz belőle semmi, amint látom :(
Én csak azt szeretném, ha nem hordanál le mindenkit egyből, ha valamit máshogy gondol (lásd pl. százalékosztás), és igenis hiszem, hogy nem kell egyből csalónak kikiáltani azt, aki képes többre, képes egy fordítást egy 'hangyafasznyival' tökéletesebb szintre fejleszteni, mint Te, azonkívül a mai napig nem értem a vitánk lényegét,,, komolyan :DDD
Ja és ha már a vasnál tartunk, a konfigom:
GF2 MX sima, 650MHz Duron, VIA KT133 6.4GB Quantum(66), 256MB SDRam, szóval nevetséges (ma már)...
-Zagash
-
#1483 Zagash!
Nem, nem felejtettem el! De mivel az én VGA kártyám nem T&L-es, ezért a MoHAA el se indul rajta (ellenben minden más q3-as csodával, de mindegy). A fordítást is annak idején más gépeken csináltam. Sajna, nem vagyok gazdag, és egy hat éves Voodoo Banshee (16MB) áll a rendelkezésemre - hiába, nem volt pénzem az AMD XP 1700+ megvételekor...
Úgyhogy, a dícséret csúszik, amíg meg nem tudom nézni magam is, a saját tapasztalataim alapján...
Ez van! Addig úgy is dícsérik majd mások... :)
Na bye!
Ui.: Nem sértődtem meg, kezdem megszokni a style-odat.
i2k = IMYke2000 - @ - 2002 -
#1482 Más ötlet :
Megoldható az avi máshogy is, de ahhoz egy erőmű kell...
!HyperCam!
http://www.hyperionics.com/
Jó minőségben kemény dió lesz!
-Zagash
-
#1481 Ja, most olvastam el újra!
A .RoQ videoformátumnak nincsen eredeti (forrás) avifájlja! (Rákérdeztem egy jó pár helyen)
Ők is targa fájlokból rakják össze állítólag... ezt csak targába lehet kiexportálni... :((
-Zagash
-
#1480 Állítólag van egy olyan progi is, ami visszabontja Targába... Azokból már lehetne csinálni avit, nem?
Több száz képre saccolom az "EALA & 2015" intrót, és több ezerre (>10E ??) a valódi intrót !
Keresgélek...
(Te rájöttél amúgy hogyan lehet összerakni egy akármilyen .RoQ videót? Pl. mekkora méretű a forrástarga, tömörített-e, ilyesmi..)
-Zagash
-
#1479 Épp azért volt a smile, mert nincsen meg az eredeti film aviban, így nemtudunk az roq forráshoz hozzzáférni... -
#1478 Szia I2k !
Te osztogatod itt a labdát a MOHAA magyarosításomhoz? :))))
Azt hittem, az a magyarosítás nem is létezik... vagy mégis? Most akkor mi van?
Nem felejtettél el valamit?
( nem megsértődni! )
-Zagash
-
#1477 Ha működik a program, és meg tudod csinálni, akkor küldd el, beteszem, természetesen jelzem, hogy a tiéd a mű!
(Én találtam több szerkesztőt is, de egy DOSpromtos (1MB alatti) tűnt a legjobbnak, de az sem akarta az igazságot!) :P
-Zagash
-
#1476 HI!
Szerintem nem mutatna jól azon a szép eligazításon a felirat... Sőt, abszolút nem mutatna jól...
Időben sem lenne több sokkal leszinkronizálni azt a hat darab küldetést... és mennyivel szebb lenne ?!!
Csak kéne hozzá egy jó hang! :))
-Zagash
-
#1475 Nem!
Fél nap alatt megvan. Hiszen a szöveg adott, csak azt kell megállapítani, hogy az egyes képek alatt mennyi szöveg (azaz mely mondatok, szavak) hangzanak el, azokat feltenni a képekre (halvány szürke, transzparens háttérre, mondjuk fehér, 12-es betükkel) és kész.
i2k -
#1473 Én ennél sokkal egyszerűbben oldottam meg a problémát az én verziómban, amely egy darabig a gépemen volt, mígnem dühből le nem töröltem:
Hargrove szövege - ami benne van a forrás *.scr-ben - egyszerűen, mint egy DivX filmben, feliratozható az eligazítás során! Mindössze a megfelelő mennyiségben az éppen megjelenő képekre FEL KELL ÍRNI (Adobe PhotoShop), elmenteni és voilá! műxik... Természetesen: transzparens (de szükséges) háttérrel, hogy egységes és kiemelt legyen, hiszen nem minden kép fekete alapú stb.
Aztán a Játékban szépen megjelenik a magyar szöveg, mintha feliratozva lenne...
i2k